Heidenreich má namířeno z Bergama na hostování do Teplic

31.07.2020, 17:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (47)

Přidat komentář
hodjohn

Ví někdo jak je nebo není dobrý?

Reagovat
dave30

Říkal jsem si, že se ve svém věku už musí posunout do dospělého fotbalu (Primavera prostě málo). Ale že to vezme tímto směrem...? To by se pro něho nenašla nějaká švýcarská, nebo 2. italská liga? Na druhou stranu jako obránce může v Teplicích vyniknout. Hašek se také zviditelnil v podprůměrném Buffalu a Čech v Rennes (to byli ale brankáři).

Reagovat
Bakary3

Vzdyt od nej je to dobrej krok...

V Teplicich tu sanci zrejme dostane a hrat bude, coz potrebuje.

V nejakym Svycarsku by se mu taky nemusel první zapas povest a uz by si treba necuchnul.

Reagovat
dave30

Jestliže šel v 16ti do Itálie, potom neustále čtu, jaký je to talent, tak bych ho ve 20ti očekával někde jinde, než v Teplicích. A pokud bude chodit do klubů za jistotou místa (a nebude se chtít rvát s lepšími), tak bude brzy hrát FNL...

Reagovat
ACSMan

Potřebuje hrát mezi dospělými, je ti dobrý krok

Reagovat
dave30

Asi jo, ale myslel jsem, že má na víc...

Reagovat
Stannis Baratheon

Jako že by šel z primavery Atalanty rovnou hrát někam výš? Myslím že tohle je pro něj naopak super příležitost.

Reagovat
dave30

Atalanta má dlouhodobě nejlepší dorost v Itálii. On tam dělal kapitána (jestli se nepletu). Opravdu bych pro něho rád viděl jinou soutěř, než kaprligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je vidět, že fotbalu moc nerozumíš

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak stačí už ta jeho hokejová přirovnání...

Reagovat
dave30

Jsem jen hloupý diskutující. Omlouvám se...

Reagovat
smazaný uživatel

V pořádku za sebereflexi

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý krok to je, ale špatný krok byl jít do Itálie...

Reagovat
Stannis Baratheon

2. italská liga by dle tebe byla prospěšnější než naše nejvyšší? Teplice přesně takového hráče potřebuji, útok i zálohu mají solidní a třeba jim on může pomoct k lepšímu umištění v lize a přesunout se na trvalo někam výš. Bohužel v Atalantě to na kariéru zatím nevypadá.

Reagovat
dave30

Atalanta takovým mladíkům opravdu příležitost nedává (v základní sestavě pod 25 let téměř nikdo), nicméně SB je plná takovýchto mladíků, kteří se chtějí ukázat a vysloužit si angažmá. Nevím, jak je na tom David výkonnostně, ale podle různých referencí se měl rvát o místo někde jinde, než v Teplicích (kde se asi ani rvát nebude...).

Reagovat
Selänne

U těch stoperů je to trochu těžší. Kdo by mu ve druhý italský mohl garantovat základní sestavu, když v profesionálech ještě nic neodehrál? Při první chybě by si už třeba nemusel kopnout. I směrem k jednadvacítce se jedná o skvělý krok.

Reagovat
dave30

Já nevím. Nejsi první, kdo tu mluví o garantovaném místě. Opravdu je toto cesta k rozvoji mladého hráče? Že mu někdo ve 20ti letech garantuje místo v sestavě? Bojím se, aby nezpohodlněl. Ale třeba to vyjde.

Reagovat
Selänne

Ani v naší lize mu nikdo základní sestavu garantovat nemůže, ale rozhodně tu bude pod menším tlakem.

Reagovat
Kucka

Reagovat
icka

Srovnavat to zrovna s Haskem, ktery v te dobe byl povazovan za nejlepsiho evropskeho golmana je uplne mimo.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna švýcarská liga není ani objektivně lepší než naše. Basilej je teď taková švýcarská Sparta, pak tam máš Young Boys a St. Gallen. Ty týmy podle mě nejsou lepší než Slavia, Plzeň nebo Sparta v jarní formě. Slavia by z nich podle mě bylo jednoznačně nejlepší (před odchody), teď to možná mají s YB víc srovnaný.

2. Italská by možná byla lepší, ale očividně je kluk aklimatizovanej, protože v Itálii je roky. Otázka je spíš, jak ho budou brát v kabině Teplic, ale pořád je to jejich odchovanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám...cesta zpět, kdyby nikam nešel tak za ty Teplice už hraje, do áčka Bergama je to furt hóódně daleko, kolik těch mladých se z juniorů prosadilo do áčka? Kromě Jarolíma( až teda v HSV a ne v Bayernu) a Plašila nikdo...

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Primavera má chabú úroveň, aj keď má Atalanta kvalitnú akadémiu. IMHO nepoznám jeho výkonnosť, ale aj hviezdy Primavery nevedia prejsť do seniorského futbalu. Väčšinou platí "rovnica", že kto na to má, tak posledný rok v Primavere preskočí a ude k mužom.

Reagovat
smazaný uživatel

Primavera nemá chabú úroveň, ale je rozhodně víc hrát v lize než zářit v Primaveře...Jirásek byl hvězdou Primavery a co? Je rád, že dostal smlouvu v Baníku, sic nejlepším klubu světa, ale...

Reagovat
BílíAndelDrcKo

za tým si stojím, kvalitný 18-19 ročný hráč v Primavere nemá čo robiť. Dospelý futbal aj na Slovensku mu dá viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Podprůměrné Buffalo...To asi nebylo, ale hlavně je to NHL...

Reagovat
smazaný uživatel

To si jako myslíš, že švýcarská liga je lepší než naše Fortuna:Liga?

Reagovat
ACSMan

Držím palce

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Bergamo mám rád, jasně, ale tenhle kluk už mohl mít odehráno za Teplice v lize...V Serii A si nezahrál a teď jde do Teplic, proč tam kluci chodíte ven do juniorů???

Reagovat
stas87

Nauci sa perfektne jazyk, dostanu sancu zazit kazdodeny rezim profesionaleho klubu, zisti o com je vrcholovy futbal v top krajine. Ked tam idu v 15 rokoch, tak nemaju iluziu ze v tom klube budu hravat na seniorskej urovni, to sa podari naprostemu minimu hracov. Naopak, ukaze im kolko musi urobit roboty k tomu, aby pravidelne hrali v konkurencii hracov z celeho sveta. To ta posuva hore, nie to ked mas zaistene miesto v mladeznickom time bez konkurencie. A nastavis si tam aj hlavu na dospely futbal, pokial v nej nieco mas.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Nebelung

a taky se tam tolik nechlastá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Moc kluků to teda hore neposunulo...

Reagovat
stas87

A urobili pre to presadenie sa tam fakt všetko? Alebo tomu nedali toľko čo afričania, Juhoameričania či domáci hráči? To už ti nikto nepovie, ani agent ani sám hráč. Skratka sa to vyselektuje, ich matersky klub ich pošle hosťovať o patrí nižšie či do inej ligy a potom si sám zhodnotí, či sa mu naďalej oplatí predĺžiť zmluvu alebo ju nechá dobehnúť a novú neponúkne. Jarolím a Plasil mali neuveriteľnú vôľu k tomu, aby dokázali že na to majú. Nechceli sa vrátiť ako spraskany psi do CR, chceli hrať top ligu a zabezpečiť sa. Keď to dnes nevyjde, stále si v českej lige hráč zarobí viac ako je priemerná mzda. To predtým nebolo.

Reagovat
Kiwi-21

Z části souhlasím ale dle mého názoru jde spíše o to že z těch akademii se málokdo prosadí ve svém klubu,pokud hrají opravdu 1 hráč z akademie v základu za sezónu tak je to úspěch a dobrá akademie

Pak jsou výjimky jako v Ajaxu třeba

Reagovat
REPLIKATOR

Další ztracený talent.

Reagovat
meno

Je mu 20 tvl, kde byl v jeho věku Koller?

Reagovat
smazaný uživatel

Koller je naprostá abnormalita...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
RadekVonCZE

Ses pototo? Furt na to má, je mu 20

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

lol bruh...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele