Obránce Lischka jde ze Sparty na hostování do Ostravy

29.06.2021, 14:36
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (56)

Přidat komentář
AjaxFans

A co ten Seedorf?Byl tak marný?

Reagovat
Han střelil první

Odchodil poločas, tak ho poslali pryč.

Reagovat
Gelu28

Seedorf byl opravdu marný....jen se tam ploužil

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně prakticky ve všem průměrný až podprůměrný hráč. Nenapadá mě jediná činnost, kterou by vynikal. Tak ať se daří, vyhnou jsem mu zranění a do Sparty už prosím ne

Reagovat
ratusek

Reagovat
shitcool

Kouty má jak 40+ chlap, na 23 nevypadá ani náhodou ...

Reagovat
Arsenalista

Davida znám od nás z vesnice. Měl je už jako dítě

Reagovat
atlee

Z Ludgeřovic?

Reagovat
Arsenalista

Jop. Pamatuji si jak jsme čutali na parkovišti.

Reagovat
Kostomlat

Jaap Stam byl holohlavej a jak mu to kopalo

Reagovat
kilobyte

A přitom se po chybě rozsype jako dvanáctiletý.

Reagovat
smetos

Horsi nez Pokorny se svozilem byt nemuze

Reagovat
Slavia10

Já myslel, že Pokorný se jevil solidně?

Reagovat
bobis21

Samozřejmě. Ani Svozil není špatný, jen je hrozně otravný tím simulováním. Podle mě jsou oba slušní stopeři, ale ani jeden z nich není nějaký lídr obrany, takže nevím jak by fungovali vedle sebe...

Ale hlavně je problém, že máme aktuálně 2 zdravé stopery, takže někdo přijít musel. A že je to odchovanec, navíc pořád v nízkém věku, je jen výhoda. Jen ta opce je prý nějaký hnus...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Puskas

Reagovat
dontcallmeandre

Jako hnus , že je vysoká? Já jsem zaslechl spekulace o 20 milionech :D

Reagovat
iamek

Prý 15. I tak hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dokonce jen 12mega

Reagovat
dontcallmeandre

Tak 12 už mi při dnešních cenách nepřijde úplně nerálné, když se chytí. Popravdě, když to nebude žádný zázrak, tak se bude se Spartou nejspíš dát jednat i o nižších částkách. Ale asi nechtějí riskovat, že jim teď dají opci na šest mega, a z Lischky bude najednou nejlepší obránce v lize.

Reagovat
ratusek

Takže vlastně přichází hráč na hostování, kterého Spartě rozehrajeme a ta ho buď upotřebí nebo zpeněží. Protože ta opce je nereálná. Super

Navíc Lischka rozhodně nepůsobí jako lídr, aby řídil Pokyho nebo toho simulanta. Takže bude stejně potřeba ten lídr do dvojice

Reagovat
Losinho

Můžete to zkusit tzv. na Rosického - prodloužit hostování a pak vysomrovat nižší opci

Reagovat
ratusek

já už se k našim přestupům radši vyjadřovat nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Taky mu někdy skončí smlouva, tak se dá pak po prodlouženém hostování podepsat zadarmo. Sparta je na to snad blbá dost.

Reagovat
Puskas

Ještě by kvli tomu přijela do Ostravy.

Reagovat
Losinho

To jí ho prodáte a vezmete na další hostovačku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mata

Reagovat
jsemdement

Reagovat
smazaný uživatel

Tak letošní přestupák je velice nepovedený. Zatím se povedly odchody z klubu, ale vůbec se nepovedlo doplnit kádr. No sezona bude velice zajímavá, bohužel kádr není kvalitnější než loni.

Reagovat
dinss

Pokorný by se ještě mohl vyhrát nebo jak teď za poslední dobu hrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Na konci sezony doplácel na protěžování Svozila, ačkoli měl mnohem lepší formu než on. Mám takový pocit a není jen můj, že se klub snažil Svozila prodat, ale bohužel to mělo spíš opačný efekt. Jinak Pokorný určitě patří k tomu lepšímu v lize, ale potřebuje k sobě právě leadera. A teď otázka, zda je to Lischka. Za mě ani nemůže být. V Jablonci dobré sezony, ale byl hodně mladý. Potom zdravotní problémy a nakonec si ve Spartě rok nekopne. On sám by se spíš potřeboval vedle někoho zkušeného rozehrát.

Reagovat
dinss

Já jsem ho měl vždycky jako dobrýho stopera, který by jednou mohl jít hrát do zahraničí ale vedle Svozila to asi nepůjde. Respektive oba dva dle mého musí mít vedle sebe někoho ''většího''.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je přesně ono. Všichni tři určitě patří k tomu lepšímu, ale všichni k sobě potřebují někoho, kdo je bude organizovat. Svozil by už měl být leader, ale kuriozně mi v tom příjde úplně nejslabší.

Reagovat
dinss

No, jako toho Jugase jste zkusit mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli, ale poslední přestupy nedávají ani hlavu ani patu. Takže se vlastně ani nedivím, že to nikdo nevyzkoušel.

Reagovat
dinss

No a jak to tam teda teď vůbec vidíte? Protože přišlo jedno zajímavý jméno. Nic víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak to vidí vedení a klasicky jako všude ty názory jsou hodně rozlišné. Bohužel Baník se poslední sezóny v mnohém podobá Spartě.

Nicméně si myslím, že cíle do sezóny budou opět top6 a po podzimu si řeknou, zda poháry ano či ne.

Reálně to vidím na boj mezi 8 až 10 místem. Základní sestava není horší než loni a hráči jako Buchta a Kaloč mají více zkušeností. Problém je v šířce kádru, kde na lavičce jsou převážně mladí kluci absolutně bez zkušeností a mají na kontě pár startů.

Klíma je určitě zajímavé jméno a útočník, který minulou sezónu v Baníku chyběl. Můžou se na ně nakopávat míče a on má parametry balón udržet. Jako druhá třetí volba do útoku může být zajímavý. Z Budínského radost popravdě moc nemám. Byť je to fotbalista skvělý, tak mi přijde trošku líný na krok. Navíc s dost podobným typem Hrubým se teď nechtělo pracovat, tak tomu moc nerozumím.

Před pauzou se mluvilo, že by to mohl být Ostrák na hostování a Ladra. Což by bylo na můj vkus zbytečně moc, ale aspoň jeden z nich by byl fajn. Nicméně to trošku smrdí tím, že hráči do Baníku moc nechtějí, jelikož ten výčet jmen byl široký, ale nakonec přišli hráči, co byli na seznamech asi hodně dole.

Reagovat
Banikovec7

Já teda vidím Klímu, pokud je zdravotně ok, jako první volbu pro začátek sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. Klíma je pokud se nepletu typický hráč do vápna, ale Smetana si myslím bude preferovat pracovitého útočníka, který je fotbalovější. Nebo v to aspoň doufám.

Reagovat
Banikovec7

Co jsem četl dnes na tvitru, tak tam psali, že je dost dobrý i do kombinace.

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav sem viděl mnohokrát a on je úplně typická věž. Vyhraje souboj, podrží balon, ale Zajíc je ve hře pro tým mnohem lepší.

Reagovat
Banikovec7

No jestli to tak je, tak docela postrádám smysl příchodu jeho a Almasiho najednou.

Reagovat
smazaný uživatel

U toho Almasiho vůbec nevím. Nikdy sem ho neviděl. Spíš si myslím, že to je zoufalý pokus, kdyby to náhodou vyšlo. Osobně od něj nic neočekávám.

Reagovat
Banikovec7

No tak pokud je pravdivá ta cena co kolovala na tvitru, tak je to docela drahý zoufalý pokus.

Reagovat
smazaný uživatel

Co kolovalo? Snažil sem se zjistit nějaké informace, ale k ničemu jsem se nedostal.

Reagovat
Banikovec7

Tuším, že jsem četl kolem 6-10 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

fuuu, tak to by byla drahá sranda a moc mi to nesedí do konceptu, který teď Brabec razí, že se už nějak nepřeplácí a co mám informace, tak dost přestupů shořelo právě na penězích.

Reagovat
dinss

Reagovat
dinss

A hle.. Klíma s Budínským k vám.

Reagovat
Han střelil první

Tak prostě klukům nebude zbývat nic jiného, než vzít zodpovědnost na sebe. Třeba tam budou skuliny, ale musí se vyhrát. V boj o poháry do posledních kol stejně nikdo moc nevěří, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka, dle mého se jako cíl vyhlásí skupina o titul, reálně si myslím, že se spokojí i s prostřední skupinou. Pokud se ptáš na fanoušky, tak tam to bude rozděleno do mnoha táborů. Ten jeden bude chtít Evropu, druhý bude v klidu s 8. místem, za předpokladu, že dostanou šanci odchovanci a konečně se ta hra někam posune. Ono se v Ostravě na odchovance vždy slyšelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokorný je solidní, stejně tak Svozil, byť výkony na jaře měl žalostné. Mnohem větší problém vidím v tom, že obraně chybí leader, proto bych tam raději viděl někoho zkušenějšího. (Pernica, Buchta, Hofman nebo Jugas, byť poslední dva jsou totálně nereální).

Lischka rozhodně není špatný stoper, ale spíš se zařadí prostě do toho průměru. Ale budu rád, když se spletu a bude to jinak.

Jen sem tak nějak doufal, že se do sezóny půjde s trošku jiným složením. (Pokorný, posila viz výše, Macej, Kukučka a Flaška)

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
16Dave

Já si myslím, že v průměrnym klubu jako Baník by mohl hrát dobře

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele