Další články

Hložek, Krejčí, Čech nebo Jágr. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Ondrovi

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 9. rokem charitativní podtext celé akce.

Do Bohemians se z Jablonce vrací Vaníček, zůstal i Chramosta

Antonín Vaníček se vrací do Bohemians 1905. Vedení vršovického klubu se dohodlo s Jabloncem na ukončení jeho hostování. U Pražanů bude nadále ze severočeského celku hostovat i útočník Jan Chramosta. Kluby o tom informovaly na twitteru.

Jablonec posílil Vaníček, opačným směrem míří hostovat Chramosta

Jablonec posílil křídelní záložník Antonín Vaníček, který přišel na roční hostování s opcí z Bohemians 1905. Opačným směrem na roční hostování bez opce zamířil útočník Jan Chramosta. Oba kluby o tom informovaly na svých webech.

Vaníček má zamířit z Bohemians na hostování do Jablonce

Záložník Antonín Vaníček míří z pražských Bohemians 1905 do Jablonce nad Nisou. Podle serveru iSport.cz odchází třiadvacetiletý hráč na roční hostování s opcí. Opačným směrem poputuje útočník Jan Chramosta.

Jablonec prodloužil smlouvy s Chramostou a Krobem

Jablonec prodloužil smlouvy s útočníkem Janem Chramostou a obráncem Janem Krobem. Devětadvacetiletý Chramosta podepsal nový kontrakt do 30. června 2022, o tři roky starší Krob do konce června 2021. Severočeský klub o tom informoval na svém webu.

Nemocného Doležala zastoupili Chramosta se svátečním střelcem

Nejlepší útočník Jablonce Martin Doležal se do útočné vozby Jablonce v dnešním duelu proti Dukle Praha postavit nemohl, a tak ho zastoupili jeho obvyklý náhradník Jan Chramosta a naprosto sváteční střelec Tomáš Hübschman.

Kdyby tu nebylo video, možná jsme vyhráli 1:0, řekl Chramosta

Jablonecký Jan Chramosta v posledním ligovém zápase podzimu proti Slavii zastoupil karetně potrestaného Martina Doležala, v první půli však neproměnil tři šance a jeho celek ve šlágru 19. kola prohrál 0:2. Osmadvacetiletý útočník si posteskl, že video tentokrát nestálo při jeho týmu.

Skončilo to 0:0, protože jsme dřeváci, řekl Chramosta po jubileu

Jan Chramosta by na dnešní 200. zápas v české lize nejraději zapomněl. Sedmadvacetiletý útočník při svém jubileu nechal ve dvou gólových šancích vyniknout brankáře Miloše Buchtu a Jablonec i kvůli tomu v duelu 24. kola doma s Olomoucí jen remizoval 0:0. Podle Chramosty si Severočeši jednoznačně zasloužili zvítězit.

Chramosta hrál poprvé proti Boleslavi a zažíval smíšené pocity

Smíšené pocity měl útočník Jablonce Jan Chramosta během dnešního ligového utkání v Mladé Boleslavi, protože poprvé nastoupil proti týmu, kde strávil většinu své kariéry a za který odehrál 182 ligových zápasů a dal 49 branek. Potěšilo ho i přivítání fanoušků, takže nakonec jediným negativem je, že se spoluhráči neprodloužil vítěznou sérii a odvezl si jen bod za remízu 1:1.

Chramosta má v Jablonci nahradit útočníky, kteří dali 13 gólů

Nesnadný úkol čeká v novém angažmá hlavní zimní posilu jabloneckých fotbalistů Jana Chramostu, který poprvé v kariéře přestoupil z Mladé Boleslavi. Sedmadvacetiletý útočník má v severočeském klubu nahradit dvojici ofenzivních hráčů, druhého nejlepšího střelce ligy Stanislava Tecla a Ondřeje Mihálika, kteří na podzim dohromady nastříleli 13 z 21 týmových gólů.

Jablonec vyměnil trenéra i kompletní ofenzívu. Zaútočí pod Radou na poháry?

Nový trenér. Nový útok. Nový vzestup? Jablonec prošel přes zimní přestávku několika změnami a na jaře se nejen jeho fanoušci, ale i zbytek ligy mají na co těšit.

Mladá Boleslav zužovala v zimě kádr. Uloví na poslední chvíli posilu ze Sparty?

Uzdravený trenér Dušan Uhrin plánuje s Mladou Boleslaví v ligové tabulce radikální posun vzhůru. V zimě tým znovu částečně přebudoval a věří, že oproti mizernému podzimu přijde zlepšení.

Útočník Chramosta přestoupil z Mladé Boleslavi do Jablonce

Jablonečtí získali na přestup z Mladé Boleslavi Jana Chramostu. Sedmadvacetiletý útočník během soustředění v Portugalsku přesvědčil o svých kvalitách a kluby dnes transfer dotáhly. Chramosta podepsal smlouvu na dva a půl roku. V Jablonci nahradí útočníky Stanislava Tecla a Ondřeje Mihálika, kteří v zimě severočeský klub opustili.

Jablonec by měl posílit mladoboleslavský útočník Chramosta

Fotbalisty Jablonce by mohl posílit útočník Jan Chramosta z Mladé Boleslavi. Oba kluby jednají o jeho přestupu a sedmadvacetiletý hráč už dnes odletí se severočeským týmem na soustředění do Portugalska.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele