Další články

Řezníček zůstává v Brně: Přestup v rámci Česka mi nedává smysl, uvedl

Až šest klubů z FORTUNA:LIGY sondovalo během krátké letní přestávky situaci kolem brněnského kanonýra Jakuba Řezníčka. Ani jeho 19 branek Zbrojovku mezi elitou nezachránilo. Výrazná osobnost klubu přesto zůstane v Brně a pokusí se svými góly přispět k postupu z druhé ligy.

Všechno se v závěru pokazilo, uvedl Řezníček po sestupu Brna z první ligy

Jen velmi těžce kousal závěr ligové sezony útočník a kapitán brněnského týmu Jakub Řezníček. Po bezbrankové remíze se Zlínem v přímém souboji o udržení v nejvyšší soutěži Zbrojovka po jediném ročníku mezi elitou sestoupila. Řezníček navíc přišel o korunu pro krále střelců, když ho v nadstavbě přestřílel o jeden gól slávista Václav Jurečka, autor 20 ligových tref.

Hráčem sezony bude Krejčí, Sörensen, nebo Řezníček

Nejlepším hráčem končící sezony první fotbalové ligy bude defenzivní univerzál Ladislav Krejčí mladší, jeho spoluhráč z mistrovské Sparty Praha obránce Asger Sörensen, nebo brněnský útočník Jakub Řezníček.

Nejlepším útočníkem ligy byl zvolen Řezníček, záložníkem Krejčí

Nejlepším útočníkem prvoligové sezony byl v anketě Ligové fotbalové asociace (LFA) zvolen brněnský lídr střelecké tabulky Jakub Řezníček, záložníkem pak Ladislav Krejčí mladší, který jako kapitán dovedl pražskou Spartu k titulu.

Řezníček po zahozených penaltách. Nejhorší moment kariéry, litoval

Se svěšenou hlavou a slzami v očích opouštěl hřiště v Brně nejlepší střelec ligové sezony Jakub Řezníček. V utkání druhého kola nadstavbové skupiny o záchranu s Pardubicemi nedal dva pokutové kopy, Zbrojovka tak prohrála 0:2 a zkomplikovala si cestu k záchraně. Řezníček označil svoje selhání za nejhorší moment kariéry...

Záchrana pro Zbrojovku má před mou stovkou stále přednost, prohlásil Řezníček

Už jen dvě branky chybějí fotbalistovi Jakubu Řezníčkovi ke kýžené metě sta prvoligových branek a vstupu do Klubu kanonýrů. V 27. kole nejvyšší soutěže zařídil dvěma góly vítězství Brna 2:1 nad posledními Pardubicemi. Zbrojovka v premiéře pod trenérem Martinem Haškem vyhrála po šesti kolech a v neúplné tabulce poskočila na jedenácté místo. Řezníček i nadále dává přednost záchraně týmu před svým vstupem do elitního klubu.

Řezníček gól nevlastnímu bratrovi neslavil, žena mu ukazuje tabulku střelců

Útočník Jakub Řezníček v 21. kole první ligy zajistil Brnu vyrovnávací trefou v 70. minutě cennou remízu 1:1 na půdě pražských Bohemians 1905, gól ale neslavil, neboť ho dal nevlastnímu bratrovi brankáři Martinu Jedličkovi. Čtyřiatřicetiletý kanonýr si čtrnáctým zásahem upevnil pozici v čele střelecké tabulky soutěže a potvrdil, že prožívá nejlepší sezonu v kariéře. Už po 21 kolech překonal své dosavadní maximum.

Vyhrát korunu pro krále střelců bude těžké, prohlásil Řezníček

Dvěma góly do sítě ostravského Baníku pomohl Jakub Řezníček Brnu k první ligové výhře (2:1) po šesti zápasech. Navíc se jimi osamostatnil v čele tabulky střelců. Čtyřiatřicetiletý útočník už dal v probíhající sezoně nejvyšší soutěže 13 branek, čímž vyrovnal své kariérní maximum. O vstupu do Klubu ligových kanonýrů, k němuž mu schází osm tref, a případné koruně pro krále střelců je podle něj ale předčasné mluvit.

Zbrojovka Brno si pojistila oporu, Řezníček prodloužil do roku 2025

Útočník Jakub Řezníček prodloužil v Brně smlouvu o dva roky. S 11 brankami nejlepší ligový střelec podzimu se Zbrojovce upsal do června 2025. Klub o tom informoval na svém webu.

Hráčem měsíce října je brněnský Řezníček, mezi trenéry opět uspěl Bílek

Hráčem měsíce října v nejvyšší české soutěži se stal brněnský útočník Jakub Řezníček. Kapitán Zbrojovky ovládl anketu podruhé v kariéře. Mezi trenéry uspěl popáté v řadě plzeňský Michal Bílek. Výsledky zveřejnila Ligová fotbalová asociace.

Všechny góly jsem takhle chtěl dát, pochvaloval si po hattricku Řezníček

Brněnský útočník Jakub Řezníček si po třetím hattricku v ligové kariéře pochvaloval vydařená zakončení i práci a asistence svých spoluhráčů. Kapitán Zbrojovky se třemi góly při výhře 3:1 na hřišti Pardubic ve 13. kole nejvyšší soutěže posunul s devíti trefami do čela tabulky střelců po bok slávisty Stanislava Tecla. Řezníček si sám nedovede vysvětlit, že všechny trefy v sezoně nastřílel ve venkovních zápasech.

Zkušený útočník Řezníček bude hrát v druhé lize za Brno

Jakub Řezníček bude po svém odchodu z Teplic působit v další sezoně v týmu druholigové Zbrojovky Brno. Klub o příchodu třiatřicetiletého útočníka informoval na svém webu. Na jak dlouho Řezníček ve Zbrojovce podepsal smlouvu, klub neuvedl.

Teplice posílí obránce Chlumecký, Řezníček je na odchodu

Teplice posílí od příští sezony obránce Martin Chlumecký, kterému vyprší smlouva s druholigovou Duklou Praha. Severočeský klub o tom informoval na svém webu. Na odchodu ze Stínadel je naopak útočník Jakub Řezníček.

Řezníček bojuje po hattricku se Zlínem o trůn krále střelců

Devět branek nastřílel od začátku roku, všechny ale až po vynucené pandemické přestávce. Po dnešním hattricku do zlínské sítě a výhře 4:1 mohl útočník Jakub Řezníček oslavovat jak teplickou záchranu, tak svoje zapojení do boje o trůn ligového střeleckého krále. Dvě kola před koncem soutěže má na svém kontě dvanáct gólů, stejně jako sparťan Libor Kozák a Guélor Kanga.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele