Další články

Lischka přestoupil ze Sparty do Ostravy

David Lischka natrvalo zamířil z pražské Sparty do Ostravy, kde už v podzimní části sezony hostoval. Čtyřiadvacetiletý obránce a odchovanec slezského klubu podepsal s Baníkem smlouvu na čtyři a půl roku. Ostravští o tom informovali na svém webu.

Obránce Lischka jde ze Sparty na hostování do Ostravy

David Lischka bude hrát za Ostravu. Sparta třiadvacetiletého stopera uvolnila do Baníku na roční hostování s opcí. Kluby o tom informovaly na svých webech.

Obránce Lischka zahájil přípravu v Ostravě, záložník Havelka v Liberci

Trio sparťanských fotbalistů má povolení připravovat se s jinými prvoligovými kluby. Stoper David Lischka by měl v Ostravě působit na hostování s opcí, do Liberce má rovněž na hostování namířeno záložník Filip Havelka a obránce Daniel Horák absolvuje v Teplicích dvoutýdenní testy. Pražané o tom informovali na twitteru.

O tomhle jsem od operace snil, řekl po návratu do ligy Lischka

David Lischka prožil chvíli, o které dlouho snil. Dvaadvacetiletý obránce poprvé od únorové operace srdce nastoupil v základní sestavě k ligovému utkání a v soutěžní premiéře za A-tým Sparty pomohl k výhře 2:0 v duelu 9. kola ve Zlíně. Fanoušci ho navíc vyhlásili hráčem zápasu.

Stoper Lischka napodruhé přestoupil z Jablonce do Sparty

David Lischka přestoupil z Jablonce do Sparty, s níž podepsal tříletou smlouvu. Kluby o tom informovaly na svých webech. Jednadvacetiletý obránce měl na Letnou zamířit už v lednu, zdravotní prohlídka však u něho objevila problémy se srdcem a z transferu tak sešlo.

Na tohle jsem čekal, řekl Lischka o návratu po operaci srdce

Jablonecký David Lischka prožil v nedělním podještědském derby s Libercem okamžik, na který dlouho čekal. Po únorové operaci srdce, následné rekonvalescenci a návratu k tréninku se znovu objevil v zápase první ligy a jako střídající odehrál pětiminutové nastavení posledního duelu nadstavby.

Lischka se po operaci srdce vrací k tréninku

Jablonecký David Lischka se necelé tři měsíce po operaci srdce vrátil k tréninku. Severočeský klub na svém webu uvedl, že se jednadvacetiletý obránce připojil k týmu a v letní přípravě bude bojovat o místo v kádru aktuálně čtvrtého celku tabulky.

Talent roku Lischka je po operaci srdce a věří v návrat na hřiště

David Lischka před pěti týdny absolvoval operaci srdce. Jednadvacetiletý jablonecký obránce, který musel v zimě přerušit kariéru, už začal se zátěží a jezdí na kole. Věří, že se na trávníky vrátí, ale vyhráno ještě nemá. Čeká ho řada dalších vyšetření.

Sparta dotáhla přestup Hanouska, Lischka ji nakonec neposílí

Obránce David Lischka z Jablonce do Sparty nakonec nepřestoupí. Jednadvacetiletý stoper neprošel zdravotní prohlídkou. Letenský klub to bez bližších detailů oznámil na svých internetových stránkách. Média však už dříve uvedla, že testy u Lischky odhalily problémy se srdcem.

Odchod Tetteha nyní není reálný, Lischku čekají další vyšetření

Podle trenéra Sparty Zdeňka Ščasného momentálně není odchod útočníka a nejlepší podzimního střelce Pražanů Benjamina Tetteha do Anglie reálný. Média spekulovala o zájmu z Premier League. Stopera Davida Lischku, jehož přestup z Jablonce komplikují problémy se srdcem, čekají podle letenského kouče další vyšetření.

Lischkův přestup do Sparty údajně komplikují problémy se srdcem

Přestup obránce Davida Lischky z Jablonce do Sparty se komplikuje. Podle médií totiž lékařská prohlídka v letenském celku objevila problémy se srdcem. O dalším osudu transferu jednadvacetiletého stopera tak rozhodnou další kontroly.

Sparta se domluvila s Jabloncem na přestupu Hanouska a Lischky

Obránci Matěj Hanousek a David Lischka míří z Jablonce do Sparty. Kluby jsou už domluveny na přestupu, Pražané momentálně jednají s hráči o smlouvách. Opačným směrem zamířil stoper David Hovorka, jehož hostování v Jablonci se po uplatnění opce změnilo v přestup.

Dva góly za týden, snad to bude pokračovat, přál si Lischka

Když se David Lischka v zimě vracel z hostování v Karviné do Jablonce, zřejmě ani sám nečekal, jaký úvod jara prožije. Dvacetiletý stoper v sedmi soutěžních zápasech nechyběl ani minutu a navíc se na své poměry nevídaně rozstřílel. Zaznamenal první dvě ligové branky v kariéře a tou druhou přispěl k dnešnímu vítězství 2:1 nad Bohemians 1905.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele