Anorthosis neuplatní opci na Rezka, hráč se to dozvěděl z rádia

Český reprezentant Jan Rezek opustí Anorthosis Famagusta. Kyperský celek na něj neuplatní opci a nezíská ho nastálo z Plzně, z níž ve Famagustě hostoval. Rezek se to dozvěděl z rádia, nyní bude čekat na nabídky. S Plzní je prý domluven na podmínkách, za kterých mu umožní přestoupit.

Rezek dal za Famagustu gól šest vteřin po začátku druhé půle

Český reprezentant Jan Rezek se v kyperské lize v dresu Anorthosisu Famagusta blýskl gólem šest vteřin po začátku druhé půle duelu s Olympiakosem Nikósie. Zařídil tak výhru 2:1, navíc gólem, který sám označil za jeden z nejhezčích v kariéře. Jen ho mrzí, že se v závěru nechal vyprovokovat a vykoledoval si svou vůbec první červenou kartu.

Rezek: Baráž je pro mě jako finále mistrovství světa

Jako kdyby nastoupil ve finále mistrovství světa. Takovou důležitost přikládá Jan Rezek dvojutkání s Černou Horou v baráži o postup na mistrovství Evropy. Útočník Famagusty, který v posledních zápasech národnímu týmu hodně pomohl, sní o tom, že se v příštím roce poprvé podívá na vrcholný turnaj.

UEFA nedostala od Skotů dostatek důkazů k potrestání Rezka

Evropská fotbalová unie (UEFA) uvedla, že jí Skotská fotbalová asociace neposkytla důkazy, na jejichž základě by měla případně potrestat českého útočníka Jana Rezka za simulování. Rezek si v kvalifikačním utkání 3. září v Glasgowě vysloužil kritiku za to, že příliš ochotně upadl v pokutovém území...

Trenér Skotska chce pro Rezka dvouzápasový trest

Trenér skotské reprezentace Craig Levein vyzval UEFA, aby potrestala Jana Rezka za filmování. Český útočník pádem ve vápně v závěru sobotního kvalifikačního utkání o postup na Euro 2012 v Glasgow získal penaltu, ze které Michal Kadlec vyrovnal na konečných 2:2 a přiblížil český tým na úkor soupeře k baráži.

Skotské listy kritizují sudího a Rezka

Skotské listy dnes kritizují rozhodčího a pád českého útočníka Jana Rezka, který vedl v sobotním utkání v Glasgowě k penaltě a k vyrovnání v poslední minutě na 2:2. Současně ale uznávají, že skotský tým nepředvedl v klíčovém zápase kvalifikace mistrovství Evropy přesvědčivý výkon.

Rezek odchází z Plzně do kyperské Famagusty

Útočník Jan Rezek odchází z Viktorie Plzeň na hostování s opcí na pozdější přestup do Anorthosisu Famagusta. Kyperský klub ho dnes představil třem tisícovkám fanouškům na prvním oficiálním tréninku před startem sezony. ČTK to řekl hráčův agent Ondřej Chovanec.

Rezek: Doma mě dlouho neuvidí

Plzeňští fotbalisté si v dalších dnech s životosprávou profesionálních sportovců moc tykat nebudou. Hned poté, co si po výhře nad Ostravou zajistili první ligový titul v historii, se chystali vrhnout do víru velkých oslav. Od trenéra Vrby dostali hráči volno až do úterního odpoledne. Plzeňany dnes večer čekala první část oslav s fanoušky na Náměstí Republiky, kam se vypravili v otevřeném autobuse od stadionu.

Plzeňský Rezek vzal ztrátu dvou bodů na sebe

Za hlavního viníka klopýtnutí fotbalistů Viktorie Plzeň po dnešní remíze 2:2 se Slováckem se sám označil Jan Rezek, který zahodil dvě vyložené příležitosti ke skórování. Vedle nastřeleného břevna po čtvrthodině hry přišel klíčový moment v 65. minutě utkání, kdy Rezek neproměnil penaltu.

Rezek věří, že Plzni pomůže k titulu ofenzivnější styl

Útočník Jan Rezek by měl být jednou z klíčových postav, na které budou spoléhat fotbalisté Plzně při jarním tažení za ligovým titulem. Osmadvacetiletý reprezentant vstoupí do druhé části sezony s deseti brankami jako nejlepší týmový střelec a rád by na své podzimní výkony navázal.

Čech si při chycené penaltě dopředu vybral stranu

Čeští reprezentanti po bezbrankové remíze v přípravném utkání v Dánsku děkovali brankáři Petru Čechovi, který chytil pokutový kop Michaela Krohna-Dehliho. Gólman Chelsea se prý dopředu rozhodl, na kterou stranu půjde a zvolil dobře.

Rezek se těší na svou reprezentační premiéru

Útočníka Jana Rezka čeká dnes večer premiéra v české reprezentaci. Nejlepší plzeňský střelec nastoupí do přípravného duelu v Dánsku a podle všeho to bude rovnou v základní sestavě. Rezek však velkou nervozitu před svým debutem necítí a chce si atmosféru zápasu v Aarhusu maximálně užít.

Vyhecovaly nás reakce po zápase v Istanbulu, řekl střelec Rezek

Fotbalovou euforii v Hradci Králové rázně zkrotila Plzeň. Na hřišti nováčka dnes vyhrála jednoznačně 3:0 a s deseti body vede tabulku první ligy. Hráči vítězů poukazovali na to, že nejen v Hradci ukázali kvalitu, která z nich dělá ligové lídry.

Rezek po zahozených šancích proti Besiktasi těžko usínal

Dlouho do noci se plzeňskému útočníkovi Janu Rezkovi honily hlavou tři neproměněné šance a především zahozené sólo v úvodním utkání 3. předkola Evropské ligy s Besiktasem Istanbul.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele