Defenzivu Královéhradeckých vyztužil obránce Heidenreich

11.07.2023, 19:37
Aktuality

Defenzivu královéhradeckých fotbalistů vyztužil David Heidenreich. Třiadvacetiletý obránce přestoupil do východočeského prvoligového klubu z Atalanty Bergamo, odkud v minulé sezoně hostoval v Jablonci. "Votroci" na svém webu uvedli, že s mladým stoperem podepsali tříletou smlouvu.

"Byl to pro mne jeden z nejtěžších transferů směrem do klubu za dobu, co jsem tady. Jednání s italskou stranou byla zdlouhavá, ale korektní, bylo cítit, že Atalanta nechtěla o Davida úplně přijít," uvedl sportovní ředitel "Votroků" Jiří Sabou.

"V mých očích k nám přichází velmi kvalitní obránce, který má řídící schopnosti, výbornou hru hlavou a konstruktivní rozehrávku. Je to bývalý mládežnický reprezentant, navíc stále ještě mladý hráč, který má velké předpoklady, že se bude dále rozvíjet a zlepšovat," dodal.

Heidenreich dosud v české lize posbíral 29 startů a dal jeden gól. V minulé sezoně zasáhl do 20 utkání nejvyšší soutěže, na jaře ale prakticky nehrál. Za Bergamo působil v mládežnických týmech, do A-mužstva se v soutěžním duelu nedostal.

"Poté, co mi skončilo hostování v Jablonci, jsem přemýšlel, co dál. Hradec mě hodně zaujal, ze všech jednání mám opravdu skvělý pocit. Je to sympatický, urputný tým, který si jde za svým cílem - to mě hodně zaujalo. Sám i zvenčí vidím, že kabina je zdravá, jde za úspěchem. Doufám, že společně na předchozí sezony navážeme," prohlásil Heidenreich.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Reagovat
GrimeBaller98

Skvely podpis pro Hradec , teda kdyz nebude porad zranenej

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
run

v Jablonci před zraněním často hořel jako papír...

Reagovat
Imos

Na to jaký to byl talent tak nedopadl moc dobře, touhle dobou (respektive od hostování v Teplicích) měl být už o level výš

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
kecipep

Reagovat
Kucka

Reagovat
Pajinho10

Jako v Liberci?

Reagovat
adalbertus

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele