Rezek má z Příbrami dobrý pocit a věří v navázání na jaro

Příbramští sice začali novou sezonu porážkou 2:3 s Jabloncem, ale výkonem naznačili, že by mohli pokračovat ve formě z minulého ročníku zakončeným pátým místem. I nová posila Jan Rezek věří, že když se tým vyvaruje zbytečných chyb, má na to prát se s nejlepšími.

Příbram posílil bývalý reprezentant Rezek

Kádr Příbrami posílil bývalý reprezentant Jan Rezek. Třiatřicetiletý ofenzivní záložník, který naposled hrál za kyperský Ermis Aradippou, podepsal se středočeským klubem smlouvu na dva roky.

Rezek bude hrát opět na Kypru, posílil Apollon Limassol

Bývalý reprezentant Jan Rezek se vrací na Kypr, kde podepsal dvouletou smlouvu s Apollonem Limassol. Dvaatřicetiletý útočník už na ostrově působil v letech 2011 až 2013 v dresu Anorthosisu Famagusta. Pak odešel do Číny a na jaře hostoval v Plzni.

V Rezkovi vyvolal návrat do Plzně pocity nostalgie a euforie

Nostalgii a euforii vyvolal v Janu Rezkovi návrat do kádru Viktorie Plzeň po třech letech. Bývalý reprezentant nabídku od českého mistra už nečekal, ale vůbec neváhal rozvázat smlouvu v čínském klubu Čchang-čchun Ja-tchaj a vrátit se domů.

Rezek se vrací do Plzně, domluvil se na amatérské smlouvě

Plzeň posílí bývalý reprezentant Jan Rezek. Jednatřicetiletý krajní záložník ukončil angažmá v čínském klubu Čchang-čchun Ja-tchaj a na západě Čech se domluvil na amatérské smlouvě, jelikož přestupní období v Česku už skončilo. Do Plzně se vrací po téměř třech letech. Nastoupit může už v nedělním utkání se Spartou.

Rezek míří z Famagusty do čínského Changchun Yatai

Český fotbalista Jan Rezek bude hrát čínskou ligu za Changchun Yatai, kam přestoupil z kyperské Famagusty. V novém působišti dnes podstoupil zdravotní prohlídku a již zapózoval v novém dresu, přičemž fotku umístil na svůj twitter. Dohodu potvrdila i Famagusta na svém webu.

Rezka těší druhé místo Famagusty, ale více ho mrzí, že nemá titul

Český fotbalista Famagusty Jan Rezek měl po posledním kole kyperské ligy smíšené pocity. Těšilo ho, že s týmem vybojoval druhé místo a účast v evropských pohárech, ale převládalo v něm zklamání z toho, že dlouho vedoucí Anarthosis nezvládl závěr soutěže a nevybojoval mistrovský titul.

Rezek považuje sobotní vyloučení v kyperské lize za špatný vtip

Za špatný vtip považuje český reprezentant Jan Rezek své vyloučení v sobotním zápase kyperské ligy s Omonií Nikósie. Třicetiletý útočník, který krátce před incidentem přispěl dvanáctým gólem v sezoně k výhře Famagusty 3:1, prý dostal druhou žlutou kartu za běžný souboj.

Rezka těšilo, že nejlepší podzimní zápas Famagusty podtrhl gólem

Český reprezentant Jan Rezek o víkendu rozhodl o vítězství Famagusty 1:0 na hřišti druhého celku kyperské ligy APOELu Nikósie. Třicetiletý hráč měl radost, že gólem podtrhl prý nejlepší výkon ligového lídra v podzimní části soutěže. Šlágr nakonec nedohrál kvůli svalovému zranění, nemělo by ale být vážné.

Rezek rozhodl derby, při kterém fanoušci trefili hráče světlicí

Řádění fanoušků při nedělním derby kyperské ligy mezi fotbalisty Anorthosisu Famagusta a Omonie Nikósie si jen se štěstím nevyžádalo větší zdravotní újmu mezi hráči a lékařským týmem Anorthosisu, za který hraje český reprezentant Jan Rezek. Fanoušci Omonie mezi ně hodili dělobuch a zápas musel být na 15 minut přerušen.

Rezek dal parádní gól, pak utěšoval spoluhráče po infarktu

Víkend jako na houpačce má za sebou reprezentant Jan Rezek. Nejprve prožíval radost po parádním gólu z přímého kopu, kterým přispěl k výhře Anorthosisu Famagusta 2:0 nad Doxou. O den později se ale strachoval o život spoluhráče Boaventury, který měl náběh na infarkt.

Tohle k fotbalu nepatří, řekl Rezek o řádění fanoušků Famagusty

Velmi nepříjemný zážitek má za sebou reprezentant Jan Rezek. Ofenzivní záložník Anorthosisu Famagusta byl ve čtvrtek svědkem řádění kyperských fanoušků, kteří v závěru odvety třetího předkola Evropské ligy s gruzínským týmem Dila Gori za stavu 0:3 vtrhli na hřiště, zapalovali ohně a demolovali televizní techniku.

Rezek: Euro je nejvíc, snad se při hymně nerozbrečím

Na start mistrovství Evropy se ofenzivní záložník Jan Rezek těšil od listopadu, kdy s národním týmem vybojoval postup z baráže přes Černou Horu. A v dějišti šampionátu ve Vratislavi teď na něj patřičně dýchla atmosféra velkého svátku. Předpokládaný člen základní sestavy vzhlíží k pátečnímu utkání s Ruskem jako k vrcholu své kariéry.

Reprezentanti věří v Barošovo uzdravení, je pořád nepostradatelný

České reprezentanty postrašila zpráva o svalovém zranění Milana Baroše. O jeho startu v pátečním utkání na mistrovství Evropy proti Rusku se rozhodne zřejmě až krátce před výkopem. Hráči věří v Barošovo uzdravení, střelec z Galatasaraye je prý pro národní tým stále nepostradatelný.

Rezek zůstane na Kypru, Famagusta nakonec opci uplatní

Český reprezentant Jan Rezek nakonec bude další tři roky působit v Anorthosisu Famagusta. Kyperský klub potvrdil, že na třicetiletého hráče uplatní opci a vykoupí ho nastálo z Plzně. Rezek se přitom minulý týden z rádia dozvěděl, že celek z Larnaky nemá o další spolupráci zájem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele