Fábregas chce z Arsenalu do Barcelony, měl pohovor s koučem

30.07.2010, 11:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (370)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To sem zvědavej jakou bude mít letos sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda ,že pro něj udělal hodně jak klub tak trenér... ale už je čas jít dál vpřed a tím směrem je Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona je spíš krok zpět... Jít z nejlepší ligy na světě do španělska asi v 24 letech nebo kolik mu je, je krok zpět

Reagovat
smazaný uživatel

ty inteligente Barca je krok zpet?:D..ty si jedly a co je krok v pred Pribram?...kdybys cetl Premier LEague uz pry neni nejlepsi liga sveta..

Reagovat
smazaný uživatel

Barca by byla krok zpět z toho důvodu že by si zahrál asi tak jako teď na MS v repre... při rozestavení Barcy on DM prostě neni a pochybuju že ho Xavi s Iniestou pustěj místo sebe... a přestat ve 23 hrát a jen střídat případně hrát poháry to je pro hráče takovejch kvalit málo... viz. Hleb... chtěl do Barcelony a jak dopad... teď bude rád možná za WHU nebo Sun'land... a přitom hrál základ v Arsenalu... nesrovnávám Hleba s Cesem, jen si myslim, že na Barcu má čas... každýmu je jasný, že jednou náš klub opustí, Barcelona je jeho srdeční záležitostí... a 1) si myslim, že má vůči Arsenalu určitej "dluh" a když podepsal dlouholetou smlouvu tak by neměl utíkat, koneckonců blbost Barcy, že ho pustila jako "přebytečnýho" hráče, 2) pokud počká eště rok dva, možná tři, tak už bude třeba Xavi za zenitem (32 let) a pak už by to mohl mít Fabregas snažší...

Reagovat
milan78

Reagovat
smazaný uživatel

s tim dluhem mas podle me pravdu...ale myslim ze v barce by se pro nej misto naslo vzdyt hraval Sergio B. a ze by Cesc nezvladl stit ...

Reagovat
X-bano-X

Tak snad naposledy, toto by uz mal pochopit aj retard.....Barca ho nepustila. V Spanielsku sa smu uzatvarat zmluvy s hracmi az od 17 rokov. Arzenal ho sprosto ukradol nic viac. Dosiel za mladikom nasluboval hory - doly. Co vie taky 16 rocny o cti atd. Barca z neho spravila hraca, vychovala ho, uz pocas posobenia v barce bol na sampionatoch v svojich kategoriach najlepsim.....lenze dosiel Wenger, zamaval librami a Fabre pekne zutekal

Reagovat
justcall

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se tady o Fabregasovi vyjadřuješ, jako by v 16-ti ještě chodil v plenkách a mlíko mu teklo po bradě.

Reagovat
X-bano-X

Tak jasne 16 rocny je plne vyspely clovek uvedomujuci si nasledky svojich rozhodnuti......tak ti dam priklad. Si 10 rocny genius napr v prirodnych vedach, ista sukromna firma ti uz od detstva plati studium, investuje do rozvoja tvojich schopnosti ale kedze si dieta tak s tebou nema pracovnu zmluvu. Ty sa tam naucis vsetko a potom pride panko z ciny kde deti pracuju uz od 6 rokov a povie juuu ty si ale sikovny vies kolko vela penazi by si si mohol u nas zarobit za to co tu robis zadarmo? postavime ti laboratorium na mieru, prides aj s rodicmi a zasypeme vas zlatom a ty povies juuuuuuu .....................snad ti to doslo inak to uz povedat neviem.

Reagovat
SunFells

Bylo to nečestné vůči Barceloně, to ano ...Ale on sám toho určitě nelituje, v Arsenalu měl jednodušší cestu a za tím tam určitě šel. Také k tomu určitě měla co říct jeho katalánská rodina, jež je přece velkými fanoušky oné Barcelony a přesto svolila ...Nechala si zamávat librama před obličejem a vidinou, že jejich synek bude mít rychlejší cestu k vrcholu.

Reagovat
justcall

Reagovat
X-bano-X

Ja pisem v podstate to iste, reagoval som na bludne info ze v barce bol nepotrebny a preto odisiel, co samozrejme nieje pravda. To ze sa nechal zlakat on je pochopitelne..v takom veku. To ze ho tam pustila rodina, ako pise socios je pre mna nepochopitelne. Dufam ze teraz su TI socios radi ked vidia ako ich syn(vnuk) sa snazi natiahnut klub ktoreho su clenmi....osobne Fabreho nemusim. Viem ze je to najlepsia alternativa za Xaviho ale brat za kazdu cenu cloveka, ktory vyhlasuje aky je hrdy katalanec a pritom pri prvej prilezitosti sa na cele katalansko vyserie a zduchne si za peniazmi je usmevne. Nech si len ostane v Arzenale a z dialky sa prizera na uspechy Barcelony. A ked vo veku Henryho bude chciet aspon raz vyskusat pocit vitazstva v LM alebo La lige nech ma dvere zatvorene, snad si potom uvedomi co sposobil. Nevidim jeden, JEDINY dovod preco by sa mal klub pred nim plazit a spravat sa k nemu inak ako sa on spraval ku klubu, snad len preto ze sme " viac ako klub" nebudeme sadat na lep kazdemu zlatokopovi co zaklope na nase brany.

Reagovat
afc

Fabregas je zlatopk?Na to si ako prisiel?

Reagovat
X-bano-X

Tak ked sa clovek necha zlakat na peniaze zvycajne sa vola zlatokop, ale tak u vas je takato taktika lakania mladych talentov bezna, cize chapem ze sa to nepocuva lahko.

Reagovat
afc

A on sa nechal zlakat na peniaze?Nebolo to nahodou niecim inym?A to co mu Wenger slubil,to aj splnil,takze nechapem o co ti ide.A este mi menuj akych mladikov nalakal Arsenal na peniaze?

Reagovat
X-bano-X

a na co zlakas 16 rocneho? cukriky?babenky(anglicanky su teda nic moc no)?

Reagovat
afc

co tak,ze dostane sancu hravat v zaklade v tej dobe jedneho z najlepsich timov sveta?

Reagovat
SunFells

Teď už zacházíš daleko, tohle jsou jen slova zhrzeného fanouška ...Cesc měl jiné důvody jít do Arsenalu, viz výše.

Reagovat
X-bano-X

zhrzeneho fanusika? ak by si si precital moje posty zistis ze ja nie som za prichod Fabreho do Barcelony, takze neviem no.

Reagovat
SunFells

To jsem si přečetl, možná to tak i bude ...Ale zároveň se o něm vyjadřuješ s notnou dávkou nenávisti, odchodem tě evidentně velmi nasral a proto jsi zhrzený ...a snažíš se na něj házet samou špínu.

Reagovat
X-bano-X

ale no, nehádžem na neho špinu, je to výborný hráč, ktorého vychovala Barcelona, ku ktorej sa od zachoval ako špina.....to by sa možno dalo prekusnuť. Ale to že sa vyjadruje aky je socios, hrdy katalanec a teraz ked je o neho eminentny zaujem z materskeho klubu, vyhlasi ze tam chce hrat, ale spravi to sposobom kupte ma za 60 melco a budem u vas hrat.... pride mi to ako spina cislo 2. To je tak vsetko. Nehadzem spinu len konstatujem fakty z minulosti a jeho sucasnych vyjadreni.

Reagovat
SunFells

Tak ta částka jde mimo něj, vytvořil si ke gunners taky nějaký vztah a za čím víc odejde, tím méně ho budou kamenovat fans Arsenalu ..ale jak jsem napsal, on na to nemá vliv. Prostě chtěl být velkým fotbalistou, což mu Arsenal mohl umožnit mnohem rychleji a také umožnil ...Teď se chce vrátit dom za rodinou, přáteli a Barcelonou, jejíž hráči ho k tomu neustále tlačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduše je blbost,že odešel jako přebytečný hráč.Už jenom proto,že před odchodem byl ve své kategorii kapitánem týmu.Za druhé mu Arsenal nabídnul přestup,do velkého Anglického týmu,který snad ještě v té době vyhrával tituly,nabídnul mu profesionální smlouvu,nabídnul mu Londýn a tak dále...Na jeho místě bych z toho byl asi taky paf a asi bych taky chtěl jít.Prostě vyrazit do světa.V Barceloně byl přece jen "jenom" doma. (co bych za takový domov dal že:o) No a tím se dostávám k tomu,že po tom všem se teď najednou bije do prsou jak je hrdý katalánec a jak prostě musí jít do Barcy.Nechápu to a zdá se mi to pro fanoušky Arsenalu i pro Wengera jako dost velký podraz. (myslím že na jeho výchově se Wenger podílel s Barcou 50:50,páč z Barcelony v 16ti určitě neodešel jako hotový hráč.) Jinak si myslím,že prostě ztratil víru v to,že by Arsenal mohl vyhrát nějaký titul.A když poslední dobou viděl,jak Barca vyhrává,jak Arsenal v přímé konfrontaci přejela a ještě k tomu teď MS,kde titul vyhrála v podstatě zase Barca....Tam do něj měsíc v kuse Puyol a spol neustále hučí ať se vrátí,tak se asi není čemu divit.A v Barceloně se prosadí.Xavi už není nejmladší a nemůže každou sezónu být tak vytěžovaný jako loni.To už byl fakt extrém.K tomu připočtu křehkost Iniesty,tak si myslím že Pep moc dobře ví,proč ho tak dlouho chce.Budou se točit tři hráči na dvou postech a Barca by byla zase o hodně silnější.No uvidíme,jak to nakonec dopadne,ale nemám z toho průběhu vůbec dobrý pocit...

Reagovat
alcantara

pekne kecy o jednoduchsej ceste, ved kto uz dava viac sanci svojim odchovancom, ked nie barcelona? zopar papierikov z prveho kontraktu, zopar arsenovych reciciek a sup smer londyn

Reagovat
SunFells

Už vidím Fabregase, tehdy braného jako "talent", pravidelně hrát v konkurenci Xaviho a Iniesty, když si dost možná posedí i jako "hvězda" až přijde

Reagovat
X-bano-X

Ono uz v tom case bol najlepsim hracom na majstrovstvach a predpovedala sa mu velka buducnost. Cize on nebol len tak niekto, bol brany ako top zo svojej generacie. Cize nie len nejaky talent.

Reagovat
SunFells

Já to vím, ale vidina prosazení se nebyla velká ...V Arsenalu dostával mnohem víc příležitostí než by mohl dostávat v Barce, mohl fotbalově růst na nejvyšší úrovni v 17 letech ..kolik dalších mělo takovou možnost?

Reagovat
alcantara

hlavne iniesty v tej dobe

mozno by sa presadil, mozno by sedel, kazdopadne by sancu dostal a zalezalo by len na nom, ako by sa so svojou poziciou vysporiadal, trpezlivost sa vyplatila vsetkym odchovancom, ktory dnes pravidelne hravaju, najviac snad v pripade iniesty, ktory zo zaciatku pravidelne vysedaval.

ak by sa nepresadil, odisiel by za dohodnutu prestupovu sumu, ktoru by sme si ako klub, ktory ho vychoval, zasluzili, urcite nie tymto uteceneckym sposobom

Reagovat
SunFells

Iniestu jsem tam řadit neměl, pravda

..Jinak my se nebavíme o tom, že to bylo vůči Barceloně podlé ..to vidí každý, kdo má otevřené oči. Mluvíme o tom, že se jeho chování dalo pochopit. Arsenal mohl ukojit jeho ambice a taky se tak stalo ...Ve 22 letech by těžko byl v Barceloně na té úrovni, na jaké byl tuto sezónu v Arsenalu.

Reagovat
alcantara

pochopit jeho chovanie sa da, ale vypoveda o jeho lojalnosti ku klubu, ktory ho vychoval, k domovu, o jeho ochote splatit klubu to, ze ho vychoval a dal mu v mladom veku sancu. navyse uz v tej dobe musel napriklad v podobe carlesa, xaviho alebo zacinajuceho valdesa vidiet, ze sa nenachadza v ziadnom klube tipu chelsea a cestu do prveho timu zarubanu rozhodne nema.

reci o jeho terajsej kvalite su kratkozrake a tazko dokazatelne ci obhajitelne, ja mozem tiez tvrdit, ze cesc by bol v sucasnosti najlepsi hrac na svete, ak by zostal v barcelone a nemas mi to ako vyvratit preukazatelnymi faktami

Reagovat
SunFells

..Fakta pochopitelně ani mít nemůžu, zmiňuju velmi malou pravděpodobnost - "...Ve 22 letech by těžko byl v Barceloně na té úrovni, na jaké byl tuto sezónu v Arsenalu."

Reagovat
alcantara

mala ta pravdepodobnost urcite nie je, tych prikladov uplatnenia sa odchovancov je az prilis mnoho

Reagovat
SunFells

A všem stál v cestě hráč formátu Xaviho nebo Iniesty ...Vážně myslíš, že Cesc by jako ta "velká naděj" vytlačila ze sestavy některého z nich? Celkem dost nepravděpodobné, hádám že by byl jako střídající hráč první volbou.

Reagovat
alcantara

mozno by sa vypracoval na defenzivneho hraca, mozno by sa iniesta pretvoril na kridlo a zapracoval by sa vedla xaviho,...moznosti je niekolko, v 16 rokoch mozes hraca tvarovat a prisposobovat podla potreby timu. ta sanca tu bola, teraz uz mozme iba polemizovat a dufat, ze rosellovi nehrabne

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregasovi bylo 16 = věk, kdy se většina dětí rozhoduje o směru, kterým se bude ubírat jejich budoucí studium/kariéra. Jasně, že to nejsou dospělí, kteří si plně uvědomují následky svých činů a podobně, ale zase to už nejsou ani malé děti, které se dají koupit sáčkem bonbonů.

Arsenal tehdy prožíval svoji zlatou éru, zatímco Barcelona byla v útlumu... a tak se Fabre prostě rozhodl pro Arsenal, kde by měl snazší cestu. Mohl v Barceloně zůstat, mohl se poprat o svou šanci, ale rozhodl se pro odchod. Wenger mu samozřejmě určitě nasliboval spoustu věcí, ale Fabregas má na tom taky podíl viny... pohádka o tom, jak zlej strýček Arsene ukradl malého a bezbranného chudáčka Cesca není zas až tak pravdivá. Krádež to v jistém smyslu byla, ale přirovnávat to třeba ke krádeži auta, jak už jsem se tady taky jednou dočetla...

Reagovat
X-bano-X

Ako pisem vyssie, Fabre nieje bez viny resp. jeho okolie ale kradez to bola. Byt v Texase uz gule vasich skautov vysia na branach Nou Campu pre vystrahu ostatnym zlodejom. Vsetci vieme ze toto nieje prvy pripad a Arzenal to robi dost pravidelne. Uz len za aktualne sumy o tom ako kruzite okolo nasich mladych nadeji by som zrusil vsetky styky s Arzenalom a vydal k tomu prehlasenie. Aktualne mame v akademii poklady, ktorym sa Fabre nevyrovna a to uz je co povedat.

Reagovat
smazaný uživatel

Okolo koho z vaší akademie momentálně kroužíme? Nám už se dere na povrch naše vlastní mládí...

Reagovat
X-bano-X

Uz davnejsie som cital o zaujme o nas asi najvacsi poklad Gerard Deulofeua.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? O tom vůbec nevím... zkusím to pohledat.

Reagovat
X-bano-X

Tak mesiac alebo 2 dozadu som o tom niekde cital. Chlapec je mlady a kludne by to mohlo dopadnut ako s Fabrem

Reagovat
SunFells

To máš asi lepší informace než ostatní tady. A neobviňuj Arsenal, obviňuj systém.

Reagovat
X-bano-X

hmmmm v USA pri obhajobach ludi kde ide o trest smrti tiez pouzivaju takuto frazu. Na vine je system, nie moj klient......

Reagovat
SunFells

To není vhodné přirovnání ...Jsou stanoveny pravidla a Arsenal je neporušil ...Využil velké skuliny, která je využívaná kdekým, nejen Arsenalem.

Reagovat
X-bano-X

To je samozrejme pravda. Mne vadi ze to odporuje moralnemu kodexu a ze s tym zjavne ludia nemaju problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Morální kodex? V dnešním fotbale? Podívej se třeba na pravidelné blitky některých vašich hráčů do novin. A taky to zjevně určitým lidem vůbec nevadí. Mně nezáleží na tom, že tyhle kecy mají prý "ovlivnit Cesca" (což je mimochodem pěkná blbost, protože do něho můžou rýpat v soukromí na dovolené... ), ale je to hrozně nefér vůči fanouškům, kteří s přestupovou politikou svých klubů tak nějak nic nezmůžou... prostě mě mrzí, když člověk v novinách pomalu každý druhý den čte o tom, jak je u nás Fabregas jenom na hostování, jak u nás nic nevyhraje, jak ho držíme jako ve vězení... a tak. Prostě kdo jsi bez viny, hoď kamenem.

Reagovat
smazaný uživatel

Trest smrti? Kde jsme se to dostali, proboha...

Reagovat
X-bano-X

nutna davka zvelicenia, na efekt

Reagovat
smazaný uživatel

to samý teď dělá Barca... až na to, že Cesc je pod smlouvou

Reagovat
X-bano-X

dela co? barca dala ponuky, Arzenal ich odmietol, Fabregas sa vyjadril ze chce prestupit, na to ze hotoveho hraca ukradli a mozu ziskat 35 melco je to az az.

Reagovat
afc

ake az az?ak da niekto za kopyto 25m,tak nemoze cakat,ze Arsenal preda jedneho z najlepsich zaloznikov za 35.Wenger a spol nenechaju so sebou vyjebavat.

Reagovat
justcall

Wenger a spol. přijeli s dodávkou, ve spánku Fabregase odvezli z Barcelony, potom ho sedm let drželi v zajetí v Londýně a teď ho prodají?

Reagovat
X-bano-X

vid co som pisal o danom pripade vyssie a nerob zo seba nesvojpravneho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe to už je moc.....

Reagovat
eibe

a jak si představuješ že tam bude figurovat? myslíš že ho pustí Xavi a Iniesta do středu zálohy? v Arsenalu si zahraje na dost vysoké úrovni.A co to planceš s tou ligou..PD se zdaleka nehrabe kvalitou soupeřů na PL

Reagovat
M0rb1D4S

Ty inteligente.. Anglie byla až na 5. místě za třeba Argentinou a Brazílií.. to chceš ty žebříčky brát opravdu vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ČTK "I ended up very upset" ... řekla bych, že v kontextu s tím ostatním, co říká, byl spíš rozrušený než naštvaný...

Reagovat
Emqick

tak nějak..

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

CTK jsou sileny lames, to kazdy vi, kazdej jejich clanek

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to se Arsenal má... bez něj budou poloviční...

Reagovat
smazaný uživatel

poloviční?? tak to určitě nebudou, toho bych se nebál

Reagovat
smazaný uživatel

no tak je pravda že bet Henryho hráli taky dobře... třeba jim to pomůže...

Reagovat
smazaný uživatel

no z určitýho úhlu pohledu - co je lepší? mít v týmu hráče, kterej chce hrát jinde takže možná neodevzdává 100% nebo náhradu, která je oddaná klubu na 100%?? achjo, proč nemůžou bejt všichni jako Verminátor, Robin nebo Gael

Reagovat
Trand

Gael

Reagovat
smazaný uživatel

a barca hlavně na něj těch 50meha nemá a oni ho za levněji neprodaj

Reagovat
fantomas

Ježiš, tak už táhni ale. To je jednou, jak to tu miluješ, podruhý jak tě vábí Barcelona. To celý během jednoho léta. Už mě to fakt nebaví. Teď už je to teda doufám definitivní, Wenger snad nesvolí na tu směšnou částku a éra bez Fabregase, na kterou se už i docela těšim, může začít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

ASpoň si zahraje Jack.

Reagovat
Counter

Takhle se nechat oblbnout ČTK...

Reagovat
fantomas

To už je jedno, jestli tohle řek, nebo kdy to řek...faktem je, že nerozhodný je (ačkoliv se to dá chápat), a to dlouho, což mě logicky štve.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tý eufotii s nároďákem, která navíc přišla ještě v době, kdy Barca stupňovala svůj tlak na Cesca a kdy se dalo (po 6 7 letech) čekat, že už možná odejde se ani nedivim, že je Cesc trochu nerozhodný. Ale neměl by takový být dlouho, to je pravda.

Jinak na fotbal Arsenalu bez něj se taky tešim. Jestli se chytne nějaký rychlé hry schopný (Nasri, Wilshere) špílmachr, tak to může být paráda.

Reagovat
Amos

Špatně přeložený článek . nic víc .

Reagovat
papos182

Taky jsem zvedavy, jak se mu letos bude darit, kdyz v Arsenalu bude hrat jen z donuceni...

Reagovat
fantomas

? On snad nemůže odejít už toto léto?

Reagovat
smazaný uživatel

může, ale Barca nepošle adekvátní nabídku

Reagovat
fantomas

Třeba (snad) se pochlapěj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Adekvátní nabídku už poslali....

Reagovat
fantomas

35 je adekvátní? To nemůžeš myslet ani ze srandy.

Reagovat
soukup

hlavně když stejná cena je podle byla adekvátní za Yayu

Reagovat
smazaný uživatel

Za našeho odchovance, kterého jste nám ukradli je to až moc

Reagovat
fantomas

To je možná racionální pohled, ne však praktický. Faktem je, že jeho tržní hodnota je teď rozhodně vyšší.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je podle tebe jeho cena ?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jestli šel Yaya za 35. Tak Fabregase bych pod 50 neprodal

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, 50

Reagovat
fantomas

50 a víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si jistý,že kdyby ho Barca tenkrát chtěla udržet,tak by ho udržela

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěla ho udržet

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne,když podepsal jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Uděláme kompromis:Barca ho chtěla udržet a Cesc chtěl do Arsenalu,bereš?

Reagovat
smazaný uživatel

Alda.ali s posledním příspěvkem je skutečnosti zdá se nejblíž...

Reagovat
eibe

kdybyste měli rádi tak ty odchovance,tak byste poznali jaký to je talent a neposílali ho pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo ho pryč neposílal, Barca ho chtěla udržet, když byl ve své kategorii dokonce kapitán...

Reagovat
justcall

ale Cesc se rozhodl sám odejít (respektive jeho rodiče rozhodli), kdyby nechtěl odejít, tak by zůstal v Barce, ale Arsenal byl tehdy nabitej a silnej

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? My sme ho neukradli v Barce ho nechtěli tak si ho AW za nejaky maly peníz přivedl do Londýna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

On ho vlastně našel hladového na ulici že? ...Celkem se divím, kolik lidí je o tomhle přesvědčeno a nerozumím proč.

Reagovat
smazaný uživatel

To neříkám, ale myslím si že kdyby ho chtěli udržet tenkrát tak že to udělali, ale tvrdit že sme jim ho ukradli je docela silné.

Reagovat
SunFells

Celkem přiměřené ...Byl u tebe někdy chlápek od jiné pojišťovny? Prostě nějací pánové přišli na náštěvu, měli dobré argumenty a řadu slibů.

Reagovat
justcall

na tom není nic špatného, dokud mu nemířili pistolí na čelo... prostě je to člověk a kdyby do Anglie nechtěl, tak nemusel

Reagovat
SunFells

Já neříkám že je na tom něco špatného, ale vysvětluju mu jak to asi bylo ...Já to tomu pojišťovákovi hned podepsal

Reagovat
justcall

říkáš, že je přiměřené to označit jako krádež.. byla v tom určitá vyčůranost no

Reagovat
smazaný uživatel

Beru pokud mu nabídli to že bude v Arsenalu hrát za první tým tak se mu asi nedivím že šel. To by asi v Barce jisté neměl. Ale pokud chce odejít tak bych ještě počkal Xavimu je 30 a ted zarí. Když Ještě Fabre vydrží ze 2 nebo 3 roky v Arsenalu tak potom Xaviho jen plynule nahradí. Ted by podle me moc sanci se dostat do zakladu nemel.

Reagovat
SunFells

a on se nechal zlákat.

Reagovat
papos182

Ja z toho rozhovoru pochopil, ze ho odejit nenecha.

Reagovat
captain18

No tak Nasri sa zatial v priprave na jeho poste ukazuje super..

Reagovat
fantomas

To víš, že jo. Cescova aura "pana nenahraditelného" je nesmyslná.

Reagovat
captain18

Ja osobne nechcem aby aby odisiel ale....Myslim ze by sa uvolnilo miesto Nasrimu a konecne by ukazal co v nom je..Ak sa nemylim v Marseille hral na tom poste skvele a aj v repre..Spolu s Jackom a Songom by to mohlo klapat..Na tom kridle to neni to prawe..A pomohlo by to aj Rosovi..Playmakery a hraju kridla..Newem..

Reagovat
fantomas

Ano, Cescovým odchodem se uvolní jedno místo, které je potřeba k tomu, aby se všichni posunuli na svý posty. Teď jen aby jim vydrželo zdraví, to je v tuhle chvíli to vůbec nejdůležitější.

Reagovat
captain18

No stym zdravym..Este ani nezacala sezona a uz sa to plni..A to pride repre pauza..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

To si to teda načasoval...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

V Barceloně hrát zřejmě nebude.. Kdyby odešel za dva roky, tak to je jiná..

Reagovat
fantomas

Jo takle. No to asi jo no.

Reagovat
tomasinho

Místo ve vždycky najde, navíc ten herec Iniesta je pořád zrann¨ěný z těch svojich pádů, takže by si i zahrál. Nebo může proti těžkým soupeřům Iniesta na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, myslím, že by ale Fabregas neměl hrát se Xavim společně..

Reagovat
tomasinho

Tak já myslím, že si možná i vyhověli. Hráli by něco jako v repre s tím, že Fabregas by hrál úlohu Alonsa.

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi ale výborně brání.. Rozehrává a k vápnu se tolik nedostává, zatímco je právě tohle Fabregasova největší zbraň.. Fakt nevím, ale myslím, že kdyby to bylo jak říkáš, tak by to už VdB zkoušel v repre..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

to by měl být impuls pro kouče a celý vedení, aby se začali soustředit na anglický hráče pro který bude životní cíl a čest hrát za arsenal a ne furt nějaký katalánce a buh ví co všechno, který se jen třesou aby mohli hrát za barcu/ac milan...cesc, hleb, flamini, sylvinho, gio atd

Myslim si, že anglán by si kapitánský paásky vážil 1000x víc než katalánec.

Reagovat
fantomas

A kde si vzal, že on si ji neváží? Já byl s jeho kapitánstvím nadmíru spokojen, navíc i teď jde vidět, že si svou zodpovědnost uvědomuje, ví, co dělá a nedělá se mu to lehko.

Reagovat
smazaný uživatel

a navic Theo Walcott je v podstate tam jedinej anglican a toho si moc nedokazu predstavit s paskou

Reagovat
smazaný uživatel

no v současný době asi ne, myslel sem to spíš do budoucna...teď bych jí dal asi rvp nebo clichymu, kdyby cesc odešel

Reagovat
SunFells

Clichymu?

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne?? je tam už dlouho (vlastně možná nejdýl), nikdy sem o něm nečet nic negativního...a je to dříč

Reagovat
j_mrazik

Až na ty výkony na něm moc negativního není, to je fakt.

Reagovat
SunFells

Takový tichý dříč, není moc autoritativní.

Reagovat
smazaný uživatel

proto sem napsal prvního robina, ale potom nevim kdo jinej...náladovej aršavin ne...vermaelen je tam rok a dál?? nevim o nikom

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy jako jediný aktivně pamatuje Invincibles, pokud se nepletu...

Reagovat
SunFells

To z něj ale nedělá dobrého hecíře ...Mě přijde jako ten kdo by měl být spíše řízen, než kdo by to měl řídit.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně by to mohl dostat Rosa, pokud bude hrát tak jako v přípravě

Reagovat
SunFells

Tomu to Wenger nedá ani omylem, potřebuje hrajícího kapitána Jasný adept je RvP ..dalšími Wengerovými kandidáty by byly asu Vermaelen, Arshavin a Almunia ...ale to bych se teda u posledních dvou jmen zhrozil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď poprvé udělá asi celou přípravu.. Měl by hrát.

Reagovat
SunFells

..je to Rosa, žijící sklenička ....Když odehraje zase kolem 35 zápasů, budu hodně spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

možná máš pravdu, ale mně se Clichy hrozně líbil, když se zranil Aaron... chodil mezi hráči, povzbuzoval je a hecoval... :)

i když pro mě by byl nejideálnější kapitán Robin nebo Thomas.

Reagovat
smazaný uživatel

ale já přece neřek, že si jí neváží...řek sem, že angličan by si jí vážil víc. vim, že to má těžký, ale jak ho potom budou brát fanoušci, když pořád opakuje, že jeho snem je hrát jinde...to by si měl jako kapitán nechat pro sebe.

Reagovat
fantomas

No, tisíckrát víc, což Cescův vztah k pásce degraduje vlastně na "velmi chladný". Což není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

ok přehnal sem to...uznávam

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že když zůstane tak to odehraje se ctí a profesionálně

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ale všechny ty kecy o kořenech, domově a tak... pěkná pohádka. :) Zvláštní... asi se mu domů zas až tak moc nechtělo, když podepisoval smlouvu do roku 2015. Prostě v Barce je momentálně úspěch, tak chce pryč... ale ani mu to nějak nemám za zlé.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc tam je spousta kamarádů z repre

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěř na duchy.. Normálně byl v Arsenalu spokojený, trenéra miloval, klub miloval.. Jenže ono jezdit na repre srazy, vidět jaká je atmosféra mezi jeho spoluhráči apod. tak je jasný, že ho to trochu tahá ke kořenům..

Reagovat
fantomas

To mi zas přijde zbytečný. Henry taky odcházel jako kapitán, někdo ho možná nechápal, ale přesto nikdo nepochybuje, že má Arsenal stále v srdci. Dochází na zápasy, mluví o něm pěkně, nebrání se budoucí spolupráci s ním. Fabregas je dle mě podobný případ. Na hřišti vždycky bylo vidět, jak mu je klub blízký, to samý v médiích. Jako kapitán dřel vždycky, i v krizi, i když se kolem něj všichni ploužili, on měl chuť a snažil se ostatní strhnout. A teď, když odchází, z něj stále mluví respekt, pokora. Takže bych to neviděl tak černě. Holt je to Katalánec, Španěl, a ty mají vazbu na rodinu hodně silnou. To je jedinej rozdíl oproti Henrymu, kterej vyloženě domovský prostředí nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně právě připadá, že u Fabreho to s tím "katalánstvím" není tak horký. Pamatuju si s ním pár rozhovorů, kde říkal, že by se nebránil Realu Madrid a podobně. Je fakt, že domů ho to asi opravdu táhne, ale zase bych z toho nedělala nějaký drama...

Reagovat
fantomas

No tak Barcelona je v jeho hierarchii určitě výš než Real, ale Madrid je pořád Španělsko a u něj bylo vždycky úplně nahoře prosté "vrátit se domů". Jiná země nepřipadá v úvahu, to je jasné, v tuhle chvíli už ani nasycený Real, nejspíš. Takže se čeká jen na Barcelonu. I tak, ať je to s tim Katalánstvim horký, jak chce, jeho vztah k Arsenalu bych si zlehčovat nedovolil.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, tak neměl odcházet, ale v 16-ti ho za to nelze vinit...Wenger by ho pustit měl

Reagovat
captain18

To by pacilo najma konkurencii..Ze?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, Arsenal má i tak dost kvalitních hráčů, ale když chce odejít, tak by ho měl pustit, protože je pak možný, že nebude odvádět 100% výkony a Barcelonu bych mu přál

Reagovat
captain18

Ok berem..

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Cesc je sympaťák......každopádně se mu trochu divím. Wenger z něj udělal no. 1.....v Barceloně bude jedním z mnoha.

Reagovat
smazaný uživatel

za prve cesc nikdy nevyhlasil ze chce ist do barcy ale ze je tazke rozhodnut sa medzi tymito dvoma klubmi...za druhe ten rozhovor s wengerom mal uz pred MS.......tu je vidiet ako si novinari tvoria clanky podla svojho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vyhlásil.

Reagovat
smazaný uživatel

veľmi emotívne, vyriešiť sa to dá len tak že wenger mu slubi o rok alebo o dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal by mohl znovu začít hrát 4-4-2

Reagovat
SunFells

Nevěřím tomu, že by Wenger změnil rozestavení ...použil by na jeho místo pravděpodobně Nasriho/Rosického.

Reagovat
fantomas

To těžko. Nasri ho zastoupí. Případně Wilshere.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

unavující, dlouhé, nudné. Přestup nebo zústaň, ale už se DOPRDELE rozhodni

Reagovat
fantomas

Reagovat
j_mrazik

Pošlete balík. On už v podstatě rozhodnutý je.

Reagovat
smazaný uživatel

Není co do toho balíku dát. Rossel je prý na dně

Reagovat
j_mrazik

Právě proto se to snaží dělat takhle. Je to od něj podle mne chytrý. Tímhle vlastně snižuje jeho hodnotu. Ale Wenger ho levně neprodá. Pokud ano, tak mne vyloženě opětovně na...

Reagovat
fantomas

Co ste si to zvolili?

Reagovat
smazaný uživatel

Laportu

Reagovat
Tomanatura

Tojo, vyhrat za svou vladu 3x LM, vladnout ve Spanelsku a s kadrem plnym odchovancu je otresna vizitka pusobeni prezidenta Joana Laporty

Reagovat
alcantara

2x

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to souvisi s financni situaci klubu?

Reagovat
fantomas

No ne, tak Rossel je tam novej, ne? A přicházet finančně vyčerpanej, to neni nic moc teda.

Reagovat
SunFells

To koukám ...jak to čtk pěkně nasměrovala

Reagovat
smazaný uživatel

To nebude strata len pre Gunners, ale aj pre celu PL

Reagovat
smazaný uživatel

Stejnak si v Barce sedne na lavku a bude se dívat na Iniestu s Xavim a pak max:si zahraje 15 minut...ale jak chce prodal bych ho a Barca by mohl klidně skrachovat!!!

Reagovat
Tomanatura

Saga arsenalsky Cristiano pokracuje. Ani bych se nedivil, kdyby to taky trvalo nejake 3 roky... Mezitim tu bude zhruba 700 clanku o tom stejnem a zhruba 700x vice komentaru...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

hladam a hladam a predsa neviem najst v ziadnej casti rozhovoru tuzbu uvedenu v nadpise

Reagovat
bakasa

dál nehledej,nenajdeš ji

Reagovat
FC Porto FC

pane bože to už tu je po stopátý

Reagovat
Usty

No, chlapečku, naráz "socio" a "gunner" bejt nemůžeš..

Reagovat
smazaný uživatel

Odejde a Arsenal vyhraje Premie League !! uvidíte

Reagovat
justcall

to by bol gól

Reagovat
Boban

nebo ve finale LM porazi Barcu

Reagovat
j_mrazik

Hossa style!

Reagovat
DelPiero137

Podla mna to nie je dobry tah. V Barce je uz vela hviezd, vela tvorcov hry. Nemoze mat kazdy loptu na kopackach. V Barce sa moze stat priemernym hracom, nemusi dostat tolko prilezitosti na realizaciu. Mozno keby odisiel Xavi, tak by to malo vacsi vyznam.

Chapem ze ho to taha do Barcy (mozno aj koli vidinie vacsich uspechov ako s Arsenalom), ale pre jeho karieru to nemusi mat dobry vplyv.

Reagovat
justcall

Reagovat
smazaný uživatel

jako ,,rozenému" gunnerovi mi pomalu dochází s Cescem trpělivost!Už si pomalu přeju,aby odešel a místo něj přišel třeba Gourcouff,nebo Ozil,protože kapitán Arsenalu by se měl umět jasně vyjádřit a ne predvadet todle divadlo jako on,osobně bych preferoval jako kapitána RvP,ten se jasne vyjadril,ze ma Arsenal v srdci a neumi si sam sebe predstavit v jinem dresu a kdyz mu koncila smlouva a spekulovalo se o zajmu Man.U.,tak to razantne odmitl,ne jak CF4

Reagovat
smazaný uživatel

Oba sní o Barceloně. Jak Ozil, tak Yoann.

Reagovat
FC Porto FC

Yoann by se v Pl ztratil.............

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

s arsenalom nikdy nic velke nevyhra

ja osobne ho do barci nechcem, naco by nam bol?

Reagovat
justcall

duležitější je že on tam chce a oni ho chcou

Reagovat
afc

nevies ake cisla padnu v lote?

Reagovat
smazaný uživatel

nemzoem vediet zasa vsetko :)

Reagovat
cristiano.K.

určitě by barce hodně pomoh,ale jestli Pep sledoval MS tak musí uznat,že Busquet se čím dál více zlepšuje.....proto bych ho nechal víc hrát a "nevyhazoval miliony"

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak co tam na tý lavičce budou všichni dělat... to bude nejdražší laviška široko daleko...

Reagovat
cristiano.K.

barca na to má viz jejich analýza finanční situace

Reagovat
smazaný uživatel

ako mozes porovnavat sergia a cesca ?? cescov prichod by sergia niako neohrozil pretoze defenzivny stit v zalohe musime mat , jedine co by bola dilema poskladat ostatok zostavy

Reagovat
cristiano.K.

tak mi poskládej základ a ukaž kam chceš vložit fabregase

Reagovat
smazaný uživatel

nikam ty inteligent , sedel by na lavicke ako prva alternativa na striedanie , snad necakas ze ti bude tvorivy zaloznik hrat defentivny stit a miesto rozdavania lopt bude robit suboj za subojom , ty si fakt asi velky odbronik

Reagovat
cristiano.K.

umírám smíchy hlavně nečekám,že hráč,který má cenu přes 30mega bude sedět na lavičce.....už to radši nekomentuj ati se ti ostatní nesmějou

Reagovat
smazaný uživatel

ked mohol sedet hrac za 60 mega tak preco nie ten za 30 ?? VYPNI PROSIM TA FIFU A VRAT SA DO REALU saso pocmarany

Reagovat
cristiano.K.

ještě nějakej joke na závěr?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem si ce komu fandis , ale podla toho co pises spanelsky futbal nesledujes a barcu beries ako tym hviezd kde kazdy mega hviezda musi automaticky hrat , ak si myslis ze si vtipny tak si to mysli ,ale jediny kto je tu k smiechu si ty a tvoje pubertalne dementne futbalove nazory a postrehy

Reagovat
cristiano.K.

ve španělsku nefandím v podstatě nikomu...španělský fotbal sleduji velmi dobře,barca šlape jako dobře seřízený stroj....měl by si se probrat do reality hráč za takové peníze se nekupuje na lavičku nebo mi tu ještě chceš říct,že Villa začne na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

villa nie to je jasne , ale povedz mi kam by si dal cesca , resp ako by si to poskladal ked xavi ma miesto iste a sergio tiez kedze barca bez defenzivneho stitu hrat nemoze ako by si poskladal tu zostavu ak by prisiel cesc som velmi zvedavy jedine miesto kde by mohol hrat je zaloha so xavim a za nimi sergio ... tym padom by v predu hral trojlistok villa , messi , iniesta a hraci ako pedro , bojan , ibra na lavicke , to je blbost ..... alebo dat hrat pedra ci ibru ale tym padom by sedel iniesta .. co je este vacsia hovadina .... jednoducho v zostave by prenho nebolo miesto to musis uznat , ved ani v repre nehra zaklad ... jednoducho ak by mali hrat vsetky hviezdy tak by muselo hrat 14 na 14 .. bohuzial futbal v poli hra len 10 hracov ...

Reagovat
cristiano.K.

přečti si znovu můj první komentář tím jsem chtěl říct,že fabregas není potřeba... já ti jen tvrdím,že jeho příchod by ho automaticky katapultoval do základu! Hra barcy bez messiho,iniesty,xaviho je nemyslitelná,doufám,že Pedro se udrží v základu a začne se prosazovat bojan,Ibru tvrdě nemusím...

Reagovat
smazaný uživatel

aha takto , tak to potom 100% suhlasim .. kupit ho o 2 roky a bude vymalovane

Reagovat
cristiano.K.

at přijde za 3 roky to už mu třeba xavi své místo s radostí přenechá

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak sa da , xavi uz vyhral vsetko co mohol a pre barcu spravil velmi vela , bude chciet urcite odist dostojne

Reagovat
smazaný uživatel

Ibru by měli poslat pryč... Fabregase nepotřebujou... vůbec by se jim tam nehodil... silně pochybuju že by na lavičce seděl iniesta nebo dokonce Xavi... Busquests haje taky hezky tak proč zase větrak už tak dost prázdnou peněženku...

Reagovat
smazaný uživatel

nikde jsem nečetl citaci Fabregase:,,Ano,chci odejít z Arsenalu a přestoupit do Barcelony",tak nevim,co plašej zase...

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo přebere kapitánskou pásku?

Reagovat
smazaný uživatel

To je idiot.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
alcantara

to uz vieme 7 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem si teda nikdy iluze o jeho intelektu nedelal, to je pravda...

Reagovat
alcantara

ja si nerobim iluzie o jeho charaktere, vidim to narovnako ako u piqueho

Reagovat
Counter

Vždyť neřekl nic nového, než před dvěma měsíci, kdy to celé začalo. Pokecal s Wengerem o tom, jak je Arsenal oproti Barceloně marný (taky bych nechtěl mít za zády Fabianského), a že by tam rád přestoupil. S pochopením se nesetkal a je vlastně malý zázrak, že se neuchýlil k žádné kritice klubu navzdory všem těm užvaněným idiotům...

Reagovat
smazaný uživatel

Nic to na mym nazoru nemeni, nemusel ses premahat.

Reagovat
Counter

já jen, že s tím jdeš s křížkem po funuse, takový komentář tu měl viset dříve...

Reagovat
smazaný uživatel

Az ted jsem dospel k nazoru, ze uz to prehani

Reagovat
Counter

Teda ty máš trpělivost... Ale chápu, koukat několikátým rokem na dvojčata, to zocelí každého

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sem rikal, od Cesca zadny vztah k Arsenalu necekam, vy tam nikoho takovyho ani nemate, ale aspon loajalni by byt mohl... Dvojcata nikam odejit nechcou, takze to s tim nijak nesouvisi

Reagovat
Counter

To je jen dobře, že chcou zůstat Cesc má vztah spíš k Wengerovi než k Arsenalu, za srdcaře bych označil aspoň Persieho.

Reagovat
smazaný uživatel

Srdcar mozna, klubisty tam ale nemate. Urcite ne takovy, co by zustali celou karieru

Reagovat
Counter

Třeba se toho dočkáme u Jacka nebo Gibbse, Walcotta radši ne

Reagovat
fantomas

Co to zas plácáš? Jakej vztah? Nedělej, že ho teď nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze u nej jde jasne poznat, kteremu klubu patri jeho srdce, vic za tim hledas zbytecne.

Reagovat
fantomas

Krásně to teď obcházíš. Nikdo se nebaví, kdo si jeho srdce získal víc. Faktem je, že Arsenal si ho taky získal a tyhle jeho prohlášení nejsou žádnym pokrytectvim. Dokazuje to celou sezonu (a nejen ji, ale předtim to můžeš svádět na nevyzrálost či co já vim), na hřišti i mimo něj. Že má k domovině větší vztah nikdo nevyvrací, všichni to chápou...já se vyjadřuju k tvýmu "žádnýmu" vztahu k Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, mas pravdu, vztah ke klubu nejaky ma (k Barcelone bohuzel vetsi), ale prave proto me mrzi, ze tohle prohlasuje. Nevim, co z toho rekl doopravdy, ale to jeho chovani me stve. Ja chci taky, aby v PL zustal.

Reagovat
fantomas

Tak štve. Omílat pořád dokola to věru nemusí, ale na druhou stranu mu věřim, že to pro něj byl nesmírně těžkej rozhovor a že po něm byl rozrušenej.

Reagovat
minoLFC

kde tam chce hrat blazen?

Reagovat
smazaný uživatel

Radeji uz nechod, protoze takove nerozhodne lidi tu nepotrebujeme. A to, ze jsi Katalanec jsi mel vedet pred 7 lety.....Boixos by ti dali

Reagovat
asskicker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Jit z nejlepsi ligy sveta do nejake 2. nebo 3. ?

Jeho absence v PL by me mrzela, ale rozumim mu.

Reagovat
smazaný uživatel

jezis maria co sa tu kazdy treti ohana tym ze PL je najlepsia liga , to su argumenty jak pod ma pichat do ucha

Reagovat
Nikikrew

Nasri ani Rosicky he nenahradia.To urcite nie.Ked bol zraneny na konci sezony sme skoro vsetko poprehravali.Proste ho potrebujeme ak chceme titul.Nech ostane v Arsenali 2-3 roky a potom moze ist kludne domov.Neverim ze by toto fanusikom AFC spravil...uvidime co nastane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Co blbne? Do 5i let bude Arsenal vyhrávat všecky možný trofeje

Reagovat
cristiano.K.

třeba nechce čekat 3 a více let,což se není čemu divit

Reagovat
$dolar$

Jit z 2. nejlepsi ligy do 5.? To by musel byt blazen...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AW vie prečo ho nepredáva, pretože h niekto nenahradí, jediný kto prichádza do úvahy je RAMSEY a ten je dlhodobo zranený takže túto sezónu určite nepôjde nikam

Reagovat
SunFells

Do úvahy připadají hned 4 hráči, tam nás tlačit bota po jeho odchodu nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

hej hej , problem vidim momentalne v otazke stoperskej dvojky ku vermaalenovi

Reagovat
SunFells

To je skutečně velký problém ..a další hned v bráně.

Reagovat
smazaný uživatel

a co ten sxhwarzer ? z toho nic nebude ? myslim ze by to bola slusna jednotka na 2/3 roky kym sa nezozenie niekto iny , alebo resp kym vito/lukasz niakym sposobom futbalovo nedospeju do pouzitelneho "veku"

Reagovat
SunFells

No, teď by se s tím po Sparkyho náznaku sice mohlo trochu pohnout ...Ale z Wengerových vyjádření mám pocit, že jedničkou bude někdo z naší brankářské čtveřice.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to potom asi almunia , fabianksy , mannone .. neviem kto je tam 4

Reagovat
SunFells

Szczesny ...ale nasadit ho by bylo hodně odvážné.

Reagovat
smazaný uživatel

niaky mladik ? asi by bolo dobre riesenie hostovacka niekde v 2/3 lige v tyme zo stredu tabulky .. ak by odchytal aspon 15/20 zapasov dalo by mu to hodne si myslim

Reagovat
Counter

Szczesny je z těch čtyř nejlepší, na hostovačce byl loni a ohromil všechny...

Reagovat
SunFells

Někteří v něm vidí jedničku pro další sezónu, ti někteří ho dokonce považují za "nového Casillase" (většina z nich soudí z videa na youtube) ...Reference jsou na něj prostě výborné, ale nemá za sebou snad ještě ani jeden zápas na nejvyšší úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

ak by dostal sancu v priprave a chytil by sa tak by to bolo dobre , jedna sezona ako dvojka a mozno dalsiu uz by to bolo lepsie a lepsie .. uvidime , som zvedavy na arsenal , tym maju dobry , potencial velky , cakam opat umiestnenie v prvej trojke

Reagovat
Counter

Řekl bych, že nejerudovanější názory lze získat od fans Brentfordu, kteří ho měli narozdíl od nás pravidelně na očích.

http://gunnerblog.com/?p=2468

Reagovat
SunFells

Četl jsem to a říkám, že reference na něj jsou výborné ...Ale taktéž beru v úvahu, že ještě není prověřený velkým fotbalem.

Dál už se o něm, jako o možné jedničce, nehodlám bavit ..na toto téma už jsem se hádal dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuze zase plná tupců....Teen fanoušci Arsenalu pořád věří té pohádce, že Barcelona Fabregase tehdy nechtěla, a hodný strýček Wenger snad našel nebohého Cesca na ulici, tak se ho ujal....Co to je za klauni?

Reagovat
Counter

Tak nebuď za tupce sám a zjisti si informace, že za něj Arsenal zaplatil.

Reagovat
SunFells

Snad jen povinné výchovné ne?

Reagovat
afc

+ Gio

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Arsenal za něj zaplatil balík V tom případě nevím, proč prskáte, když za něj Barcelona nabízí 35 milionů

Reagovat
Counter

Ehm, je normální, aby se platil balík za šestnáctiletou hvězdičku? Řekl bych, že těch 2,25 mil. £ byla v té době více než odpovídající částka. Později k vám byl uvolněn Gio, abyste konečně zavřeli hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba proto, ze v soucasne situaci na trhu ma Fabregas daleko vetsi hodnotu?

Reagovat
Counter

Zjevně je jediným rozdílem mezi tím ukrajinským dřevorubcem a Cescem částka 10 mil. €. Že má pětiletou smlouvu, patří k nejlepším mladým středopolařům na světě a Arsenal nemá (narozdíl od...) finanční problémy, je samozřejmě irelevantní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať si u toho tatínka zůstane, do zálohy (a nejen tam) nám dorůstá dost mladíků...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cescu, klid, začni stávkovat a ono to půjde, a né že né, ty na to máš koule, taková půlroční stávka za vytoužený návrat domů určitě stojí.......

Reagovat
Bakary3

Chytrý to nebylo, vtipný taky ne.. Co jsi jako timhle chtěl říct ?

Reagovat
minoLFC

kikiriki

Reagovat
Azza

Je to mentál.

Reagovat
ElectrickMann

nemá teď náhodou cesc dovolenou a do londýna se má vrátit až 5. srpna?

Reagovat
SunFells

Jop, řeč je o téměř dva měsíce starém pohovoru + přidána aktuální citace o tom, jaký je to katalánec.

Reagovat
smazaný uživatel

No som zvedavi ci pan wenger potom donesie aspon niekoho rovnocenneho ..aby nemusel hrat o 4 miesto ...

Reagovat
smazaný uživatel

počkej až xavi ukončí kariéru pak tam budeš mít místo jasný

Reagovat
smazaný uživatel

To bude hrát na místě Xaviho Thiago

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
alcantara

OT: vie mi niekdo, kto pozeral vcerajsi druhy polcas zapasu s oslom, popisat vykon sergiho roberta, co je zac? vdaka

Reagovat
smazaný uživatel

Sergi Roberto je střední záložník herně hodně podobný Iniestovi. Včera hrál velmi dobře, často u míče, hodně v pohybu. Ale na áčko má ještě čas, pač je mu 18.

Reagovat
alcantara

este raz vdaka, cital som na neho chvaly, tak nech sa chalanovi dari aj nadalej

Reagovat
smazaný uživatel

třeba už Wenger věří v titul, letos ......jenomže v jeho týmu je to otázka zdraví hráčů.....jinak už ta záloha a obrana se začíná stabilizovat, až na pár vyjímek.....ještě kvalitní hrot a maj na titul šanci,Bendtner není top útočník......almunia-sagna, ?,vermaelen,clichy-song,diaby-nasri,fabregas,aršavin- ?.......a ještě tam je walcott,rosický a další talenti a na někoho sem určitě zapoměl ......ale stejně budu fandit man.u.

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia (bohužel) - Sagna, Koscielny, Vermaalen, Cligy - Diaby, Toure/Song - Denilson, Nasri, Aršavin - Robin van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, za Denilsona si dosaď Thea

Reagovat
smazaný uživatel

_________Almunia _________

Sagna ___koscielny/mertesacker/djourou ____vermaalen ____clichy

____________________song______________

___________denilson________rosicky/nasri________

walcott_______________________________Arshavin

__________________van persie

Reagovat
SunFells

Teda vy nám přejete

Reagovat
smazaný uživatel

neviem , toto mi prislo ako najlepsia zostava , ak som chybil tak ma oprav

Reagovat
smazaný uživatel

ja som zabudol na cesca , jezis sorry , ja som debil

Reagovat
smazaný uživatel

no hele furt je to lepší než ti dva před ním co zkoušeli dát Arsenalu trapnou formaci 4-2-3-1 a ještě k tomu dát Diabyho na DM

Reagovat
smazaný uživatel

kde se tam vzal mertesacker

Reagovat
smazaný uživatel

toho toureho neviem kde si vyhrabal

Reagovat
smazaný uživatel

Toure Parloura mas kde?

Reagovat
Counter

tak to je síla

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč Barca, která tvrdí bůh ví jaký má zájem není schopna dát adekvátcních 50 MEGA

Reagovat
smazaný uživatel

adekvátních ...

Reagovat
smazaný uživatel

pretoze ho az tak nutne nepotrebujeme , preto ho nechceme preplacat , pouzi mozog

Reagovat
smazaný uživatel

a mluvíš teď za Laportu nebo za Rossela?

Reagovat
smazaný uživatel

za seba ci mame take tupe vedenie a kupia za akukolvek sumu nepotrebneho hraca , uvidime na konci prestupoveho obdobia , ako to cele dopadlo

Reagovat
juveforever

Keď bude Arsenal pred každou sezonou predávať svojich naj hráčou,ten titul tak skoro nazískajú

Reagovat
smazaný uživatel

hracoU

Reagovat
j_mrazik

Jo a jinak Cescu, není zač. Rádi jsme z tebe udělali megahvězdu jedný z nejlepší ligy světa.

Reagovat
smazaný uživatel

kachna! z většiny smyšlený článek nezakládajíc na tom co Fabregas řekl, vytržení vět z kontextu, špatný překlad atd atd prostě se zas někdo předvedl

Reagovat
smazaný uživatel

dávám si BAN na všech 55 srpnových článků o Cescovi v Barce

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, právě čtu, že Busquetse možná zdvojí Oriol Romeu. K tomu doufám nedojde a koupíte někoho za pořádný balík .

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono asi nic jinýho nezbyde. Pokud Rossel výjmečně mluví pravdu a není, za co nakupovat.

Opatrně řeknu, že u Barci je asi nejlepší varianta, když nemůže nakupovat, protože jsou některý kšefty na vylíž prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Na posily prachy máme.

Reagovat
alcantara

sennu za poriadne 2 mega

Reagovat
zelda

Ty vole ten Fabregas je tak falešnej. Jednou, že chce do Barcy a pak, že zase ne, pak Barcelona je klub jeho srdce, ale když je v šatně s barcelonskym dresem tak je to jenom prdel, a pak je to zase socio a musí tam. Fakt nechápu co kecá.

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Barcelona bez Cesca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

máte to blbě přeložené , nebyl po rozhovoru naštvaný a vůbec mu nevadí , když zůstane u nás , protože se cítí být hráčem Arsenalu , ikdyž srdce patří do Barcelony , takže to není vubec akutní ..

Reagovat
smazaný uživatel

No a už se mu uvolnila čtyřka , pokud je to o Marquezovi pravda..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Fabregas tam nemoze prestupit lebo futbalovo zanikne..... na jeho poste hraje Xavi,v Arsenale bol lider a hviezda Fabregas v Barce to je Messi takze dvoch kohutov na jednom smetisku netreba,a uz nejeden hrac co odisiel z Arsenalu sa futbalovo trapil a potom to lutoval ze odisiel takze....

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nejeden, ale snad každý kdo z Arsenalu odešel už nikdy nezahrál to ce za Gunners, Arsenal nepotřebuje hvězdy, Arsenal dělá hvězdy z průměrných hráčů hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby v Barce nebyl Xavi, tak by to smysl dávalo, ale takhle mi to smysl nedává. Ještě možná, že by ze základu vytlačil Ibru, Villa by byl na hrotu, Iniesta na křídle a Cesc s Xavim a Busquetsem ve středu, ale i tak by to od něj byla blbost a nejspíš by jen seděl, ale jak říkám, nebýt Xaviho, tedy kdyby měl Fabre jasnej základ, byl by možná ještě lepší než v Arsenalu a nezhořel by třeba jak Hleb..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja len nerozumiem jednej veci...ked je taky katalanec a socio a ja neviem co, naco sa trepal do londyna......to jeho reci vyznievaju, ako keby tam bol za trest a chudaka ho nechceli pustit domov

Reagovat
smazaný uživatel

hezky řečeno

Reagovat
smazaný uživatel

tolko hviezd pokope......na keru p.ču ?

Reagovat
smazaný uživatel

No, jestli ho ta Barca tak moc chce, tak ať pořádně zaplatí !!! Přijde mi to celý jako hra ! Barca chce ukázat Fabremu, že by ho chtěli, ale nabízejí úplně nesmyslný částky! Pod 50 mil. eur bych neprodal ani náhodou. Má smlouvu ještě na 5 let, má obrovskou perspetivu a narozdíl od Xaviho nejen přihrává, ale taky střílí spoustu branek. Stejně vyhraje Real, Ibra na lavičce udělá rozkol v týmu a José bude zase Special One

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo máš recht. to je celkem pravděpodobný - měl by konečně někdo barcy ukázat že tu není sama. a to tak že bude mít ostudu i ve španělsku

Reagovat
smazaný uživatel

ty si nějakej chytrej to si povíme kdo vyhraje titul já si myslim že nějakej Realek to nebude sice je to druhý Galacticos ale všichni hrajou sami na sebe VISCA EL BARCA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Úplnej malas ten Fabregas..říka: Chci dodržet smlouvu, už jen proto co pro mně Arsenal udělal..

Druhej týden chce pro změnu pryč.

Je to děcko, neví co chce.. rozhodně bych ze sebe na jeho míste neudělal takového idiota abych se vrátil do barcelony, aspoň ještě ne tuhlesezonu..

Reagovat
fantomas

Kdy řek, že chce dodržet smlouvu, kterou má ještě na pět let?

Reagovat
smazaný uživatel

jako stejně neodejde, je pod tlakem od barcy a agenta aj otce a španěly

barca nezaplatí

wenger neprodá

může jen zdrhnout

wenger to tak dělá že shání mladé talenty jako je fabregas je to jeho práce i koníček

arsenal je mladý

barca starší

ale hrají stejně

ale arsenal je stroj který se lehčeji rozbije protože je z mladých hráčů a je v těžší lize

španělská liga je easy protože jen real a barca hrají mezi sebou

Reagovat
smazaný uživatel

aspon se španělé tak nesehrají

i kdyby odešel tak wener si někoho zas najde on jich už našl ale odcházejí protože si myslí že s gunners nic nevyhrají tak utíkají jiní věří že mají šanci bojovat a hlavně hrát a snažit se to zlomit v poháry aj

Reagovat
smazaný uživatel

to je na gunners to sympatické že i tak mladý tým bojuje(útočný fotbal) tak vysoko ale na nejvyšším bodě výstupu se nezachytí a klouže níž.

Reagovat
smazaný uživatel

a to lidi baví a fabre je dobrej ale ne zas tak aby to položilo arsenal.

a v barce - nikdo nikdy nevidí do vnitra klubů tak se nevé jestli bude hrát či ne.

ale měl by si vzít k sredci rady a případ Henryho a mět trpělivost nechat si to projít hlavou.

a DM hrát umí a v barce je to jedno kdo je na DM stejně hrají total fotbal---.

ale klesl u fanoušků arsenalu a neměl by už být kapitánem - kapitán má držet tým po hromadě ne utíkat pryč.koho navrhujete na kapitána?

já- no... .... asi Rosický

a víte proč odešel Henry z Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

je jedno kto hra v barce na DM ?? tak to nech tam hra trebars bojan , inteligent

Reagovat
smazaný uživatel

u barci jo protože hraju total fotbal takže tam molhou nasadit koho chcu, stejně bude hrát všude!!!

Reagovat
smazaný uživatel

děkuju jako u fabre by to zvládl v pohodě protože v záloze hrát umí a dm není pro něj žádný problém- 1) držení míče ok 2) driblink dobré 3) nahrávky ok 4) střela z dálky jakkdy 5) je mladý at se učí 6) tam nepujde 7)nemůže 8)....až zítra

Reagovat
smazaný uživatel

ano akurat ze ked hras totalny futbal a mas v tyme 5 top ofenzivnych hracov tak treba hraca ktory to za nimi cisti aktory vyplna dieru medzi obranou a utokom , preto tam nemoze hrat hocikto , to je blbost .... vypni FIFu a zamysli sa nad tym

Reagovat
smazaný uživatel

a ked uz sme pri tom u DM sa ti kazdy vysere na drzanie lopty , strely atd .. u DM je najdolezitejsia sila , osobne suboje , rozohravka , rychlost , prehlad a dobre citanie hry

Reagovat
smazaný uživatel

RafteR to co potrebuje DM to si nasel ve fife ne ty chytrolíne

Reagovat
smazaný uživatel

nie ty borec , to poznam zo zivota kedze hravam bud DM alebo RWB/LWM

Reagovat
smazaný uživatel

tož dm je kříženina obránce a záložníika to je jasné o tom se já nebavím.

já sem jen psal že to fabregas umí hrát je to středový tvořivý záložník a to vše.

a je rozdíl DM u Barcy než u teba v čobolsku.

a když u barcy hrají ten total fotbal - to není z fify to je na vlastní oči --musiš je otevřít víš- tak ti hráči by měli mýt schopnosti zahrát tak aby mohli zaskočit spoluhráče který se vydal třeba do utoku( v případě sergi ramos typické.

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona zas az taky total futbal nehra aby si mohla dovolit hrat bez poriadneho DM ... prave preto je tam sergio pretoze xavi a iniesta su ti ktori utocia a vytahuju sa hore a sergio ich zozadu isti , dat na toto miesto fabreho hmmm , zavadzal by si so xavim a naplno by nevyuzil svoj potencial, preto je nam teraz zbytocny , pretoze by sedel na lavicke , v zostave prenho nieje miesto

Reagovat
smazaný uživatel

a ty o tom rozhoduješ nebo co? seš trener Barcy? NE!!!!!

já sem jen psal že na dm hrát umí a to je vše. ono totiž fabre a xavi jsou celkem herně stejní ale fabre je lepší na baloně.

Reagovat
smazaný uživatel

prave preto ze su herne velmi podobny by spolu nemohli hrat v zaklade , to sa ti snazim vysvetlit ja

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, fotbal je fotbal fotbal je hra která nemá logiku takže se muže státi cokoliv.

je to v jejich hlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

je jedno jestli v barce na jeho postě hraje xavi hlavně by si překáželi navzájem a může být nasazen uplně jinde dle trenéra či vedení klubu

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.levely.cz/?friendrecuid=19978 , je to jednoduche , dostanete losy , losy kde muzete vyhrat 2000Kč ja uz jsem si na teto strance objednal sluchatka za 500Kč doporučil kibl

Reagovat
miezto

Jak mohl mít pohovor, když je na dovolené? To se zas někdo předvedl...

Reagovat
smazaný uživatel

no víš pohovor asi pře mobil nebo skype či webku, neznám jejich technické choutky

Reagovat
smazaný uživatel

jo přesně to jsou zprávy jak sopel z nosu. a víte proč odešel T. Henry z Arsenalu?

Reagovat
Filipow

Protože chtěl vyhrát LM..

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá to s fotbalem společného akorát jen to že odešel z Arsenalu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nic

Reagovat
Filipow

Hle, nebyla součást přestupu: Fabregas (Barcelona) za Gio van Brockhorst (Arsenal) ?

Reagovat
smazaný uživatel

nic proti, ale komentáře typu "Cesc nám dluží..." mi přijde jako naprostá neinformovanost... kdo sleduje a sledoval výchovu Cesca v La Masii ví, že Cesc ve svých 16 letech (kdy ho Wenger - zloděj talentů- sprostě ukradl z Barcy, kde mimochodem dělal kapitána borcům jako Piqué nebo Messi. Barcelona dělala vše pro to, aby ho udrželi, bohužel v Arsenalu mu nabídli základ v A týmu, což bylo v Barce logicky nemožné... prý Wenger z něho vytvořil fotbalistu, kecy, kecy, kecy...

Reagovat
smazaný uživatel

proč by měl dlužit

chtěl sám arsenalu

je to práce každého trenéra hledat mladé hráče

jelikož byl taky kapitánem a chtěl prostě hrát v základu no asi by z něj moc nebylo kdyby byl u barcy na lavici.

žádný zloděj!!! fotbal není zlodějna

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, že chtěl... bylo mu 16 let, víš kolik to je? dovedeš si představit až ti bude 16?! ty víš co pro tebe bude dobré? ano, přešel dobrovolně, ale zopakuju ti ještě jednou, že to byla sprostá krádež, když mu slíbil základ v Á týmu...je prací skautů,abe je objevili (které má arsenal jedny z nejlepších na světě), ale nic to nemění na tom, že wenger tyto talenty krade - mimo jiné, nedávno byl potrestán nějaký fotbalový klub, že přetáhl mladého hráče, pěkně mastnou pokutou, arsenalu to stále prochází, což mi neleze do hlavy... -, kde může a proto výhradně jemu z celého arsenalu nepřeju titul (když opomineme to, že je absolutně neschopný připravit arsenal na zápasy proti Man.U., Chelski a Poolu...) a jak můžeš vědět, kde by byl Cesc teď kdyby zůstal v Barce už vůbec nechápu, za a) když ho Wenger kradl, hrál Cesc DMF a za b) Ineista je často zraněný a umí zahrát i na křídle...

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši fotbal není zlodějna tak třeba dluží to ví nejlíp sám on, ale získávání ,,talentů" je jeho zábava a nic s tím nenaděláš. a v 16 je jasné že nevíš ale on si vybral no. a získal to pro co se rozhodl.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tvůj názor já mám ten co jsem zmínil. a ta pokuta za toho hráče byla protože v tom státě je to trestný víš. ale ve španělsku ne!!!

Reagovat
smazaný uživatel

estli odejde tak jsme w prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale tam nená dobře takže...

....neodejde (:-)

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
sasmek

chtel bych se zeptat jestli nekdo nevi neco o tech pristrojich co nosej hraci na sobe jako natelniky...Videl sem to napr. na Emirates cupu nebo na benfice...Nevite nekdo ??

Reagovat
sasmek

jinac sorry za OT

Reagovat
smazaný uživatel

no myslím že to snímá teplo(energii) ze svalu a oni vidí jak jsou hráči vytíženi. ale i třeba kde hrozí svalové zranění aj. třeba k mnimalizování námahy při nacvičených akcích nebo zápasech.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele