Krejčí doufá, že Sparta proti Bröndby přenese na hřiště dobrou náladu

Defenzivní univerzál Ladislav Krejčí mladší doufá, že Sparta ve čtvrtek v posledním utkání skupinové fáze Evropské ligy s kodaňským Bröndby přenesou na hřiště dobrou náladu z kabiny. Letenští půjdou do duelu proti obhájci dánského titulu po dvou ligových výhrách 2:1 s Libercem a v Karviné.

Krejčí litoval po prohře v Lyonu neproměněných šancí a chybných rozehrávek

Velmi zklamaný byl po prohře ve 4. kole Evropské ligy na hřišti Lyonu (0:3) sparťan Ladislav Krejčí mladší. Dvaadvacetiletý záložník litoval nejen svých neproměněných šancí, ale také špatných rozehrávek, po nichž francouzský soupeř dvakrát udeřil. Těšilo ho alespoň to, že po zranění odehrál zase celý zápas a věří, že si Pražané v zápasech s Glasgow Rangers a Bröndby Kodaň zajistí postup do další fáze.

Zraněný Krejčí z novinářské tribuny zaznamenal pokrok Sparty

V utkání 3. kola skupiny Evropské ligy s Lyonem se po vyléčení zranění poprvé od konce července objevil v dresu Sparty záložník Ladislav Krejčí mladší. V roli střídajícího hráče v šesté minutě závěrečného nastavení povedenou hlavičkou zmírnil porážku Pražanů, kteří favorizovanému celku podlehli 3:4. Podle Krejčího udělali Letenští za dobu jeho absence pokrok.

Měli jsme zvýšit na 2:0, v pohárech tolik šancí mít nebudeme, řekl Krejčí

Záložník Ladislav Krejčí mladší už po 140 sekundách po centru kapitána Bořka Dočkala zařídil fotbalistům Sparty vedení v úvodním utkání 2. předkola Ligy mistrů na hřišti Rapidu Vídeň, k vítězství to ale Letenským nestačilo. Dvaadvacetiletého středopolaře mrzelo, že Pražané nepřidali druhou branku.

Krejčí mladší má zlomenou zánártní kůstku, sezona pro něj asi skončila

Ladislav Krejčí mladší ze Sparty utrpěl zlomeninu zánártní kůstky a nezahraje si pravděpodobně do konce sezony. Pražský klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Krejčí si hattrickem splnil sen, který si dal na začátku sezony

Premiérovým hattrickem v lize v rozmezí pouhých 16 minut první půle se defenzivní záložník Ladislav Krejčí mladší podílel v 25. kole na drtivé výhře fotbalistů Sparty 7:2 nad Teplicemi. Jednadvacetiletý středopolař si třemi brankami v jednom utkání splnil sen ze začátku sezony. Vděčný byl spoluhráčům Adamu Hložkovi a Bořku Dočkalovi, kteří mu přenechali penaltu, po níž v 29. minutě završil třígólové představení.

Krejčí: Do skupiny na Euru jsem si schoval minimálně tři góly

Minimálně tři góly si do skupiny B na nadcházejícím mistrovství Evropy fotbalistů do 21 let schoval defenzivní univerzál Ladislav Krejčí, s pěti trefami nejlepší český střelec v kvalifikaci. "Lvíčata" začnou šampionát ve středu utkáním s Itálií. Podle Krejčího půjde o extrémně důležitý zápas.

Sparta prodloužila smlouvy s pěti mladíky, totéž chce i s Hložkem

Jednadvacetiletý defenzivní záložník Ladislav Krejčí mladší prodloužil s fotbalisty Sparty smlouvu do roku 2025. Letenští prodloužili kontrakty i s dalšími čtyřmi hráči ve věku od 18 do 23 let. Jsou mezi nimi Martin Vitík a Tomáš Wiesner z A-týmu a Adam Gabriel s Františkem Kotkem z rezervního mužstva, u nich ale klubový web délku smlouvy neuvedl.

Krejčí a Sima jsou mezi padesátkou talentů podle UEFA

Sparťan Ladislav Krejčí mladší a slávista Abdallah Sima se dostali mezi 50 talentovaných hráčů, kteří by podle UEFA mohli v tomto roce zazářit. Evropská fotbalová unie sestavila seznam na základě výběru svých dopisovatelů. Oba zástupci české ligy se ocitli ve společnosti například vycházející dortmundské hvězdy Youssoufy Moukoka, který se v 16 letech stal nejmladším hráčem i střelcem německé ligy.

Sparťan Krejčí dostal za surový faul trest na čtyři zápasy

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace udělila sparťanskému hráči Ladislavu Krejčímu mladšímu trest na čtyři soutěžní utkání za surový faul na pardubického Tomáše Solila ve středečním utkání 12. ligového kola. Člen reprezentační jednadvacítky hrubě loktem udeřil protihráče do obličeje a rozhodčí Alex Denev ho po přezkoumání situace na videu vyloučil.

Krejčí mladší byl přesvědčený, že vyrovnání Sparty mělo platit

Obránce Ladislav Krejčí mladší byl přesvědčený, že Sparta dala v závěru dnešního zápasu Evropské ligy v Lille regulérní vyrovnávací gól. Rozhodčí ale branku kvůli faulu na domácího gólmana neuznal, letenský celek prohrál 1:2 a kolo před koncem skupiny přišel o šanci na postup.

Krejčí nejdřív odmaturoval a pak dal první soutěžní gól za Spartu

Sparťanský záložník Ladislav Krejčí v posledních dnech prožívá velmi úspěšné období a doufá, že bude trvat co nejdéle. Jednadvacetiletý hráč totiž nejprve v pátek zvládl maturitní zkoušku a dnes v úvodním kole nadstavbové skupiny o titul pomohl prvním soutěžním gólem v dresu letenského celku k výhře 4:1 nad Libercem.

Sparta získala talentovaného záložníka Krejčího z Brna

Sparta získala talentovaného záložníka Ladislava Krejčího z druholigového Brna. Dvacetiletý hráč s Pražany podle klubového webu podepsal čtyřletou smlouvu. Krejčí je třetí posilou Sparty pro novou sezonu po útočníkovi Liboru Kozákovi a norském krajním obránci Andreasi Vindheimovi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele