Další články

Obi Mikel kvůli obavám z koronaviru opustil Trabzonspor

Nigerijský fotbalista John Obi Mikel kvůli obavám z nákazy koronavirem předčasně ukončil angažmá v Trabzonsporu. Dvaatřicetiletému záložníkovi se nelíbilo, že turecká liga nebyla po vypuknutí pandemie v Evropě přerušena. Klub, za který nastupuje i český obránce Filip Novák, o odchodu bývalého hráče Chelsea informoval na svém webu.

Mikel se vrací do Anglie, plácl si s Middlesbrough

John Mikel Obi se po dvou letech vrací do Anglie. Nigerijský záložník nebude hrát Premier League, nýbrž jenom League Championship, do svých služeb ho získalo druholigové Middlesbrough...

Chelsea opouští John Obi Mikel. Legenda, kterou mnozí nedokáží ocenit

Mnozí možná už při pohledu na nadpis, kde jsou vedle sebe jméno "John Obi Mikel" a označení "legenda", koulí očima, jenže po deseti letech se uzavírá jedna velká kapitola hráče, který se do historických knih Chelsea rozhodně zapsal nesmazatelným písmem. John Obi Mikel vyhrál s Blues prakticky všechno.

Mikel zamířil do Číny, upsal se Tianjinu Teda

Tianjin Teda oznámil příchod Johna Obiho Mikela. Kapitán nigerijské reprezentace přichází do Číny z Chelsea, kde strávil uplynulých deset let, během letošní sezóny však vůbec nenastupoval...

Mikel začíná řešit budoucnost, nevylučuje odchod z Chelsea

Na první odehrané minuty v sezoně 2016/2017 stále čeká John Obi Mikel. Nigerijský záložník patří Chelsea a nový manažer Antonio Conte jeho služeb zatím nevyužívá. Začíná se tak spekulovat o Afričanově odchodu, jemuž nahrává i fakt, že hráč má smlouvu jenom do června 2017...

Mikel si pochvaluje změnu atmosféry po odchodu Mourinha

Obrat k lepšímu nastal nedávno pro Johna Obiho Mikela. Nigerijský záložník se na podzim pod vedením Joseho Mourinha mohl těšit jen ze sporadické akce, pod Guusem Hiddinkem už ovšem tradičně neschází v základní sestavě. A z výměny trenéra prý dle Mikela těží celá kabina...

Touré útočí na třetí cenu pro nejlepšího hráče Afriky

Záložník Yaya Touré z Manchesteru City může potřetí za sebou vyhrát anketu o nejlepšího fotbalistu Afriky. Reprezentant Pobřeží slonoviny figuruje v užší tříčlenné nominaci spolu s krajanem Didierem Drogbou z Galatasaraye a nigerijským záložníkem Johnem Obim Mikelem z Chelsea.

Touré může útočit na třetí titul pro nejlepšího fotbalisty Afriky

Záložník Manchesteru City Yaya Touré je hlavním adeptem na vítězství v anketě o nejlepšího fotbalistu Afriky. Cenu už získal v minulých dvou letech, a pokud bude dekorován i 9. ledna v Lagosu, zkompletuje pomyslný hattrick. Deset kandidátů dnes bylo zveřejněno Africkou fotbalovou konfederací.

Sudí Clattenburg podle svazu neurážel hráče Chelsea rasisticky

Podle FA neurážel rozhodčí Mark Clattenburg hráče Chelsea rasisticky. Londýnský klub na sudího podal stížnost po říjnovém utkání s Manchesterem United. Záložník Ramires vypověděl, že slyšel Clattenburga, jak označil Johna Obiho Mikela za opici. Asociace ale nenašla důkazy.

Podle Chelsea nazval rozhodčí Clattenburg Mikela opicí

Vedení Chelsea poprvé zveřejnilo bližší informace, proč po utkání anglické ligy s Manchesterem United podalo stížnost na rozhodčího Marka Clattenburga. Sudí podle ředitele londýnského celku Bruce Bucka označil záložníka Johna Obiho Mikela za opici.

Únosci Mikelova otce chtějí 20 milionů

Rodině záložníka Chelsea Johna Obiho Mikela se ozvali zločinci, kteří unesli otce nigerijského reprezentanta. Podle agentury Reuters požadují výkupné 20 milionů nair (asi 2,2 milionu korun).

Další hvězda Chelsea je mimo hru, Nigérii bude na MS chybět Mikel

Další hvězdou, která kvůli zranění přijde o fotbalové mistrovství světa v JAR, je klíčový záložník Nigérie John Obi Mikel. Ten se musel na začátku května podrobit operaci kolena, a přestože se zdálo, že šampionát stihne, dnes tým opustil, jelikož nechce předčasným návratem riskovat svou kariéru.

Chelsea chce zpátky peníze za přestup Obiho Mikela

Anglická Chelsea se chce soudit s norským klubem Lyn Oslo kvůli přestupu záložníka Johna Obiho Mikela. Londýnský klub požaduje vrácení 16 milionů liber (asi 502 milionů korun), které za nigerijského fotbalistu před dvěma lety zaplatil. Podle něj tehdejší šéf Lynu zfalšoval hráčovu smlouvu, takže Mikel neměl s norským celkem platný kontrakt.

Dokážu nahradit Makeleleho, věří Mikel

John Obi Mikel je přesvědčen, že může jít v Chelsea ve stopách francouzského veterána Clauda Makeleleho a jednou ho dokonce plnohodnotně nahradit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele