Zkušení Řezníček s Grigarem táhnou Teplice za klidnou záchranou

Teplice díky vítězství 4:0 nad Příbramí dokázaly vyhrát ligový zápas po sérii pěti neúspěchů a před startem nadstavbové části si připravily ideální pozici pro klidnou záchranu. Tahouny za jistotou další prvoligové účasti jsou na Stínadlech zkušené opory - Jakub Řezníček nastřílel šest branek v posledních sedmi zápasech, brankář Tomáš Grigar vychytal jubilejní 100. čisté konto v nejvyšší soutěži.

Řezníčka už mrzelo, že se nemůže trefit

Už v rozehrané sezoně angažovaly v září Teplice Jakuba Řezníčka, ale první gól po návratu z Belgie a celkově 65. branku v české nejvyšší soutěži se zkušenému útočníkovi povedlo vstřelit až v šestém duelu za severočeský klub. V předposlední minutě utkání 13. ligového kola proti Spartě vyrovnal z dorážky na 1:1 a svůj bývalý tým obral o dva body.

Řezníček v premiéře za Teplice tahal nohy

Byl to jeho vůbec první soutěžní zápas od ledna, takže herní jistota mu ještě chybí. Teplický útočník Jakub Řezníček se vrátil do české nejvyšší soutěže po devítiměsíční pauze, kterou strávil v belgickém Lokerenu. A po duelu v Liberci uznal, že po tak dlouhé přestávce cítil únavu a utkání především ubojoval, stejně jako jeho tým, který byl nakonec spokojený za remízu 1:1.

Útočník Řezníček přestoupil z Lokerenu do Teplic

Teplice posílil z belgického Lokerenu Jakub Řezníček. S jednatřicetiletým útočníkem podepsal klub dvouletou smlouvu s následnou opcí. Teplice o příchodu bývalého hráče Plzně či Mladé Boleslavi informovaly na svém webu.

Češi v zahraničí: První gól Šurala a Vaclík pokořený Messim

Tomáš Vaclík ze španělské Sevilly se o víkendu zařadil do vcelku široké společnosti brankářů, kterým nastřílel hattrick fenomenální Lionel Messi. V Turecku zase Josef Šural dostal sice jen klasických 7 minut na konci zápasu, přesto stihl svůj premiérový gól v dresu Alanyasporu. K zajímavému souboji českých brankářů došlo ve Skotsku...

Češi v zahraničí: Suchý se po zranění vrátil na hřiště

Obránce Marek Suchý naskočil po dlouhém zranění znovu do sestavy Basileje a rovnou zvládl celé utkání proti Sionu. Jinak ale uplynulý víkend z pohledu českých krajánků dvakrát úspěšný nebyl. Skončila dlouhá neporazitelnost Tomáše Kalase a jeho Bristolu, čeští brankáři inkasovali poměrně dost gólů. A český střelec se v zahraničních soutěžích tentokrát nenašel ani jeden jediný.

Češi v zahraničí: Necid si udržel střeleckou formu, exceloval Kadeřábek

Pavel Kadeřábek byl u zázračného zmrtvýchvstání Hoffenheimu na hřišti Borussie Dortmund a podílel se na něm gólem a asistencí. V nizozemské první lize se prosadil po týdnu opět Tomáš Necid. O patro níž se trefil obránce Josef Kvída za Nijmegen.

Češi v zahraničí: Hladký má za sebou debut, Vaněček kritiku

Brankář Václav Hladký se v minulém týdnu poprvé představil ve skotské lize po přestupu do St. Mirrenu. Tamní Premiership si zahrál premiérově i David Vaněček, který ale schytal za výkon pořádně ostrou kritiku od trenéra Hearts. Ve Španělsku vychytal čisté konto Tomáš Vaclík. To Petr Čech v Anglii i Tomáš Koubek ve Francii dostali od hvězdných soupeřů pořádně zabrat.

Češi v zahraničí: Řezníčkův povedený debut

Jakub Řezníček se trefil do černého hned v premiérovém utkání za Lokeren hned po pěti minutách. Čisté konto si ve Francii připsal brankář Tomáš Koubek. Asistence u gólů zaznamenali Filip Novák v Turecku i Jaroslav Navrátil ve druhé nizozemské lize.

Řezníček z Plzně přestoupil do Lokerenu, Zeman do Ra'anany

Mistrovskou Plzeň dnes opustili dva hráči. Útočník Jakub Řezníček přestoupil do belgického Lokerenu, záložník Martin Zeman posílil izraelský celek Hapoel Ra'anana. Viktoria o tom informovala na svém webu.

Řezníček by podle médií měl odejít z Plzně do Lokerenu

Jakub Řezníček by mohl z Plzně odejít do Lokerenu. Třicetiletý útočník jedná s aktuálně posledním celkem belgické ligy o přestupu. Informaci iSport.cz potvrdila agentura Sport Invest s tím, že Řezníček má o víkendu absolvovat zdravotní testy.

Plzeň před soustředěním zdolala Budějovice, Řezníček dal hattrick

Plzeň před odjezdem na soustředění do Rakouska přestřílela druholigové České Budějovice 4:3 a vyhrála i čtvrté utkání letní přípravy. Hattrickem se v Přešticích blýskl útočník úřadujícího mistra Jakub Řezníček.

Mrzí mě, že jsem přišel o hattrick, smutnil olomoucký Řezníček

Útočník Jakub Řezníček byl hlavním strůjcem vysoké výhry Olomouce ve Zlíně (4:1). Dal dva góly a na třetím měl velký podíl. Jenže míč si po jeho střele v závěru první poločasu srazil na brankové čáře do vlastní sítě stoper Zlína Ondřej Bača. Devětadvacetiletému Řezníčkovi, který je v Olomouci na hostování z Plzně, se už v této sezoně podařil hattrick v Praze.

Řezníček nazul nové kopačky a konečně se v lize dočkal hattricku

Útočník Jakub Řezníček v minulosti už sedmkrát vstřelil v jednom utkání první ligy dva góly, ale premiérového hattricku se dočkal až dnes při 238. startu v české nejvyšší soutěži. Před předehrávkou 22. kola na Dukle nazul nové kopačky v tyrkysové barvě a pak třemi brankami zajistil Olomouci na Julisce výhru 3:2.

Plzeň si na jaře dojde pro titul. Leží před ní i výzvy v podobě rekordů

O titulu pro plzeňskou Viktorii nepochybuje před startem ligového jara asi nikdo. I přesto se vedení Plzně rozhodlo vůbec nic neriskovat a třeba střelce Krmenčíka ani přes velký zájem ze zahrničí neuvolnilo. Jaké jaro tedy Viktorii vlastně čeká?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele