Další články

Rekordman Postecoglou a filuta Mudryk: 9. kolo Premier League v kostce

Žádný z legendárních manažerů v čele se Sirem Alexem Fergusonem a Arsènem Wengerem nedosáhl v úvodních devíti zápasech ve funkci na více bodů v Premier League než Ange Postecoglou, jehož Tottenham i nadále vede tabulku. Po vítězství 2:0 nad Fulhamem má 23 bodů. Neporazitelnost drží i Arsenal, který na Stamford Bridge smazal dvoubrankové manko a v očekávaném šlágru remizoval s Chelsea 2:2.

Expres z Brightonu bez Caiceda nezpomaluje: 2. kolo Premier League v kostce

Už jen tři mužstva zůstala po druhém kole stoprocentní. Úřadující šampioni z Manchesteru City, vicemistři z Arsenalu a Brighton. Zatímco prvně jmenované dvojici aspirantů na titul stačil tentokrát k vítězství jeden gól, Seagulls si na Molineux otevřeli střelnici. Wolverhamptonu nasázeli čtyři branky a navlas zopakovali skóre z minulého týdne. Tottenham si vyšlápl na Manchester United, naopak Chelsea schytala "facku" od West Hamu.

Tottenham koupil dalšího italského brankáře, bude Vicario novou jedničkou?

Mezi tyčemi Tottenhamu se pokusí prorazit další brankář z Itálie. V sezoně 2021/2022 nenaplnil očekávání Pierluigi Gollini, další akvizicí se dnes stal Guglielmo Vicario.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele