Bonucci se po půlroce znovu stěhuje, Union Berlín vyměnil za Fenerbahçe

11.01., 20:15
Aktuality

Fenerbahçe dotáhlo příchod Leonarda Bonucciho z Unionu Berlín. Bývalá dlouholetá opora Juventusu a italské reprezentace se svému novému zaměstnavateli upsala do konce sezony...

Bonucci v Unionu Berlín, kam v září přišel z Juventusu, nenaplnil vysoká očekávání a celkem nastoupil jenom do deseti soutěžních zápasů. V prosinci se nechal slyšet, že se mu stýská po Itálii, proto se očekával návrat na Apeninský poloostrov, čemuž napovídal zájem AS Řím. K dohodě však nedošlo a 36letý stoper se mezitím dohodl na přestupu do Fenerbahçe.

"Do Unionu jsem v létě určitě přišel s jinými představami," prohlásil Bonucci. "I přes sportovní neúspěchy to pro mě nebylo špatné období. Union je opravdu výjimečný klub s velkou solidaritou. Chtěl bych všem v Unionu poděkovat a popřát do budoucna to nejlepší," rozloučil se.

Ostřílený stoper má na kontě osm mistrovských titulů s Juventusem a jednou se radoval s Interem, kromě toho získal v Itálii řadu pohárových trofejí. Dosud si připsal 121 startů za italskou reprezentaci, které nemalou měrou pomohl k výhře na mistrovství Evropy 2020.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
Manau

Král ho zničil

Reagovat
Kejza

Reagovat
dave30

Vzhledem k tomu, že asi přišel zadarmo (někde se píše, že za 2 mega), tak se Union zřejmě rád zbavil jeho mzdy (něco kolem 3mega eur za rok, čímž byl téměř nejlépe placeným hráčem, více má jen Fofana). V Turecku mu ty peníze určitě dají také (Džeko a Tadič tam mají zhruba 5mega).

Reagovat
Seydou Doumbia

počkej nějaké no name hovno fofana tam má největší plat? svět se posral

Reagovat
MarcoBanco

Nejaky Fofana tam hostoval z Chelsea ale nejak mi to rozum nebere no name mlaďas a určite nehradil celý jeho plat ked tam len hosťoval.. Ale rád sa nechám poučiť.. O to viac ak sa jedná i iného Fofanu

Reagovat
Seydou Doumbia

ano to je on i tak mi ten plat příjde masakr když zatím nedokázal vůbec nic mimo dávaní golu kdesik v norsku nebo kde...ted je v burnley už

Reagovat
MarcoBanco

Reagovat
dave30

Fofana má tu mzdu samozřejmě z Chelsea (tam má 3+mega snad úplně každý). Takže Union možná neplatí úplně vše...

Reagovat
Gerd 13

Moc mu přeju,aby se tam chytil,vždycky jsem ho považoval za skvělýho stopera,ale poslední dobou už to fakt nebylo ono.Tak hodně štěstí !

Reagovat
Seydou Doumbia

netěžil vždy spíš ze spolupráce chielliniho? než že by sám o sobě byl tak kvalitní...

Reagovat
andrew96
Reagovat
Moshe Dajan

Když ten jeho nápis na hrudi přečtete pozpátku, objeví se alternativní Bonucciho označení.

Reagovat
Coutinho10

škoda, že ne do AS Roma, ale aspoň si zkusí další ligu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele