Krejčí byl vyhlášen nejlepším hráčem týdne Evropské ligy

Sparťanský kapitán Ladislav Krejčí byl po dvou gólech při domácím vítězství 3:2 nad Arisem Limassol vyhlášen nejlepším fotbalistou úvodního kola skupinové fáze Evropské ligy. Výsledky ankety o hráče týdne dnes zveřejnila na svých internetových stránkách UEFA.

Dva góly jsou super, ale dvě situace jsem nezvládl, uvědomuje si Krejčí

Přestože kapitán a stoper Ladislav Krejčí pomohl fotbalistům Sparty dvěma góly k výhře 3:2 nad Arisem Limassol v úvodním utkání skupiny C Evropské ligy, nebyl se svým výkonem spokojený. Mrzelo ho, že se podepsal pod obě inkasované branky. V rozhovoru s novináři přiznal, že si z něj spoluhráči dělali legraci, že si ze zápasu odnesl bilanci 2+2. Z týmového hlediska podle něj ale Pražané zápas zvládli velice dobře.

Vnímáme domácí sílu, klíčové ale budou i venkovní zápasy, řekl Krejčí

Podle kapitána Ladislava Krejčího budou pro fotbalisty Sparty ve skupině Evropské ligy klíčové nejen domácí, ale i venkovní zápasy. Čtyřiadvacetiletý stoper či záložník doufá, že se úřadující čeští mistři na venkovních hřištích zlepší a budou tam hrát podobně jako na Letné.

Sparťan Krejčí si ve skupině Evropské ligy přeje Liverpool nebo Leverkusen

Kapitána Ladislava Krejčího potěšilo, že hráči Sparty postupem přes Dinamo Záhřeb do skupiny Evropské ligy vyvrátili kritické hlasy, že na evropské poháry nemají. V rozhovoru s novináři uvedl, že si v hlavní fázi druhé nejprestižnější evropské soutěže přeje Liverpool nebo Leverkusen.

Krejčí: K odvetě musíme nastoupit úplně jinak, není to ale nezvládnutelné

Podle kapitána Ladislava Krejčího musejí fotbalisté Sparty do domácí odvety 4. předkola Evropské ligy s Dinamem Záhřeb nastoupit úplně jinak než do zápasu v chorvatské metropoli. Pražané budou za týden na Letné odvracet "sestup" do Evropské konferenční ligy po úvodní prohře 1:3.

Krejčí po vyřazení s Kodaní: Musíte zažít špatné chvíle, aby byly ty dobré

Sparťanského kapitána Ladislava Krejčího po neproměněné penaltě proti FC Kodaň v domácí odvetě 3. předkola Ligy mistrů napadlo sprosté slovo, věřil ale, že spoluhráči rozstřel zvrátí ve svůj prospěch. Pražané však na pokutové kopy prohráli 2:4, v soutěži vypadli a čeká je závěrečné předkolo Evropské ligy...

Kombinovaná sestava Sparty v Jablonci ukázala sílu Sparty, pochvaluje si Krejčí

Kapitána Sparty Ladislava Krejčího potěšilo, že kombinovaná sestava Pražanů v sobotním ligovém utkání v Jablonci při výhře 5:1 předvedla svou kvalitu a ukázala sílu mužstva. V rozhovoru s novináři řekl, že si před úterní odvetou 3. předkola Ligy mistrů proti FC Kodaň nepřipouští tlak.

Jsme v hodně slušném rozpoložení, řekl kapitán Sparty Krejčí před Kodaní

Podle kapitána Ladislava Krejčího jdou sparťané do úterního úvodního zápasu 3. předkola Ligy mistrů na hřišti FC Kodaň v hodně slušném rozpoložení. Pochvaloval si, že Letenští jsou před soubojem s obhájcem dánského titulu rozehraní po úvodních třech ligových výhrách.

Na Ligu mistrů to stačit nebude, řekl kapitán Sparty Krejčí po výhře ve Zlíně

Ani v novém ligovém ročníku se kapitán Sparty Ladislav Krejčí nemýlil při střelbě ze značky pokutového kopu. V nejvyšší soutěži proměnil devátou penaltu za sebou, díky níž obhájce titulu ve druhém kole první ligy zvítězil ve Zlíně 1:0. Český reprezentant na tiskové konferenci uvedl, že dnešní výkon Pražanů by na postup do Ligy mistrů nestačil.

Hložek, Krejčí, Čech nebo Jágr. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Ondrovi

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 9. rokem charitativní podtext celé akce.

Krejčí se chce nadále zlepšovat, o případné zahraniční nabídce by přemýšlel

Ladislav Krejčí navázal na Faerských ostrovech ve třetím kvalifikačním utkání o postup na mistrovství Evropy 2024 na formu ze Sparty a gólem přispěl k vítězství 3:0. Čtyřiadvacetiletý stoper či záložník označil uplynulou sezonu za snovou a chce být ještě lepší.

Krejčí před Faerskými ostrovy: Chceme napravit ztrátu v Moldavsku

Přestože ligová sezona skončila už před více než dvěma týdny, kapitán pražské Sparty Ladislav Krejčí mladší připustil, že si ještě nestihl odpočinout. Čtyřiadvacetiletý defenzivní univerzál si se spoluhráči po zisku titulu vychutnával bujaré oslavy a s týmem si užil i několik dní na řeckém ostrově Mykonos. Před krátkou dovolenou ho ještě čeká s českou reprezentací sobotní zápas kvalifikace mistrovství Evropy na Faerských ostrovech...

Životní půlrok, na podzim by mě něco takového nenapadlo, řekl hráč sezony Krejčí

Když Ladislav Krejčí mladší na podzim laboroval s vleklým zraněním, ani ve snu by ho nenapadlo, že o půl roku později bude zvolen nejlepším hráčem prvoligové sezony. Čtyřiadvacetiletý defenzivní univerzál dovedl Pražany k titulu, v 19 zápasech tohoto ročníku nejvyšší soutěže dal 13 gólů a uplynulou jarní sezonu označil za životní.

Nejlepším hráčem sezony v lize byl zvolen Krejčí, trenérem Priske

Nejlepším hráčem končící sezony první ligy byl premiérově zvolen defenzivní univerzál Ladislav Krejčí mladší, který z pozice kapitána dovedl pražskou Spartu po devíti letech k titulu. V hlasování trenérů, kapitánů a vybraných novinářů zvítězil před brněnským lídrem střelecké tabulky útočníkem Jakubem Řezníčkem a klubovým spoluhráčem obráncem Asgerem Sörensenem. Letenští ovládli i kategorii o nejlepšího trenéra, poprvé zvítězil jejich dánský kouč Brian Priske.

Hráčem sezony bude Krejčí, Sörensen, nebo Řezníček

Nejlepším hráčem končící sezony první fotbalové ligy bude defenzivní univerzál Ladislav Krejčí mladší, jeho spoluhráč z mistrovské Sparty Praha obránce Asger Sörensen, nebo brněnský útočník Jakub Řezníček.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele