Chramosta a Zahustel prodloužili smlouvy s Mladou Boleslaví

Reprezentanti do jednadvaceti let Jan Chramosta a Ondřej Zahustel prodloužili o dva roky smlouvy s Mladou Boleslaví. Oba odchovanci, kteří se v současnosti zotavují po operacích kolen, zůstanou ve středočeském celku do 30. června 2016.

Chramosta je po operaci kolena

Útočník Mladé Boleslavi Jan Chramosta je po operaci vazů v koleně, které si poranil v neděli při tréninku. Chramosta dnes v pražské nemocnici Na Františku podstoupil plastiku předního zkříženého vazu, kterou provedl klubový lékař Miroslav Sinkule. Chramosta, člen širšího kádru reprezentace, bude podle odhadů asi půl roku mimo hru.

Mladá Boleslav přišla o kapitána Chramostu, poranil si koleno

Mladoboleslavský Jan Chramosta si poranil zkřížený vaz v koleně a musí na operaci. Reprezentant do 21 let a kandidát na uvolněné místo po Milanu Barošovi v seniorské reprezentaci bude podle odhadů několik měsíců mimo hru.

Chramosta: Zavzpomínal jsem na žáky, pomohl mi první gól

Mladoboleslavský útočník Jan Chramosta dal poprvé ve velkém fotbale pět gólů v jednom zápase. V duelu evropské kvalifikace jednadvacítek v Andoře zařídil výjimečným střeleckým výkonem českým mladíkům výhru 5:1 a zavzpomínal tím na svá žákovská léta. Věří, že mu forma vydrží i do další sezony.

Chramostu těší, že svými góly táhne jednadvacítku

Mladoboleslavský fotbalista Jan Chramosta svými góly táhne českou reprezentaci do 21 let. V předešlém utkání evropské kvalifikace dvěma góly zajistil "lvíčatům" v listopadu výhru 2:0 v Arménii a stejný kousek se mu povedl i včera v Jablonci proti Černé Hoře.

Chramostu potěšily výhra i gól

V minulém ligovém zápase přispěl gólem k výhře nad Spartou, včera pomohl další brankou porazit jiný pražský celek Duklu. Útočník Mladé Boleslavi Jan Chramosta je rád, že jeho jarní střelecké probuzení pokračuje. Těší ho, že středočeský tým ubránil na Julisce vítězství 2:1 a udržel kýžené čtvrté místo v tabulce.

Chramosta byl šťastný, že gólový půst ukončil se Spartou

Útočníka Jana Chramostu už nemusí strašit gólový půst, který nedobrovolně držel od šestého listopadu loňského roku. Mladoboleslavský forvard totiž rozhodl šlágr se Spartou přesnou hlavičkou a netajil, jak velkou vnitřní euforii po své trefě prožíval.

Vaclík přemlouval Chramostu, aby ho ušetřil hattricku

V bitvu bývalých spoluhráčů z reprezentace do 21 let se změnilo dnešní utkání 4. kola první fotbalové ligy mezi Mladou Boleslaví a Žižkovem. Vítězně z tohoto duelu odešel útočník Jan Chramosta, který hned dvakrát překonal brankáře Tomáše Vaclíka a zařídil tak výhru 2:0. Gólman Žižkova mu prý dokonce domlouval, aby nedával hattrick.

Štohanzl litoval, že gól nedal dříve

Rozporuplné pocity prožíval mladoboleslavský fotbalista Jan Štohanzl po odvetě 3. předkola Evropské ligy s AEK Larnaka. Svým prvním gólem po příchodu z Bohemians 1905 sice pomohl k remíze 2:2, zároveň si však uvědomoval, že jeho zahozená šance v první půli zabránila Boleslavi zabojovat o postup.

Kozák si dobíral střídající kamarády, že jim unavil anglické beky

V prvních dvou zápasech se Libor Kozák nedostal do základní sestavy. Až v neděli proti Anglii se poprvé na evropském šampionátu do 21 let dostal mezi vyvolené kouče Dovalila a přestože se už začínal bát vyřazení z turnaje, nakonec z lavičky šťastně sledoval, jak střídající útočníci Chramosta s Pekhartem otáčejí skóre.

Hrdina jednadvacítky Chramosta: Zažívám něco úžasného

Dlouho se o něm říká, že má instinkt střeleckého zabijáka. Útočník Jan Chramosta včera i anglického soka přesvědčil, že jeho drobnou postavu a dětskou tvář nelze brát na lehkou váhu. Jeho vyrovnávací gól proti Albionu na mistrovství Evropy jednadvacítek posunul český výběr do semifinále.

Splnili jsme si cíl i sen, radovali se Boleslavští

Hráči Mladé Boleslavi se pomalu smiřovali s tím, že jim triumf v poháru uteče mezi prsty. Ve finálovém duelu v Jihlavě proti Olomouci dlouho prohrávali, ale nakonec zápas otočili a po výhře v penaltách mohli bouřlivě slavit svůj premiérový zisk domácího poháru.

Mírný trest pro Chramostu

Mladoboleslavský útočník Jan Chramosta dostal od disciplinární komise trest na jeden zápas a pokutu 20 tisíc korun za to, že simuloval v semifinálovém utkání Ondrášovka Cupu v Kroměříži. Chramosta ale v sobotním ligovém utkání na Slovácku může hrát, protože si distanc odpykal v minulém kole, kdy už měl od disciplinárky dočasně pozastavenou činnost před zápasem s Jabloncem.

Chramosta půjde za nafilmování faulu před disciplinární komisi

Mladoboleslavský fotbalista Jan Chramosta bude předvolán před disciplinární komisi ČMFS kvůli simulování v semifinále Ondrášovka Cupu s Kroměříží. Podnět k zahájení řízení dala po přezkoumání videozáznamu komise rozhodčích.

Fotbalisté Kroměříže cítili po vyřazení z poháru křivdu

Ani statečný boj v oslabení nestačil fotbalistům pátého týmu MSFL Hanácké Slavii Kroměříž k dovršení senzace v v podobě postupu do finále domácího poháru. Po vyřazení prvoligového Brna a remíze 1:1 v prvním semifinále v Mladé Boleslavi se dnes proti početní přesile neprosadili.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele