Mladá Boleslav doplatila na výhru nad Plzní zraněním Chramosty

Sobotní ligová výhra Mladé Boleslavi nad do té doby neporaženou Plzní si vyžádala daň. Autor prvního gólu domácích Jan Chramosta si totiž v průběhu zápasu poranil postranní vaz v koleně a bude týmu delší čas chybět.

Chramosta: Dát dva góly při premiéře na mistrovství je sen

První dva zápasy českého týmu na světovém šampionátu dvacítek v Egyptě proseděl útočník Jan Chramosta jen na lavičce, ale v posledním zápase skupiny s Kostarikou se předvedl jako opravdový žolík. Mladoboleslavský forvard dvěma góly pomohl otočit sobotní poslední zápas skupiny s Kostarikou a měl hlavní podíl na výhře 3:2.

Disciplinárka bude kvůli neúčasti v devatenáctce řešit jen Vydru

Disciplinární komise fotbalového svazu včera odmítla návrhy ředitele reprezentačního úseku Jiřího Nevrlého, který žádal zahájit disciplinární řízení s kluby FK Mladá Boleslav a Sparta Praha kvůli neúčasti jejich hráčů v kvalifikaci mistrovství Evropy do devatenácti let, kam byli povoláni.

Spartě hrozí disciplinární řízení, pokud v sobotu nasadí Kadlece

Sparta Praha se podle ředitele reprezentačního úseku fotbalového svazu Jiřího Nevrlého vystavuje hrozbě disciplinárního řízení, pokud v sobotním ligovém duelu s Jabloncem nasadí do hry útočníka Václava Kadlece. Toho Sparta kvůli zranění omluvila z kvalifikačního turnaje reprezentace do 19 let v Estonsku.

Devatenáctka se těžce smiřuje s absencí Kadlece a Chramosty

Oslabena o největší ofenzivní hvězdy Václava Kadlece ze Sparty a mladoboleslavského Jana Chramostu vyrazí ve středu fotbalová reprezentace do 19 let ke kvalifikačnímu turnaji do Estonska. V konkurenci domácího týmu, Španělska a Německa bude bojovat o jediné postupové místo na červencový turnaj mistrovství Evropy na Ukrajině.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele