Conte dostal trest na deset měsíců, Bonucci a Pepe nevinní

Hodně dlouho se nakonec Juventus bude muset obejít bez Antonia Conteho, trenér úřadujícího italského mistra dostal za svojí účast v sázkařském a korupčním skandálu trest na deset měsíců. Zproštěni viny naopak byli jeho svěřenci Leonardo Bonucci a Simone Pepe...

Bonuccimu hrozí kvůli sázkám trest na 3,5 roku

Obránci Juventusu a italské reprezentace Leonardu Bonuccimu hrozí, že si tři a půl roku nezahraje. Vysoký distanc pro něj požaduje Italský fotbalový svaz (FIGC) kvůli účasti v rozsáhlém sázkařském a korupčním skandálu.

Conte musí před svazový soud kvůli nenahlášení podvodu

Trenér Juventusu Antonio Conte se bude muset před sportovním soudem Italské fotbalové federace (FIGC) zodpovídat ze svého podílu na sázkařském a korupčním skandálu. FIGC kouče italského mistra viní z toho, že v roce 2011 nenahlásil pokus o zmanipulování dvou zápasů Sieny.

Do skandálu v Itálii je zapleten další reprezentant Bonucci

V rámci sázkařského skandálu v italském fotbale je vyšetřován už druhý reprezentant, obránce Leonardo Bonucci. Na rozdíl od záložníka Domenica Criscita by však měl pětadvacetiletý hráč mistrovského Juventusu zůstat v týmu pro blížící se mistrovství Evropy.

Juventus získal Bonucciho a Martineze

Juventus pokračuje v letním přebudovávání kádru, dnes oficiálně získal další dvě letní posily. Dres Staré dámy budou od nové sezony hájit nyní již bývalý obránce Bari Leonardo Bonucci a záložník Jorge Martinez, který přichází z Catanie. Juventus za oba hráče zaplatil 27,5 milionu eur...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele