Další články

Zelený přijde o derby, disciplinární komise sparťanskému obránci potvrdila trest

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace v tiskové zprávě potvrdila trest na jedno soutěžní utkání pro obránce pražské Sparty Jaroslava Zeleného. Levý bek úřadujících českých šampionů byl vyloučen ve čtvrtfinále domácího poháru na hřišti Slavie a bude chybět v nedělním ligovém derby na Letné.

Zajímavá a hratelná skupina, zní po losu Evropské ligy ze Sparty

Sparťané označili skupinu Evropské ligy s Glasgow Rangers, Betisem Sevilla a Arisem Limassol za zajímavou a hratelnou. Dánský trenér Pražanů Brian Priske považuje za důležité, aby jeho svěřenci zvládli domácí zápasy. V rozhovoru pro klubovou televizi uvedl, že by bylo fantastické, pokud by úřadující čeští mistři pokračovali v pohárové Evropě i po Vánocích.

Zelený: Zklamání po Kodani bylo velké, musíme se ale už dívat dopředu

Obránce či záložník Sparty Jaroslav Zelený přiznal, že zklamání z vyřazení ve 3. předkole Ligy mistrů s FC Kodaň bylo velké. Mrzely ho především zbytečně inkasované branky. V rozhovoru s novináři řekl, že se Letenští musejí dívat dopředu.

Nejradši bych byl vulgární, musíme se oklepat, řekl Zelený po vyřazení z EKL

Pro Jaroslava Zeleného ze Sparty bylo těžké přijmout porážku 1:2 na hřišti Vikingu Stavanger v odvetě 2. předkola Evropské konferenční ligy, která Pražanům v součtu s úvodní bezbrankovou remízou zavřela cestu do skupiny. Podle reprezentačního obránce a autora vedoucího gólu se Letenští musí z velkého zklamání oklepat.

Kádr Sparty posílil reprezentační obránce Zelený

Spartu posílil reprezentant Jaroslav Zelený. Devětadvacetiletý obránce přestoupil z Jablonce a na Letné podepsal víceletou smlouvu. Pražský celek to uvedl na svém webu.

Jablonecký Zelený měl z Alkmaaru větší respekt, Randers ale nepodceňuje

Jaroslav Zelený z Jablonce přiznal, že z předchozího soupeře ve skupině Evropské konferenční ligy Alkmaaru, na jehož hřišti Severočeši prohráli 0:1, měl větší respekt a strach než z Randers. Ani dánský tým však devětadvacetiletý obránce před čtvrtečním domácím zápasem nepodceňuje.

První letní posilou Slavie je Schranz, opačným směrem míří Malínský a Zelený

První letní posilou pražské Slavie je útočník Ivan Schranz z Jablonce. Sedmadvacetiletý slovenský reprezentant podepsal s ligovým mistrem smlouvu do června 2024. Kmenovým hráčem Severočechů se naopak stal obránce Jaroslav Zelený, který už v Jablonci z Edenu hostoval. Severočeši získali ze Slavie i křídelníka Tomáše Malínského.

Obránce Zelený bude ze Slavie hostovat v Jablonci

Slávistický krajní obránce Jaroslav Zelený se po dvou letech vrací do Jablonce. Osmadvacetiletý fotbalista přichází do severočeského celku na hostování, jeho formu ještě kluby dolaďují.

Zelený bude na jaře hostovat ze Slavie v Boleslavi

Kádr Mladé Boleslavi posílil obránce Jaroslav Zelený. Sedmadvacetiletý defenzivní univerzál bude ve středočeském klubu hostovat do konce sezony ze Slavie a za nový klub by teoreticky mohl nastoupit už v dnešní předehrávce v Českých Budějovicích.

Zelený nezvyklý záskok zvládl, ale litoval, že v šanci nestřílel

Coby levý bek naskočil Jaroslav Zelený po hodině hry do úvodního duelu základní skupiny Ligy mistrů na půdě Interu Milán místo zraněného Ibrahima Traorého na post ve středu zálohy, netradiční záskok ale zvládl. Ihned se podílel na vedoucí brance Pražanů a o chvíli později mohl zvýšit na 2:0.

Pořád to máme ve svých rukách, řekl po prohře slávista Zelený

Podle obránce Jaroslava Zeleného fotbalisté Slavie neprohráli v 29. ligovém kole ve Zlíně kvůli čtvrteční odvetě čtvrtfinále Evropské ligy na půdě Chelsea, ale spíše kvůli zahozeným šancím. Náskok Pražanů v čele tabulky před druhou Plzní se po třetí ztrátě z posledních čtyř kol snížil na čtyři body, Zelený však zůstává v klidu.

Zelený při debutu v evropských pohárech mohl slavit postup

Vydařený debut v evropských pohárech prožil obránce Jaroslav Zelený. Slavii pomohl k výhře 2:0 nad Petrohradem a k postupu do jarních bojů Evropské ligy. Připustil, že byl trochu nervózní a pokáral se za zbytečnou chybu. Ale potěšilo ho, jak se spoluhráči klíčový zápas zvládl.

Slavia získala obránce Zeleného a rumunského záložníka Băluțu

Slavia představila dvě letní posily. Pražský klub získal krajního obránce Jaroslava Zeleného z Jablonce a rumunského reprezentačního záložníka Alexandrua Băluțu z Craiovy. Oba hráči s úřadujícím vicemistrem podepsali čtyřleté smlouvy.

Radu rozladily informace o přestupu Zeleného, prý nejsou pravdivé

Trenéra Jablonce Petra Radu na startu letní přípravy rozladily informace některých médií, že se Slavia Praha dohodla na příchodu obránce Jaroslava Zeleného a na smlouvě s ním. Devětapadesátiletý kouč to označil za lež. Rád by levého beka na severu Čech udržel, jasno by mělo být do konce týdne.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele