Další články

Eriksen má zraněný kotník, Manchesteru United bude chybět tři měsíce

Dánský záložník Christian Eriksen si v sobotním pohárovém utkání s Readingem poranil kotník a Manchesteru United bude chybět zhruba tři měsíce. Anglický klub o tom informoval na svém webu.

V nominaci Dánska na MS je i Eriksen

V nominaci Dánska na mistrovství světa v Kataru nechybí záložník Christian Eriksen z Manchesteru United, který se letos v zimě vrátil k fotbalu po srdečním kolapsu.

Toney, Pickford a "simulant" Mendy: 6. kolo Premier League v kostce

Kolotoč utkání Premier League se roztočil naplno, anglický týden uzavřelo 6. kolo a rozhodně se bylo na co koukat. V Brentfordu sledovali fanoušci "one man show" Ivana Toneyho, v Liverpoolu zamkl branku Jordan Pickford, v Londýně vzbudil vlnu emocí Édouard Mendy, v Birminghamu nečekaně ztratili obhájci titulu a v Manchesteru skončila úspěšná série Arsenalu.

Manchester United podepsal smlouvu s Eriksenem

Christian Eriksen po odchodu z Brentfordu zamířil do Manchesteru United. Třicetiletý dánský reprezentant ve svém novém působišti uzavřel smlouvu do roku 2025...

Eriksen se podle tisku dohodl na smlouvě v Manchesteru United

Christian Eriksen je zpět v plné síle a brzy bude mít nového zaměstnavatele. Dánský záložník se rozloučil s Brentfordem a míří na Old Trafford, podle posledních zpráv je s tamním Manchesterem United domluven na tříleté smlouvě...

Návrat na Parken i na výsluní. O Eriksena jeví zájem anglická elita, on si chce splnit sen

Když devět měsíců po srdečním kolapsu přivedl reprezentaci svého národa na osudný stadion Parken jako kapitán, davy šílely. Christian Eriksen je odměnil gólem a navázal tak na vydařený restart kariéry. V dresu anglického Brentfordu totiž Dán ožil a vysloužil si pozornost velkoklubů. "Mám několik nabídek a možností, které zvažuji,” pronesl třicetiletý hráč.

Ferrari v garáži a kolaps Arsenalu: 37. kolo Premier League v kostce

Ani po předposledním kole a dohrávkách uprostřed týdne není rozhodnuto o titulu, o kvartetu pro příští ročník Champions League, ani o třetím sestupujícím. Esa v rukávu v honbě za mistrovskou obhajobou stále drží Manchester City, přestože na stadionu West Hamu remizoval. Liverpool je o bod zpět po loupeži v Southamptonu, o kterou se postarali ferrari v garáži, jak řadu náhradníků označil trenér Jürgen Klopp. Zcela odlišné emoce naopak vstřebával kouč Arsenalu Mikel Arteta.

Chtěl bych si znovu zahrát Ligu mistrů, uvedl Eriksen

Christian Eriksen má za sebou vydařené obnovení kariéry v Brentfordu, zatím ale není jasné, kde bude působit v příští sezoně. Dánský reprezentant se však nechal slyšet, že by si rád opět zahrál Ligu mistrů...

Jubilejní hattrick CR7 a loupežníci z Brightonu: 33. kolo Premier League v kostce

Padesátý hattrick na klubové scéně, šedesátý v součtu s reprezentací. Cristiano Ronaldo opět ukázal, že je i v pokročilém fotbalovém věku zakončovatelem par excellence. Nebojácný Norwich odjel po jeho galapředstavení s prázdnou a pomalu, ale jistě míří zpět do EFL Championship. Manchester United naopak stále flirtuje s účastí v Lize mistrů i proto, že Brighton vynuloval Tottenham.

Eriksen a spol. zostudili Chelsea: 31. kolo Premier League v kostce

Zápas, na který hráči ani fanoušci Brentfordu nikdy nezapomenou, se v sobotu odehrál v anglické metropoli. Nováček soutěže totiž deklasoval úřadující vítěze Champions League v jeho chrámu na Stamford Bridge 4:1. Blues sice poslal do vedení fenomenálním gólem Antonio Rüdiger, ale kvarteto "žihadel" Bees stanovilo senzační výsledek. Vítěznou branku vstřelil Christian Eriksen...

Eriksen měl radost z dokonalého návratu do reprezentace

Dánv Christian Eriksen měl radost z dokonalého návratu do reprezentace. Třicetiletý záložník si v sobotní přípravě v Nizozemsku za národní tým zahrál poprvé od červnové zástavy srdce a hned skóroval. Hosté přesto prohráli 2:4.

Eriksen při svém návratu do národního týmu okamžitě skóroval

Dánský fotbalista Christian Eriksen se devět měsíců po zástavě srdce v úvodním utkání na mistrovství Evropy vrátil do sestavy národního týmu a dvě minuty po příchodu na hřiště i skóroval. Dánsko přesto podlehlo v přípravném zápase Nizozemsku 2:4. Anglie otočila utkání se Švýcarskem a na domácím hřišti ve Wembley zvítězila 2:1, Kane vyrovnal Sira Bobbyho Charltona...

Eriksen by v sobotu mohl poprvé od kolapsu nastoupit za dánskou reprezentaci

Dánský záložník Christian Eriksen by se přeci jen mohl v sobotní přípravě s Nizozemskem dočkat prvního startu za reprezentaci od červnové zástavy srdce. Třicetiletý fotbalista se po izolaci kvůli covidu dnes zapojí do přípravy s týmem.

Eriksen se po zástavě srdce vrací do reprezentace

Dán Christian Eriksen se devět měsíců po zástavě srdce při zápase mistrovství Evropy vrací do národního týmu. Třicetiletý záložník, kterému lékaři po kolapsu voperovali kardioverter-defibrilátor, figuruje v nominaci na nadcházející přípravné zápasy s Nizozemskem a Srbskem, kterou dnes zveřejnil dánský svaz.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele