Olomouc si hodlá jaro užít. Evropa je pro nás snem, řekl kouč Jílek. Vystřílí ji Řezníček?

Olomoucká Sigma byla nejpříjemnějším překvapením podzimu a na Hané si průběžnou třetí příčku maximálně užívají. Zacelení mezery po Chorém hostem Řezníčkem vypadá zatím slibně. Slabinou je ale úzký kádr.

Útočník Chorý se stal první zimní posilou Plzně

Útočník Tomáš Chorý se stal první zimní posilou Plzně. Dvaadvacetiletý účastník loňského evropského šampionátu hráčů do 21 let přestoupil na západ Čech z Olomouce a se suverénním lídrem prvoligové tabulky dnes podepsal smlouvu na čtyři a půl roku. Opačným směrem na půlroční hostování do Sigmy zamířil útočník Jakub Řezníček.

Kolář se po necelém roce vrátil do Plzně, klub získal i Řezníčka

Plzeňští hráči dnes získali dvě posily. Na západ Čech se po necelém roce vrátil bývalý reprezentační záložník Daniel Kolář, který s druhým týmem uplynulé ligové sezony uzavřel dvouletou smlouvu. Na tři roky se Viktorii po přestupu z Brna upsal útočník Jakub Řezníček.

Řezníček je blízko přestupu do Plzně, dnes jednal s vedením

Útočník Jakub Řezníček je blízko přestupu z Brna do Plzně. Dnes ve Štruncových sadech jednal s vedením klubu. Dohoda však zatím oficiálně potvrzena nebyla.

Slovácko dostalo za utkání s Plzní pokutu 40 tisíc korun

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR potrestala Slovácko pokutou 40 tisíc korun za nedostatečnou pořadatelskou službu a nevhodné chování části domácích fanoušků v utkání 17. ligového kola s Plzní.

Řezníčka čtvrtá žlutá karta nemrzela, chce hrát doma proti Zlínu

Útočník Jakub Řezníček výrazně pomohl fotbalistům Brna v duelu s Olomoucí (2:0) svým gólem na konci prvního poločasu k tříbodovému zisku. Z posledních dvanácti zápasů dal kanonýr Brna už devátou branku. V příštím kole v Jablonci ale bude svému týmu chybět, neboť v závěru zápasu uviděl čtvrtou žlutou kartu.

Hráčem září se stal Ďuriš, mezi trenéry vyhrál Uhrin

Nejlepším hráčem měsíce v první lize za září byl zvolen Michal Ďuriš. Plzeňský útočník v anketě Ligové fotbalové asociace dostal přednost před Jakubem Řezníčkem a Alešem Čermákem. Mezi trenéry zvítězil kouč Slavie Dušan Uhrin mladší. Oba vyhráli anketu, ve které rozhodují hlasy fanoušků, poprvé.

Čermák, Ďuriš a Řezníček kandidují na fotbalistu měsíce

Na cenu pro nejlepšího fotbalistu první ligy za měsíc září kandidují záložník Aleš Čermák z Mladé Boleslavi a útočníci Michal Ďuriš z Plzně a Jakub Řezníček z Brna. Mezi trenéry se o ocenění v anketě Ligové fotbalové asociace ucházejí kouč Mladé Boleslavi Karel Jarolím, plzeňský Karel Krejčí a Dušan Uhrin mladší ze Slavie.

Sebevědomí mám pořád stejné, řekl po dalších dvou gólech Řezníček

Útočník Brna Jakub Řezníček dal před týdnem Slovácku (2:0) své první dva ligové góly za Zbrojovku a výrazný střelecký počin dnes zopakoval proti Dukle, kterou v Praze pomohl porazit 2:1. Sedmadvacetiletý fotbalista si střeleckou formu užívá, ale sebevědomí má prý pořád stejné.

Útočník Brna Řezníček se proti Slovácku střelecky probudil

Až v sedmém kole útočník Zbrojovky Jakub Řezníček ukončil čekání na střelecký zápis v novém působišti v Brně. A hned si bilanci vylepšil dvěma góly, které zajistily Zbrojovce ukončení hned dvou nelichotivých sérií. Už tři ligové zápasy se svěřenci trenéra Václava Kotala neradovali z vítězství, získali v nich pouze jeden bod. A v pěti předcházejících vzájemných duelech Slovácko neporazili.

Řezníčkovi se premiéra v brněnském dresu povedla

Gól sice nedal, ale přesto byl vyhlášen nejlepším hráčem Brna v úvodním utkání nové sezony první ligy proti Baníku Ostrava. Útočník Jakub Řezníček totiž zejména v prvním poločase dokazoval, proč ho Zbrojovka přivedla z Mladé Boleslavi. Svým důrazem byl trvalým nebezpečím pro hostující branku a přispěl tak k výhře 2:1.

Řezníček přestoupil z Mladé Boleslavi do Brna

Jakub Řezníček přestoupil z Mladé Boleslavi do Brna. Sedmadvacetiletý útočník podepsal v novém působišti víceletou smlouvu a dnes se zapojil do tréninku s týmem. Zbrojovka o tom informovala na svých internetových stránkách.

Řezníček poprvé dostal šanci v základu Sparty a hned dal gól

Jakub Řezníček ukázal, že vysedáváním na lavičce Sparty nezapomněl dávat góly. V dnešním čtvrtfinále Poháru FAČR dostal poprvé od únorového příchodu z Příbrami šanci v základní sestavě místo Davida Lafaty a už po deseti minutách nasměroval tým za výhrou 2:1. Radost mu však zkazily další tři zahozené šance.

Kadlec se vrací do Sparty, kde bude hostovat z Frankfurtu

Václav Kadlec se po roce a půl vrací do pražské Sparty. Dvaadvacetiletý útočník bude v letenském celku hostovat do konce této sezony z bundesligového Frankfurtu. Informoval o tom německý klub, dohodu potvrdila i Sparta. Pražané na hostování pro jarní část ligy získali také dalšího útočníka Jakuba Řezníčka, který patří Mladé Boleslavi.

Řezníček by měl na jaře hostovat ve Spartě

Útočník Jakub Řezníček by měl v jarní části sezony hostovat v pražské Spartě. Kmenový hráč Mladé Boleslavi dosud byl na hostování v Příbrami. Podle serverů Sport.cz a iSport.cz se dnes všechny kluby dohodly a k dotažení přestupu zbývá jen Řezníčkovo úspěšné absolvování zdravotní prohlídky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele