Aršavin si pochvaluje správné rozhodnutí, budoucnost bude řešit po ME

Andrej Aršavin znovu rozdává úsměvy a má k tomu hned několik důvodů. Ruský reprezentant se v zimě vrátil z Arsenalu do Zenitu Petrohrad, kde získal titul a nastupuje pravidelně. Brzy bude znovu řešit budoucnost, podobné záležitosti přijdou na pořad dne po skončení evropského šampionátu...

Aršavin chce dovést Zenit k titulu

Andrej Aršavin těsně před ruskou uzávěrkou zimních přestupů zamířil z Arsenalu na půlroční hostování do Zenitu Petrohrad a se svým bývalým klubem má jediný cíl - získat mistrovský titul. Zkušený útočník věří, že bude klíčovým hráčem Zenitu.

Aršavin stráví zbytek sezony v Zenitu Petrohrad

Ruský reprezentační záložník Andrej Aršavin odchází z Arsenalu na hostování do konce sezony do Zenitu Petrohrad. Návrat do svého bývalého klubu oznámil třicetiletý ofenzivní hráč na svých internetových stránkách.

Petrohrad má zájem přivést na hostování Aršavina z Arsenalu

Ruský mistr Zenit Petrohrad má zájem přivést záložníka Andreje Aršavina z Arsenalu. Třicetiletý fotbalista by mohl do svého bývalého působiště zamířit na hostování do konce sezony a pravidelně nastupovat před letním mistrovstvím Evropy.

Aršavin by se mohl vrátit do Petrohradu

Ruský fotbalista Andrej Aršavin z Arsenalu by se mohl v zimním přestupním období vrátit z Arsenalu do Petrohradu. Anglický klub podle listu Sovětskij sport nabídl třicetiletého záložníka Zenitu za stejnou částku 16,5 milionu eur, za jakou ho v roce 2009 získal.

Aršavin a Coquelin nejsou spokojeni se současnou situací

Andrej Aršavin rozhodně nemá jisté místo v základní sestavě Arsenalu a už brzy možná začne svou pozici řešit. Ruský reprezentant naznačil, že by mohl začít přemýšlet o odchodu, podobné myšlenky se už nyní honí hlavou jinému hráči londýnskému klubu Francisi Coquelinovi...

Fanoušci ode mě po právu žádají víc, přiznává Aršavin

Častým terčem kritiky fanoušků Arsenalu je Andrej Aršavin. Ruský ofenzivní fotbalista nepodává vždy takové výkony, jaké by si příznivci Gunners přáli, a nyní sám Aršavin přiznal, že nehraje na nejvyšší úrovni. V posledních 18 zápasech dal jen jediný gól...

Aršavin: Jsem rád, že jsou ruští fotbaloví fanoušci šťastní

Kapitán ruské reprezentace Andrej Aršavin si po kvalifikačním utkání o postup na mistrovství Evropy mnul ruce, že jeho tým skvěle zvládl důležité utkání v Irsku. Hvězda Arsenalu se na svých oficiálních stránkách vyjádřila i k porážce Slovenska v Arménii, prohra svěřenců trenéra Weisse ho nepřekvapila.

Aršavin přiznal, že působení v Barceloně by bylo vrcholem jeho kariéry

Ruský útočník Andrej Aršavin se údajně objevil v hledáčku FC Barcelona a sám forvard Arsenalu přiznal, že hrát za katalánský velkoklub by pro něj bylo vrcholem kariéry. Současný tým Pepa Guardioly totiž považuje za nejlepší celek světa.

Aršavin má zraněné lýtko a obává se, že i pro něj sezona skončila

Útočník Arsenalu Andrej Aršavin by měl s poraněným lýtkem odpočívat tři týdny. Ruský fotbalista se však obává, že by mohl přijít o zbytek sezony.

Arsenal počítá zraněné: Fabregas a Gallas letos dohráli

Aktualizováno. Arsenal sice včera vstal proti Barceloně z mrtvých a nakonec vykřesal naději do čtvrtfinálové odvety, když dokázal vyrovnat na konečných 2:2, ale po zápase příliš radosti nemá, počítá totiž zraněné. Za naději do odvety krutě zaplatil ztrátami tří fotbalistů...

Aršavina barážový krach zdrtil. Stále se nevzpamatoval

Rusko v baráži o mistrovství světa nedokázalo přejít přes Slovinsko a na turnaj do Jižní Afriky se nepodívá. Kvalifikační krach favorita zatím nedokázal překonat útočník Arsenalu Andrej Aršavin, který se neúspěchem stále trápí.

Aršavin nechce, aby Welliton reprezentoval Rusko

Útočník Spartaku Moskva Welliton před časem prohlásil, že by se nebránil reprezentování Ruska, a okamžitě spustil vlnu reakcí. Svou troškou přispěl i klíčový muž ruské reprezentace Andrej Aršavin, Brazilce v národním týmu vidět nechce.

Vrchol kvalifikace se blíží, Aršavin vyhlíží bitvu s Německem

O víkendu budou pokračovat ligové soutěže, další dny pak budou patřit vyvrcholení základních skupin kvalifikace o postup na MS 2010. Jedním z největších taháků bude souboj mezi Ruskem a Německem a ofenzivní opora Arsenalu Andrej Aršavin se na utkání již velice těší...

Aršavin si obnovil zranění třísel. Wenger se zlobí

Arsenal se bude muset týden obejít bez útočníka Andreje Aršavina. Ruský reprezentant si v kvalifikačním utkání mistrovství světa s Walesem obnovil zranění třísel a přijde tak o tři zápasy londýnského klubu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele