Další články

Bonucci chce zpět do Itálie, v Unionu Berlín zřejmě po čtyřech měsících skončí

Zřejmě už po čtyřech měsících skončí angažmá mistra Evropy Leonarda Bonucciho v Unionu Berlín, kde je spoluhráčem českého záložníka Alexe Krále. Podle německých a italských médií se chce šestatřicetiletý obránce vrátit do rodné země a jedná s AS Řím.

Král si v Unionu zahraje s mistrem Evropy, z Juventusu dorazil Bonucci

Český záložník Alex Král si v Unionu Berlín zahraje s mistrem Evropy Leonardem Bonuccim. Šestatřicetiletý italský stoper přestoupil podle magazínu Kicker z Juventusu za dva miliony eur, server transfermarkt.de každopádně uvádí, že nakonec přišel jako volný hráč. V Německu podepsal podle dřívějších zpráv roční smlouvu.

Juventus podle italských médií vyřadil z kádru klubovou ikonu Bonucciho

Kapitán Juventusu i italské reprezentace Leonardo Bonucci byl vyřazen z kádru a nezúčastní se s turínským velkoklubem přípravného turné po Spojených státech. Informovala o tom italská média. Podle deníku La Gazzetta dello Sport už "Stará dáma" s šestatřicetiletým obráncem nepočítá, ačkoliv s ním má ještě na rok smlouvu.

Bonucciho čeká poslední sezona, za rok ukončí kariéru

Do důchodu se pomalu chystá Leonardo Bonucci. Zkušený obránce Juventusu začátkem května oslavil 36. narozeniny a v Turíně má smlouvu ještě na jeden rok. Kontrakt už prodlužovat nechce, za dvanáct měsíců naopak pověsí kopačky na hřebík.

Bonucci oslavil titul colou i heinekenem

Pořádnými doušky coca coly a heinekenu oslavil italský stoper Leonardo Bonucci titul evropských šampionů. Autor vyrovnávací branky s Anglií na 1:1 a úspěšný exekutor jedné z penalt v rozstřelu, po němž "squadra azzura" zvítězila 3:2, narážel během oslav na chování Cristiana Ronalda a Paula Pogby, kteří v průběhu turnaje lahve s nápoji oficiálních sponzorů odklízeli ze stolů. Na závazky hráčů k hlavním partnerům šampionátu pak musela upozornit UEFA.

Zbývá už jen centimetr, řekl po postupu do finále Ital Bonucci

Pouze centimetr zbývá podle stopera Leonarda Bonucciho italským reprezentantům k druhému titulu z mistrovství Evropy a prvnímu od roku 1968. "Gli Azzurri" se po devíti letech probojovali do finále Eura poté, co v úterním semifinále v londýnském Wembley zdolali Španělsko v penaltovém rozstřelu. Bonucci označil utkání za nejtěžší v kariéře.

Představení účastníků Eura 2020 - Itálie

Před čtyřmi lety zažila Itálie velmi nepříjemný šok - její fotbalisté se poprvé od roku 1958 nedokázali probojovat na fotbalové mistrovství světa. Tehdy totiž svěřenci Gian Piera Ventury skončili v kvalifikaci druzí a museli do baráže, kterou však proti Švédsku hrubě nezvládli. Azzurri si tak prožili obrovské zklamání, které jsou však nyní připraveni svým fanouškům plně vynahradit...

Bonucci: Zápas v Miláně jsme kontrolovali od začátku do konce

Obránce Juventusu Leonardo Bonucci považoval výhru 3:1 na stadionu AC Milán za zcela zaslouženou. Podle třiatřicetiletého fotbalisty měli úřadující mistři středeční šlágr 16. kola italské ligy pod kontrolou celých 90 minut a jen vlastními chybami pouštěli domácí lídry tabulky do šancí.

Letošní titul byl nejkrásnější a nejtěžší, řekl obránce Bonucci

Pro obránce Juventusu Leonarda Bonucciho byl letošní mistrovský titul nejkrásnějším a nejtěžším z devíti triumfů v italské lize, kterých turínský klub dosáhl v posledních devíti letech. Fotbalisté "Staré dámy" podle třiatřicetiletého stopera měli občas problém porozumět novému trenérovi Mauriziovi Sarrimu.

TOP 10 nejlepších stoperů světa podle Eurofotbalu

Nizozemský buldozer Virgil Van Dijk, nebo nestárnoucí kontroverzní Sergio Ramos? Nebo někdo úplně jiný? Který báječný zadák je podle redaktorů serveru Eurofotbal.cz nejlepším středním obráncem planety a kterých devět statečných ho v našem hodnocení doplní?

Nemůžeme být s naším výkonem spokojeni, řekl Bonucci

Juventus ve včerejším úvodním semifinále Coppa Italia remizoval na půdě AC Milán a před odvetou má nadějnou pozici, přesto nemůže být spokojený. Podle Leonarda Bonucciho se "Stará dáma" musí zlepšit...

Bonucci podepsal novou smlouvu s Juventusem

Obránce Leonardo Bonucci bude pokračovat v kariéře v turínském Juventusu. S klubem se dohodl na prodloužení kontraktu do roku 2024. Italský mistr to oficiálně potvrdil na svém webu.

Juventus je můj domov, prohlásil po návratu Bonucci

Leonardo Bonucci se po pouhém roce z AC Milán vrátil do Juventusu, kde se předtím zařadil k legendám úřadujícího italského šampiona. Nyní je zkušený stoper i přes hněv fanoušků šťastný za návrat...

AC Milán má Higuaína a Caldaru, opačným směrem putuje Bonucci

K významné transakci dnes večer došlo mezi AC Milán a Juventusem. Po jednom roce se zpět do Turína stěhuje obránce Leonardo Bonucci, jehož ve středu zadní řady Rossoneri nahradí Mattia Caldara, jeho spoluhráčem pak i nadále bude Gonzalo Higuaín...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele