Mladá Boleslav získala na hostování Wágnera a Hrušku

Mladá Boleslav získala do útoku druhou posilu z Plzně v podobě Tomáše Wágnera. Kluby se dohodly na ročním hostování s opcí. Rovněž na rok formou hostování přichází z Příbrami brankář Aleš Hruška, pobyt v Příbrami si naopak prodlouží kmenový útočník Mladé Boleslavi Jakub Řezníček.

Řezníček musí na operaci, Příbrami už na jaře nepomůže

Příbram se v závěrečných dvou kolech první ligy bude muset obejít bez svého nejlepšího střelce Jakuba Řezníčka. Autor sedmi jarních gólů má dlouhodobě zdravotní problémy s třísly, což v příštím týdnu vyřeší operačním zákrokem.

Na hráče měsíce kandidují Harba, Kadeřábek a Řezníček

Na cenu pro nejlepšího hráče měsíce března v první lize kandidují Haris Harba z Jihlavy, sparťan Pavel Kadeřábek a příbramský útočník Jakub Řezníček. Vybrala je skupina odborníků, o vítězi mohou rozhodnout fanoušci. Mezi trenéry se o ocenění ucházejí jihlavský Petr Rada, Karel Jarolím z Mladé Boleslavi a Luděk Klusáček z Bohemians Praha 1905.

Řezníček na jaře táhne Příbram, z jeho tří gólů získala pět bodů

Jakub Řezníček výrazně drží Příbram v boji o záchranu. Pětadvacetiletý útočník vstřelil v jarní části první ligy všechny tři branky svého týmu, které dohromady vynesly pět bodů. Naposledy Řezníček pomohl proměněnou penaltou k remíze 1:1 na hřišti Dukly Praha.

Řezníčkovi se zamotal míč mezi nohy a utnul střelecký půst

Dlouhých patnáct měsíců musel Jakub Řezníček čekat na to, až se bude moci v nejvyšší soutěži znovu radovat z gólu. Povedlo se mu to až dnes, když na úvod jara zařídil Příbrami důležitou výhru 1:0 nad Bohemians Praha 1905. Trefil se hezky z dálky, ovšem k uvolnění přes obránce Ericha Brabce mu pomohla i náhoda.

Příbram zahájila letní přípravu i s útočníkem Řezníčkem

Příbram dnes zahájila letní přípravu na novou sezonu i s útočníkem Jakubem Řezníčkem, o jehož příchodu středočeský klub jedná s Mladou Boleslaví. Na úvodním tréninku nechyběl ani další ofenzivní hráč Petr Švancara. Pětatřicetiletý veterán v minulém týdnu přišel na roční hostování z Brna.

Řezníček se kvůli životosprávě musí přestěhovat

Jakub Řezníček dostal pokutu kvůli porušení životosprávy a má zakázáno opouštět České Budějovice, kam se musí přestěhovat z Příbrami. Jihočeský klub ho takto potrestal za to, že v neděli zapíjel v jednom z barů v Příbrami páteční remízu 1:1 s Brnem, po které Dynamo kleslo až na dno tabulky.

České Budějovice získaly z Plzně nastálo Daňka a Rýdela

Dynamo České Budějovice získalo nastálo brankáře Michala Daňka a záložníka Filipa Rýdela, oba hráči v klubu v minulé sezoně hostovali z Plzně. Zůstat by v jihočeském klubu mohli také Jakub Řezníček z Mladé Boleslavi a trnavský Jaroslav Machovec.

Krajčík a Řezníček míří do Budějovic

Fotbalisté Českých Budějovic by měli získat další dvě posily pro jarní boje o záchranu. Z Jablonce má do Dynama namířeno bývalý slovenský reprezentant Matej Krajčík a z Mladé Boleslavi útočník Jakub Řezníček. Oba hráči by měli na jihu Čech hostovat do konce sezony, k dotažení jejich příchodů scházejí poslední detaily. Klub o tom informoval v tiskové zprávě.

Soud uložil Řezníčkovi za rvačku podmínku

Mladoboleslavský fotbalista Jakub Řezníček dostal za ublížení na zdraví a výtržnictví podmíněný dvouletý trest se zkušební dobou tři roky. Soud ho uznal vinným, že loni v Příbrami surově zbil jiného mladíka. Rozsudek není pravomocný. Řezníček, žalobkyně i zmocněnec poškozeného si ponechali lhůtu na odvolání.

Mladá Boleslav přišla i o Řezníčka

Už o druhého útočníka přišli vinou zranění na tréninkovém kempu v Turecku mladoboleslavští fotbalisté. Na dnešním dopoledním tréninku si zlomil pažní kost na levé ruce dvacetiletý Jakub Řezníček a chybět může až dva měsíce. Řezníček doplnil na marodce dalšího forvarda Jana Kyselu, který si v pátečním přípravném duelu proti ukrajinskému FK Dněstr přivodil těžký výron v kotníku.

Řezníčka stíhá policie

Jakuba Řezníčka z Mladé Boleslavi obvinila policie z ublížení na zdraví. Dvacetiletý prvoligový hráč letos na jaře v Příbrami surově zbil a poté kopl do hlavy jiného mladíka. Podle vyjádření mluvčí příbramské policie Moniky Schindlové hrozí fotbalistovi až dva roky vězení.

Řezníček je vyšetřován kvůli napadení

Fotbalistu prvoligové Mladé Boleslavi Jakuba Řezníčka vyšetřuje policie. Devatenáctiletý útočník podle středočeského vydání Deníku napadl v Příbrami mladíka, který poté skončil v nemocnici.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele