Nejlepším útočníkem ligy byl zvolen Řezníček, záložníkem Krejčí

Nejlepším útočníkem prvoligové sezony byl v anketě Ligové fotbalové asociace (LFA) zvolen brněnský lídr střelecké tabulky Jakub Řezníček, záložníkem pak Ladislav Krejčí mladší, který jako kapitán dovedl pražskou Spartu k titulu.

Splnění životního snu, řekl Krejčí poté, co jako kapitán dovedl Spartu k titulu

Defenzivní univerzál Ladislav Krejčí mladší dovedl sparťanské fotbalisty v roli kapitána k prvnímu ligovému titulu po devíti letech, což označil za splnění životního snu. Podle čtyřiadvacetiletého českého reprezentanta se sezona ve prospěch Letenských lámala na konci podzimní části.

Sparťané slavili titul se stovkami fanoušků na trávníku, těšili se také na cestu domů

S hráči Sparty přímo na trávníku po bezgólové remíze se Slováckem v předposledním čtvrtém kole nadstavby v Uherském Hradišti oslavily zisk ligového titulu stovky fanoušků, kteří vběhli na hrací plochu ze svého sektoru za jednou z branek.

Sparťan Krejčí po vítězném derby: Rádi bychom hráli fotbal, ale jde o titul

Kapitán Sparty Ladislav Krejčí mladší po vítězství 3:2 v pražském derby se Slavií vyzdvihl obětavý výkon svého týmu, díky kterému se Letenští po druhém kole nadstavby vzdálili v čele ligové tabulky rivalovi z Edenu už na rozdíl pěti bodů.

Krejčí je hráčem měsíce, mezi trenéry vyhrál v dubnu Frťala

Stoper a kapitán Sparty Ladislav Krejčí mladší se stal hráčem měsíce v první lize. Mezi trenéry zvítězil v dubnu v anketě Ligové fotbalové asociace (LFA) Zdenko Frťala z Teplic. Výsledky zveřejnila LFA na svém webu.

Po finále poháru se snad budou řešit výkony a ne věci okolo, věří Krejčí

Po vynucené pauze kvůli trestu za karty v nedělním utkání posledního kola základní části první ligy v Liberci se do sestavy fotbalistů Sparty ve středečním finále MOL Cupu proti Slavii vrátí kapitán Ladislav Krejčí mladší.

Krejčí po Plzni: Bylo to emotivní utkání, ale při penaltě jsem byl v klidu

Kapitán Sparty Ladislav Krejčí mladší byl podle vlastních slov při rozhodující vítězné penaltě proti Plzni ve 14. minutě závěrečného nastavení v klidu. Myslí si, že pokutovým kopem se Pražanům vrátila situace z první půle, kdy jeho vyrovnávací gól na 1:1 nakonec neplatil. Český reprezentant věří, že výhra 2:1 ve šlágru 29. kola první ligy může letenskému týmu hodně pomoct do zbytku sezony.

Gól si moc nepamatuju, protože to bylo něco neuvěřitelného, prohlásil Krejčí

Premiérový gól v národním A-týmu a zároveň nejrychlejší v historii samostatné fotbalové reprezentace vstřelil v úvodním utkání kvalifikace mistrovství Evropy proti Polsku Ladislav Krejčí mladší. Emoce z branky prožíval tak silné, že si ji po zápase příliš nepamatoval. Stoper pražské Sparty si po vítězství 3:1 vychutnal v Edenu závěrečnou děkovačku pod severní tribunou, kde při klubových duelech sídlí "kotel" městského rivala Slavie.

Miluju město i klub. Zápas s Brnem je pro mě srdcová záležitost, řekl Krejčí

Sparťan Ladislav Krejčí mladší označil zápas 11. kola první ligy v Brně za srdcovou záležitost. Třiadvacetiletý kapitán Pražanů nastoupil proti klubu, který ho vychoval, a z respektu neslavil ani jeden dvou gólů, jimiž pomohl hostům k vysoké výhře 4:0. Reprezentační defenzivní univerzál byl ale rád, že se hned ve druhém utkání po návratu po zranění střelecky prosadil.

Krejčího mladšího inspiroval Dočkal, úvod sezony nestihne

Pro nově jmenovaného kapitána Sparty Ladislava Krejčího mladšího je velkou inspirací jeho někdejší klubový spoluhráč Bořek Dočkal, jenž po minulé sezoně ukončil kariéru. Český reprezentant úvod nového ročníku kvůli zranění nestihne, nemělo by však jít o nic dlouhodobého.

Kádr české reprezentace opustil zraněný Krejčí

Kádr české reprezentace před nedělním druhým utkáním skupiny A2 Ligy národů se Španělskem opustil defenzivní univerzál Ladislav Krejčí mladší. Třiadvacetiletý hráč pražské Sparty utrpěl blíže nespecifikované zranění ve čtvrtečním úvodním zápase se Švýcarskem a do zbylých tří červnových duelů národního týmu se nestihne zotavit.

Krejčí mladší: Třetí gól Slovácka mě mrzí úplně nejvíc, strašná škoda a chyba

Blesková odpověď fotbalistů Slovácka na kontaktní gól Dávida Hancka byla podle sparťana Ladislava Krejčího mladšího rozhodujícím momentem finále domácího poháru. Český reprezentant litoval, že Pražané v závěrečnému soutěžním duelu sezony nevyužili sebevědomí z nedělního vítězného derby v lize na Slavii a týmu z Uherského Hradiště na jeho hřišti podlehli 1:3.

Krejčí neměl dostat v Plzni druhou žlutou kartu a v derby může hrát

Podle komise rozhodčích Fotbalové asociace ČR neměl sparťan Ladislav Krejčí mladší dostat v nedělním utkání třetího kola nadstavby v Plzni druhou žlutou kartu. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace ho proto nebude za vyloučení trestat a třiadvacetiletý defenzivní středopolař může nastoupit v posledním utkání sezony nejvyšší soutěži v derby na Slavii.

Krejčí před lety dělal doprovod Pudilovi, teď může za reprezentaci nastoupit

V roce 2009 Ladislav Krejčí mladší ještě jako dítě před zápasem národního týmu s Polskem doprovázel při nástupu na trávník beka či záložníka Daniela Pudila a toužil po tom být jednou v opačné roli. V nadcházejícím play off o mistrovství světa se mu může velký sen splnit, neboť od trenéra Jaroslava Šilhavého dostal premiérovou pozvánku do reprezentačního "áčka"...

Je to nějaká deka, ze které se musíme dostat sami, řekl Krejčí mladší

Záložník Ladislav Krejčí mladší přiznal, že na Spartě leží deka, z níž se musí dostat sami. Pražané ve 25. prvoligovém kole i díky jeho gólu porazili předposlední Pardubice 3:1 a v nejvyšší soutěži zvítězili po dvou zápasech. Krejčímu, který Letenské vedl jako kapitán, se výkon domácího favorita nezamlouval.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele