Další články

Zvládl by Krejčí prorazit v Portugalsku? O sparťanského kapitána se zajímá Sporting

Pokud se v posledních letech přestupovalo z Prahy do Lisabonu, vždy se jednalo o Benfiku a ve všech případech v tom měla prsty Slavia. Zmínit lze například Petera Musu, Alexandera Baha nebo Davida Juráska. Tuto sérii by však mohl v letním přestupovém okně přerušit druhý nejlepší český fotbalista za rok 2023 Ladislav Krejčí.

Krejčí po prohře v Liverpoolu: Nebyl to náš, ale hlavně můj den, beru to na sebe

Kapitán Ladislav Krejčí vzal debakl Sparty 1:6 v Liverpoolu v odvetném osmifinále Evropské ligy na sebe. V rozhovoru s novináři prohlásil, že to nebyl jeho den.

Ve finálové pětici Fotbalisty roku jsou Coufal, Černý, Holeš, Krejčí a Souček

Českým Fotbalistou roku 2023 se stane jeden z pětice Vladimír Coufal, Václav Černý, Tomáš Holeš, Ladislav Krejčí a Tomáš Souček, který již anketu vyhrál v letech 2019 a 2020.

Vyloučení Krejčího v Plzni? Rozhodčí nechyboval, zhodnotila situaci komise

Sudí Dalibor Černý v nedělním šlágru 24. kola FORTUNA:LIGY mezi Plzní a Spartou nechyboval, když v 52. minutě vyloučil kapitána hostů Ladislava Krejčího. Podle komise rozhodčích Fotbalové asociace ČR byl zákrok před druhou žlutou kartou z pohledu trestu hraniční a hlavní arbitr za něj letenského obránce napomenout mohl. Naopak videorozhodčí Tomáš Kocourek dvakrát chybně zasáhl do hry v utkání Ostravy s Olomoucí předtím, než sudí Dominik Starý po přezkoumání situací ze záznamu nařídil na každé straně jednu penaltu. Komise to uvedla v komuniké.

Srážka s realitou, řekl Krejčí, Sparta ale neustoupila ze svého stylu

Za srážku s realitou označil kapitán Sparty Ladislav Krejčí úvodní osmifinálový duel Evropské ligy s Liverpoolem, v němž čeští šampioni prohráli doma vysoko 1:5. V rozhovoru s novináři litoval nevyužitých šancí.

Krejčí: Byl bych rád, kdyby Salah nastoupil. Chceme se měřit s nejlepšími

Když Sparta naposledy na Letné hostila Liverpool, bylo mu pouhých jedenáct let. Dnes je Ladislav Krejčí (24) kapitánem Letenských a bude chtít ve čtvrtek anglický TOP klub pokořit. "Z toho prvního zápasu si moc nepamatuji. Sparťanem jsem se stal až ve dvaceti, předtím jsem byl zbrojovák, takže nyní si to užiju mnohem víc," usmívala se opora Pražanů na předzápasové tiskové konferenci.

Slib jsem splnil a nebráním se odchodu, hlásí Krejčí

Jediným sportovcem, jenž se v letošním roce objevil v žebříčku Forbesu "30 pod 30", je sparťanský kapitán Ladislav Krejčí, jehož má majitel letenského "S" Daniel Křetínský ze všech hráčů prvního týmu nejraději.

Chceme zůstat v Evropské lize, vyhlásil Krejčí před Limassolem

Ladislav Krejčí, kapitán Sparty, vnímá rozdíl mezi Evropskou a nižší Konferenční ligou. Čtvrteční poslední zápas 6. kola skupiny C Evropské ligy na hřišti Arisu Limassol rozhodne o tom, zda Pražané budou v jedné ze dvou zmíněných soutěžích na jaře pokračovat, či nikoli. Krejčí na tiskové konferenci řekl, že chce pokračovat v Evropské lize...

Je to skvělý, geniální hráč, řekl Kováč o sparťanovi Krejčím

Trenér pardubického týmu Radoslav Kováč ocenil sparťanského kapitána Ladislava Krejčího, který v dnešním vzájemném zápase 17. kola první ligy po dvou nábězích před branku rozhodl dvěma góly o vítězství Pražanů 2:1. Kouč Východočechů řekl, že nezná na světě hráče, který by měl podobně fantastické načasování jako český reprezentant, jehož považuje za geniálního. Krejčího na tiskové konferenci pochválil také dánský trenér Letenských Brian Priske.

Je to velký skalp, řekl kapitán Krejčí o výhře Sparty nad Betisem

Sparťanský kapitán Ladislav Krejčí si velmi cenil vítězství 1:0 nad Betisem v předposledním 5. kole skupiny C Evropské ligy. Podle něj hrají obhájci českého titulu v pohárech právě kvůli podobným zápasům.

Krejčí trénuje naplno, proti Betisu by rád odehrál celý zápas

Kapitán Sparty Ladislav Krejčí po vyléčení zranění cítí, že by ve čtvrtečním utkání předposledního 5. kola skupiny Evropské ligy s Betisem mohl odehrát celých 90 minut.

První poločas byl nejlepší za dobu mého působení ve Spartě, uvedl Krejčí

Podle kapitána Ladislava Krejčího předvedla Sparta v prvním poločase utkání 2. kola skupiny C Evropské ligy na hřišti Betisu Sevilla nejlepší výkon za čtyři a půl roku jeho působení v týmu. V rozhovoru s novináři řekl, že Pražané můžou být na sebe hrdí navzdory prohře 1:2...

Bořil vyfasoval za potyčku trest na čtyři zápasy, Krejčí se vrátí po Plzni

Slávista Jan Bořil za potyčku v nedělním pražském derby nesmí nastoupit v nejbližších čtyřech soutěžních zápasech, sparťan Ladislav Krejčí ve dvou utkáních. O trestech pro kapitány obou týmů na dnešním mimořádném zasedání rozhodla disciplinární komise Ligové fotbalové asociace.

Krejčí byl vyhlášen nejlepším hráčem týdne Evropské ligy

Sparťanský kapitán Ladislav Krejčí byl po dvou gólech při domácím vítězství 3:2 nad Arisem Limassol vyhlášen nejlepším fotbalistou úvodního kola skupinové fáze Evropské ligy. Výsledky ankety o hráče týdne dnes zveřejnila na svých internetových stránkách UEFA.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele