Nemůžeme být s naším výkonem spokojeni, řekl Bonucci

14.02.2020, 11:51
Aktuality
Juventus ve včerejším úvodním semifinále Coppa Italia remizoval na půdě AC Milán a před odvetou má nadějnou pozici, přesto nemůže být spokojený. Podle Leonarda Bonucciho se "Stará dáma" musí zlepšit...

AC Milán měl před vlastními fanoušky od začátku navrch, dlouho se však nemohl střelecky prosadit, podařilo se mu to až po hodině hry, kdy otevřel skóre Ante Rebić.

Následně však Rossoneri přišli o vyloučeného Thea Hernándeze, čehož Juventus využil, když těsně před závěrečným hvizdem srovnal z pokutového kopu Cristiano Ronaldo.

Úřadující italský šampion má tak před odvetou dobrou výchozí pozici, přesto se musí podle obránce Leonarda Bonucciho zlepšit. "Nemůžeme být s naším výkonem spokojeni," řekl Bonucci. "Je důležité, že jsme vstřelili branku na hřišti soupeře, ale uvědomujeme si, že AC Milán měl více ze hry," uvedl. "Musíme se opět dostat do formy," vyhlásil Bonucci.

Juventus zůstává ve hře na třech frontách, když ho vyjma souboje o ligový titul a triumf v Coppa Italia čeká osmifinále Ligy mistrů, ve kterém přivítá Lyon. "Zůstáváme ve hře na třech frontách, ale máme před důležitým obdobím na čem pracovat," řekl obránce, jenž nastupoval i za AC Milán. "Čeká nás klíčová fáze sezóny a musíme na to být připraveni," dodal Bonucci.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (79)

Přidat komentář
bourbon

jako fakt, taková pomalá sedačka byl ten fotbal že strany juve.

Reagovat
bourbon

sračka"

Reagovat
smazaný uživatel

Sracka nemuze byt pomala.

Ta se rychle vysype ven do kalhot

Reagovat
AngryPrd

Reagovat
Jordi Alba

Někdo používá i záchod, ale proti gustu ..

Reagovat
Anacron

Ne vždy je člověk poblíž Camp Nou, když to na něj přijde.

Reagovat
Sergi Samper

To je pěkné, že ses jednou chtěl podívat jak se hraje fotbal tak sis zajel na Barcu a dokonce tam objevil i WC, ale ujistím tě, že záchod už je běžná věc v podstatě v každé domácnosti, tak si ho zařiď doma a taky nebudeš muset sypat do kalhot...

Reagovat
Mato178178

Reagovat
marke7

Reagovat
JuventusFC1897

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Člen_zlořádu

Sračka se nesype

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri je mor!

i když v jeho případě spíš rakovina

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeravam hlavne PL a po dlhsej dobe som si pozrel zapas z Talianska, ale podobnu chybu uz tak skoro neurobim. Absolutne nepozeratelne, slaby rozhodca, ktory zbytocne kuskoval hru a robil chyby na obe strany, neustale valanie sa po zemi, pomale tempo a viac sa diskutovalo s rozhodcom ako sa hralo... chapem, ze ide o vela, ale divim sa, ako taketo zapasy moze niekto pravidelne vydrzat pozerat az do konca

Reagovat
Pipo123

Jak keby v PL neboli nudné zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle jednoho zápasu si udělat obrázek o celém fotbalu v Itálii. Odborníci jako ty patří k PL, děláš dobře, chlape, víc si prosím už italský fotbal nezapínej a hlavně nechoď do italské sekce otravovat s podobnými rádoby moudry. Díky!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, asi to bol pokus strasne ma zotriet, ze som sa ako fanusik PL vyjadril k jednemu konkretnemu zapasu Coppa Italia som nevedel, ze sa to nesmie. V kazdom pripade nevidim nejaky argument, ze to nebol slaby alebo nepozeratelny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

'Pozeravam hlavne PL a po dlhsej dobe som si pozrel zapas z Talianska, ale podobnu chybu uz tak skoro neurobim.'

Co na takovýto nesmysl chceš napsat?

Reagovat
johan14

Reagovat
bobis21

Že to byl hrozný zápas nidko nerozporuje. Ale zavrhnout kvůli tomu celý italský fotbal, když i jeho fanoušky ten zápas bolel. Např. o víkendu Inter-AC byl krásný fotbal (i když se špatným koncem)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

SF Coppa

AC vs Juve 1:1

21 Strely 14

11 Strely na bránu 4

83 % Presnosť prihrávok 89 %

SF Ligový pohár

City vs United 0:1

13 Strely 6

4 Strely na bránu 2

88 % Presnosť prihrávok 80 %

Stačí ti takto? Ja sleduijem PL, SA minimálne, no trepeš somariny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani neviem, preco na taketo nieco reagujem, ale dam tomu sancu - toto porovnanie statistik akoze dokazuje, ze to bol vcera dobry a pozeratelny futbal?

Reagovat
johan14

Nie to dokazuje že píšeš somariny. Nič viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ta PL vychází hůř

Reagovat
johan14

Preto som mu to dal argument a faktu po ktorých volal, no nepochopil. Pre mňa je viac zaujímavá PL no nebudem tu kydať na SA. Hlavne že videl jeden zápas. V každom prípade nech to nesleduje, nikto ho nenúti.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ani nie je mozne toto Aky argument si mi dal? To, ze si vytiahol nejaky jeden konkretny zapas anglickeho pohara, ktoreho statistiku si porovnal s tymto zapasom a na zaklade toho tvrdis, ze ten vcerajsi zapas nebol slaby? To je ten argument? Ja som nic o statistikach nepisal, iba to, ze to bolo z pohladu divaka utrpenie. To je neskutocne, aj ten sposob, ako vitazoslavne pises, ze ja som tu nieco nepochopil Presvedcil si ma, na zaklade tychto statistik je jasne, ze zapasy anglickeho pohara su pre divaka ovela menej atraktivne ako toho talianskeho, diky moc

Reagovat
ED91

Reagovat
ED91

Reagovat
fenixLFC

nesmie, v tejto sekcii nesmies nic talianske kritizovat najma ked si fan PL, to znasaju este tazsie. a ked ich chces naozaj potesit, hod si medzi bolbuene kluby liverpool

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
10

kolikrát tohle ještě budeš psát, ty zoufalče? stačí nebýt kkt jako ty

Reagovat
Fortex

Co kdyby si zkusil psát normální názory a normálně se bavil, pak možná reakce budou úplně jiný. Vždyť se tady komunikuje i úplně normálně, tak mi řekni proč by to nešlo i s tebou?

Reagovat
fenixLFC

zbytocne, skusal som a furt to bol rovnaky postoj.

Reagovat
Fortex

Sorry ale já neviděl že by si v sekci SA začal konvezovat bez kritiky na vše co je italské ale možná se mýlím.

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Urobil si zo seba kokota a este sa cudujes?

Reagovat
Vopi11

Já tohohle rejpání a neobjektivních názorů fanouškem nejsem, ale bohužel se to děje ve všech sekcích

Reagovat
rave

To tady neříkej, nebo tě sežerou. První dva čertíci už vyskočili.

Reagovat
Pipo123

Já to neprežívam, pozerám každú ligu a v každej si nájdem niečo čo ma baví, ale tá kokotina ohľadom tempa v PL sa tu objavuje pomerne často.

Reagovat
rave

Máš pravdu. Každý si užívá něco jiného a není to zdaleka jenom o fotbalu, ale i o atmosféře a všem okolním věcem, co ta konkrétní soutěž přináší. Mně jenom přijde vtipné, jak pokaždé, když se tady někdo vyjádří proti SA (byť třeba trochu hloupě), tak se na něj hned sesype banda "Italů", jak kdybys píchl do vosího hnízda. Ale tím nemyslím konkrétně tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš, že to byl hrozný fotbal - OK, to beru. Ale napsat, jak sleduješ PL, po dlouhé době si zapneš italský fotbal a pak že takovou chybu už znovu neuděláš? Frajer si o podobnou reakci přímo řekl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, suhlasim. A bezne su tie zapasy lepsie? Toto bola vynimka?

Reagovat
PP

asi jo.. Letos je Italská liga náhodou parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

nejsou, já to zapnul letos asi 6x a 6x sem skoro u toho usnul

Reagovat
Fortex

Měl sis zapnout Inter - AC to byl parádní fotbal. V každé lize se zahraje dobrý i špatný zápas, tak to prostě je a tak to bude.

Reagovat
rave

Prostě napsal, jak to cítí, všichni nemůžou být objektivní. Málokdo má čas na to pustit si každý týden jeden zápas z Itálie, aby si udělal lepší obrázek.

Když se po dlouhé době sejdu se svojí ex a zjistím, že má podrážděnou piču, tak už jí taky znova nezavolám. I když vím, že to může být jenom chvilková záležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeram, ze ten prispevok asi vyvolal zbytocne emocie, a pritom rozhodne nebolo cielom urazit miestnych "Italov" Asi som to mal formulovat inak, ale islo v prvom rade o vyjadrenie sklamania, ze som si po dlhsom case pustil taliansky futbal a necakal som, ze to bude divacky tak malo atraktivne

Reagovat
smazaný uživatel

No je to taka typicka reakcia menejcennych no, ale zas na druhu stranu si to napisal dost provokativne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky si říkám, že už znám celý ten zástup dementních fandů Liverpoolu na EF a přesto mě pokaždé někdo nový překvapí a přidá se k nim. Gratuluji, právě ses stal novým přírůstkem do rodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco do toho tahas kluby? Keby ich nemam ukazane, tak ani nezareagujes? Dlho som tu bol na starom ucte bez oblubenych klubov, a ledva niekto zareagoval. Jedine coho sa dokazete chytit, je akurat tak oblubeneho klubu. Ale na druhy prispevok mi nezareagujes.

A je to bohuzial tak ako pisem, ste urazeni ze sa tu pise ako je DLHODOBO Seria A nudna, a potom tu je jedna sezona kde LFC valcuje ligu a uz sa par ludi toho chyta a mysli si ako naklada fanusikom PL.

Reagovat
crusty

Sorry, ale toto je dobrá sračka čo si napísal. Tak ako sú zle zápasy v SA, tak sú aj v PL. Koľkokrát si človek zapne nejaké PL derby a má to po polčase chuť vypnúť, lebo aj pozeranie na vypnutú telku je zábavnejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Vec nazoru - mne sa velmi tazko pozera na futbal, kde sa stale len pada, diskutuje s rozhodcom, zdrzuje atd. Aj v PL su lepsie a horsie zapasy, ale aj tie horsie su pre mna divacky atraktivnejsie ako ten vcerajsi zapas, hlavne co sa tyka nasadenia, ferovosti a posudzovania faulov.

Reagovat
Remt

Podobný komentář jsem tu psal nějaký týden zpět, koukal jsem na nějaký zápas Juve, už nevím s kým, no vedle jsem měl zapnutý i stream PL a měl jsem pocit, že sleduju 2 různé sporty. Tempo v SA mi přišlo srovnatelné s tempem, jakým se rozcvičovali náhradníci o přestávce. Jejich sprinty připomínaly chůzi hráčů v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Staci sa len vyhnut zapasom Juventusu, ti ma malokedy bavia. Ale AC Inter bol paradny zapas, Sassuolo v nedelu ci kedy to bolo ma tiez bavilo.

A ako tu spominaju podla jedneho zapasu tazko sudit, predsa take derby LFC ManU dokaze byt najma ked sa hra na Old Trafforde velka nuda.

Reagovat
johan14

Mal by začať v prvom rade od seba, Kjaer ho svojím výkonom strčil do vracka. No a tá záloha Juve, to je priam stelesnenie slova STATICKÁ. Kam sa podel Pjanič? Kto vymenil Dybalu?

Reagovat
AngryPrd

Ano Kjaer ma vcera milo prekvapil, pekne pochytal vsetko... aj Ronalda vykril slusne

Reagovat
AngryPrd

oprava - vykryl ...

Reagovat
mojmira

To nevadí, sudí odvedl dobrý výkon za vás

Reagovat
10

Reagovat
M11

Mazec co

Reagovat
10

neuvěřitelný

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, ta penalta..

Reagovat
Jan Horáček

Opět další příklad zbytečnosti videa na fotbale. Ani video nezabránilo tomu, aby po odpískané penaltě za ruku ve vápně nevypukly diskuse, zda se penalta měla či neměla pískat (viz. diskusi pod shrnutím zápasu).

Reagovat
Fortex

Dokud to bude stále na rozhodčích ohledně videa budou neustále chyby. Není to doladěné a kdo ví jestli někdy vůbec bude.

Reagovat
Deki

kua ten Sensi má fakt smůlu, ten kluk. snad ho ta zranění úplně nezruinují. my jsme ho brali na nepovinnou opci?

Reagovat
Pipo123

Luiz Felipe dostane možnost spojit i další část kariéry s Laziem, římský celek s brazilským obráncem jedná o podmínkách nového kontraktu. (transfermarketweb.com)

Ešte pred rokom vyzeral ako splašené kura, výborne sa vyhral vedľa Acerbiho

Reagovat
Tsigi

City ma mit zabanovanou Ligu Mistrů. Pokud to skonci tak, ze pujde Guardiola do Juventusu, tak je to primo z my nocni mury.

Reagovat
Yanek

Docela síla no.

Reagovat
Zark

Nocni mury?

Reagovat
Pinturicchio

Jak to včera vypadalo, chlapi?

Reagovat
Yzemi

Hrozně

Reagovat
Pinturicchio

Co Ramsey v záloze?

Reagovat
LesyJePan

Boli sme lepší, viac sme mali z hry, vy vlastne okrem penalty ziadna vyložená. U vás najlepši aj ked ho nemám rád tak Dybala. Okolo neho by ste to mali podľa mňa stavať do budúcnosti. Bonnuci v obrane celkom fajn, De ligt sa mi naopak nepáčil. Ramsey, Matuidy, Rabiot nič.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele