Další články

Rekordman Postecoglou a filuta Mudryk: 9. kolo Premier League v kostce

Žádný z legendárních manažerů v čele se Sirem Alexem Fergusonem a Arsènem Wengerem nedosáhl v úvodních devíti zápasech ve funkci na více bodů v Premier League než Ange Postecoglou, jehož Tottenham i nadále vede tabulku. Po vítězství 2:0 nad Fulhamem má 23 bodů. Neporazitelnost drží i Arsenal, který na Stamford Bridge smazal dvoubrankové manko a v očekávaném šlágru remizoval s Chelsea 2:2.

Manchester United uplatnil opce a pojistil si kvarteto hráčů

Manchester United začíná už nyní spřádat plány pro ligový ročník 2023/2024 a dnes si pojistil služby hned čtveřice fotbalistů. Na Old Trafford budou pokračovat obránci Diogo Dalot s Lukem Shawem, útočník Marcus Rashford a záložník Fred, otazníky se nadále vznášejí nad Davidem de Geou...

K.O. pro Reds i Blues a povstání Spurs: 14. kolo Premier League v kostce

Poprvé od března 2021 kousal Liverpool ligovou porážku doma a umocnil hrůzostrašný začátek letošní sezony. Vyprodaný Anfield Road zmrazil v 89. minutě Crysencio Summerville a rozpoutal vlnu euforie Leedsu. Ve 14. kole se nedařilo ani Chelsea, kterou v Brightonu skolili Leandro Trossard a spol, naopak trio na špici nezaváhalo.

Rekordman Haaland a stoprocentní Arsenal: 5. kolo Premier League v kostce

Extrémní očekávání fanoušků a expertů naplňuje Erling Haaland s lehkostí sobě vlastní. Po hattricku do sítě Crystalu Palace skóroval třikrát i ve vloženém kole proti Nottinghamu a na kontě už má devět zásahů. Nikdo v historii Premier League nevstřelil v úvodních pěti zápasech více gólů.

Cancelo měl pozitivní test na koronavirus, Portugalci povolali Dalota

Z portugalského kádru pro mistrovství Evropy vypadl kvůli pozitivnímu testu na koronavirus Joao Cancelo. Obránce Manchesteru City dva dny před zahajovacím zápasem obhájců titulu s domácím Maďarskem nahradil člen reprezentačního výběru do 21 let Diogo Dalot z AC Milán.

Dalot může být nový Gary Neville, tvrdí Mourinho

José Mourinho věří, že našel konečně dlouhodobého nástupce ikony Manchesteru United za Fergusonovy éry Gary Nevilla. Má jím být devatenáctiletý Diogo Dalot. Mourinho to řekl po vítězství United nad Fulhamem 4:1.

Manchester United dokončil příchod Dalota z Porta

Diogo Dalot bude svůj talent nadále rozvíjet v Manchesteru United. Teprve 19letý obránce se k Red Devils vydává z Porta, které za talentovaného zadáka vyinkasovalo 22 milionů eur...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele