Jednání o Aršavinovi mohou pokračovat v zimě

03.09.2008, 10:10
Aktuality
Ruský reprezentační útočník Adrej Aršavin by během letošní sezóny přece jen mohl zamířit do Londýna, kde se o něj během léta vážně zajímal Tottenham Hotspur. Podle hráčova agenta Dennise Lachtera by k tomuto přesunu mohlo dojít během lednového přestupového období.

Spurs už během léta vyjednávali se Zenitem Petrohrad, kde ruský reprezentant hraje, ale nedokázali se domluvit na přestupním poplatku za hráče. Vyjednávání o Aršavinovi se zaseklo na mrtvém bodu a Spurs se obrátili s nabídkou přestupu na jeho kolegu z reprezentace, Romana Pavljučenka, kterého následně získali za 14 milionů liber ze Spartaku Moskva.

Nicméně Lachter potvrdil, že prezident Zenitu, Alexander Djukov, hodlá pokračovat ve vyjednávání s Tottenhamem i během dalšího přestupového období.

"Zenit nebyl spokojen s přestupním poplatkem a Tottenham pokračoval ve vyjednávání moc pozdě. Vrátili se k vyjednávání až s koncem přestupového období v Rusku a Zenitu by nezbyl dostatek času na nalezení náhrady za Aršavina," prohlásil Latcher.

"Nicméně prezident Djukov řekl, že pokud má Tottenham stále zájem o koupi Aršavina, můžeme toto téma opět otevřít v lednu, kdy se otevírá zimní přestupové období," dodal agent ruského útočníka.

Autor: Vojtěch Kúr / premiershiplastest.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
j_mrazik

Já nevím proč, ale tohohle hráče bych do týmu nechtěl a neřekl bych, že by ho Tottenham nějak moc potřeboval. Stejně si pořád myslím, že neměli pouštět Defoa. S Keanem by to byla výborná dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho do týmu docela chtěl...

Reagovat
j_mrazik

Já mu pořád nějak nevěřím... Neznám moc Rusů, kteří by se prosadili v zahraničí. Doma musí makat, ale jakmile vyjedou pryč, tak jdou rázem hrozně dolů. Jakoby se zalkli vzduchem svobody.

Nechci házet všechny do jednoho pytle... třeba takovej Mostovoi je důkaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto bych chtěl, aby přestoupil a pak se ukáže...

Reagovat
herbage

Vzduchem svobody?

Reagovat
j_mrazik

Uznávám, že jsem to lehce přehnal a zavzpomínal na South Park... prostě si myslím, že jakmile Rus přičichne k "západnímu" stylu života a ucítí, jak z něj spadnou "ty okovy", (prostě nebude mít žádnej drill), tak zdivočí a forma jde pryč. Ale třeba už nastala doba, kdy jim to nestoupne do hlavy. Třeba se dočkáme ještě lepšího Aršavina někde v zahraničí.....

Reagovat
Radin

Já ho teda nechci..Do Spurs už tak přišel Dos Santos a Pavlyuchenko,nechcem žádné kolonie nebo tak něco.Chce to zase ostrovní hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

✃┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele