Další články

Na 90 procent ukončím kariéru, řekl Rezek po sestupu Příbrami

Příbramský kapitán Jan Rezek se po sestupu Středočechů do druhé ligy chystá ukončit profesionální kariéru. Devětatřicetiletý bývalý reprezentant už chce předat pomyslnou štafetu mladším.

Není jednoduché mít trenéra kamaráda, řekl příbramský Rezek

Jan Rezek si ještě úplně nezvykl, že má v Příbrami za trenéra dlouholetého kamaráda a spoluhráče Pavla Horvátha. Sedmatřicetiletý bývalý reprezentant věří, že nový kouč může být pro poslední tým tabulky impulzem v boji o záchranu, pokud se přerušená sezona první ligy v květnu opět rozjede po koronavirové přestávce.

Rezek na 300. zápas v lize nebude vzpomínat rád

Jan Rezek nebude na 300. prvoligový start a vstup do Klubu legend rád vzpomínat. S Příbramí sedmatřicetiletý záložník v úvodním jarním kole nejvyšší soutěže utrpěl vysokou porážku 0:4 v Jablonci. Bývalý reprezentant má jinak do fotbalu stále chuť a s hráčskou kariérou ještě nechce končit.

Na hřišti musíme být vlčáky a ne jako ovce, řekl Rezek

Příbramský kapitán Jan Rezek neskrýval po domácí prohře se Slováckem 1:4 ve 20. kole první ligy velkou frustraci. Středočeši nezvítězili 13 kol po sobě a zimní pauzu stráví na poslední pozici. Podle Rezka chybí mužstvu všechno. Nespokojený je i s přístupem hráčů, kteří se podle něj chovají jako ovce a ne jako vlčáci.

V Příbrami po záchraně věří, že Rezek a Slepička budou pokračovat

Příbram po dnešní bezbrankové remíze v odvetě baráže s třetím týmem druhé ligy Brnem oslavila záchranu v nejvyšší soutěži a už začíná myslet na další sezonu. Mužstvo nadále povede trenér Roman Nádvorník a prezident klubu Jaroslav Starka věří, že budou pokračovat i dva sedmatřicetiletí hráči Jan Rezek a Miroslav Slepička.

Budou to nervy až do konce, tuší příbramský Rezek

Plný stadion a šest gólů - barážová bitva mezi Brnem a Příbramí ve svém prvním vydání rozhodně nenudila. Po deseti minutách byli domácí fotbalisté na ručník, pak se zvedli a sahali po výhře, kterou jim těsně před koncem vzal střídající Ibrahim Keita. Po vyrovnávacím gólu si příbramský Jan Rezek oddychl, ale z výsledku zároveň netajil zklamání.

Měli jsme si to uhrát dřív, shodli se příbramští Matoušek a Rezek

Hráči Příbrami byli blízko tomu, aby se vyhnuli baráži o první ligu. Domácí vítězství 3:2 nad Duklou v závěrečném pátém kole nadstavby jim ale nakonec nestačilo, protože Bohemians 1905 uhráli potřebnou remízu 1:1 s Opavou. Ofenzivní záložníky Jana Rezka a Jana Matouška mrzelo, že "Klokani" se zachránili až gólem z páté minuty nastavení.

Rezek jako nejstarší hráč dovedl Příbram k vítězství

Bylo ho plné hřiště, neúnavně zakládal domácí útočné akce a snažil se o zakončení. A nakonec byl nejstarší hráč na hřišti Jan Rezek také autorem vyrovnávacího gólu z penalty na 1:1, která fotbalisty Příbrami v duelu proti Zlínu výrazně nakopla a pomohla ke konečné výhře 3:2.

Ronaldo to okopíroval ode mě, řekl Rezek k přímému kopu

Nejlepším hráčem zápasu 19. kola první ligy mezi Příbramí a Spartou byl zvolen domácí záložník Jan Rezek, který parádní střelou z přímého kopu zařídil remízu 1:1. Do míče se z 30 metrů opřel podobným způsobem, jakým z takové pozice střílí portugalská hvězda Cristiano Ronaldo.

Rezek po roce opustil Teplice a vrátil se do Příbrami

Záložník Jan Rezek po roce opustil Teplice a vrátil se do Příbrami. Nováček nejvyšší soutěže o příchodu šestatřicetiletého fotbalisty informoval na webových stránkách s tím, že se ještě dolaďují detaily smlouvy.

Rezka po výhře na Dukle potěšilo, že se gólově dotáhl na Filla

Záložník Jan Rezek pomohl Teplicím k výhře 2:0 na hřišti Dukly svou pátou ligovou brankou v sezoně. Pětatřicetiletý fotbalista měl radost i z toho, že v týmové tabulce střelců dotáhl soutěživého spoluhráče Martina Filla, který na Julisce skóre zápasu 16. kola gólově otevřel.

Kruh jsem uzavřel, jsem nadšený, řekl Rezek k návratu do Teplic

Před sedmnácti lety odstartoval záložník Jan Rezek v Teplicích profesionální kariéru a teď to vypadá, že ji tam také zakončí. Pětatřicetiletý bývalý český reprezentant se zapojil do přípravy severočeského celku, který jedná o jeho příchodu z Příbrami.

Už to bude hodně těžké, připouštějí hráči Příbrami

Když hráči Příbrami ve 25. kole vyhráli v Jablonci, věřili, že se v první lize zachrání. Jenže následující tři kola prohráli a opět se dostali do složité situace. Po dnešní domácí prohře 2:3 s Brnem připouštějí, že boj o udržení bude už velmi těžký.

Rezek má zřejmě vykloubený loket a na podzim dohrál

Příbramští hráči se minimálně do konce podzimu budou muset obejít bez bývalého reprezentanta Jana Rezka. Zkušený záložník si v dnešním ligovém duelu s Brnem přivodil vážné zranění lokte a byl ihned převezen do nemocnice.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele