Bonucci chystá odchod do důchodu, rozloučí se dnes večer

26.05., 12:01
Aktuality
Leonardo Bonucci (© Fenerbahçe SK)

Dnešní pozdní odpoledne rozhodne o tureckém mistrovi pro sezonu 2023/2024 a fanouškům se podle všeho naposledy představí Leonardo Bonucci. Zkušený italský obránce odchod do důchodu nepotvrdil, rychlejší v tomto ohledu bylo Fenerbahçe.

"Leonardo Bonucci, který zítra ukončí svou aktivní kariéru, pózuje na fotografii s dresem Fenerbahçe, ten podepsali trenér İsmail Kartal a všichni naši hráči," uvedl klub na sociálních sítích v příspěvku u fotografie.

37letý fotbalista do Istanbulu přišel letos v zimě z Unionu Berlín a na své konto si zatím připsal dvanáct soutěžních startů. Loučit se může jako šampion Turecka, Fenerbahçe k tomu potřebuje porazit Istanbulspor a zároveň musí doufat v selhání Galatasaraye na půdě Konyasporu.

Bonucci strávil nejpodstatnější část kariéry v Juventusu, za Starou dámu odehrál přes 500 soutěžních zápasů a vybojoval s ní osm mistrovských titulů, k nimž přidal čtyři triumfy v Coppa Italia. Oblékal rovněž dresy Interu Milán, Trevisa, Pisy, Janova, Bari a AC Milán.

Vidět byl i na mezinárodní scéně, na svém kontě má 121 startů za italskou reprezentaci a před třemi roky výrazně přispěl k triumfu na mistrovství Evropy.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Poslední moment s ním spojený budu mít neproměnenou penaltu v EKL s Olympiakosem

Reagovat
fabec1222

2/3 úspěchu jeho kariéry byl Chiellini.

Reagovat
10

a zbylou 1/3 Barzagli

Reagovat
j_mrazik

Ty dresy ala Doncic jsou divný…

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele