Chelsea chce zpátky peníze za přestup Obiho Mikela

10.10.2008, 17:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (56)

Přidat komentář
terry

Najednou

Reagovat
terry

Aha, ještě jsem nepřečetl. Tak pokud to tak je, ať nám peníze vrátěj

Reagovat
smazaný uživatel

Sfalšovaná smlouva? V Lynu uměj dělat business . . .

Reagovat
minoLFC

no už vidím ako im to machester vrátí

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si to.. My chceme zruinovat Lyn a ne peníze od MU

Reagovat
minoLFC

no od Lynu môžte dostať tie 4 miliony ale s tými 12tými Lyn nemá nič spoločné

Reagovat
minoLFC

no už vidím ako im to manchester vrátí

Reagovat
smazaný uživatel

už vám dochází prachy ne, že už žebráte o každý milion ještě takhle trapně

Reagovat
smazaný uživatel

hmm vieš nefandim chealse ale ma pravdu som zvedavy keby teba oklamali o 16mil libier čo by si hovoril tak najprv rozmyšlaj čo napišeš a potom nam tu zdel svoj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

asi se ptám blbě. To on nebo jeho manažer nevěděli, že nemá s oslo platnou smlouvu ???

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Mikela jsem loni odsuzoval,ale je vidět,že jsem se mýlil. Letos patří mezi opory,pokud není vůbec nejlepší v týmu. Tohle je jediné pozitivum ve zranění Essiena,že dostal Mikel šanci a ukázal,že na to opravdu má. Až se Essien vrátí,bude to mít ohromně těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle neměla být reakce,ale samostatný komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Chachacha a já jsem naopak v něj vždycky vkládal naděje a věřil,že všem ukáže,že z něho něco bude a letos konečně můžu okusit,jaký je pocit zadostiučinění. Momentálními výkony zastiňuje i Maku,jelikož k pečlivé činnosti dozadu konečně ukazuje,že je schopný i leccos vymyslet dopředu a kdyby měl lepší střelu z dálky,byl by v podstatě ideální moderní defensivní záložník. A to,že v poslední době omezil karban je samozřejmě také plus.

Jinak celá tahle záležitost mi připadá směšná,kdyby tehdy vedení CFC nebylo jak zpomalený film,mohl se Mikel koupit za ty 4 mega a dnes se nemuselo nic řešit,protože by obě strany byly spokojené...Podobný případ tahání kočky za ocas jako u "problému Mutu"

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem spokojený s tím,jak hraje a pocit zadostiučinění nepotřebuju Už jsem to od něj pomalu nečekal,protože ty jeho skluzy zezadu a zákroky na červenou,to bylo na zabití

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si hlavně žádný pocit zadostiučinění nezasloužíš,Obi Magore.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do nedávna to obi Magor byl... Hrál hůře než Diaby...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem na rozhodnuti soudy zvedev..lec púodle me je pozitivni, ze se chfc "hada" o 16mil liber i kdyz pro abramovice by to nemel byt nejaky problem..mela by to byt predzvest koncepce utvareni tymu a ne bohapusteho nakupovani... CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono jde o to,že když těch 16mil Lb můžeme dostat,tak není důvod je nechávat ostatním.

Předzvěst koncepce byly už poslední 2 letní přestupová období,kdy jsme jen doplnovali kádr na místech,kde to bylo potřeba. Nějaké velké nakupování nebude v plánu,momentálně už je kádr dostatečně široký,aby zvládal 3 soutěže. Ted už se jenom bude doplnovat na postech,kde to bude potřeba.

Takže v horizontu 2 let se dají očekávat 2 noví střední záložníci a to by mělo být všechno,co musíme. Pak záleží na formě,výkonosti atd,ale jiné posty jsou na tom dobře. Obrana je zdvojená,záloha taky,útok taky a mimo trojice Deco-Lamps-Ballack nehrozí nikde přestárnutí. Leda v útoku,ale na ten post máme 4 hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

"Takže v horizontu 2 let se dají očekávat 2 noví střední záložníci a to by mělo být všechno,co musíme."

V horizontu 2-3 let bude nutnost nový gólman a v horizontu pár měsíců pořádné,na britský fotbal adaptované křídlo,jelikož Maloudovi se povede jeden zápas a pak 4 zápasy hraje hovno a Kalou je sice běhavý a nebojí se 1 na 1,nicméně jeho místo je hlavně na hraně ofsajdu,kdy pláchne obraně a dá gól,tohle mi také křídlo nikterak nepřípomíná. A situace typu Essien-křídlo mi taky moc nevoní. Jinak s tou koncepcí vcelku souhlasím,až na nesmyslné podepisování starých hráčů,případně nedostatečně kvalitních(jediný,který byl rozumný byl Sidwell,škoda,že nedostal skoro vůbec šanci) zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahim Afellay má jednoho anglického nápadníka, osm milionů eur se za záložníka PSV Eindhoven údajně chystá nebídnout Arsenal.

Když už by byl LFS takový ignorant a nechtěl by zakopoupit to křídlo bristké,mrknul bych se do Eindhovenu,za 8-10m eur je skoro zadarmo,takový hráč by se hodně hodil a třeba by navázal na Robbena,navíc Afellay není tak náchylný na zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nečekám,že odepisuješ Čecha,respektive nečekám,že by ho odepsal LFS,takže bude potřeba Bčkový golman,což nás nebude stát 20mil,ale mnohem méně,v řádech milionů. Navíc nám i po odchodu Cudiciniho zůstane na lavičce Hilario,takže nic extra drahého pořizovat asi nebudeme. Možná se přesune Hilario na místo 2. golmana a jistit záda jim bude Rhys...

Ohledně křídla,LFS důvěřuje Maloudovi,potom ti sem hodím shrnutí,které jsem o něm dneska napsal. On hraje dobře,ale není křídlo. Takže pro nejbližší budoucnost to vidím na trojici Malouda - Anelka(Didijér) - J.Cole... Popřípadě se do základu probojuje Sinclair nebo Kalou a na hrot di Santo...

Podepisování hráčů jako je Ben Haim a Sidwell - co o tom říct... Mourinho dával Ben Haimovi šanci,Grant už ne... Navíc v té době u nás nebyl Ivanovič,takže to byl 4.stoper... Přece jen Alcides ani Rakitič(Rajkovič?) na to neměli v té době...

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda je skvělý záložník,ale na křídle to pokulhává... Poslední dobou hraje sice výborně,ale do systému 4-3-3 nezapadá vůbec. Šanci by měl dostat Sinclair,který je typickým křídlem,které je schopné obejít soupeře a slušně vystřelit,což jsou základní prvky,které musí křídlo splnovat.

Problem Maloudy je,že má úplně jiné přednosti. Jeho největší silou jsou centry,což křídlo až tak nepotřebuje,od toho tu jsou krajní beci. Křídlo by se správně mělo tlačit do šestnáctky a tím otvírat prostor Cashleymu. Problem Maloudy je v tom,že on ten prostor neotvírá,ale spíš zavírá. Zde spočívá problem,proč je Cashley méně výrazný než Bosingwa. Ten má otevřený prostor od Colea a na straně si může dělat co chce.

Druhý problem Maloudy spočívá v obcházení protihráčů. Narozdíl od ostatních křídel není prakticky schopný udělat kličku a dostat se do šance,což opět více zatěžuje středního útočníka,který musí čekat na přihrávku před vápnem,protože Malouda se prostě nedostane před obránce a nenaváže dalšího soupeře. Pokud už kličku udělá,tak směrem od pokutového území,čimž uzavře Cashleyho v rohu,respektive ho zastaví a i když mu pak zpátky přihraje,hra se zpomalí. A pak už nemá cenu ani centrovat,když je na Anelku a Joea 5 hráčů ve vápně...

Další nevýhodou je zrychlení a rychlost. Jeho předchůdci i konkurenti jsou schopni po kličce předběhnout svého soupeře,at už to byl SWP,Kalou,Robben nebo Duff... Malouda i když udělá kličku,tak se před obránce nedostane,takže musí poslat přihrávku podél pokutového území,respektive centrovat. Není potřeba ho zdvojovat,protože branku ohrozí málokdy a obránce neobejde.

Sice teď hraje ve slušné formě,ale tím,že je to typický krajní záložník ala Beckham nám moc nepomůže. Narozdíl od něj totiž nemá ani tak perfektní přímáky.

Kvůli všemu,co jsem zde napsal si myslím,že užitečnější by byl Kalou i Sinclair,protože oba jsou schopní udělat jak kličku dovnitř pokutového území,tak obejít svého soupeře,navázat 2. obránce a tím zároven uvolnit prostor jak pro Cashleyho,který bude mít k dispozici prakticky celou levou stranu,tak pro Anelku,kterého bude muset opustit jeden obránce.

Reagovat
Tomanatura

Že se ti chtělo

Reagovat
smazaný uživatel

Neodepisuju Čecha,ale Cudiciniho,vydrží tak rok,jasně,doufám,že se na dvojku už posune Rhys,ale moc tomu nevěřím,takže asi přijde nová dvojka,pravda,nutné to není,ale když vidím,jak LFS zachází s odchovanci,tak to asi tak bude.

Vyjmenovávat naše křídla mi tu nemusíš,o nich vím,ale když LFS nedává šanci Sinclairovi,tak je prostě nutnost nového křídla,navíc momentálně je kde brát. A Kalou prostě není ortodoxní křídlo,kdyby opět začal hrát hrot,tak by se navíc snad i naučil trefovat bránu...

Co se týče čtvrtého stopera,tak byla pravda ta,že Ben Haim skoro vždycky,když hrál,tak hrál špatně,takže takový Alcides nebo Rajkovic klidně mohli dostat raději šanci se ukázat,jelikož by výsledek nemohl být o tolik horší. Pizzara nemá snad ani smysl hodnotit a Mineiro mi připadá trochu mimo mísu,ale uvidíme. Jediný Sidwell se mi fakt líbil,škoda,že nedostal moc šancí a musel odejít.

Reagovat
terry

Doufám, že Mineiro bude něco jako tehdá Hedman. Prostě jen kdyby něco, zatím bude brát jen prachy a v klidu sedět na tribuně.

Co se týče stoperů. Přál bych si, aby to tak nebylo, ale nevím, jestli LFS sleduje někde v Dněpropetrovsku Rajkoviče, i když je to prý talent. O Alcidese ani nějak nemám zájem. Po tom, co prý prohlásil, že přišel nahradit Carvalha V létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já mám jasno už pěkně dlouho,koho chci k nám na křídlo...

20:50 Hráčům v Anglii kraloval Young

Ashley Young získal jedno prestižní ocenění, záložník Aston Villy byl zvolen nejlepším hráčem Premier League za měsíc září.

Reagovat
terry

Já o křídle vůbec nemluvil. Ale mám taky své kandidáty. On třeba takový Aiden McGeady Ale Ashley Young by se mi líbil ze všech nejvíc, jenže nechce se mi ho brát Ville

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by Valencia stál méně,než 10M,tak bych po něm hrábl ze všech nejraději.

Reagovat
terry

Valencia ale není křídlo, ne?

Reagovat
terry

Vlastně je

Reagovat
smazaný uživatel

Právě,že je. A dost slušné,navíc je pořád nesmírně perspektivní,mě se líbil už na MS 06. Ve Wiganu se dobře uchytil na britský fotbal,takže pokud by už LFS opět popadla jeho úchylka koupit si nového jižana,ať mrkne na JJB Stadium.

Reagovat
Tomanatura

Toho chceme prý my.

Reagovat
smazaný uživatel

Co já vím,tak jste měli zájem o Valenciu a Palaciose,ale pak SAF řekl,že jejich příchod není nutný,ne?

Reagovat
Tomanatura

On sám neví, jestli je chce, nebo ne. Palaciose popřel, ale Valencia se mu líbí. Navíc chce údajně dalšího brazilce

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,jsem právě myslel,že dementoval obě akvizice. Ale tak snad se mu líbí jen vzhledově a vyhledává si radši nějakou další slušnou brazilskou akvizici.

Reagovat
Tomanatura

Za 21M Doufám, že to bude jenom fám, Valencia by se líbil i mě

Reagovat
smazaný uživatel

To už bych radši plácl 8 mega do Afellaye...

Jinak si myslím,že o Valenciu bude když ne už letos v zimě,tak příští léto dost velká pranice.

Reagovat
Tomanatura

Tojo, jestli to SAF a LFS vydrží, tak bude zajímavá. Navíc se do toho zamotají i jiné kluby, třeba takovému Rafovi by bodnul.

Ještě se teď pereme i s Arsenalem o toho 15 letého kluka, takže to začíná být zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

to Sinclair je podobny typ ako Young

Reagovat
terry

Samozřejmě, toho bychom asi chtěli nejvíc, jenomže Scolari ho asi nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to by Sinclair musel dostat šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to o cem mluvis zacalo uz za mourinhovy ery kdyz abramovic po vydatnych nakupech nedal ani libru na jediny nakup a tak prisly jenom hraci zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik peněz za tak nevyzkoušeného hráče ... To může dělat opravdu jen Chelsea ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chelsea za něj dala Lynnu 4mil... Dalších 12 šlo do pokladny MU,aby nám ho nechali

Reagovat
smazaný uživatel

Aha ... I tak ale podle mého takovou hodnotu zkrátka nemá ...

Reagovat
smazaný uživatel

Že neměl hodnotu ani 4M L?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nič proti chelsea ale toto je ubohé. majú hrača, ktoreho chceli tak nech to nechaju tak.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo ví jak to všechno bylo

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako Mikel nevěděl, že nemá z Lynem uzavřenou smlouvu?

Reagovat
smazaný uživatel

"Toho času se kluby Chelsea, Lyn a Manchester dohodly na podmínkách přestupu, které byly jasně dané a splněné," zní stanovisko Chelsea. Dnes je však situace jiná. "Kontaktovali jsme Lyn a zdá se, že smlouva byla opravdu neplatná. Získání Mikela tak nebylo přestupem jako takovým, nýbrž v podstatě příchodem volného hráče. Věříme, že se celá situace brzy objasní. Na závěr dodáváme, že tato naše akce je vedena pouze proti klubu Lyn a proti panu Andersenovi," čímž dalo vedení Chelsea jasně najevo, že se nejedná o snahu poškodit Manchester United.

Pro vyjasnění - smlouva asi neměla všechny náležitosti,respektive nesplnovala daná kriteria...

Reagovat
smazaný uživatel

51. pro obi Mikela a at mu už nemusím říkat Obi Magor,jako loni.. Snad si svojí výkonnost udrží a bude nedílnou součástí sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

A jdu spát

Reagovat
smazaný uživatel

Ze 16 mil.Liber to nic pro Abramovice neni.Takovou blbost jsem snad jeste v zivote necetl.To se mu jako ty prachy meli okotit na konte pres noc a v klidu?Myslim si ze pro nej stale maji cenu a si pri tom hrabani zazil svoje.Kdyz ktomu pripoctes tech 17 od Mutua tak uz to dava jenom 33 ha ha.

Reagovat
smazaný uživatel

nemám o tom nejake štatistické udaje, možno sa mylim ale taketo veci sa dlhodobo finančne asi nevyplatia. poškodzuju meno klubu. od toho sa odvijaju reklamne zmluvy, počet fans ktorý kupuju suveniri a ovplyvnuju kolko klub ziska finanancí s TV prenosov, menšie platy pre prestupujucich hračov. keby som vlastnil live a mal tolko prachov a tvrdil o sebe, že som ich fanušik tak to nespravim.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele