Další články

Heidenreich se po roce vrací do české ligy, stal se posilou Jablonce

Jablonec posílil obránce David Heidenreich. Dvaadvacetiletý stoper přišel na roční hostování z Atalanty Bergamo. Mládežnický reprezentant nastupoval naposledy v druhé italské lize za Spal Ferrara. Předtím hostoval v Teplicích, za které odehrál v české lize devět zápasů, než si vážně poranil koleno a musel na operaci.

Obránce Heidenreich bude hostovat v druholigovém italském Spalu

Český obránce David Heidenreich zamířil na roční hostování do druholigového italského celku Spal Ferrara. Kmenový hráč Atalanty Bergamo v minulé sezoně působil v Teplicích. Spal o příchodu jednadvacetiletého stopera informoval na svém webu.

Teplický obránce Heidenreich je po operaci kolena

Obránce Teplic David Heidenreich absolvoval operaci postranního kolenního vazu. Klub o tom informoval na svém webu, délku absence kmenového hráče Bergama neuvedl.

Heidenreich při premiéře skóroval, gól věnoval dědovi v hledišti

Od žákovského věku si David Heidenreich přál nastoupit v české nejvyšší soutěži, dnes se mu přání splnilo v mateřských Teplicích, kam se po čtyřech letech vrátil na hostování z Atalanty Bergamo. Talentovaný obránce při vydařené premiéře v prvním kole nové ligové sezony navíc gólem pomohl k výhře 3:1 v Příbrami. Heidenreich svou branku věnoval v hledišti sedícímu dědovi, který před dvěma dny oslavil narozeniny.

Teplice posílil stoper Heidenreich z Bergama

Teplice posílil obránce David Heidenreich. Dvacetiletý stoper do severočeského celku přišel na roční hostování z třetího týmu italského ligy Atalanty Bergamo, za který si však zatím nezahrál a nastupoval za výběr hráčů do devatenácti let.

Heidenreich má namířeno z Bergama na hostování do Teplic

Teplice by měl posílit obránce David Heidenreich. Dvacetiletý stoper míří do severočeského klubu, jehož je odchovancem, na roční hostování z Atalanty Bergamo. Podle teplického webu se hráčův příchod z Itálie dokončuje.

Heidenreich přispívá nemocnici a zoufá si, jak přibývá mrtvých

Mladému obránci Davidu Heidenreichovi ve čtvrtek skončila dvoutýdenní izolace, v níž byl po návratu z italského Bergama do Čech. Hráč devatenáctky Atalanty s velkým zármutkem sleduje, jak v jednom z nejpostiženějších měst přibývá mrtvých, a finančně přispívá tamní nemocnici. Nemoc COVID-19 se českému fotbalistovi vyhnula, byť navštívil únorový zápas Bergama v Lize mistrů s Valencií v Miláně, který byl podle starosty spouštěčem rychlého šíření koronavirové nákazy.

Obránce Heidenreich je blízko prodloužení v Bergamu

Český fotbalista David Heidenreich by měl i nadále působit v Bergamu, se kterým v uplynulé sezoně vyhrál italskou ligu hráčů do 19 let. Devatenáctiletý obránce s nováčkem Ligy mistrů jedná o nové dlouhodobé smlouvě.

Heidenreich vyhrál s Bergamem Primaveru, dostal špatnou medaili

Český obránce David Heidenreich vyhrál s Bergamem italskou ligu hráčů do 19 let Primaveru. Osmnáctiletý stoper nechyběl v pátek při finálovém vítězství 1:0 nad Interem Milán v základní sestavě a triumf si užil přesto, že musel na dopingovou zkoušku a jako jediný dostal špatnou medaili. Životní sezonu by chtěl nejlepší český starší dorostenec loňského roku podtrhnout úspěchem s reprezentační devatenáctkou na červencovém mistrovství Evropy.

Heidenreich by se rád na jaře dostal na lavičku Bergama

David Heidenreich patří mezi talentované hráče, kteří se rozhodli svou kariéru budovat v zahraničí. A zatím se mu to daří. Včera získal v silné konkurenci cenu pro nejlepšího českého staršího dorostence za rok 2018, už má za sebou i první tréninky s prvním týmem Atalanty Bergamo a na jaře by se rád probojoval na lavičku v zápasech italské ligy.

Nejlepším dorostencem je David Heidenreich z Bergama

Nejlepším starším dorostencem českého fotbalu za rok 2018 se stal David Heidenreich. Stoper Atalanty Bergamo ovládl anketu Fotbalové asociace ČR před plzeňským útočníkem Tomášem Keplem a brankářem juniorky Manchesteru United Matějem Kovářem. Nejlepším mladším dorostencem je Adam Hložek ze Sparty.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele