Advocaat: Nadešel správný čas k tomu uvolnit Aršavina

Andrej Aršavin se nedávno rozhodl opustit Zenit Petrohrad, nyní našel pochopení u svého trenéra. Nizozemský kouč Dick Advocaat postoj ruského reprezentanta chápe a kdyby záleželo jenom na něm, zřejmě by Aršavina uvolnil...

Aršavin vyjednává s Realem

Ruská hvězda letního evropského šampionátu Andrej Aršavin znovu vyjednává s Realem Madrid. Fotbalista Zenitu Petrohrad to potvrdil v rozhovoru pro ruský tisk. Pravděpodobnost, že Aršavin zamíří do Španělska, prudce vzrostla se změnou na postu trenéra madridského klubu. Juande Ramos Rusa sleduje už delší čas.

10.12.2008 Aktuality 82 komentářů
Zaujalo nás

Pavljučenko by rád přivítal Aršavina v Tottenhamu

Londýnský Tottenham by mohl od ledna mít ruský útok. Vedle Romana Pavljučenka by mohl hrát jeho parťák z ruské reprezentace Andrej Aršavin. Pavljučenkovi, který ke Spurs přišel v létě ze Spartaku Moskva by se spolupráce s krajanem moc líbila.

Aršavin chce přestoupit do Bayernu Mnichov

Ruský reprezentant Andrej Aršavin chce oblékat dres Bayernu Mnichov. Po skončení ruské ligy hodlá odejít z Petrohradu, kterému na jaře pomohl k triumfu v Poháru UEFA a kde má smlouvu až do roku 2010.

Boj o Aršavina: Zájem má i Barcelona

Závod předních evropských klubů o Andreje Aršavina po necelém půlroce znovu startuje. Stačilo, aby ruský fotbalista prohlásil, že příští rok už nechce hrát v Petrohradě, a nabídky se jen hrnou. Po Realu Madrid se ozvala i Barcelona.

Real Madrid chce Aršavina, zatím na hostování

Real Madrid by rád vyřešil krizi v útoku hostováním Andreje Aršavina ze Zenitu Petrohrad. Hvězda letního Eura v Rakousku a Švýcarsku se nechala slyšet, že v Zenitu dohraje ligu, ale v zimě chce vyrazit na západ.

Advocaat prodloužil smlouvu. S Aršavinem už nepočítá

Nový pětiletý kontrakt podepsal kormidelník Dick Advocaat v Zenitu Petrohrad. V rozhovoru pro Sport-Express se rozpovídal o podmínkách nové smlouvy a budoucnosti Andreje Aršavina, který zopakoval přání odejít.

Aršavin: V Zenitu hrát nechci a ani nebudu

Andrej Aršavin chtěl v létě odejít ze Zenitu Petrohrad, nakonec mu vyhověno nebylo a v Rusku musel zůstat. Již v tuto chvíli je jisté, že se o jeho přestupu bude spekulovat i v zimě. Postaral se o to sám Aršavin, který za Zenit v příští sezoně již nechce hrát...

V Zenitu ještě nevědí, zda Advocaat zůstane

Dick Advocaat se stále ještě stále rozhoduje, zda zůstane na lavičce Zenitu Petrohrad i příští rok. Poradce prezidenta Zenitu Konstantin Sarsanija věří, že ano. "Je více pravděpodobné, že Dick zůstane v Zenitu i následující sezónu," uvedl.

Aršavin míří do Anglie. Liga mistrů je podmínka

O Andreje Aršavina mělo v létě zájem několik předních klubů, ale ruský reprezentant nakonec zůstal v Zenitu Petrohrad. Podle agenta ale 27letý útočník nejspíš změní dres v zimě, přičemž velmi pravděpodobně vypadá přestup do Anglie.

Jednání o Aršavinovi mohou pokračovat v zimě

Ruský reprezentační útočník Adrej Aršavin by během letošní sezóny přece jen mohl zamířit do Londýna, kde se o něj během léta vážně zajímal Tottenham Hotspur. Podle hráčova agenta Dennise Lachtera by k tomuto přesunu mohlo dojít během lednového přestupového období.

Přestupový trojúhelník: Pavljučenko, Aršavin, Berbatov

V anglickém Tottenhamu bude o posledním víkendu přestupního období zřejmě velmi rušno. Na cestě do týmu je Roman Pavljučenko ze Spartaku Moskva, ve vzduchu zároveň stále visí možnost odchodu Dimitara Berbatova do Manchesteru a příchod Andreje Aršavina ze Zenitu.

Aršavin možná nakonec prodlouží v Zenitu

Zajímavou tečku by mohla mít sága o přestupu Andreje Aršavina do některého z evropských velkoklubů. Podle hráčova agenta Denise Lachtera je Zenit připraven ukončit spekulace prodloužením kontraktu se sedmadvacetiletým útočníkem.

Když neodejdu teď, tak už nikdy, zoufá si Aršavin

Ve středu odcestoval Zenit Petrohrad k pohárovému utkání do Novosibirsku. Redaktor Sport-Express cestoval opačným směrem do Petrohradu, aby vyzpovídal Andreje Aršavina, kterého Zenit nechce pustit do zahraničí. EuroFotbal vám přináší část rozsáhlého rozhovoru.

08.08.2008 Rozhovory 69 komentářů
Zaujalo nás

Aršavin se rozhodl v Petrohradu stávkovat

Hvězda Zenitu Petrohrad Andrej Aršavin je nespokojen s tím, jak se k němu v Rusku chovají a rozhodl se stávkovat. Petrohradský klub nepřijal ani jednu z dosavadních nabídek za agilního útočníka. Podle Aršavinova agenta se vedení Zenitu chová k hráči jako k otrokovi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele