Krmenčík a Chramosta dostali jako první pokutu za simulování

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace udělila poprvé tresty za simulování v českém profesionálním fotbale. Útočník Plzně Michael Krmenčík a útočník Mladé Boleslavi Jan Chramosta zaplatí pokutu 40 tisíc korun. Útočník druholigové Vlašimi Pavel Vyhnal je dokonce prvním hráčem, který má kvůli simulování zastavenou činnost na jedno soutěžní utkání. Jeho počínání totiž mělo vliv na výsledek.

Koledovali jsme si o gól, ale hecli jsme se, oddechl si Chramosta

Třetí zápas v předkolech Evropské ligy a třetí gól. Útočník Mladé Boleslavi Jan Chramosta potvrdil střeleckou formu. Málem to ale Středočechům v úvodním utkání třetího předkola na výhru nestačilo, protože albánský celek Skënderbeu Korcë v závěru vyrovnal na 1:1. Ale efektní gól Adama Jánoše nakonec přeci jen přinesl těsné vedení. Jeho patičku ocenil i Chramosta...

Chramostovi pomohlo ke střelecké formě i narození syna

Za předchozích devět měsíců dal v lize jen dva góly, ale po příchodu nového hlavního trenéra Dušana Uhrina mladšího mladoboleslavský Jan Chramosta nebývale pookřál. V sedmi zápasech včetně přípravy nedal gól jen v jednom duelu a celkem se prosadil osmkrát. Spolu s Golgolem Mebrahtuem navíc řídil postup přes Shamrock Rovers do 3. předkola Evropské ligy.

Chramosta: Šlo mluvit i o titulu, ale pak jsme to vůbec nezvládli

Fotbalisté Mladé Boleslavi jsou zklamaní z nevydařeného závěru podzimu. Středočeši ještě po jedenácti kolech vedli tabulku první fotbalové ligy, ale od té doby získali jen dva body a propadli se na až na pátou příčku. Věří však, že se na jaře proberou a splní předsezonní cíl v podobě postupu do evropských pohárů.

Hráčem měsíce v české lize je Chramosta

Nejlepším hráčem měsíce září v první lize byl zvolen Jan Chramosta. Mladoboleslavský útočník získal nejvíce hlasů od médií v anketě Ligové fotbalové asociace. Trenérům vládl Jaroslav Šilhavý, který pozvedl Slavii. V anketě vyhrál už počtvrté, což je rekord.

Chramosta po hattricku chválil přihrávky spoluhráčů

Dlouhých osm let čekal mladoboleslavský Jan Chramosta na to, až bude v nejvyšší soutěži oslavován jako autor hattricku. Třech branek v jediném utkání se dočkal až při svém 158. ligovém startu a zařídil tak výhru 3:0 nad Libercem.

Chramosta překonal zranění a gólem rozhodl o triumfu Boleslavi

Útočník Jan Chramosta prožil v dnešním finále domácího poháru MOL Cupu ideální střídání. V 68. minutě přišel na trávník, hned za tři minuty ze své první šance otevřel skóre a nasměroval fotbalisty Mladé Boleslavi k vítězství 2:0 nad Jabloncem. V minulých dnech ho přitom trápilo zranění, a kdyby se nehrálo finále, už by asi v této sezoně nenastoupil.

Mladá Boleslav si pojistila Chramostu a Zahustela

Jan Chramosta a Ondřej Zahustel prodloužili smlouvy s Mladou Boleslaví. Oba ofenzivní hráči se čtvrtému celku minulého ročníku první ligy upsali na další tři roky. Středočeský klub to oznámil na svém webu.

Navrátilec Chramosta věří, že se v přípravě nevystřílel

Ačkoli vedení Mladé Boleslavi přivedlo v létě řadu velkých posil v čele s Milanem Barošem, zatím nejvýraznějším oživením kádru se jeví odchovanec Jan Chramosta. Navrátilec z hostování v Plzni nastřílel během sedmi přípravných zápasů pět branek a věří, že si něco schoval i do soutěžních zápasů.

Chramosta: Takhle jsem si to představoval jen ve snu

Útočník Jan Chramosta prožil snový debut v základní sestavě Viktorie Plzeň. Letní posila Západočechů se v dnešním utkání v Českých Budějovicích blýskla potřetí v kariéře dvěma góly v jednom ligovém utkání a výrazně se zasloužila o vysoké vítězství 4:0.

Plzeň získala z Mladé Boleslavi Chramostu výměnou za Ďuriše

Plzeň posílí útočník Jan Chramosta z Mladé Boleslavi, do vicemistrovského týmu přichází na roční hostování s opcí. Za stejných podmínek míří opačným směrem Michal Ďuriš. Plzeň o Chramostu usilovala delší dobu, Ďuriš západočeský klub opouští po čtyřech letech.

Uzdravený Chramosta vyhlíží úspěšný restart kariéry

Když se před rokem útočník Jan Chramosta nadechoval možná k přelomové sezoně kariéry, hned v srpnu ho srazilo vážné zranění kolena. Plný energie a elánu teď ale vyhlíží nový soutěžní ročník, v němž v dresu Mladé Boleslavi touží dokázat, že jej zdravotní trable nepřipravily o kanonýrský instinkt.

Chramosta vážně zraněné koleno nemá, asi stihne i finále poháru

Útočník Jan Chramosta si v nedělním zápase proti pražské Spartě neobnovil vážné zranění kolenních vazů, čehož se hráč i zástupci Mladé Boleslavi obávali bezprostředně po utkání. Dnešní vyšetření vyloučilo větší komplikace, Chramosta si podle týmových lékařů jen částečně namohl podkolenní šlachu.

Chramosta litoval, že Mladá Boleslav vykoupila postup zraněními

Útočník Mladé Boleslavi Jan Chramosta, který přispěl gólem k výhře 2:1 nad Spartou Praha v semifinále Poháru České pošty, měl po utkání smíšené pocity. Měl velkou radost z postupu do finále, ale také cítil smutek nad vážně zraněnými spoluhráči Radkem Dosoudilem a Lukášem Magerou.

Chramostu těšilo, že dal první gól po zranění zrovna proti Spartě

První gól za mladoboleslavský A-tým od svého návratu po těžkém zranění kolena a hned v prestižním souboji proti pražské Spartě. Jan Chramosta prožil v dnešním úvodním duelu semifinále Poháru České pošty vydařený podvečer a vyrovnávací brankou zajistil svému týmu remízu 1:1.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele