Eriksen se podle tisku dohodl na smlouvě v Manchesteru United

04.07.2022, 15:26
Aktuality
Christian Eriksen (© AFP)
Christian Eriksen je zpět v plné síle a brzy bude mít nového zaměstnavatele. Dánský záložník se rozloučil s Brentfordem a míří na Old Trafford, podle posledních zpráv je s tamním Manchesterem United domluven na tříleté smlouvě...

Třicetiletý fotbalista loni vystrašil celou fotbalovou veřejnost, když během utkání evropského šampionátu proti Finsku zkolaboval a kvůli zástavě srdce bojoval o život. Lékaři mu nakonec voperovali kardioverter-defibrilátor a Eriksen kvůli tomu přišel o angažmá v Interu Milán, dokázal se ovšem vrátit a na jaře odvedl cenné služby Brentfordu.

V londýnském klubu mu nyní vypršel kontrakt a nový nepodepsal, zájem o něco mělo více týmů a úspěch slaví Manchester United, v dohledné době by měla být podepsána tříletá smlouva.

Rudí Ďáblové začínají být aktivní na přestupovém trhu a ještě před Eriksenem přijde Tyrell Malacia. Minulý týden byl dojednán transfer obránce z Feyenoordu za patnáct milionů eur, fotbalista je dnes na zdravotní prohlídce.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (365)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele