Eriksen se může osm měsíců po kolapsu vrátit do Premier League

Osm měsíců po srdečním kolapsu během Eura by dánský záložník Christian Eriksen mohl naskočit už v sobotu do Premier League. V pondělí odehrál za Brentford, v jehož dresu se snaží vrátit k vrcholovému fotbalu, téměř celý přípravný zápas a asistoval u obou gólů při remíze v Glasgow s Rangers 2:2.

Eriksen hrál osm měsíců po kolapsu zápas, asistencí pomohl v přípravě k výhře

Dánský záložník Christian Eriksen se osm měsíců po srdečním kolapsu na mistrovství Evropy zapojil poprvé do zápasu. Třicetiletý hráč anglického Brentfordu nastoupil dnes v den svých třicátých narozenin na hodinu do přípravného utkání proti Southendu United a pomohl asistencí k výhře 3:2.

Brentford potvrdil příchod dánského záložníka Eriksena

Christian Eriksen se vrací na scénu a bude znovu hrát anglickou nejvyšší soutěž. Dánský záložník podle očekávání oblékne dres Brentfordu, s nováčkem Premier League uzavřel kontrakt platný do konce června, jehož součástí bude i opce na prodloužení spolupráce...

Dánský reprezentant Eriksen trénuje s rezervou Ajaxu Amsterdam

Dán Christian Eriksen trénuje s rezervou svého bývalého klubu Ajaxu Amsterdam. Devětadvacetiletý záložník, který na loňském mistrovství Evropy prodělal srdeční kolaps a kvůli voperovanému defibrilátoru skončil v Interu Milán, chce být ve formě při hledání nového angažmá. Podle médií už se dohodl s anglickým Brentfordem na půlroční smlouvě s opcí na další sezonu.

Eriksen by mohl podle médií hrát za Brentford

Dánský reprezentant Christian Eriksen by se mohl podle serveru The Athletic stát posilou anglického Brentfordu. Devětadvacetiletý záložník, který po loňském srdečním kolapsu na mistrovství Evropy ukončil kvůli voperovanému defibrilátoru angažmá v Interu Milán, by mohl dostat ve čtrnáctém týmu Premier League šestiměsíční kontrakt s opcí na další sezonu.

Eriksen sní i s defibrilátorem o návratu na mistrovství světa

Dán Christian Eriksen po srdeční zástavě na letním mistrovství Evropy pokračuje v rekonvalescenci a sní o startu na letošním světovém šampionátu. Devětadvacetiletý záložník po červnovém kolapsu nedávno ukončil angažmá v Interu Milán, protože v italské lize by s voperovaným defibrilátorem hrát nemohl.

Inter oficiálně ukončil smlouvu s Eriksenem

Christian Eriksen a Inter Milán oficiálně oznámili rozvázání smlouvy dánského záložníka s klubem. Eriksen má po letním mistrovství Evropy, na kterém jej postihla zástava srdce, voperovaný přístroj, který mu kontroluje srdeční činnost. V Itálii s ním ale nesmí nastupovat.

Eriksen začal po srdečním kolapsu individuálně trénovat

Dán Christian Eriksen se necelých šest měsíců po srdeční zástavě v utkání mistrovství Evropy vrátil k tréninku. Záložník Interu Milán, jenž zkolaboval v úvodním duelu Eura s Finskem a musel být na hřišti resuscitován, se připravuje individuálně v Odense, kde začínal s kariérou.

Inter Milán se nebrání prodeji Eriksena, který v Itálii hrát nemůže

Představitelé Interu Milán uvedli, že se nebudou bránit prodeji dánského fotbalisty Christiana Eriksena do zahraničí. Devětadvacetiletý záložník se minimálně v této sezoně v Serii A nepředstaví kvůli kardioverter-defibrilátoru, který mu lékaři voperovali poté, co na mistrovství Evropy utrpěl zástavu srdce.

Eriksena čeká vyšetření, které rozhodne, zda se vrátí k tréninku

Dán Christian Eriksen se v příštích týdnech podrobí kardiologickému vyšetření, které by mělo ukázat, zda po kolapsu na mistrovství Evropy bude moci začít s individuálním tréninkem. Napsal to list Gazzetta dello Sport, podle kterého záložník Interu Milán zatím stále odpočívá v Itálii.

Eriksen na návštěvě v Interu rozdával úsměvy, k návratu má ale ještě daleko

Dánský fotbalista Christian Eriksen sedm týdnů po srdeční zástavě během utkání na mistrovství Evropy poprvé navštívil spoluhráče z Interu Milán připravující se na novou sezonu. V tréninkovém centru italského mistra rozdával na zveřejněném videu úsměvy, pozdravil se s hráči a také si od nich vysloužil potlesk.

UEFA pozvala Eriksena a jeho zachránce na finále Eura

Evropská fotbalová unie (UEFA) pozvala dánského záložníka Christiana Eriksena a zdravotníky, kteří mu po kolapsu v úvodu evropského šampionátu zachránili život, na finále turnaje. Nedělní utkání o titul bude hostit londýnské Wembley. Dánové budou o účast ve finále bojovat ve středu proti anglické reprezentaci.

Jsem na vás hrdý, napsal Eriksen dánským spoluhráčům po výhře nad Českem

Dánské reprezentanty po sobotním vítězství 2:1 nad Českem ve čtvrtfinále mistrovství Evropy ocenil také Christian Eriksen. Devětadvacetiletý záložník, kterého v úvodu šampionátu postihl srdeční kolaps a nyní se zotavuje po operaci, spoluhráčům napsal, že je na ně hrdý. O Eriksenově krátké zprávě na komunikační platformě WhatsApp informoval italský list La Gazzetta dello Sport.

Eriksen byl po operaci propuštěn z nemocnice

Záložník Christian Eriksen byl po úspěšné operaci, při které dostal kardioverter-defibrilátor, propuštěn z nemocnice v Kodani. Na sociální síti twitter o tom informoval Dánský fotbalový svaz.

Eriksen musí po kolapsu na operaci, dostane přístroj na hlídání srdce

Dánský reprezentant Christian Eriksen musí po zástavě srdce v utkání mistrovství Evropy na operaci. Devětadvacetiletý záložník při zákroku dostane kardioverter-defibrilátor, který který hlídá srdeční rytmus.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele