Povstaňte, odchází král. Král Drogba

24.05.2012, 22:35
Názory a komentáře
Odchází na vrcholu. Odchází jako legenda. Odchází jako král. Didier Drogba za sebou nechal v Chelsea tak hlubokou stopu, že ji již nikdo z historických análů nevymaže. Zároveň končí jeden z největších symbolů Abramovičovy éry a fanoušci zpívají: "Didiere, děkujeme!"

Hned na úvod je dobré si přiznat, že to s Drogbovým působením na Stamford Bridge nebylo vždycky úplně růžové a byly dokonce časy, kdy si fanoušci přáli jeho odchod. Jenže rodák z největšího města Pobřeží slonoviny, Abidžanu, zůstal a před několika dny dopsal snovou kapitolu v modré kronice, tu o vítězství v Lize mistrů.

Tím si Drogba splnil to, o čemž celé roky v západním Londýně snil - vyhrál všechno, co fotbalista na klubové úrovni vyhrát může. Jeho dvanáct trofejí hovoří jasnou řečí. Navíc o většině z nich rozhodl vlastními góly. To je ve zkratce Didier Drogba, dnes již 34letý útočník, který se nyní bude rozhodovat, kde stráví svá poslední léta kariéry.

Roman Abramovič už do Chelsea napumpoval miliony liber, ovšem jedna z nejlepších investic, kterou za dobu své vlády udělal, se datuje k červenci 2004. Tehdy novému trenérovi Josému Mourinhovi uvolnil ruský oligarcha (mimo jiné) 24 milionů liber, aby z Marseille přivábil Didiera Drogbu. V té době si ještě relativně nezkušený forvard vysloužil pozornost Chelsea svými ligovými a pohárovými góly, kterými dotáhl Olympique Marseille až do finále tehdejšího Poháru UEFA.

V modrém dresu Drogba debutoval v srpnu 2004 proti Manchesteru United a přihrávkou na jediný a vítězný gól Eidura Gudjohnsena se poprvé ozval fanouškům a načal úspěšná léta v Chelsea. V první sezoně si zakřičel "gól!" v Premier League celkem desetkrát, a tak měl svůj podíl na historickém zisku titulu. Urostlý bijec těžil jak ze spolupráce s islandským parťákem Gudjohnsenem, tak ze hry hbitých křídel Robbena, Duffa či Colea, s nimiž Chelsea zcela jasně opanovala nejvyšší anglickou soutěž.

Drogba byl pochopitelně i u toho, když Blues dokázali v následující sezoně jako teprve druhý klub v historii novodobé Premier League obhájit titul, nicméně hlavní slovo si vzal až o rok později, v sezoně 2006/2007. V té totiž nastřílel celkem třiatřicet branek a vytvořil si úžasné propojení se zrekonstruovaným stánkem ve Wembley. Chelsea si to v něm na konci sezony rozdala s Manchesterem United ve finále FA Cupu a byl to Drogba, kdo ve 116. minutě vystřelil Chelsea velice ceněnou trofej. Vedle toho se navíc vytvořilo něco magického mezi Drogbou a Wembley, což mělo Chelsea v příštích letech zajistit ještě několik úspěchů.

Svou pověst finálového zabijáka ale začal Drogba potvrzovat ještě dříve. Útočník z Pobřeží slonoviny si nejprve podmanil cardiffský Millenium Stadium během Community Shield v úvodu sezony 05/06, kde dvěma góly sestřelil Arsenal, aby na tom samém místě o rok a půl později provedl úplně stejnou věc a opět rozplakal fanoušky Gunners. Rozdílem bylo jen to, že se hrálo finále ligového poháru, ale byl to opět Drogba, kdo dvěma góly zničil londýnského rivala. V tu chvíli už měli pisálci rozepsaný další příběh s Drogbou v hlavní roli, tentokrát v něm však figuroval v roli kata Arsenalu. I tomu totiž v následujících letech ještě několikrát dostál. A jestli si někdo po jeho odchodu z Premier League oddychne, budou to právě Gunners, jimž Drogba v kariéře nastřílel celkem 13 branek.

Drogba se během prvních sezon vypracoval v klíčového muže modré družiny a až do osudového okamžiku v září 2007 tuto roli plnil na jedničku. Chelsea se však na začátku nového ročníku ocitla v problémech a vše vyvrcholilo nečekaným koncem úspěšného manažera Josého Mourinha. Manažera, který si Drogbu do Chelsea přivedl a který si se 189 centimetrů vysokým útočníkem vytvořil velice silné pouto. A právě jejich propojení mělo na Drogbu neblahý vliv, protože Mourinhův konec v Chelsea nesl jen velice těžce a během krátké doby dokázal pošpinit všechno, co za ty tři roky v Londýně dokázal a vytvořil. Okamžitě totiž začal vyhlašovat, jak se mu najednou v klubu nelíbí, že chce odejít a že vlastně na Stamford Bridge nikdy přestupovat neměl. Celou sezonu byl jeho odchod na spadnutí a takový scénář si nakonec přáli i zhnusení fanoušci, kteří již měli Drogbových křivých slov dost.

Situace gradovala během jara 2008, kdy Drogba vedený Avramem Grantem střídavě vyhlašoval, jak klub opustí, aby vše následně dementoval a fanouškům sdělil, že je v Chelsea šťastný. Vše se nakonec urovnalo až v létě s příchodem nového kouče Scolariho, který přesvědčil Drogbu k setrvání a válečná sekera byla zakopána, ačkoliv u fanoušků měl ještě Drogba celý koš prádla na vyžehlení.

Pod Scolarim se nicméně Drogbovi zrovna dvakrát nedařilo, což ostatně platilo i o jeho spoluhráčích. Probudit vyprahlého slona se podařilo až Guusovi Hiddinkovi, jenž během sezony nahradil Scolariho. Pod nizozemským koučem se Drogba v závěru sezony vyhecoval k velkým výkonům a svými góly v semifinále a finále zařídil Chelsea alespoň zisk FA Cupu. To by zkrátka nebylo utkání ve Wembley, v němž by se Drogba netrefil.

Vysokou laťku svých výkonů si Drogba udržel i v následující sezoně pod Carlem Ancelottim, kterému svými celkem 37 góly pomohl k historickému doublu. Finále FA Cupu proti Portsmouthu již klasicky rozhodl jediným gólem a Premier League si podmanil 29 přesnými trefami, čímž si vysloužil Zlatou kopačku. Následující sezona ovšem skončila pro Chelsea na všech frontách krachem a ani ta, co přišla po ní, tedy ta letošní, nezastihla Blues v dobrém rozpoložení. Experimentující kouč André Villas-Boas mužstvo dokonale rozložil a ani jindy spasitel Drogba nepomohl. Osud však chtěl jinak a když Villase-Boase nahradil na lavičce Roberto Di Matteo, začal se psát jeden z nejkrásnějších příběhů v historii modrého klubu.

Byl to právě muž s číslem 11 na zádech, který zavelel k památnému obratu v osmifinále Ligy mistrů proti Neapoli, kde Chelsea nakonec potřebovala k postupu čtyři góly. A nutno zmínit, že nebýt jeho dvou podzimních gólů do sítě Valencia, ani by Blues osmifinále nehráli. Byl to právě Drogba, kdo jediným gólem v domácím semifinálovém zápase s Barcelonou přiblížil Chelsea vysněnému finále milionářské soutěže, a byl to právě Drogba, kdo vítězným gólem ve Wembley rozhodl o triumfu v FA Cupu. V tu chvíli už měl před sebou jen jediný úkol - splnit si sen a vyhrát Ligu mistrů. Netřeba připomínat, že to byl právě Drogba, kdo se stal ústřední postavou celého mnichovského finále, a když pak proměnil rozhodující kop v penaltovém rozstřelu, pohádka byla dokončena.

Pro Didiera Drogbu to byl skutečně sladký konec. Triumfem v Lize mistrů zkompletoval svou sbírku cenných trofejí, kterých má dohromady dvanáct. Třikrát se se spoluhráči radoval z královského trůnu v Premier League, dokonce čtyřikrát opanoval FA Cup, když ve všech finálových zápasech zaznamenal gól, dvakrát získal ligový pohár, přičemž ani v těchto finálových kláních nikdy nechyběl na střelecké listině, a vedle již probrané Ligy mistrů mohl dvakrát nad hlavu zvednout také trofej pro vítěze Community Shield. Ptáte se snad, jestli i v této soutěži najdeme Drogbovu střeleckou stopu? Ale ano, najdeme. V roce 2005 výše zmíněné utkání rozhodl sám, v roce 2009 se na triumfu alespoň podílel proměněnou penaltou.

Ačkoliv je v Drogbově "sívíčku" jedna hodně tmavá kapitola, kdy mu snad mysl zatemnily emoce, přesto bude navždy patřit do síně slávy Chelsea. Někteří fanoušci ho kvůli jeho chování po Mourinhově odchodu odmítají označit za legendu, i když se právě toto přízvisko pro fotbalistu s nenapodobitelným stylem přímo nabízí.

Premier League v posledních dvaceti letech poznala mnoho skvělých útočníků a ať byl Drogba jakýkoliv, svým uměním se řadí rozhodně mezi ty nejlepší. Novinář Patrick Barclay trefně poznamenal, že Drogba byl patrně nejlepším středním útočníkem anglického stylu, tedy toho silového a řízného, kterého nejvyšší soutěž za poslední půlstoletí poznala.

Osobně jsem toho názoru, že ačkoliv má Chelsea ve svém středu hráče jako John Terry, Frank Lampard či Petr Čech, nikdo ji v Abramovičově éře nesymbolizoval tolik jako Didier Drogba. Právě jeho styl a zarputilost bylo to, co Chelsea přineslo největší úspěchy a na co mohla takzvaně vždycky vsadit, když bylo nejhůř. Proto nyní neodchází jen velké kvantum gólů, ale také obrovská osobnost a klíčová část mozaiky, která na Stamford Bridge v uplynulých letech psala nejbohatší záznamy do klubové kroniky.

Chelsea se nyní musí připravit na to, že v útoku již nebude číhat Drogba, který v případě nouze uměl přeřadit, strhnout celý tým a otočit zápas. Drogbův odchod zároveň znamená první výrazné narušení toho, co v klubu vybudoval José Mourinho. Jeho stín totiž na Stamford Bridge zůstával, chtě, nechtě, i téměř pět let po jeho odchodu. Rukopis prostořekého Portugalce se zkrátka nepodařilo vymýtit ani jednomu z jeho šesti nástupců. Ne že by to snad nutně mělo být špatně, ovšem pokud chce Chelsea začít psát novou úspěšnou kapitolu své historie, musí udělat napříč celým kádrem určité změny a právě odchodem Drogby se může vše nastartovat. Začíná "éra po Drogbovi".

Didiere, děkujeme!

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (1076)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dorgba je pan

Reagovat
smazaný uživatel

Pan fotbalista Škoda, že odchází

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Torres, Anelka poloviční..

Reagovat
smazaný uživatel

Didier si kráľ,kráľom aj zostaneš spomínam si keď si príchádzal v roku 2004 som si vravel čo to je za hráča? ale veril som Mourinhovi a som rád že som mu veril Si Legenda Chelsea!!!!

Reagovat
FC Porto FC

nezapomeneme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď i modráci začínají s králem? Ten je jenom jeden. A dnes má narozeniny - Eric Cantona!

Reagovat
Filipow

Cantona. S Baggiem mí nejoblíbenější útočníci. Ty nešlo nemilovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Cantonu nešlo milovat.Byl to vždycky tak namyšlený hlupec.Něco jak dnešní Ronaldo.JInak božský copánek byl vždy pán toho jsem měl rád taky :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Papagájovci.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dzanka

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honda

Reagovat
smazaný uživatel

)

dostal velke hovno, chelsea ma krale drogbu, OMG kindere city nikoho jeste nema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Horší je, že to je pravda

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
MySch017

fuuuuuha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Eric bol skvelý...

Reagovat
smazaný uživatel

Límeček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

možná král karatistů..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo kung-fu ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

jednoznačne!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zařadil bych ho mezi top 3 hroty na světě, ale to simulování nemám rád. Ale jinak smrtící útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba pro mě vždycky byl zabiják... klidně by ještě mohl hrát na top úrovni, přeju mu návrat do Francie...

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá, že počet sebevražd závratně stoupne.

Reagovat
ACSMan

Jak já ho nesnášel tak mi je teď líto že odchází

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Reagovat
nemanja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Filipow

Sedí se mi pohodlně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Jediný útočník který si dokáže vypracovat šanci i sám

Reagovat
Jerichoo

jediný v chelsea ano

Reagovat
Makelele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Michálek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hodně chybět, nedokážu si Chelsea bez Didiho představit...

Reagovat
smazaný uživatel

Si vážně frajer. Chelsea dlouho nebude mít takovou legendu jako ty.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Z dnešní dobyjsou to určitě: Drogba, Lampard, Čech

Reagovat
miky10

Jj, proč jmenovat tu největší.

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele, co se ti zase nezdá, jasně, že do toho počítám i Lampse, Čecha a Terryho, ale ti se přeci jen nikam nechystaj.

Reagovat
mesyas

kde jste/jsi nechl Terryho?

Reagovat
miky10

Do prdele, nezdá se mi to, že když mluvíš o největší legendě, tak nějaký hráče nevynechávej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
poz3n

Reagovat
fantomas

:))

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bude mě do smrti mrzet, že jsem ho neviděl na živo, když jsem měl tu příležitost.

Reagovat
Liquid

taky mě to napadlo

Reagovat
kris_kros

Ako mufan dávam zaslúži si mať titul legenda chelsea

Reagovat
Tomekcz

konecne je ten simulant pryc

Reagovat
poz3n

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je vážně ubohý, vám nasadil Čapek brouka do hlavy nebo co?

Reagovat
Biozdenda

Didi to zvládnul sám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden ze tří (čtyř) mušketýrů Chelsea, ať se daří

Reagovat
fenixLFC

maj sa

Reagovat
smazaný uživatel

Moc mu přeju ten africký pohár, příští sezónu má asi poslední šanci..

Reagovat
smazaný uživatel

to se nehraje jednou za 4 roky jako euro?

Reagovat
Usty

Ne, jednou za dva roky a nyní je to přehozený na lichý roky, takže se bude hrát i 2013

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba a Lampard byli jediným důvodem proč jsem fandil Chelsea

Reagovat
Filipow

A nahradit by ho mohl Bony + ze City koupit Edina a v Chelsea si útok může česky pokecat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mají tam Lukakua, Sturidge, ale Bony by se tam hodil, to je takovej malej Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to hodím sem jakožto k aktuálnímu článku.

Sky Sports understands Swansea have agreed a deal with Hoffenheim to sign Gylfi Sigurdsson on a permanent basis.

Reagovat
terry

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

It is thought the two clubs have struck a deal for the Swans to buy the 22-year-old for a fee in the region of £7million, which would be a new club record.

Reagovat
fantomas

Tak oni sou obecně dobře zajištěný, ne? A odměna za umístění bude taky pěkně tučná..

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite jo, ale stejne je to neskutecny, ze ma novacek moznost utracet takovy penize za jednoho hrace. Porad je to dvojnasobna castka, nez za kterou prisel Graham, coz byl, pokud se nepletu, dosavadni rekordni prestup.

Reagovat
tomasinho

Byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

co to je ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Martinez a majitel LFC.

Reagovat
fantomas

Sem nejprv podle barvy pleti hádal, že to je ten Thajec a říkal sem si..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

To musíš cpát opravdu všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fake

Reagovat
vodka

nebude Petr Čech Drogbovi tu frekvenci článků závidět?

Reagovat
vodka

i dykž tento konečně za něco stojí

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude

Reagovat
smazaný uživatel

...a za 8 let podobný článek o Čechovi

Reagovat
Liquid

Byl to hrdina, je to hrdina, a bude to hrdina. Didier Drogba - pan útočník.

Reagovat
vitasrp

Jose Mourinho, 2004: Judge him when he leaves the club...

Judgement: Legend

Ještě jednou díky za všechno. Na jeho pravidelná semifinálová a finálová představení nikdy nezapomenu, protože podobnýho hráče nikdy mít nebudeme.. To prostě nejde, Didi byl v tomhle unikát.. Tak ať se daří v novém (posledním) klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ta fotka je skvělá.

Reagovat
smazaný uživatel

hleda se fantomas, zitra chci objednat toho tonyho adamse, chces take?

Reagovat
fantomas

Máš cenu?

Reagovat
smazaný uživatel

náhrada falcao

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že BOAS vyštval Anelku. LM by si taky zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak medaili by měl dostat...v LM za CFC nastoupil tuto sezónu.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Arbiter

Reagovat
spider_8

Velký souhlas s posledními dvěma odstavci. Přesně to vystihuje, co jsem chtěl napsat.

Ještě bych chtěl něco dodat k jeho simulování. Hodně lidí ho nazývá králem simulantů, ale zajímalo by mě kolik penalt Didier v porovnání s ostatními tímto způsobem zařídil. Třeba v tuhle chvíli mě nenapadá ani jedna (i když se určitě něco najde). A to je pro mě právě ten rozdíl mezi Didierem a "opravdovými" simulanty, protože když už se dostal do vápna, jeho hlavní myšlenka byla dát gól a ne sebou plácnout o zem, jak je dneska zvykem. Pravda je, že častokrát se nechával zbytečně ošetřovat, válel se po zemi a potom zase běhal jako srnka, ale když to srovnám s tou snahou dostat se do vápna a plácnout sebou o zem ve snaze si vymodlit penaltu, tak to je mnohem zákeřnější forma simulování.

Jinak už tu bylo řečeno v podstatě vše, akorát bych ještě vzpomenul na to, kolikrát nám tahal zadek z průseru a jaké množství práce odvedl. Myslím, že si ty svoje kecy odpracoval a všichni na něj můžem vzpomínat jen v dobrém. A je nutné říct, že sem na něj byl tenkrát pořádně naštvanej. Nakonec se tedy loučí tím nejlepším možným způsobem, to se poštěstí málokomu.

Takže díky za všechno Didi

Reagovat
Maverick 65

Didiere, děkujeme!

Reagovat
-Carles-

Len pekne ťahaj do Ázie, nech ťa ani nenapadne obliecť barcelonský dres.

Reagovat
Liquid

a ty táhni sledovat zase tu překrášlenou posunovačku

Reagovat
Kenneth

2012 Didier Drogba a velké zápasy. Nezapomenu.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba je Legenda a nejlepších útočníků moderní éry. Bez něj si to nedovedu představit a což teprve až skončí Lampard nebo zkurvenec Terry :-) Odliv fans Chelsea se blíží :D

Jsme na Modráky zvědavej jak jim to pujde, bez těhle tří opor ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

určitě jim to půjde lépe než až skončí Ferguson v United

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj se nic.Přijde Hazard,Falcao a Hulk :D:D a o budoucnost je postaráno :D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Přečtu si to v pondělí, ale jinak rozhodně pěkný článek, dobrá práce terry

Reagovat
fantomas

V pondělí?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem v Polsku a mám tu práci, takže nemám moc času, jen jsem čekl zajímavosti, enchce se mi to číst v rychlosti

Reagovat
terry

Reagovat
Trand

Zas tak dlouhej clanek to neni.

Reagovat
miky10

100. pro jeho odchod v pravej čas.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme za všechno ať se ti daří a nadále

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Lampard má prý podepsat smlouvu, ve které bude mít plat o nějakých 25k méně...

Reagovat
j_mrazik

Tenhle článek je ok, ale ty minulý hovna od ČTK byly k ničemu. Mám ho rád, i když mi vždycky sestřelil Arsenal. Bez něj by na tom Chelsea byla často hodně špatně. Náhrada za něj prostě nikdy nebyla a doteď není.

Reagovat
terry

Ona ta náhrada není ani nikde na světě, takže se budeme muset naučit žít bez něj.

Reagovat
soukup

ČTK tu taky není od nějakých důkladných názorových článků. To je jak kdyby sis vzal taxík a nadával v něm na mhd, že ti narozdíl od taxíku nezastaví přímo před barákem

Reagovat
hefy

Reagovat
soukup

je to srovnání z trochu jinýho soudku, ale nic lepšího mě v tu chvíli nenapadlo

Reagovat
hefy

Já spíš nechápu, jak tě to vůbec napadlo.

Reagovat
soukup

taky netuším

Reagovat
j_mrazik

To je tak špatnej argument a já jsem tak unavenej, že si odpověď nechám asi až na zítra ráno. Neber to osobně.

Reagovat
soukup

neberu to osobně, v čtk nedělám jen mi přijde že se tu často kritizuje tak nějak ze setrvačnosti a zbytečně

Reagovat
j_mrazik

Tak ČTK nám přináší čerstvé zprávy z Čechovy Chelsea, kde se to točí kolem 4 hráčů, kteří (nedivím se jim) říkají překvapivě pořád to samé.

Reagovat
soukup

To je taky koneckonců její práce, přinášet co nejvíce zpráv, nic kvůli čemu by si zasloužila kritiku. To už není její problém kolik zpráv a v jaké podobě od ní další média články převezmou, ona se snaží jich předložit prostě co nejvíc

Reagovat
j_mrazik

Tak já si moc nechci troufat na místní adminy. Ještě bych dostal ban a co bych si v práci počal, když se potřebuju odreagovat..?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak cau

Reagovat
cetto

Odchází Legenda

Nejlepší z nejlepších

Hráč, který mě provázel celým mým "fotbalovým životem"

Vzor a idol mnoha budoucích hvězd

Miláček fanoušků, ikona Chelsea

Hráč, který stál za vzestupem Pobřeží Slonoviny

Hráč, který prokázal nejen obrovské fotbalové, ale i lidské kvality

Jeden z mála, který mi bude opravdu neskutečně chybět

A nejen mi...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nejdřív myslel, že bude básnička a ono hovno.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
soukup

Reagovat
cetto

básnička? Ona většina básní se vlastně vůbec nerýmuje a přesto jsou slavné .P takže to klidně ber jako vrcholné renesanční dílo

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaž mi nějakou renesanční báseň, která se nerýmuje

Reagovat
Usty

Reagovat
j_mrazik
Reagovat
xjert02

Mne se pri vysloveni jmena Drogra vybavi "Simulant beze cti" a ne fotbalista. A o vymyceni tohoto hnoje z fotbalu budu usilovat cely svuj fotbalovy zivot!

Reagovat
j_mrazik

Není tvoje přezdívka přihlašovačka do VŠE? Takovej ten nickname.

Reagovat
xjert02

jj, VŠE za 39,-... Tenhle slogan znam z vyloh obchodu s vysoce kvalitnim (nejen) textilem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mrazík, jaká fakulta? :)

Reagovat
AjaxFans

Otázka,jestli bude furt padat i při soubojích s 1.5 metru vysokýma čínanama

Reagovat
smazaný uživatel

Před 35ti lety byla premiéra Star Wars

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

Reagovat
fantomas

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Filosofie smrdíí

Reagovat
fantomas

Bouchl si na ní? Já si vytáh zrovna to lepší z ní - Aristotela a to kolem - a vyváz sem s dvojkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nn "jen" z ní v pondělí maturuju.. a některý věci jsou tak na hlavu, že si to člověk musí pamatovat a kloudným rozumem to nevyřeší.

Reagovat
fantomas

Jj, to mě mohlo napadnout, když to sem píšeš zrovna v tenhle čas...no enjoy, na učení je to děs.

Reagovat
terry

Se to neuč.

Reagovat
smazaný uživatel

Maturita je nic, zkoušky na VŠ jsou horší

Reagovat
fantomas

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

zase musím mít maturitu, aby se na tu VŠ alespoň dostal...

Reagovat
smazaný uživatel

*abych

Reagovat
terry

Ono je poměrně složitý ji neudělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Oboje je pohodička.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně teda přišla těžší maturita..

Reagovat
C-M@ster

To ani ne...

Dneska jsem psal zkoušku, kde už počtvrté dali stejný zadání, který všichni měli.

Takže jakmile to rozdal, tak všichni ty pohledy, že je to zas to stejný, asi po minutě slyším za sebou hlas "já už to mám hotový, ale ještě chvilu počkám s odevzdáním" a druhej hlas "že já si vůbec četla skripta"

Reagovat
smazaný uživatel

Mám naprosto stejný problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Král? maximálně simulantů. Nejvíc nesympatický hráč Premier League. A kdyby byl takovou legendou Chelski, jak se tady její děti snaží naznačit, nikdy by neodcházel kvůli většímu platu.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Maverick 65

si vocas nic jinýho, přes veškerý nesympatie bys měl objektivně uznat jeho kvality a ne psát blbosti

Reagovat
Svatej

Pod takovýmhle článkem to bude jen jeden z mnoha komentářů, ale tenhle člověk si to zaslouží od co nejvíc lidí... Každej tým má nějakýho tahoun,a některé týmy několik..Nám stačil Drogba ... Bojim se, že Lukaku nebude ani poloviční, přece jen Drogba je fakt unikát a lepšího forwarda CFC dlouho mít nebude ... Nová éra začíná, ještě pár týdnů si budu nostalgicky pouštět pár tvých videí ... Legend !!!!!! ....

Reagovat
smazaný uživatel

D.D. Už to nebude ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

poslední gol v chelsea posledni penalta v chelsea, ví kdy odejít

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkný článek .. Díky .. Drogba je na podobný TOP úrovni jako Ibrahimovic, skoda ze to letos Chelsea vyrála, příští rok by Didier ještě těch 20 branek trhnul

Reagovat
CHONG

Díky, že jsi popravil ty sráče z černé bestie.

Reagovat
smazaný uživatel

ta fotka ale vypadá jako hrozně nepovedenej photoshop

Reagovat
fantomas

Na mě působí uplně standardně.

Reagovat
Murtago

Prej vyhrál všechno, co mohl? Mě nepřipadá, že by vyhrál Pohár UEFA/EL, Evropský superpohár, MS klubů/Interkontinentální pohár či i ve Francii Ligue 1, Ligue 2, Coupe de France, Coupe de la Ligue či Trophée des champions.

Reagovat
PetersCZ

Reagovat
Neuro

Inzaghi a Del Piero mi teda přijdou větší legendy než Drogba a o těch byla možná tak expreska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo ti poviem, Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

a ešte k tomu sa jedná o súčasný najlepší klub Európy (sveta)

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Další loktař pomalu končí kariéru.. Jen houšť

Reagovat
Josifek

Plakat kvůli tomo nebudu...

Reagovat
Josifek

A navíc el simulanto..

Reagovat
13
Reagovat
Chazy

Vypadá to dost nadějně pro vás, no

Reagovat
smazaný uživatel

Je to odporny simulant.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak odchází takový hráč, tak má člověk vždycky pocit, že mu v tom fotbale bude něco chybět. Bezpochyby jeden z nejlepších hráčů poslední doby a to možná i v simulování.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z mala hracu,ktereho fakt silne nemusim. Nesympaticky simulant.Fotbalista to je dobry,ale kazi si to svym dementnim chovanim na hristi. Nazdar

Reagovat
Wat

Pěkně sepsáno, terry.

Reagovat
Chazy

A znovu. Jupí, konečně je pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dembele set to reject new Fulham deal as United, Arsenal and Spurs lurk

Moussa Dembele, 24, is set to reject Fulham's new contract offer, paving the way for a summer exit. The midfielder has a year left but Martin Jol's attempt to convince him to sign a new deal seem to have failed.

Reagovat
kiwwi

ked nevyjde ten Hazard, urcite by som ho bral!

Reagovat
smazaný uživatel

takže pořadí: 1.Eden 2.Moussa 3.Shinji

Reagovat
Wat

Dembele před Kagawou?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chtěl bych si Kagawu užít ještě jeden rok v BL

Reagovat
kiwwi

uvidime kto odide, ale pokial by odisiel Anderson, tak kludne aj dvoch z nich

Reagovat
kiwwi

resp. Dembele by bol namiesto Berbu

Reagovat
Wat

Nenažranci.

Reagovat
kiwwi

co to? traja - styria hraci out, dvaja - traja hraci in - naozaj nenazranost

Reagovat
Wat

Já spíš reagoval na "ale pokial by odisiel Anderson, tak kludne aj dvoch z nich."

Reagovat
kiwwi

tak Berba je uz isty

Reagovat
Wat

Další král na odchodu?

Reagovat
Zajda

Skvělý článek!

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy to nebyl můj oblíbený hráč, ale zaslouží si minimálně Respekt a Velké uznání za celou svou kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

scum

Reagovat
smazaný uživatel

Dave Whelan: "I am hoping to keep the manager I already have but, of course, ever since Liverpool approached me I have had to think of a possible contingency plan and, of course, there are two or three names that spring to mind. Steve Bruce is someone I have always got on with - I never sacked him, don't forget. He left for Sunderland but we have remained on good terms."

Reagovat
terry

Taky řekl, že neočekává, že by Martinez přijal nabídku Reds, když mu nenabídnou plnou kontrolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ale to mi neprislo tak zajimavy, jako myslenka o Bruciem

Reagovat
Arbiter

Pep Guardiola sice po odchodu z Barcelony prohlašoval, že si dá od trénování pauzu, ovšem nakonec to možná nebude tak horké. "Teď budu odpočívat, následující měsíc chci dobít baterky, ale pokud mě pak bude některý tým chtít a povede se mu mě získat, pak půjdu znovu trénovat," prohlásil Guardiola, jenž zároveň podpořil v roli hlavního kouče Barcelony svého bývalého asistenta Tita Villanovu.

Reagovat
Arbiter

Tony Pulis launching loan bid for Chelsea outcast Romelu Lukaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz aby ten Kenwyne odesel

Reagovat
Wat

Reagovat
soukup

no já bych tento příchod právě viděl spíš jako náhradu za odcházejícího Jonese, než že by vzal Lukaka a pak přemýšlel co s Kenwynem

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard to teda zatim moc nezuzil

"I do not know when a decision will be made about my future club," he told the Belgian media after training with the national side. "It will be between Manchester City, Manchester United and Chelsea. The final choice also depends on how much play that I would get and the position where I play."

Reagovat
kiwwi

no povedal, ze chce hrat vyslovene podhrota...no.10

Reagovat
smazaný uživatel

To ani jeden Manchester nehraje

Reagovat
Arbiter

a v CFC to místo má Mata...

Reagovat
kiwwi

vsak to je presne Wazzova pozicia

Reagovat
smazaný uživatel

No Wazza to hraje ale uplne jinak, nez jak si to predstavuje Hazard S tim pranim at jde do Italie.

Reagovat
kiwwi

to je pravda...on si to predstavuje ako niekde v Brazilii

Reagovat
Arbiter

a ještě řekni, že mu Rúný předa svou desítku

Reagovat
kiwwi

nejde o cislo, ale o poziciu

Reagovat
smazaný uživatel

No vzdyt

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

Rooney je univerzal a urcite by mu nevadilo hrat na hrote

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to by tam musel hrat sam a sam vis, jak to pak vypada

Reagovat
kiwwi

keby bol za nim Hazard...doteraz ak hral sam na hrote, tak nemal za sebou nikoho takeho (a aj tak vytvoril svoj osobny rekord )

Reagovat
smazaný uživatel

Teda aspon doufam, ze Arbiter neni tak blbej, ze by mluvil o cisle na dresu

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Ona to teda nehraje ani Chelsea, ale tam se bude treba menit system, protoze odejde a prijde nekolik hracu

Reagovat
Arbiter

"Ona to teda nehraje ani Chelsea"

Reagovat
smazaný uživatel

Mata tam v posledni dobe hral, ja vim, zapomnel jsem na to. Ale tezko rict, co budete hrat pristi rok

Reagovat
Arbiter

jasně, ale podle mého se k 4-3-3 jen tak nevrátíme... To by totiž znamenalo, že bychom nevyužili na podhrotu ani Edena a ani Matu a museli si koupit dvě ostrá křídla...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Mata-Hazard-Ramires

Reagovat
Arbiter

No úžasné

Reagovat
kiwwi

ten system sa dost mozno bude menit aj u nas

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Ale myslim, ze uz si rikal, ze si to nedokazes moc predstavit, jaky by mel byt novy system, a ja jsem na tom podobne...

Reagovat
kiwwi

no necham to na Fergiem

btw. vcera som si pustil Molde...nestacil som sa divit...kopa fanusikov, vyborny futbal, Ole to tam rozbehol paradne...a keby si videli Magnusa, no to je radost pozerat na toho chlapca...jak keby Scholesovi z oka vypadol co sa tyka hry - nepokazil jedinu prihravku, chodil si do zadu pre prihravky, vsetko islo cez neho, rozdaval pasy do kridel a ked uz sa Molde dostalo blizsie k brane, vzdy vytiahol genialnu prihravku za obranu...no proste parada!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem slysel, ze Ole jim ordinuje hodne ofenzivni fotbal hodne podobny tomu, co hraje MU. Praktikoval to uz v rezerve MU a jsem rad, ze v tom pokracuje. Magnusovi to moc preju, tohle je presne ta cesta, jak muze udelat slusnou karieru Nevis, jestli Soderberg tam sel delat dvojku?

Reagovat
kiwwi

tak to neviem...videl som ich prvy krat, ale niekedy si ich po vcerajsku urcite este pozriem

Reagovat
mithro

tiez som si vcera pustil, Eikrem hral paradne

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme na Eikrema nějaký přednostní právo? Každopádně taky jsem nebyl nejradši, když odcházel. Přeci jen to byl kapitán rezervy a táhl to celkem

Reagovat
tomasinho

Však se nechytl ani v QPR.

Reagovat
Chazy

Wow, Molde ... by mě zajímalo, jestli třeba nějakej fanoušek AFC sledoval Gabalu.

Reagovat
Arbiter

takže žádný Arsenal

Reagovat
teenz

Ať už se vymáčkne. Tohle je fakt nuda.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Wat

Přesně.

Reagovat
Arbiter

It is an eye-watering proposition. Hazard wants £4.6 million a year net of tax (so £9 million a year in salary for any club who sign him) with an astonishing £6 million in agent’s fees going to Bico.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

9 mu neda nikto okrem vas a City...max tych 6-7

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze ani Chelsea by z nej najednou neudelala nejlip placenyho hrace v klubu.

Reagovat
kiwwi

Torres ma zhruba tolko isto, mozno aj viac, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Torres ma asi presne tolik, ale taky je to vyssi level

Reagovat
Arbiter

Torres byl poslední výkřik královského platu, jenže u něj to prostě logicky dávalo smysl. Byl v PL odzkoušený, byl za absolutně hvězdného útočníka, tak dostal 170k (což je méně něž 9 mio/rok)...

Reagovat
Arbiter

My mu ale těch 9 také nedáme... Rozjebalo by se totiž to, co nastavil Gourlay a co chce dodržovat. Vždyť ono i Lamps půjde o 25k dolu s platem (vím, není to úplně moc, ale i tak), tak proč bychom takovému cucákovi nabízeli plat větší, než má Torres?

Reagovat
terry

Těch 25 tisíc dolu na Lampardově platu je podle mě super.

Reagovat
Arbiter

Já bych s tím byl taky spokojený

Reagovat
Neuro

prý "není to úplně moc" za jak dlouho vyděláš 25 000Ł?

Reagovat
Arbiter

Beru ohled na jeho stávající plat...

Reagovat
smazaný uživatel

25k je hodne velkej rozdil i pro takovyho hrace

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

zase u me frankie stoupl

Reagovat
herbage

ale no tak, kdo by mu dal více? Onm chce hlavně zůstat v Chelsea, jedno za jakých podmínek. Já si myslím, že by vzal i o 50k méně

Reagovat
teenz

Je to sobecký hulvát, doufám že vyhoří za tyhle kecy.

Reagovat
Honza Matoušek

Začínám toho hráče pořádně nesnášet.

Reagovat
r.mrazik

oprava...."The final choice also depends on how much they pay"

Reagovat
j_mrazik

Samozřejmě. Hlavně ten kluk se neskutečně moc cejtí.

Reagovat
r.mrazik

jsem na nej zvedavej,jak se prosadi...at prestoupi kamkoli...

Reagovat
alcantara

Hehe, to ked bude koncit Carles, tak predpokladam, ze mu bude na EF venovany cely jeden den vratane vsetkych clankoc ci expresiek...

Za mna len...Konecne!

Reagovat
Arbiter

Tak pokud o Pyuolovi něco napíšeš, tak to tu bude. To, že neodchází legenda tvého týmu z PD ještě neznamená, že ostatní hráči nemůžou být legendami jiných klubů v jiných ligách

Reagovat
alcantara

Clanok je urcite kvalitny, terry je toho zarukou... Moj prispevok je mysleny skor akorozcarovanie, nez vycitka, nad situaciou, ze si tu neprecitam ziadne oslavne ody o hracoch ako Pippo, Seedorf alebo Del Piero, ktory si ich nepochybne zasluzia.

Talent pisat kvalitne a putave clanky nema kazdy, ani by som si na to netrufol, kedze s niecim podobnym nemam ziadne skusenosti, najma pri legende, ako je Carles.

Reagovat
teenz

Uznání kvalit hráčů jiných klubů asi neznáme.

Reagovat
alcantara

Ja ho uznavam, vzdy som sa ho velmi obaval...Ale koncia aj hraci, ktori boli radovo vyznamnejsi, kvalitnejsi a dosiahli toho v kariere ovela viac, ako Drogba, ale ked by clovek obcas nezavital do konkretnej sekcie, ani by si to mozno nevsimol ci nezaznamenal to. Smutny obraz dnesnej doby, PL je strcena v kazdej diere, bohuzial.

Reagovat
Bayern +

Statut najlepsej ligy sveta sa musi niekde prejavit.

Reagovat
fantomas

Wtf?

Reagovat
alcantara

Eh...

Reagovat
Nikikrew

Drogba je nespochybne legenda Chelsea. V tomto klube odviedol naozaj perfektnu pracu. V EPL bude chybat. Ale myslim si, ze v poslednom obdobi to uz nebol on. Stratil na rychlosti a jeho hra spocivala hlavne v osobnych subojoch (v ktorych je perfektny). Aj ked asi vacsina so mnou suhlasit nebude, pre mna je Torres momentalne platnejsi a jeho cas coskoro pride

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Včera ten Neymar ukázal aký je to hráč

Reagovat
Arbiter

link?

Reagovat
smazaný uživatel

Na včerajšok ešte hľadám, spred týždňa http://www.youtube.com/watch?v=BdfYdAKjjbo, a toto robí neustále, hlavne v pokutovom území, v súbojoch hrá zákerne, mimo to nič proti dobre organizovanej obrane nepredvedie, včera toho bolo dôkazom. Nespravodlivo vylúčený brankár po akože faule na neho....ten hráč mi je nesympatický

Reagovat
Arbiter

tak já nevím, s tím brankařem, přišlo, že mu stoupl do cesty...

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ako je to v pravidlách, či je to také striktné, ale redku dostať nemusel, v línii bol i obranca, Neymar tam bezhlavo vletel.

Reagovat
Arbiter

podle mě je ta červená oprávněná. Je to o zmaření jasné šance...

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický koňar

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=S66R2tZDOa4 , link z včerajšieho zápasu, kto by si chcel zhliadnuť

Reagovat
johan14

ja ho zatiaľ považujem za preceňovaného hráča, no je mladý môže sa zlepšovať hlavne tímovo. Santos má výbornú zálohu, očakávam že po MS všetci budú v Európe.

Reagovat
johan14

Skvelý článok, díky za vynikajúce zhrnutie DD účinkovania v Chelsea. Jeho dres, s číslom 15 ešte z doby Josého, nosím už celý týždeň nech sa ti darí Didier

Reagovat
smazaný uživatel

To musejí mít spolužáci radost...

Reagovat
johan14

základku som skončil v roku keď Cruyff prestúpil z Ajaxu do Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

A nestuduješ aspoň dálkově nebo univerzitu třetího věku, abych mě pravdu? Jinak sranda, samozřejmě...

Reagovat
smazaný uživatel

http://vyhravakazdy.sk/28363 zaregistrujte sa!!! zaruceny zarobok pre kazdeho

Reagovat
kiwwi

http://tinyurl.com/csxg9d8

lepsiu fotku uz vybrat nemohli

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre Didiho na plný plyn

Reagovat
kiwwi

300. pre Hazarda v MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

to si hodně věříš

Reagovat
Arbiter

si ho za těch 9 mio klidně vemte

Reagovat
kiwwi

si to mozme dovolit

Reagovat
Arbiter

být za blázny Určitě

Reagovat
kiwwi

takze kto maka, zaraba, setri a potom si zasluzene dopraje je za blazna?

Reagovat
Arbiter

Za blázna bych považoval člověka, který si superba za milion pořídí za 10 mio...

Reagovat
kiwwi

keby na to mal, velmi by ho chcel a boli by na trhu len 3 kusy, pricom ostatne by neboli ovela lacnejsie...

kazdopadne, tolko u nas aj tak nedostane

Reagovat
r.mrazik

on je spis nehorazne drahej prototyp,u ktereho nevis,jestli se ti v pristi zatacce neposere,nebo jestli z nej nebude premiove zbozi..

Reagovat
kiwwi

to je lepsi priklad no

Reagovat
Carrick

Myslím, že půjde za prachama, proto to vidím na City (plus tam může být i faktor Kompany). A jestli má vážně tak přemrštěné platové požadavky, tak pochybuju, že mu na to Fergie přistoupí. To by v něm musel viděl něco fakt výjimečného.

Reagovat
smazaný uživatel

Budete radi za Kagawu, okrem toho, nehrajú s Hazardom ten istý post?

Reagovat
r.mrazik

slusne prachy dostane i v MU...uprimne,je mi to sumak kolik bude brat...kdyz posune nasi hru o parnik dopredu a bude se na nej skvele koukat,tak at si bere kolik chce...

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze jeho agent povedal, ze oni uz nejednaju s nikym a so vsetkymi troma muzstvami sa dohodli, teraz sa uz len caka, koho si vyberie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

snaď dostane najväčší plat v týme, nech môže Ronney zas trucovať

Reagovat
kiwwi

...a scouseri striekat

Reagovat
minoLFC

...a manure presviedčať, že to robí pre dobro klubu

Reagovat
j_mrazik

Nehádejme se o tom, kdo nejvhodněji investuje prostředky a kdo kam posouvá klub. Je to zbytečné a až příliš jednoznačné.

Reagovat
kiwwi

aj podla mna

Reagovat
kiwwi

Dimitar Berbatov's agent has confirmed the Man Utd striker would be interested in a summer move to PSG.

Reagovat
kiwwi

John Ruddy has been ruled out of Euro 2012 through injury.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Telegraph Sport revealed in April that Arsene Wenger had asked for regular scouting reports on Giroud and that interest had been firmed up with some informal dialogue with the newly crowned champions of France's Ligue 1.

Sources in France have suggested that Arsenal would be prepared to offer Marouane Chamakh and £6.5 million for Giroud, although it is understood that no firm offer has gone in. Giroud, himself, has said that he loves the "French" feel at Arsenal.

Tak Arséne, ešte trošku zdvihni cenu a bude to

Reagovat
herbage

Jj, Arséne ještě přihodí. Chamakh, Park a 3 mega

Reagovat
j_mrazik

Klidně i 5. Chamakh bere vcelku dost. To se vrátí rychle a budeme mít konečně útočníky.

Reagovat
herbage

final offer: Chamakh, Park, Bendtner, Squillaci a doplatíte nám 10 mega nebo nic

Reagovat
kiciN

Reagovat
Pinturicchio

Už hledá náhradu za Persieho

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna Giroudem by si z paty moc trn nevytrhnul...

Reagovat
Pinturicchio

To bylo jen rýpnutí do Herba, v souvislosti s tou dnešní expreskou.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Jako náhrada za RvP je parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United transfer news: The Old Trafford club may make move for Napoli’s Ezequiel Lavezzi...len toto nie

Reagovat
smazaný uživatel

Už byl s námi spojovaný minulý rok...ale snad to není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Prestupové obdobie sa blíži, všetky velkokluby chcú všetkých zvučných hráčov

Reagovat
r.mrazik

opet kachna...

Reagovat
kiwwi

Roberto Mancini: "Man Utd are favourites to sign the boy Eden Hazard, he will sign for them for sure. They have easier fixtures he can play"

Reagovat
smazaný uživatel

To je dement ten chlap.

Reagovat
kiwwi

co akoze znamena ta posledna veta?

Reagovat
smazaný uživatel

Že máme lehčí zápasy ve kterých může nastoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tady fixtures chápal spíše jako varianty sestav a rozestavení, než zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to ale fakt narážka na to, že prohlásil, že nejradši hraje podhrota, což je u nás Rooney většinou. Takže to prohlášení je takové, že máme lehké zápasy, kde může nastoupit - v tom smyslu, že Wazza bude odpočívat.

Reagovat
Arbiter

já nevím, že se vám chce rozebírat "vtip"

Reagovat
fantomas

Fake.

Reagovat
r.mrazik

to je herecka...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čistě dle toho svého požadavku by měl nejmenší konkurenci a největší volnost právě v Chelsea, tohle nechápu.

Reagovat
fantomas

Omg, vždyt je to naprosto očividná karikatura jeho prohlášení k boji o titul.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

vidis, to ma nanapadlo...tak potom je to dobry joke

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý no, máš pravdu. Já spíš reagoval tak celkově na to, že se bude rozhodovat podle toho kde dostane volnost a tak, na což reagoval i ten italskej magor.

Reagovat
vladis271

njn, takže už je v podstate v modrej časti

Reagovat
smazaný uživatel

to je skvely

Reagovat
Arbiter

Fifa president Sepp Blatter has asked Bayern Munich honorary president Franz Beckenbauer to come up with an alternative to the "tragedy" of penalty shoot-outs.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
Arbiter

no chce vymyslet nějakou alternativu k penaltovým rozstřelům

Reagovat
smazaný uživatel

Crossbar Challenge!

Reagovat
Arbiter

Jako nevím, co by to mohlo být, zlatý gól nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

u finalovych duelu by mohlo byt prodlouzeni, dokud nepadne gol, jako je myslim v hokeji, akorat by se pak zapas mohl hezky protahnout

Reagovat
smazaný uživatel

No...ti hráči by padali potom

Reagovat
smazaný uživatel

jj, mozna by tam chtelo nejak poresit moznost vice stridani, nebo neco podobneho... ale beztak se penalty podle me rusit nebudou

Reagovat
Arbiter

v takové chvíli by na tom fyzicky byli nejlépe asi gólmani Stejně nevidím tu alternativu...

Reagovat
honziss

To ti hráči nejsou schopný uběhat. Už těch 120 minut je hodně a mnohdy jde vidět, že už čekají na penalty jako na smilování. Jedině snad, kdyby se v prodloužení zavedlo volné střídání a hráči by se mohli střídat v přerušené hře, jak by potřebovali. :)

Reagovat
smazaný uživatel

viz vyse

Reagovat
soukup

hned by šel z LFC strach

Reagovat
kiwwi

Reagovat
herbage

ještě že se nehraje "trefte spoluhráče do zadku", to byste byli totiž vyřízení

Reagovat
C0br

Na to je prý expert Scholesy, takže u nás bych se toho nebál.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

sice to nie je riesenie ake oni hladaju, ale ja by som strasne chcel namiesto penalt ten americky experiment ked hrac siel zo 40 metrov na branu a mal 5 sekund na zakoncenie

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo v tom zápase, jak x sérií nerozhodli penalty, tak tam dali tohle?

Reagovat
kiwwi

neviem...tusim to nejaky cas testovali

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

I když kurňa to není ono.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, prečo to nelobúju ?

Reagovat
kiwwi

boooze to su lamy

Reagovat
Arbiter

to se mi teda vůbec nelíbí

Reagovat
kiwwi

co sa ti na tom nepaci...je to ovela lepsia show pre divakov a rozhodne to ukaze viac z dovednosti tych hracov ako to, ze napalia loptu do brany z 11 metrov

Reagovat
soukup

za 5 sekund právě ti hráči nedokázali předvést vůbec nic, aspoň co sem měl možnost vidět na tom videu

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

boze, tak to zvysis na 6 sekund

Reagovat
Pinturicchio

Aby na to pak nakonec neměli ještě jeden celý poločas / na střelu.

Reagovat
soukup

když už, tak nějakej čas úplně zrušit, stejně se to táhlo jak sopel a jestli nájezd potrvá 5 nebo 12 vteřin by už bylo jen ku prospěchu, pak si umím představit, že by to mohlo být zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz uz, tak by mohlo byt jako ve floorballe pri najezdu, ze nesmis s mickem (v tomhle pripade tedy fotbalovym micem) udelat pohyb zpet, resp. zastavit jej v pohybu smerem vpred... a muzes klidne na branu jit jak snek, za to ti nikdo nic rict nemuze

Reagovat
kiwwi

to by nemal brankar sancu

Reagovat
soukup

moc ne no, ale teoreticky nemá mít šanci ani u penalt

Reagovat
Arbiter

to by stihl tak maximálně Rami

Reagovat
kiwwi

omg...za 2 sekundy si cca na sestnastke (stihali to aj ti rychlejsi hraci na tom 30 rocnom videu - cize dnesni atleticki hraci by boli na tom este lepsie) a mas 2-3 sekundy nato, aby si nieco vyskusal...aj tych 5 sekund je dostatok casu

Reagovat
Arbiter

Mi se to nelíbí prostě, to jsou nějaké retro pokusy, které jsou mrtvé...

Reagovat
kiwwi

mne sa to lubi viac ako penalty a mrtve je to mozno preto, ze to nedostalo sancu na vrcholovej urovni - v Europe...uplne si predstavujem ako by ludia saleli co v najazdoch predvedu ich milacikovia...rozum, skill, kopacia technika, rychlost...no pre mna je to asi 100x atraktivnejsie ako penalty

ale ako som pisal, to nie je alternativa, o ktorej rozprava Blatter

Reagovat
smazaný uživatel

A co je ta alternativa, zase nějaký blbosti jako zlatý/stříbrný gól? Mě by se líbilo na to prodloužení uvolnit střídání a zrušit offside, ať je sranda.

Reagovat
soukup

za 2 sekundy na šestnáctce? takže 24m dají za 2 vteřiny? to potom vychází, že dají stovku v kopačkách na trávě a s míčem za 8 vteřin, to je Bolt docela žabař oproti nim

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

mozem ti ja zato, ze neovladas matematiku?

Reagovat
soukup

kde mám chybu?

Reagovat
kiwwi

je to 16 metrov, nie 24 metrov

Reagovat
Arbiter

do šestnáctky je z 40 metrů 16 metrů?

Reagovat
kiwwi

je to 35 yardov, co je 32 metrov...hore som to napisal od brucha

Reagovat
kiwwi

ale samozrejme, ked si vychadzal z tej kokotiny co som napisal ja hore od brucha, tak mas pravdu no

Reagovat
soukup

už sem se lekl

Reagovat
soukup

takže šestnáctka má 24 metrů?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
j_mrazik

34m, ne? Půlka má cca 50m -16m.

Reagovat
soukup

nejdou až z půlky, ale prý z nějakých 40m

Reagovat
j_mrazik

Takže něco na způsob nájezdů.

Reagovat
kiwwi

32 metrov...hranica sestnastky je presne v polovici brankovej ciary a ciary odkial sa rozbiehaju hraci s loptou

Reagovat
Arbiter

tak bavíme se o tvých 40 metrech nebo o něčem jiném?

Reagovat
kiwwi

ked chcete odviest pozornost od pointy, tak hej no

Reagovat
soukup

No pointa je, že pokud je to omezený časově, tak je to úplně o ničem a to se s tou vzdáleností dost pojí. Na tom videu to nebyl nájezd, byl to úprk dopředu a zbrklá střela, nic co by ukázalo dovednost hráče. nájezdy jako takový nejsou špatný na koukání, ale to časový omezení to úplně zmrvilo

Reagovat
Arbiter

a strašně znevyhodnilo brankaře...

Reagovat
kiwwi

casove obmedzenie znevyhodnuje brankara?

Reagovat
kiwwi

si videl jedno video (30 rokov stare, dnesni hraci su fyzicky a technicky niekde inde) kde to hraci navyse neuveritelne kurvili...vravim, za cca 2 sekundy si na 16ke a mas 3 sekundy nato aby si nieco vymyslel...ja si myslim, ze by to bola super podivana

Reagovat
smazaný uživatel

Klid Arbitře, při Petrových schopnostech je tohle pro nás výhoda.

Reagovat
soukup

hmm hodně ulítlý a taky by mě zajímalo jak by se řešil faul golmana, to by bylo zase hádek při posuzování jestli mu vlítl pod nohy s faulem nebo bez. Penalty jsou hádkovzdorný

Reagovat
smazaný uživatel

Pencle jsou pencle...za nic bych je neměnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
mike.84

OT

Racist abuse will become a sackable offence for professional footballers next season, as part of significant changes being made to every Premier League and Football League player's contract.

snad jo , sme lidi, ne zvířata

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

vyborne

Reagovat
Arbiter

Co je na tom výborného? Aby se to nakonec nezvrhlo...

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

watafa

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

"the crowd went mad"

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

According to The Times, Hulk is prepared to put in a transfer request to force through a £35m transfer to Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Robina van Persieho v Arsenalu je nejisté, protože nizozemský útočník stále neprodloužil pomalu končící smlouvu, a tak italská Gazzetta dello Sport přilila olej do ohně spekulací, když informuje o tom, že byl Van Persie spatřen v Turíně a také v tréninkovém centru Juventusu ve Vinovu, kam by mohl přestoupit.

Zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Van Persi a Juventus? upřímně nevidím pro něho vhodnější klub než je Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uvidíme. pro Arsenal by to byla obrosvká ztráta.

Reagovat
Pinturicchio

400. pro Van Persieho setrvání v AFC do konce kariéry

Reagovat
smazaný uživatel

btw PORTO nemám tolik nasledované až na pár zápasů. On je Hulk schopný zahrát čistého hrota i křídlo? Co je pro něj přirozenější, kde je lepší? Šenkuju pěkně.

Reagovat
Miguel19

Pravé křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

A hroťáka nikdy?

Reagovat
Miguel19

To nevim hele. Já co jsem viděl, tak hrál vždy RW. Mám ho prostě tak zafixovaného, že hraje křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jsem ho tu nehodnotil, tak teď.

Nejlepší silový útočník za posledních 16 let, co sleduju fotbal. Prototyp hrota do současného rozestavení, pro CFC nenahraditelný, nikdo jiný jeho kvality nemá. Je lepší než byl Shearer i Bobo Vieri. označení jako legenda, král atp. nechám pro ty, co ho mají rádi, já ho nemusím.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
honziss

Lepší než Shearer? To asi těžko.

Reagovat
Honza Matoušek
Reagovat
Arbiter

já hlavně reaguju na tu jednoznačnost

Reagovat
honziss

Ty hlavně reaguješ na to, že si někdo dovolil říct, že Drogba není nejlepší na světě. :)

Reagovat
Arbiter

Ale ne

Reagovat
kiwwi

a vas sa jednoznacnost vyjadruje slovom "asi"?

Reagovat
kiwwi

*u vas

Reagovat
Arbiter

fráze "asi těžko" ukazuje na jednoznačnost výroku

Reagovat
Pinturicchio

"Asi těžko" nevylučuje, že to je možné.

Reagovat
Arbiter

Tak jinak, fráze "to asi těžko" vyznívá arogantně a jednoznačně vylučuje tvrzení toho druhého

Reagovat
Pinturicchio

Arogantně určitě, ale když budeme slovíčkařit, tak mám pravdu já

Reagovat
Arbiter

čistě z výrokového hlediska máš samozřejmě pravdu, ale tohle se prostě používá, když chceš jednoznačně říct, že ten druhý nemá pravdu

Reagovat
Pinturicchio

Však říkám, slovíčkařím

Reagovat
honziss

Máš pravdu, přesně takhle jsem to myslel. :) Ta glorifikace Drogby je nezasloužená a měla by se krotit.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

“Scholes is undoubtedly the best midfielder of his generation.” - Zinedine Zidane

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi nez Shearer

Reagovat
fantomas

Odemwingie by rád odešel za lepším

Fakt strašnej zmetek.. :)) ale co, WBA už na něm tolik závislý jako loni neni a on si v lepšim akorát může bookovat místo na tribuně - jeho volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky už mu bude 31...nějak nemám představu o tom, kam by mohl jít. Maximálně tak AV.

Reagovat
fantomas

Je absolutně nesoudnej no. Měl by bejt rád, že s WBA může v klidu hrát o střed tabulky.

Reagovat
kissak

AV je mimo vzhledem k jeho prohlášení hrát o trofeje

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdo by ho právě taky chtěl z týmů, které hrají o trofeje.

Reagovat
herbage

já bych ho k nám bral

Reagovat
fantomas

Ty bys vůbec bral samý sympaťáky, viz Suárez.

Reagovat
herbage

ale Matías

Reagovat
fantomas

No jednou sme se bavili i o Suárezovi Luisovi a tys řek, že by ses mu nebránil a dokonce si odmít to, že je to palič (anebo ses míchal do diskuze, kterou si řádně nečetl a měl si toho "našeho" Suáreze za Matiase)...

Reagovat
herbage

ne, to jsme se bavili a já říkal, že do našeho systému bys na levé křídlo nesehnal vhodnějšího hráče a že je škoda, že jsme se ho nepokusili koupit. Jinak nějak extra bych ho nechtěl, je hodně nesympatický, ale fotbalista skvělý

Reagovat
fantomas

Poldi bude podobně vhodnej.

Reagovat
herbage

jj, ve Fifě mu to u nás sedí

Reagovat
smazaný uživatel

jestli tohle četl pan Čapek, tak musel brečet, pro něj je král jen "král Leo"

Reagovat
smazaný uživatel

Bože dej ať jde Peršan do Turína!

Reagovat
Maresma

To spíš Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres je neprodejný a nechce odejit.

Reagovat
Pinturicchio

To jeho prohlášení o zvážení budoucnosti neznělo tak, že by byl 100% přesvědčený o tom, že chce zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik by teď ze něj někdo mohl vysolit? 20? To se jim prostě víc vyplatí doufat, že se zase chytne...Navíc když teď odchází Drogba, tak je to i pravděpodobnější.

Reagovat
Pinturicchio

Neříkám, že odejde.

Reagovat
Arbiter

tak si přečti jeho poslední rozhovor pro oficiální stránky (jeho oficiální samozřejmě)

Reagovat
Pinturicchio

Hod odkaz

Reagovat
Arbiter
Reagovat
Pinturicchio

Dík.

Reagovat
minoLFC

nj oficialne rozhovry pre ofcialne stranky...pamatam si ten jeho zo zaciatku januara 2011

Reagovat
Maresma

Blbost.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kissak

každej je prodejnej a pokud mu jde o nějaký cíl ať už o peníze a nebo, aby pravidelně hrál v základu tak se o tom dá spekulovat. To samé jsem si říkal o Carrolovi než nám utetkl k Reds :-)

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já Peršana nemusím, ale nedovedu si představit koho lepšího bys na tu pozici chtěl...

Reagovat
Pinturicchio

Falcao, Torres, Higuain, Cavani

Reagovat
smazaný uživatel

Torres je jako vhodnější v čem, že dal za poslední dvě sezóny dal 16 branek oproti peršanovým 48? Cavani je úžasný a ani by nemusel být tak drahý tam to chápu, ale Falcao sotva přišel, je šťastný a i do Madridu šel za velké peníze, to by se prodražilo. Higuaína jsem si hrozně přál i já do Spurs. Pracant, góly dávat umí, ale podle mě je z těch zmíněných nejslabší.

Reagovat
Pinturicchio

Je nejslabší, ale přesto dal víc golů než Karim, letos. Já u těhle hráčů neberu v potaz jen golovost ( a Torres by se rozstřílel, kdyby hrál zápas co zápas v základu, šlo to vidět i letos ), a proto Higuaina nepovažuju za o nic slabšího než ty ostatní hráče. ( Falcao máš pravdu, to je jen sen )

Reagovat
smazaný uživatel

benzegol 51/32

higuain 53/26

Reagovat
Pinturicchio

Ty mě pronásleduješ a vyhledáváš chyby v mých příspěvcích. . Moje chyba, přehlédl jsem se a koukal jen na ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhledavam prispevky, ve kterych je karim nepravem podcenovan (jinak na minuty vyjde higuainovi mozna bilance o neco lepe nez benzinakovi, abych jen nerypal)

Reagovat
Pinturicchio

Sranda , opravoval jsi mě ted tuším teprve podruhé .

Reagovat
herbage

právě van Persie nebyl nejen nejlepší střelec PL, ale i jeden z nejlepších nahravačů. 14 asitencí v lize je hodně slušných na hrotového hráče. Rovnat se mu může možná tak Torres, ale tak dva roky zpátky, když byl ve formě

Reagovat
Pinturicchio

Nejde mi jen o body.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
herbage

je fakt, že k vám se nehodí. Nikdo u vás by mu totiž nedokázal poslatl tak nadýchaný a milimetrový míč za obranu jako Song

Reagovat
Pinturicchio

Tak a s tímhle vtipem to můžeme uzavřít.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak či onak je prostě Van Persie nejlepší.

Reagovat
Pinturicchio

Věk, náchylnost na zranění, neadaptovanost na ligu ( vím, to má i Pipita ).

Reagovat
j_mrazik

Náchylnost? Musím to zaklepat, letos v podstatě dlouhodobě nechyběl. Holt se jednou zranil, ale to nic nevypovídá. Teď se zdá být OK.

Reagovat
Pinturicchio

No právě, "letos", další sezonu do toho může spadnout znovu. Jen ať zůstane u vás.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pekne, ze se bojis jednoho hrace :)

Reagovat
smazaný uživatel

To Owen Hargreaves je taktiež voľným hráčom, že ? O kom sa špekuluje v spojení s ním ?

Reagovat
kissak

o fotbalovým důchodě, kde bude nastupovat pravidelně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja by som si ho strašne prial do takého Fulham

Reagovat
kissak

já si myslím, že nejlepší by bylo kdyby skončili společně Michael Owen i Hargreaves protože za poslední roky toho moc nenahráli a na tyto dva speciálně se lepí zranění jako mouchy na lapku

Reagovat
Honza Matoušek

A novinářům by to usnadnilo práci. "Michael Owen Hargreaves retires".

Reagovat
kissak

jasně, přesně tak jsem to i myslel

Reagovat
smazaný uživatel

szcz o podolskom:

“When he comes to Arsenal, he’ll definitely be greeted as one of the Polish lads in the squad!”

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Obhajoba změn pravidel (penaltového rozstřelu):

"Football can be a tragedy when you go to penalty kicks," he said.

"Football should not go to one to one, when it goes to penalty kicks football loses its essence."

Reagovat
smazaný uživatel

aha, takze tim padem zrusme hned i individualni ocenovani ve fotbale...

Reagovat
smazaný uživatel

VELKÝ HRÁČ EXTRATŘÍDA!!

Reagovat
smazaný uživatel

je tu fantomas? tak amazon chce za postovne a balne 12.67 liber, a cena knihy je 28 liber nova, nebo nejaka ojeta za 2 libry.. pak asi jeste kilo za postovne v cesku, abych ti to poslal

Reagovat
fantomas

A ty ojetý nebudou mít dvě? Mně by to bohatě stačilo...víc než 25 liber se mi uplně dávat nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

http://amzn.to/KQfKje toto je takova s tim lepenym hrbetem, http://amzn.to/MA45TM toto je s pevnym obalem, ja chci jit take do te ojete, snad to nebude uplne salat.. pokud si vyberes, tak tu hod odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

Gooners, kdyby cirou nahodou Robina prodali, tak koho by jste chteli, aby ho nahradil? ::smile: Ja bych byl pro jednoho z dvojice -> Cavani x Huntelaar. S jednim z nich dvou + Podolskim, to uz by se baj i dalo golove nahradit Robina

Reagovat
fantomas

Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten je nerealny

Reagovat
fantomas

Proč myslíš? Francouz, od nás trvalej zájem, v Realu na něm bůhvíjak nestavěj, i se ozývaly hlasy, že byl nákou dobu nespokojenej...kdyby se zabralo, tak by to snad šlo.

Reagovat
kiwwi

Mou povedal, ze aj keby mu ponukli vsetky peniaze sveta, tak jeho utocna dvojka v buducej sezone bude Higuain - Benzema

Reagovat
fantomas

Njn, ten toho nakecá.

Reagovat
Pinturicchio

Je to jasná jednička v útoku Realu.

Reagovat
fantomas

Nechte mě bejt.

Reagovat
Pinturicchio

Taky rád sním, neboj, mám pochopení.

Reagovat
fantomas

Nevypadáš tak.

Reagovat
Pinturicchio

Jména, která si přeju do útoku, říkají něco jiného.

Reagovat
fantomas

Ne, myslim to, že máš pochopení. Jinak sem s tvými sny moc dobře seznámen..

Reagovat
Pinturicchio

Ja taak , ... no, tak jako všichni ostatní, když je tady vypisuju den co den

Reagovat
Pinturicchio

( Ale Karima ti samozřejmě schvaluju, taky jsem ho hrozně chtěl, když to měl v Realu špatné a nehrával )

Reagovat
herbage

odehrál sand všechny klíčové zápasy v základu, bez šancí

Reagovat
fantomas

Nebejvalo ale. Tuhle sezonu sem prospal no..

Reagovat
herbage

to vidím Já bych řekl, že hrál snad ještě lépe než C.Ronaldo. Dával góly, připravoval šance, bojoval, napadal, výborný hráč

Reagovat
fantomas

No o jeho atributech mi zase psát nemusíš..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ostatni ti to tady uz napsali i za me Vidim malou sanci v tom, ze by musel dotahnout do utoku nejakou velkou rybu(napr. Ibra, Aguero, RvP), tim by ''odstavil'' Benzemu. To se ale stejne nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomeň

Reagovat
fantomas

No u vás neni prostor, tak čus..

Reagovat
smazaný uživatel

NIkdy nevíš...a tohoto snu se nikdy nevzdám

Reagovat
fantomas

No já taky ne...chci ho už od Lyonu.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom fakt nejsi sám

Reagovat
herbage

Giroud, Matías Suárez, Bendtner, Toivonen, Guidetti, Milevsky reálně, Berbatov, Torres, Benzema, Adebayor, Luis Suaréz imaginárně

Reagovat
fantomas

Ježiš, Toivonen, ses posral.

Reagovat
herbage

co, šel dolů?

Reagovat
fantomas

Spíš ani nikdy nebyl tak nahoře, aby měl na Arsenal. Je uplně bez kondice, měkota, ani mezi úplnými top střelci už nebyl, jak na něj byl větší tlak. Gigahype je kolem něj.

Reagovat
herbage

já myslel, že je to takovej tvořivej vysokej génius, něco jako Ibra

Reagovat
fantomas

Ani omylem, spíš bijec do vápna.

Reagovat
herbage

To není Matavž? Já myslel, že Toivonen hraje podhrota

Reagovat
SunFells

A hned si podle pozice odhadl typ hráče?

Reagovat
herbage

vysoký útočník, který hraje podhrota, to musí být šikovný hráč

Reagovat
fantomas

Vzhledem k tomu, že PSV hrává 4-3-3 (co je mně známo, nebo tak aspoň převážně hrálo za dob Cucáka, kdy on válel nejvíc), tak tam místo pro podhrota jaksi nevidim. A i letos co tak koukám namátkou, fungoval mezi Lensem a Wijnaldumem. Je to klasickej hroťák.

Reagovat
SunFells

Ale ve fifě je pod útočníkem !

Reagovat
herbage

Wijnaldum, Toivonen, Strootman - Lens, Matavž, Mertens, ne?

http://www.transfermarkt.de/de/psv-eindhoven-sc-heerenveen/index/spielbericht_1124773.html

Reagovat
fantomas

Pokud hrajou spolu s Matavžem, což byla tak půlka sezony myslim, tak bych to viděl spíš na 4-4-2.

Reagovat
fantomas

Jako je jasný, že Toivonen je z těch dvou větší technik i kreativec, na podhrota u něj ale ty parametry nevidim a ani sem ho tam nikdy neviděl působit. S tim bijcem do vápna sem to přehnal, to přiznávám - v porovnání s Matavžem.

Reagovat
herbage

no nemyslel jsem, že hraje něco jako Vaart, ale že by typově mohl nahradit Robina, který takhle hrál už ve Feyenoordu s Adebayorem ostatně taky

Reagovat
fantomas

Typově třeba jo, kvalitativně fakt ani náhodou.

Reagovat
herbage

ale Ola je ten staženější, ne?

Reagovat
fantomas

Jo, spíš, ale do podhrotu má daleko (zhruba stejně jako Ramsey, akorát z tý druhý strany).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Giroud by nebyl vubec nepravdepodobny

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

On ma pry vykupni klauzuli na Ł12.8 ... Vis o tom neco?

Reagovat
Godwinson

Jsem si poměrně jistej, že nic takového nemá. Ale včera jsem si zkazil den údajnou nabídkou 8 mil. + Chamakh :) A vzhledem k sílícímu zájmu o Gignaca, moc se mi to nelíbí. :)

Reagovat
fantomas

Wow, to by byl majstrštyk.

Reagovat
herbage

ještě bych přihodil Parka

Reagovat
Godwinson

To ano, ale věřím, že tohle neklapne. Že by to musely být prachy bez hráče, ale .. znepokojující je to stejně :)

Reagovat
SunFells

To jo, ale docela bych se bál, že by to zastavil Chamakh ...by si trochu nasral na hlavu s tím nedávným prohlášením, že v L1 pro něj připadá v úvahu jen Bordeaux.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to treba nemusi byt ta vykupni klauzule, ale cena, za kterou ho jsou ochotni pustit. Pokud by ho Wenger koupil, tak uz bych se fakt zacal bat, ze RvP nechce prodlouzit

Reagovat
Godwinson

Nicollin je zvláštní, on ho nemusí pustit ani za 30 mil., když si postaví hlavu. Ale je pravda, že jsem také něco četl v tom smyslu, že jeho cena je aktuálně na 16 mil., necháme se překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Rennes se udajne porad cuka a nechce prodat M'Vilu pod 18.. Kdyz se nakonec kluby nedohodnou, tak pry by bylo druhe reseni Capoue. Jak je na tom v porovnani s M'Vilou?

Reagovat
Godwinson

Pro mě osobně na tom není o moc hůře, za těch možná ani ne 10 mil. je to i lepší volba v porovnání cena/kvalita. Je to naprosto fantastickej hráč. Kdybych si měl z těch dvou vybrat já, volil bych právě jeho. V souvislosti s M'Vilou už se spekuluje o MU, ale .. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se nebude opakovat situace, jako s Matou

Reagovat
Godwinson

Capoue do Chelsea? Kéž by I když tam je ve hře ještě Fellaini, ne? Který odejít chce už asi druhou sezónu a zájemci jsou právě ty dva kluby :)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim to, ze budem na M'Vilovi skudlit, az nam ho zase nekde vyfoukne

Reagovat
Godwinson

Chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo*

Nevis, kolik berou priblizne nejlepsi hraci Montpellier?

Reagovat
Godwinson

Přesné informace jsem nikdy nikde nenašel, ale tuším, že strop je 90k, takže bych počítal, že u nejlepších hráčů týmů to ročně bude někde kolem těch 2 mil. maximálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Matias Suaréz mi nepripadá ako hrot pre PL. Toivonen vôbec, Guidetti ako náhrada za Nicka a Marouana radšej, nie ako 1tka, to isté by som bral aj u Berbatova a Torresa alebo Benzemu by som bral. A tí poslední dvaja

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani, tak ten by bol sakra drahý, ja osobne by som si chcel radšej Huntelaara ale k nemu by trebalo ešte jedného útočnika a zbaviť sa tých 3 (Nicka, Chamakha a Parka). To by boli peniaze aj na nejakého mladšieho prospektívnejšieho, taký Doumbia sa mi strašne páči.

Reagovat
j_mrazik

Nevim, nechám to na Wengerovi.

Reagovat
kiwwi

Sky sources understand Claudio Ranieri & Ray Wilkins have held talks with West Brom about the vacant manager's job.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte jedna otázka na Goonerov : Ak by sa Robin van Persie rozhodol, že definítivne nepodpíše novú zmluvu, tak by ste ho radšej predali podľa ponuky a stavali na hráčoch, ktorí budú do budúcna alebo nechať a po sezóne zadarmo ?

Reagovat
herbage

radši prodat, nedělalo by to v kabině dobrotu

Reagovat
j_mrazik

Jenom se mi to zdá nebo na tom bude něco pravdy? Skoro každej, kdo dostane pásku, tak do roku zmizí z Arsenalu.

Reagovat
SunFells

To se ti jenom zdá

Reagovat
Arbiter

mě by spíš zajímalo, zdá by v jejích očích nějak klesl...

Reagovat
j_mrazik

Gólů dal mraky, ale je tam spousta neproměněných šancí + chybí mi ta elegance v útoku, která zmizela po Dennisovi a Thierrym. Teď jsme měli zase Holanďana, tak by to možná chtělo zase Francouze. Tak mě napadá, jak by to asi vypadalo, kdyby na hrotu hrál Ox.

Reagovat
r.mrazik

hrozne

Reagovat
SunFells

To záleží na tom, kam půjde.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by prestoupil do City, tak by byli fans nasrani, ale pokud nekam mimo ostrovy, tak by to casem zkousli... Ono uz ted hodne fanousku rika, ze by se jeho odchodu nedivili a ze by to chapali, jelikoz soucasny Arsenal nema ambice

Reagovat
smazaný uživatel

Prodat a hned zainvestovat do jineho top strikera

Reagovat
Pinturicchio

To by mě taky zajímalo, ... jak by místní fanoušci AFC vnímali jeho odchod do Juventusu.

Reagovat
SunFells

Negativně

Reagovat
Pinturicchio

. Kam by sis ho představoval, respektive kde by ti nevadil? ( Podle mě je "gentleman" a v rámci Anglie nepřestoupí - pokud vůbec přestoupí )

Reagovat
SunFells

Tak už jsem to říkal vícekrát, kdyby odešel do Realu, tak bych ho pochopil. Mimo nich připadá v úvahu ještě City, ale to bych teda neuvítal.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevie niekto ako sa volá tá songa, čo hraje od 4:18 http://www.youtube.com/watch?v=9iqJlTwog3g

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Godwinson

Je to tam napsané :)

Calvin Harris - Feel So Close

Reagovat
smazaný uživatel

To som taký slepý ? Stále to nevidím

Reagovat
Godwinson

Pod tím počtem shlédnutí máš autora a pod tím možnost zakoupení oné skladby :))

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam nič také nemám ...

Reagovat
Godwinson

Aha, tak to sorry :)

Reagovat
Arbiter
Reagovat
Pinturicchio

600. pro Nandův přestup do Juventusu

Reagovat
Maresma

Reagovat
Svatej

ty se nevzdáváš

Reagovat
Pinturicchio

Bojuju !

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco on si užívá prachy a má vás někde, tak vy se tady ponižujete a předháníte se, kdo dá víc palců Chléb a hry fungují a budou fungovat vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dresy na letoší Euro.. určitě to tu už je , ale určitě ne všichni to viděli

http://www.whoateallthepies.tv/kits/124652/euro-2012-all-32-home-away-kits-for-euro-2012-your-cut-out-and-keep-guide-photos.html

Irové a Dánsko

Reagovat
miky10

Nizozemsko, Portugalsko, Francie a Anglie mají nádherný dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

Irové hrozný, co se ti nelíbí na Dánsku? Podle mě maj horší Nizozemci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc se mi líbí dresy řeků, rusů, francie špatný nemáme ani my, nebo němci.

Hrozný jsou irové, holanďani. Španělskej a polskej dres taky nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

ty domácí Dánské jsou překombinované..

Reagovat
kiwwi

Polske domace, Holandske vonkajsie, Portugalske vonkajsie

Reagovat
miky10

Ten venkovní Portugalska je nádhernej.

Reagovat
fantomas

I Španělé maj celkem pěkný ty venkovní.

Reagovat
miky10

Ten vypadá spíš jak brankářskej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
fantomas

Whatever..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jj, tam byly moje myšlenkový pochody "jé, to je krásnej dres. Ale vypadá jak brankářskej. Nevadí, prostě krásnej".. Povedenej náhodu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Na Ikerovi by moh vypadat dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Dáni majú celkom pekný.Najkrajšie má asi Grécko,

Reagovat
smazaný uživatel

1. venkovní Nizozemí, 2. venkovní Rusko, 3. venkovní Chorvatsko, 4. domácí Česko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak místo Ruska 2. venkovní Portugalsko

Reagovat
fantomas

Řecko, Nizozemsko, Portugalsko, Španělsko. Irsko šílenost, domácí týmy se na muj vkus až moc obracej někam k tradici (asi ten ukrajinskej vzor)/historii (tak na mě působěj polský dresy)..

Reagovat
herbage

škoda u Rusů té trikolóry, že pozadí dresu není trochu odlišné. Takhle to vypadá jako dva proužky. Ta červená mohla být tmavší a ta bílá také

Reagovat
Pinturicchio

Řecké bílé, německé bílé, nizozemské černé, portugalské bílé, francouzské bílé

Reagovat
Maresma

A ještě Chorvatsko má pěkný, ale venkoví portugalský a venkovní nozozemský nemají chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

ten domácí Chorvatský vypadá jako kdyby jim došli čtverečky..

Reagovat
Maresma

Mně se to líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zvláštní, ale mimo Francie, Španělska a Německa majou všecky repre lepší venkovní dresy.

Reagovat
Pinturicchio

I u Francie se mi víc líbí ten bílý venkovní.

Reagovat
Arbiter

ty dresy jsou ve většině případů otřesné Nejvíc se mi líbí německý bílý, jinak děs a hrůza...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

No třeba pumy jsou vyloženě napřesdržku, u nike se mi moc nelíbí ten střih (uplý trikot) a adidas to má u většiny týmů přeplácané. Ani umbro se nikterak nepředvedlo... Fakt, vyloženě dres, který se mi líbí, je od Němců, pak možná portugalský venkovní...

Reagovat
Arbiter

i když ten váš bílý není úplně špatný...

Reagovat
fantomas

Mě nejvíc zaujal řeckej vzor, jednoduchej a přitom jasná symbolika.

Reagovat
Arbiter

mi se právě nelíbí to přeplácání těmi modrými pruhy na ramenou a u pasu...

Reagovat
fantomas

Přeplácání, heh...máme každej jiný nároky, dost jiný.

Reagovat
Arbiter

jako být bílý s modrým límcem bez těch pruhů, tak je krásný...

Reagovat
fantomas

Ty pruhy právě dělaj tu symboliku, omg! Ale stejně se mi víc líbí ten jejich bílej no...každopádně jako dvojice dresů to je pro mě top vzor.

Reagovat
Arbiter

pruhy na ramenou, rukávu a na bocích?

Reagovat
fantomas

Aha, no tak to je adidas-klasika, který už si fakt podvědomě nevšímám a nevytočí mě.

Reagovat
Pinturicchio

Řecké jsou moc hezké.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Některý jsou dost hrozný no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

nektery jsou divny...

asi jediny par,ktery neni moc povedeny je ukrajina...

ale najdou se tam opravdu pekne kousky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten náš bílej se mi hodně líbí.. ale řekové maj stejně top asi, oba moc hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, mne se to Recko taky moc libi. Pak jeste away Portugalcu, Anglie a Holandanu

Reagovat
smazaný uživatel

až na ty portugalce

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to nejkrasnejsi dres ze vsech Otazka vkusu, ja vim, ale proste...

Reagovat
miky10

Reagovat
r.mrazik

ten je moc peknej...

Reagovat
Chazy

Tak celkově se mi ty dresy líbí moc portugalsko, holandsko away fakt krásný.

Reagovat
smazaný uživatel

Naše se lvíčkem na prsou jsou a vždycky budou nejkrásnější, ať budou vypadat jakkoliv.

Reagovat
Arbiter

jinak co má znamenat ta trojka u irských dresů?

Reagovat
smazaný uživatel

Otec syn a duch svatý?

Nebo tří díly Eragona v Irštině.

Reagovat
smazaný uživatel

Sponzor. Je to nejaky operator nebo neco takovyho.

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost ,aby na repre dresech měli sponzora ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno tam měli číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak oni to maji jen pri prezentacich, u repre dresu je to zakazany mit sponzora

Reagovat
Arbiter

Sponzor

Reagovat
smazaný uživatel

Ne do zapasu

Reagovat
Arbiter

aha, no tak bez té trojky je ten venkovní dres docela fajn...

Reagovat
smazaný uživatel

Oni se pravdepodobne v tehle podobe i prodavaji v obchodech, proto je to pro ne vyhodny podepsat reklamni smlouvu na repre dres

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli bych si koupil repre dres zkaženej reklamou..

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne bude Stephen Ward zrejme nejtrestanejsim hracem na turnaji

Reagovat
smazaný uživatel

Náš se mi líbí, nejvíc ale pravděpodobně ten Řecký. Polský je hrozný, Ruský mi připadá trochu zaostalý. Dánsko je slabší, Německý away tak pro Iry. Nizozemsko se mi líbí, Portugalsko taky - hlavně ten venkovní. Chorvatsko je klasika, Italové celkem...hrozný - prostě i ten away je podobný Polákům. Irsko - ta trojka je sponzor či co? Bez něho se mi líbí ten jejich away. Španělsko klasika, ale away je fakt hrozný - brankářský nebo snad pro gymnastky. Albion se mi i líbí, u Francie jsou divné ty proužky, venkovní takový "prostý". Švédsko se mi i líbí, u Ukrajiny zase takový ten "blok"

Reagovat
j_mrazik

Řecko první, Chorvatsko první, Portugalsko druhý a Francie první.

Reagovat
r.mrazik

tobe se libi ten francouzskej?hmm...mne se libi venkovni portugalska,holandska a anglie...

pak se mi nelibi,jak ten adidas cpe ty prouzky vsude...

Reagovat
j_mrazik

Ten francouzskej by byl pěknej i jako matný polo samo o sobě, takže jo.

Reagovat
r.mrazik

hmm.nevim...je to divny...stojacek?

Reagovat
Chazy

http://www.comparestoreprices.co.uk/images/ni/nike-04-05-brasil-home-shirt-+-no-9-ronaldo.gif

Já měl hrozně rád tyhle dresy ... šílená nostalgie pro mě, se mi tehdy líbilo jako žádný předtím.

Reagovat
Chazy

Hlavně ty jmenovkyy.

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

ty byly parádní, jen tehdy dělal Nike všechny podle jendoho mustru a měnil klub od klubu a repre od repre barvy

Reagovat
fantomas

Jj, Portugalci měli prakticky stejný.

Reagovat
herbage

no i Arsenal

Reagovat
Chazy

Jj, mě hrozně štvalo, že Účka ho nemaj

Reagovat
herbage

nám zas tolik neslušel, ta jmenovka byl moc rušivá. U toho brazilského je to ale pěkné

Reagovat
Chazy

Jj, ale to jsem neřešil, ten základ byl krásnej.

Reagovat
herbage

jo to byl, na svojí dobu převratnej

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

tak půlka se mi líbí, další půlka zas ne... asi nejlepší má Řecko

Reagovat
Maresma

Nizozemsko, Řecko, Portugalsko

Reagovat
johan14

100 % súhlas, ale aj český away je pekný. Najkrajší portugalsko away, tak im asi budem fandiť

Reagovat
kiwwi

inac, keby ste nezaznamenali, Manchester United uz ma prvu posilu...BEBE IS BACK!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Beru pochodeň a vidle a utíkám na letiště.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oh yeah

Reagovat
C0br

Reagovat
Arbiter

kam ho pošlou příští sezónu? A kolik toho vůbec odehrál?

Reagovat
smazaný uživatel

On se tam hned zranil, po zranění odehrál 3 zápasy a pak ho poslali domů kvůli porušení nějaké disciplíny či tak nějak. Původně tam byla možnost trvalého přestupu po hostování za 2 mega.

Reagovat
herbage

moc asi ne, když měl zpřetrhané vazy v koleni

Reagovat
stiflerovamama

To je podpora vlastnych hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

700. pro Nanda do Juve

Reagovat
miky10

Za to budeš pykat.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Bebeho

Reagovat
smazaný uživatel

grande Drogba jsem milanista , ale fandim i Chelsea , moc dobrej hrac to byl a je:) , jen je mi lito ze na Drogbu takovej clanek a na Pippa , Gattusa a Nestu atp skoro nic :x

Reagovat
smazaný uživatel

přesně...čekám, že tady bude o Drogbovi ještě 20 článků

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten článek někdo napište! A nestěžujte si. Tenhle článek napsal terry, což neni primární redaktor, jestli se nepletu.

Reagovat
fantomas

Samozřejmě že je.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, to jsem nevěděl, ale zaměřuje se na Chelsea a PL primárně, ne? Chtěl jsem říct, že tohle neni problém nadržování Drogbovi, ale tohle, že nikdo ze Serie A nebo jejich fanoušků tohle nenapsal.

Reagovat
fantomas

Zrovna Ondra je vedle PL (CFC) i redaktorem italský ligy (Janov); hlavně má ale služby no, žádnou ligu nepíše jako stálej/komplexní redaktor.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak někomu určete články na pár italskejch legend, ať daj na chvilku pokoj :)

Reagovat
fantomas

O to se tu staral roberto no, po něm zůstala mezera.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu dost chytrejch fanoušků Calcia. Divím se, že se nepřihlásí někdo z nich.

Reagovat
fantomas

Už takle psali Tomanatura i ital.

Reagovat
smazaný uživatel

The BBC have paid £179.7 million to keep their rights to the Match of the Day highlights programme of Premier League games for three years from the 2013/14 season.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

wau, to je riadna palka

Reagovat
smazaný uživatel

Asi o 5 procent víc než v předešlém kontraktu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

Rafa ma holt stesti, ze JMDP je o jedno misto za tim srbskym matlakem

Reagovat
Chazy

Viděl si, kde vzal Tipsa body? Má 3000 bodů a z toho 950 nabral na 250 turnajích.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl. Vzdycky vypadne, jakmile narazi na prvniho kvalitniho hrace

Reagovat
kiwwi

promo na Euro od Holandanov

http://youtu.be/JNyW_Q61T-A

Reagovat
smazaný uživatel

Nigel

Jinak teda je to strašnej jazyk...

Reagovat
nani92

tá pasáž čo tam Robben vytrča zadok aby ho trafili..takú šancu kopnúť by mal dať aj Bavorom

Reagovat
Kaze

Pěkné holky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Drogba se ostříhal?

Reagovat
nani92

nie, Robben zmenil pleť

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Martinez back in Barbados. Had a constructive meeting LFC. They will talk again Tuesday. LFC have offered him the job.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC have offered him the job. You don´t say?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ako tá posledná veta mi prišla strašne zbytočná, jasné, že ide o prácu, ale to ako to tam je vsunuté na koniec vyznie, ako keby to bola nejaká šokujúca správa, ktorú nikto nečakal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čekalo se, že FSG vyslechne víc manažerů a až pak se rozhodne komu nabídne tu pozici..

Reagovat
miky10

To sou hrozně slabý pokusy o ztrapnění.

Reagovat
smazaný uživatel

Okay.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne prosím, nezavádějte sem ty debilní meme kecy a 9gag

Reagovat
j_mrazik

9gag je v pořádku, ale jeho používání je často hodně trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

9gag byl v pořádku před pár lety, teď už je to bohužel taková recyklace.

Reagovat
tomasinho

To si jako teďka má rozmyslet do úterý jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš.

Reagovat
tomasinho

Tak snad kývne. Jsem doufal, že to upečou třeba dneska už nebbo nejpozději o víkendu.

Reagovat
Godwinson

Ashley Cole dostane od vedení Chelsea nabídku nové smlouvy, současný kontrakt 31letému obránci vyprší za rok.

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

* Souhlas s tím smajlíkem. Sice se mi za poslední půlrok trochu vryl pod kůži, ale stejně by měl taky odejít.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
fantomas

Reagovat
vitasrp

A to jako proč?

Reagovat
miky10

Plánování nezbytný přestavby kádru a omlazení, šance na zisk Alby.

Reagovat
SunFells

Heh To chcete soutěžit s Barcou? A proč to dělat hned tak agresivně, Cashley ten ročník ještě vydrží.

Reagovat
miky10

Nevím, ta představa se mi prostě hodně líbí a i se o tom poměrně dost spekulovalo. Ashley je pořád nesmírně kvalitní, ale nevěřím, že Albička neodejde už tohle léto, takže jsem chtěl, aby to celý proběhlo už letos no.

Reagovat
fantomas

Uplnej nesmysl, resp nadbytecnost jeste dva roky. Se potom rovnou zbavte i Lampse a Terryho.. :))

Reagovat
smazaný uživatel

by se ti líbilo,co?

Reagovat
fantomas

Ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Berem

Reagovat
blade115

No co, za rok alespoň odejde za nějaký prachy a ne zadarmo... Bychom ho mohli střelit třeba Barceloně, když jim skončil Abidal a Bale k nim nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám na ten článek s Masopustem...překonat to v počtu vychlamaných smajlíků snad už může jenom Heskeyho přestup do Liverpoolu.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný článek Holzmane

Reagovat
miky10

OT: Kreuzigeeeeeer!!!

Reagovat
C0br

Konečně se dokázal kousnout.

Reagovat
miky10

Dneska zajel fantasticky.

Reagovat
vladis271

Prezident Wiganu hlási, že Roberto Martínez dostal konkrétnu ponuku od LFC. Už niekoľko hodín je známe, že španielsky manažér rokuje v Miami s majiteľmi The Reds o podmienkach zmluvy.

"Prišiel včera (v piatok 25. 5.) do Miami a mal s majiteľmi LFC veľmi konštruktívnu debatu," informuje David Whelan, ktorý ešte stále so svojim zamestnancom telefonoval.

"Rozhovory budú pokračovať v utorok (29. 5.), dovtedy je jasné, že Roberto dostal ponuku a prisľúbil, že ju zváži," dopĺňa šéf The Latics. "Samozrejme si uvedomuje, čo som mu povedal, že potrebujem jeho rozhodnutie do stredy či štvrtka (30.-31. 5.)."

"Samozrejme, ako ho stratíme, budeme musieť niekoho na jeho miesto dosadiť."

"Myslím, že na ich stretnutí dostal ponuku a dozvedel sa, čo je jeho zodpovednosťou. Títo americkí majitelia (LFC) a tiež pravidlá a smernice, aké požívajú sú o čosi iné, ako ktoré poznáme z Anglicka. Roberto je chlap, ktorý pracuje sedem dní v týždni po 12 hodín, ja sa aktuálne pýtam, či si vôbec FSG uvedomuje ako tvrdo dokáže pracovať. Bol na úrovni, kedy bol proste plne zažratý do futbalu a ja viem, že on sa inak ani na veci pozerať nemôže, je proste plne pohltený futbalom," vysvetľuje.

"Myslím, že to celé zváži a som si istý, že dá férové vyhlásenie," dodáva. Na otázku, či Martínez podpísal s LFC kontrakt však neodpovedá až tak isto: "Nemôžem povedať, že som si 100% istý. Dostal ponuku, ja samozrejme neviem, aká vlastne je. Domnievam sa, že za ponuku poďakoval a dodal, že pracuje len, ak má nad futbalom kompletnú kontrolu," myslí si Whelan.

"Je pred nimi ale ešte utorňajšie stretnutie, kedy povedal, že urobí rozhodnutie. Ak sa rozhodne ísť do Liverpoolu, poprajeme mu veľa šťastia v jeho ďalšej práci."

.................

Za týchto podmienok to prevezme len blázon

Reagovat
smazaný uživatel

Akých podmienok? Veď žiadne neboli spomenuté...

Reagovat
kiwwi

ze nebude mat plnu kontrolu zrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale nikde nie je spomenuté, že ju nebude mať + to sa len on domnieva, čiže nie je dôvod byť predčasne smutný.

Reagovat
kiwwi

Amici maju proste svoje zasady, cize ta domnienka je opravnena...uvidime no, ja dufam ze ich odmietne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni hladaju iba trenera, ktory bude viest treningy, alebo co, to sa potom nedivim, ze ich vsetci odmietaju.

Reagovat
stiflerovamama

Ale Whelan sa proste snazi Martineza stoj co stoj udrzat , aj ked nieco na tom pravdy byt moze , ale velmi silno pochybujem , ze by tam bol trener len od toho aby viedol treningy ,,, a ze by sa diali prestupy za jeho chrbtom ? o tom silno pochybujem , vsetko to bude o komunikacii medzi trenerom , dof. , a skautmi

Reagovat
vladis271

hej, ale začínam mať pocit, že kľudne to mohlo byť tak, že 70 percent prestupov nebolo jeho dielom, ale dielom Commoliho, proste sedelo by to dotohto systému. Uvidíme.

Reagovat
Miguel19

To ten Hazard fakt požaduje na dres 10 jo?

Reagovat
tomasinho

Pokud jo, tak by měl jít k nám, u nás je 10 volná.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokuď se vrát Joe, tak není.

Reagovat
smazaný uživatel

A já tak nějak doufám, že se vrátí a zůstane.

Reagovat
tomasinho

Já moc nepočítám, že by se vrátil. Ve Francii mu to sedlo a bojím se, aby se na křídle třeba u nás neutopil. Já osobně pro něj mám slabost a ještě jednu šanci bych mu dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny na něj trošku sral, on vždycky hrál u nás dobře, vždycky to oživil, a práci s míčem mu může víc jak polovina týmu závidět.

Reagovat
tomasinho

To já vím, proto bych mu tu šanci dal. On měl i smůlu - červená, pak zranění, po příchodu Kennyho jak píšeš už mco šancí nedostával. Pokud by se hrálo 4-3-3 nebo 4-2-3-1, tak budu jeho setrvání oslavovat. Nebo i třeba to Martinezovo 3-4-3.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál on vůbec pod Kennym v tý EL někdy na AM, nebo vždycky jen na křídle? Jo a předpokládám, že už zase zhubl do svý normální váhy, hm?

Reagovat
tomasinho

Proti Spartě doma tuším, tam hrál první poločas výborně. Pak na jaře občas střídal na kraj a dal gól Birminghamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho zase rád viděl v PL.

Reagovat
tomasinho

Já taky, pokud nezůstane u nás, tak doufám ve West Ham, to by bylo taky super.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane sedmičku a basta.

Reagovat
miky10

* Jedenáctku.

Reagovat
tomasinho

Tu i v City, pokud odejde Johnson.

Reagovat
miky10

Všichni mají svý esa v rukávu, i když nikdo ne desítku.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal bude mít volnou desítku.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Reagovat
Wat

Reagovat
herbage

Reagovat
Amos

Reagovat
SunFells

Ten šušeň by si nezasloužil ani 26

Reagovat
smazaný uživatel

Milner -> 8, Hazard -> 7

Reagovat
miky10

800. pro Meirelese do Juventusu.

Reagovat
tomasinho

Jen si ho užijte, padne k vám jak ulitý.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zoufalec

Reagovat
miky10

Jsem musel oplatit.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

( Je to válka )

Reagovat
miky10

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Wat

Reagovat
hefy

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
domingo

ad M'Vila X Capoue nekde nahore - nejvetsi rozdil mezi nema je v tom, ze Capoue je momentalne mnohem bliz vlastnimu vykonnostnimu stropu nez M'Vila, ktery ma proste vic talentu a potencialu. Jinak aktualne jejich vykony fakt neodpovidaji tomu, ze je mezi nima 100% rozdil v cene, Capoue byl letos famozni..

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden čas byl docela boom kolem Sissoka, jak je na tom vlastně on? On není čistokrevnej DM, spíš CM viď?

Reagovat
domingo

Tak boom, on hraje porad dobre, jenom uz se proste v Toulouse nema kam posouvat, nema se jak zlepsovat a tymu ty vysledky musi uhravat jini hraci nez stredni zaloznici, cili logicky stagnuje.. DCM, CM, u Violets si casto zabehne az pod utocniky, ale obecne ho ber jako defenzivnejsi CM, hrace na jednu z tech pozic do dvojityho stredu v 4-2-3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom je nacase, aby uz toto leto isiel prec.

Reagovat
domingo

Loni bylo pozde..

Reagovat
smazaný uživatel

A ma o neho niekto realny zaujem? Nic som nepostrehol teraz v suvislosti s nim.

Reagovat
domingo

Tak nejak konstantne Roma..

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

radši M'Vilu nebo nic, nemá cenu kupovat průměráky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

bbcsport_david

M'Vila camp tell me he will not be joining Arsenal or any other PL club as things stand. Only serious interest from elsewhere in Europe

Reagovat
herbage

hurá

Reagovat
kiwwi

Reagovat
herbage

neber do kontextu s komentem výše

Reagovat
Amos

OT: S tim Van Persiem je to fakt v prdeli. Už je na 90% jasné, že odejde, kdyby chtěl, podepsal by smlouvu před eurem, když řikal, že to chce mit co nejrychleji vyřešený(stejně tak Wenger), jenže on to nepodepsal a nakonec až zase na poslední moment odejde a my budeme narychlo shánět náhradu, kterou neseženeme. Je to na hlavu, že velkoklub, jakým Arsenal je řeší každoročně pouze odchody hlavních hvězd a žádný příchod velké hvězdy. A když už přijde Poldi, tak má zase náš jednosezónní kapitán odejít, je to fakt strašný rok co rok sledovat, jak nám důležití hráči odcházejí. Po Robinovi to bude Song, pak Theo, pak Vermaelen/Koscielny a nakonec nedejbože Jack.

Letos může být zlomové udržení Robina, když se to povede a nakoupí se 2-3 hráči (ne 1-2, jak říká Wenger, u něj to znamená stejně jenom 1..), tak můžeme bojovat o trofeje a hlavně ukážeme, že CHCEME bojovat! Pokud Van Persieho nepřemluví k podpisu a prodají ho letos, tak ať už jdou do prdele..

Reagovat
herbage

nesýčkuj, Euro začíná až za dva týdny a Robin zatím se ani Robin ani Arséne nevyjádřili

Reagovat
Pinturicchio

Ale už si obhlíží své příští destinace, no

Reagovat
herbage

jezdí po památkách, užívá si dovolenou

Reagovat
Pinturicchio

... a při té příležitosti

Reagovat
herbage

ale. Jen se ptal nějaké starší paní na cestu a hned z toho vznikla fáma, že kokotuje se starou dámou

Reagovat
kiwwi

kokotuje

Reagovat
Pinturicchio

Už to čtu z druhého zdroje, Herbe, od Di Marzia . Asi budeme oba zklamaní, ... nebo se můžeme, ještě jednou, vsadit

Reagovat
herbage

tohle by mě hodně mrzelo a nechci sázku, která by znamenala dvojité zklamání. Ale můžem se vsadit, že v případě tvé výhry se tvoje prohra z předchozí sázky zmírní jen na měsíc a v případě mé výhry něco mírného, jako že bys mě musel oslovovat Velký Vezíre či tak nějak

Reagovat
Pinturicchio

No, ani s Arjenem bych si nebyl tak jistý, ... prý zváží další působní v Německu a předtím řekl, že je poctěn zájmem Juventusu

Ok, může být, na jak dlouho? Já říkám, že Van Persie odejde ( Juventus / Real / City )

Reagovat
herbage

ok, takže návrh: když vyhraju tuhle sázku a Robben neodejde do Juve, budeš mít na tři měsíce nový nick a měsíc mě budeš oslovovat Velký Vezíre, když Robben neodejde do Juve a van Persie nezůstane v Arsenalu, zkrátí se ti délka změny nicku na jeden měsíc, oslovení žádné, když Robben omylem odejde do Juve a Robin zůstane v Arsenalu, tak analogicky stejné podmínky a když Robben půjde do Juve a Robin opustí Arsenal, tak taky analogicky stejné podmínky s tím, že bych tě měsíc musel oslovovat všemocný Césare

Reagovat
Pinturicchio

Všemocný Césare + nick, ne?

Reagovat
herbage

jasný, ale to už je v těch analogicky stejných podmínkách zahrnuto, změnilo se jen oslovení

Reagovat
Pinturicchio

Ok, beru, někam si to uložím.

Reagovat
herbage

to si nepamatuješ?

Reagovat
Amos

Nevsázej se, prohraješ...

Reagovat
herbage

ne, už tak předchozí sázka byla projevem pintovi odvahy, tak nemohu odmítnout podobnou sázku. Navíc být Velký Vezír, to by se mi líbilo

Reagovat
Amos

ok, ale s tim Robinem nevim, nevim.

Reagovat
herbage

*koketuje

Reagovat
Pinturicchio

Sem si říkal.

Reagovat
herbage

kdyby mě kiwwi neopravil, tak jsem si toho nevšimnul

Reagovat
Amos

Jen tak na dovču by tam asi zrovna teď nejel.

Reagovat
smazaný uživatel

To uz bude pekna ostuda pro Arsenal, pokud utece jeste Robin a navic nekam do Italie

Reagovat
Amos

Jojo, sice Juve letos vyhrál titul, ale nemyslím si, že by to byl takový posun kupředu oproti Arsenalu. Pochopil bych Real a nebo Barcelonu..

Reagovat
herbage

to by nebyl posun vpřed, ale přímo skok vzad

Reagovat
Pinturicchio

S takovými soudy bych počkal, podle toho, co předvedeme s Lize mistrů. I tak jsme vítězové ligy, navíc neporažení.

Reagovat
herbage

tak mistr Ligy je i Liberec, že

Reagovat
Amos

Záleží na Robina pohledu. Přecejen pokud Arsenal nenakoupí, tak má malou šanci na titul v PL, kde United i City jsou furt před náma a Chelsea zase bude nakupovat. Juve letos jelo bez prohry, měl by tam o dost větší šanci na titul v lize, ale záleží na těch nákupech. Taky ho může lákat teplo, nové prostředí, nová liga... Ale horší liga, podle mě i horší klub a horší pozice v klubu, navíc jeho děti jsou odmala zvyklé na Londýn, takže modlim se modlim, aby zůstal. Na něm teď Arsenal stojí.

Reagovat
Amos

Záleží na Robina pohledu. Přecejen pokud Arsenal nenakoupí, tak má malou šanci na titul v PL, kde United i City jsou furt před náma a Chelsea zase bude nakupovat. Juve letos jelo bez prohry, měl by tam o dost větší šanci na titul v lize, ale záleží na těch nákupech. Taky ho může lákat teplo, nové prostředí, nová liga... Ale horší liga, podle mě i horší klub a horší pozice v klubu, navíc jeho děti jsou odmala zvyklé na Londýn, takže modlim se modlim, aby zůstal. Na něm teď Arsenal stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

S Juve by mel aspon vetsi sanci na titul ci pohar no. Neni tam v lize takova konkurence a hlavne Juve neco buduje, posiluje a Arsenal dela naprosty opak

Reagovat
Amos

Sám víš, jak to dopadlo s Nasrim a Fabregasem.. Ostatně i s Hlebem a Flaminim. Dalšího klíčovýho hráče nemůžeme ztratit..

Reagovat
smazaný uživatel

Kroenke, Gazidis out, Usmanov, Dein in

Reagovat
herbage

Reagovat
afc

Neplac stale.

Reagovat
herbage

typické stahování kalhot před brodem. I kdyby Robin odešel, nevidím na tom nic dramatického

Reagovat
afc

Uz ked sme prezili minule leto,tak nic nas nemoze rozhadzat a kauza Persie sa este za ten cas,ako sa rozhodne aspon 10krat zmeni, cize netreba hned vsetkemu verit,co sa pise.

Reagovat
SunFells

Tak to uvidíš Ba ne, ale blbé je, že on to bude natahovat dokud nezváží všechny možnosti a projeví se až někdy v červnu. V tu dobu už třeba nemusí být k mání Giroud.

Reagovat
Amos

To jsem se akorát s tím smířil za ty roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, lepší je to vůbec nesledovat a čekat jak to dopadne, i když jeho odchod by samozřejmě zamrzel. Navíc mu chybí jenom 4 góly do 100 v PL a byla by paráda kdyby toho dosáhl v dresu Arsenalu. Ale jak píše afc, přežili jsme Nasriho a Cesca, přežijem i Robina... přestup do Itálie bych ale nerozdýchal.

Reagovat
kiwwi

Ajax hope to reach swift agreement with Tottenham over Vertonghen. Rejected 2 bids so far, want 15m euros.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, a to má snad jen rok do konce smlouvy...toto není možný.

Reagovat
tomasinho

To pořád jde, to je nějakých 12 milionů liber ne? Když mohli s roční smlouvou jít Young za 16 a Downing za 20, tak proč ne.

Reagovat
herbage

Neuer 20, Nasri 30 a Kagawa pod 20 taky myslím nepůjde

Reagovat
tomasinho

Dokonce.

Reagovat
herbage

tedy eur, ne liber

Reagovat
tomasinho

To je víceméně jedno.

Reagovat
herbage

pro puntičkáře

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa půjde pod 20 s přehledem, tipuji to na 14-15 mega ojro. Zamapatuj si to

Reagovat
smazaný uživatel

Zapamatuj...

Reagovat
smazaný uživatel

kurva tak ať už ho podepíšou, jestli si necháme zrovna jeho přebrat někým jiným, tak budu opravdu nasranej

Reagovat
kiwwi

Clint Dempsey could be set to leave Fulham after admitting he remains desperate to play in the Champions League.

Reagovat
vladis271

možem ja okakať takýto systém

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fanda čeho, Kohoutů?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak na to jsem zvědavý...Arsenal? Chelsea? Měl by o něj někdo zájem?

Reagovat
kiwwi

pochybujem

Reagovat
tomasinho

Musí vzít zavděk EL.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa priam pýta do Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba nemá na mysli jen PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Hazard přijde k nám, tak budu pěkně nasranej! Nejdřív jsem ho chtěl, ale jak se chlapec chová to je hrůza. Chce 200 000 měsíčně, volnou pozici, 10 na dresu. Jako jestli přijde k Blues, vezme Matovi 10, pozici a bude brát skoro 4x tolik!!! Ach jooooooooo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Co je zase?

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava 200 k týdně, chjo...

Reagovat
kiwwi

to som si ani nevsimol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je to jedno, prostě hrozně moc

Reagovat
Miguel19

V Chelsea by byl rád za 100K.

Reagovat
kiwwi

este stale ta bavi ta schyza?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechte ho, on se mnou fakt nemá nic společného ...

Reagovat
domingo

Hlavne to vubec neni vtipny a on si ted mysli, ze kdyz spousta lidi ohodnotila ten Kilyho clanek smajlikama, tak ze je to jeho zasluha a ze je takovy vesely tridni sasek, ktereho ma kazdy rad, pritom je to furt stejny debil, jenom se ted navic jeste vtira..

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě klid. Beru to s nadhledem a Miguela nechte prosím.

Reagovat
herbage

nemyslí. To už byla jen taková křeč, jako postřelený kůň v posledním tažení

Reagovat
domingo

Snad jo

Reagovat
herbage

už ho přestal brát i arbiter, který bránil i homelese, takže kaput

Reagovat
smazaný uživatel

hrozně mě to štve no :)

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš zase běž někam hodit nějakej vtípek sám na sebe, je to hrozně vtipný

Reagovat
Miguel19

Hlavně já s tím nemám nic společného. Nějaký šášo mě tady označil za Masopusta a všichni se toho chytili jako hovno košile. Ale co nadělám, už je mi to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, ku*va

Reagovat
vodka

jak v QPR vyhořel?

Reagovat
vodka

omg, reakce na tomasihna ohledně Eikrema...

Reagovat
kiwwi

co je to za kombinacia Eikrem a QPR

Reagovat
vodka

no právě to by mě taky zajímalo

Reagovat
tomasinho

Ou, to je my fail. Popletl jsem si jej s Ephraimem. Ten nebyl od vás?

Reagovat
vodka

ten byl z WHU

Reagovat
tomasinho

Už se dívám, tak to se omlouvám. Mě ty jémna zmátly.

Reagovat
Amos

Hummus, to by Arsenal ztratil kouzlo, ale určite by se nakupovalo

Reagovat
Amos

omg, reakce na Bozze.

Reagovat
smazaný uživatel

Deina si fanousci vazi, on toho pro Arsenal udelal hodne Jinak tezko rict, jestli by sel Usmanov uplne stejnou cestou, jako Abramovic... Pokud by tam nechal Wengera, tak si myslim, ze by ta prestupni politika byla jeste v mire. Akorat on by urcite nenechal odchazet nase nejlepsi hrace a nebral by kvalifikovani do LM, jako trofej. Mozna jsem zaujaty, ale Kroenke mi je nesympaticky a nelibi se mi, ze nema k Arsenalu poradny vztah. By bylo na delsi debatu

Reagovat
Amos

S tim Kroenkem souhlasim, ikdyž nechci nějakýho oligarchu, tak Kroenke bere Arsenal až moc, jako firmu. Usmanov má pořádnej vztah, ale kdo ví, co by z toho bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

No prave

Reagovat
herbage

Usmanov je mafián a jediné, co je pozitivní, že nemá na fungování klubu žádný vliv a peníze do nás žádné necpe, ale naopak ještě vydělává na dividendy

Reagovat
Amos

Tak každej, kdo má akcie Arsenalu musí vydělávat . Ale jak řikám.. Nevim, co by z toho bylo, hlavně chci aby Arsenal zase bojoval o tituly, ale udržel si svou tvář a to je dost složitý.

Reagovat
pawiel_afc

http://goonertalk.com/2012/05/21/peter-hill-wood-the-great-or-greedy/

odporucam aby si videl ze vsetko nie je len ciernobiele, a ze aj nas super uber prezident ma svoj biznis v rusku s pavlom maslovskiyim, co tiez nie je ziadny chudacik a tiez ma urcite fest za usami

Reagovat
Amos

Hummus, to by Arsenal ztratil kouzlo, ale určite by se nakupovalo

Reagovat
Amos

Hummus, to by Arsenal ztratil kouzlo, ale určite by se nakupovalo

Reagovat
Pinturicchio

900. pro Nanda do Juventusu

Reagovat
miky10

Reagovat
Amos

jo, toho bych vám přál, když dáte ruce pryč od Robina..

Reagovat
miky10

Oni by stejně nejradši oba, viď, Pintu?

Reagovat
Pinturicchio

Ne-e, Nando mi bude stačit.

Reagovat
Pinturicchio

Deal.

Reagovat
smazaný uživatel

BŮH!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Reagovat
homeles8

OT: Nechtěl by někdo hrát Diablo 3 Hardcore v partě se mnou? :))

Reagovat
Arbiter

nemám

Reagovat
homeles8

a nechtěl by teda někdo, kdo Diablo 3 vlastní?

Reagovat
C0br

V celé Praze je vyprodáno, takže se k tomu dostanu až někdy příští týden (snad).

Reagovat
mithro

battlenet? dalsiu krabicu doma nepotrebujem

Reagovat
homeles8

já to taky tak upoval. A ty by sis nezahrál? Hrály by jsme Hardcore, úplně od začátku, od 1. levelu.

Reagovat
mithro

ja by som si zahral ale dali tyzden som pracovne vytazeny a potom pride slecna, takze na diablo cas veru nebude

Reagovat
C0br

Nemám kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový základ...přícházíš o dost - hlavně na steamu

Reagovat
homeles8

a ty máš taky Diablo 3 ? MOh bys hrát s náma, jde to pro 4 hráče :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Já do Diabla nikdy nebyl...vesměs do žádný čistých RPG her

Reagovat
homeles8

ok, škoda

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

No co...potřebuju střílet - třeba akční RPG mám rád - Fallout, Deus Ex, Mass Effect. Ale i nějaký čas jsem strávil u WoWka, takže (MMO)RPG nemůžu vyloučit no

Reagovat
smazaný uživatel

I když teď mě napadlo, že jsem celkem dlouhou dobu strávil u KOTORu. No vesměs by se dalo říct, že fantasy RPG nemám rád

Reagovat
fenixLFC

aj napriek tomu skus dat sancu zaklinacovi, ci uz jednotke alebo dvojke, vazne super hra

Reagovat
smazaný uživatel

Diablo je asi tisíckrát akčnější hra než Fallout

Reagovat
smazaný uživatel

Fallout mám rád hlavně kvůli příběhu a atmosféře

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. To je moje hra č.1 vůbec. Fallout 2 tedy jmenovitě.

Reagovat
smazaný uživatel

PC? To bude asi Golden Axe

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak za tych 30 by mohol ist.

Reagovat
miky10

Parker, Johnson a Welbeck budou fit, Ruddyho vyřadila zlomená ruka, povolanej Butland.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlomený prsteníček

Reagovat
miky10

Na ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Která je na těle...tzn. zlomené tělo?

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Začínám věřit v příchod Hulka

Reagovat
domingo

Jeste lehke OT, nez to zmizi.. jsou dobri

http://bandzone.cz/didierdrogba

Reagovat
vodka

ten 2. song

Reagovat
Biozdenda

kupodivu fakt dobré

Reagovat
smazaný uživatel

fakt má Drogba tak velkou hlavu?

Reagovat
miky10

BBC renews Match of the Day deal

The BBC has agreed a new deal to broadcast Premier League highlights until the end of the 2015-16 season.

Reagovat
smazaný uživatel

£179.7 million

Reagovat
Arbiter

Reagovat
miky10

1000. samozřejmě pro urychlenej přestup Meirelese do Juventusu.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Wat

Reagovat
EL Gringo

100. pre LFC!!

Reagovat
EL Gringo

1000 * :D ale aj tak je to neskoro tak neva..

Reagovat
Arbiter

1000. pro Drogbu a zároveň Meirelese v Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

ot: Dálkový běžec Stanislav Řezáč poprvé v kariéře vyhrál anketu o Krále bílé stopy. Gute šůšn!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Immanuel Kant je největší vocas!!

Reagovat
domingo

Kant je vynikajici, problem je, ze je strasne tezke mu porozumet..

Reagovat
ďuriLFC

Učiš sa na matury? My sme mali k dispozicii na priprave Filozofický slovnik z ktoreho si si mohol všetko opisat , takže do filozofie som sa ani nepozrel, chvalabohu lebo by ma to zrejme zabilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Cunt And Kant And A Happy Home

Reagovat
tomasinho

Ještě, že jsem si ho nevytáhl. Jak píše domingo, těžko jsem porozuměl a Hegel, to je ještě horší. Oproti nim zlatý Nietzche nebo Sören Kierkegaard.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hegla chápu přes Marxe snad docela dobře, teda mám ten dojem ... uvidíme co mi řeknou v pondělí

Reagovat
tomasinho

Tak Marx je v pohodě, i když někdy nad tím člověku zůstává rozum stát. Ono všeobecně jsem se filozofie bál, psychologii chtěl, vytáhl jsem si jednu ze čtyř psychologií a šup za 3. Ještě bych byl za osvícenství třeba rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych rád dostal politologii no. Uvidím , stejnak mi jde jen o to abych odmaturoval a o nich víc..

Reagovat
fantomas

Hegel, Nietzche i Kierkegaard sou v poho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Kierkegaard je hlavne fantasticky naprosto, snad vsechno, co napsal, jako by napsal primo pro me..

Reagovat
fantomas

Já se celkově v existencialismu našel, ale o tom už sme si psali...o prázdninách se snad konečně dostanu k nákýmu jeho dílu.

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Rousseau Pokud si tedy Feuchtwanger moc nevymýšlel, když o něm psal.

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Nietzce a Kierkegaard jo, Hegel ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kant je v pohodě

Reagovat
Arbiter

Chelsea have rejected Real Madrid's offer of €20million for Branislav Ivanović

Reagovat
Svatej

...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

pro chazyho a hefyho hlavně : Sky Sports understands that Ricardo Moniz is one name on Wigan's radar, should coach Roberto Martinez depart.

Neřikali jste, že by to mohl přebrat ten asistent?

Reagovat
domingo

K maturite ti navic staci strasne malo, pokud se to teda nezmenilo, u nas to bylo tak, ze sis vytahl jednu otazku z filozofie a jednu z dalsich okruhu (soc, psych, ek).. cili realne na tu otazku mas asi 8 minut, zkouska na vysce te vyjde v prumeru tak na 25, tohle je pohoda.. vysvetlis co je to kategoricky imperativ, reknes ze bydlel v Kralovci, cely zivot vstaval ve stejnou dobu, ve stejnou dobu se prochazel ze stejneho bodu A do stejneho bodu B, chodil spat ve stejnou dobu a v zivote ten Kralovec neopustil.. potom reknes kategoricky imperativ - posuzovani chovani podle toho, jak by na nej bylo nahlizeno, kdyby se stalo spolecenskou normnou -, to je pochopitelne otazka etiky, pak reknes ze je to ale nerealizovatelne, protoze kategorickym imperativem by treba proslo "umlcet rvouci dite ve tri rano", zatimco "hrat v nedeli v 5 rano tenis" uz ne.. tudiz se to neda brat celospolecensky, ale jenom jako osobni zalezitost.. a kdyz ti zbyde cas, pridas kopernikansky obrat, coz je zmena v transcendentni filozofii - Kopernik obratil pozornost cloveka od geocentricke soustavy k heliocentricke (cili smerem ven, do dali, do sire), Kant udelal totez s poznanim a rekl, ze to, co vnimame smysly, apriorne chapeme pomoci rozumu, cili nejenze vidime XY, ale navic to XY nejakym zpusobem chapeme - opet tam mas ten pohyb ven, do dali - clovek nevnima svet takovy, jaky skutecne je, ale takovy, jak ho chape pomoci vlastniho poznani - to je zakladni prispevek ke Kantove epistemiologii..

a tohle ti na 8 minut staci i kdyz nebudes mezitim delat eee, jakoze, proste, ehm, coz stejne budes.. a mas po Kantovi

Reagovat
domingo

(tohle samozrejme patri o par radku nahoru)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak to se to trošk změnilo, když maturuju ze ZSV tak mám celkem 27 otázek a vyberu si 1 a na ní mám 15 minut. Z těch 27 otázek je 7 filosofie , který potom nějakým způsobem dělíme : dějiny, společnost, etika, estetika, náboženství, příroda, jazyk a logika a poznání skutečnosti. Takže v podstatě v každý otázce máme kousíček Kanta , což je na jednu stranu fajn, protože ho můžu okecat někým jiným , ale furt se mě na to můžou zeptat.

Reagovat
tomasinho

My měli 30 a z toho 9 filozofie. Úvod, pak kosmologická, období helénismu, klasická, renesance, novověká (racionalismus, empirismus), osvícenství ve Francii, německá komplet a pak novodobé (pozitivismus, existencionalismuss, marxismus).

Reagovat
fantomas

My měli taky tak nějak (ale snad ne tolik), akorát panovalo důvěrný podezření, že obě vyučující do klobouku ani nedávaj otázky z ekonomie, protože ji nerady vykládaj i zkoušej. Samozřejmě tohle podezření podpořilo to, že si ji nikdo za celej tejden nevytáh..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Reagovat
herbage

tohle bych měl číst radši střízlivý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vydelavani penez na netu http://bux.to/register.php?r=LUkyno87

Reagovat
smazaný uživatel

Blue is the colour, football is the game

We're all together, and winning is our aim

So cheer us on through the sun and rain

'cause Chelsea, Chelsea is our name

Reagovat
smazaný uživatel

KRÁL !!! CHELSEA !!! ODCHÁZÍ JAKO LEGENDA V PREMIER LEAGUE !!!!!! TOTENHAM PRO ROK 12/13 FUCK OFF .....4.MISTO JE VAM K HOVNU...

Reagovat
smazaný uživatel

Co tady řveš? Jsi přišel od prcina a jsi v ráži co?

Reagovat
smazaný uživatel

DROGBA CHELSEA

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je najednou modráku a před 7 lety Chelsea nikdo neznal najednou vám umělej klub nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

JEDINA PRAVA LEGENDA CHELSEA BYLA A BUDE JE PETER OSGOOD A S TIM DECKA NIC NENADELATE A PO NIM PAN BEANTLEY TAK TO V CHELSEA JE A BYLLO VYCURAT A SPAT

Reagovat
smazaný uživatel

až mi ukápla slzička za něho nej útočník v historii CFC odchází

Reagovat
smazaný uživatel

Není nad to otevřít diskuzi kvůli jednomu příspěvku

Reagovat
justcall

Reagovat
smazaný uživatel

alebo kvôli piatim palcom Slosyho. To už sa mi stalo veľa krát.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda bol fakt dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba is best

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele