Další články

Aršavin s fotbalem ještě nekončí, prodloužil smlouvu v Kairatu

Motorem ofenzívy Kairatu Almaty bude rovněž v příštím roce Andrej Aršavin. Již šestatřicetiletý ruský fotbalista v uplynulých týdnech uvažoval i nad ukončením aktivní kariéry, nakonec ovšem bude pokračovat v Kazachstánu, se svým zaměstnavatelem uzavřel nový jednoletý kontrakt...

Konec kariéry se blíží, uvědomuje si Aršavin

Čas plyne hodně rychle a své o tom moc dobře ví i Andrej Aršavin. Zkušený ruský útočník zažil povedenou kariéru, kterou nyní dohrává v kazašském celku Kairat Almaty. A je otázkou, kdy pověsí kopačky na hřebík, dojít k tomu může již za několik měsíců...

Bývalý kapitán Ruska Aršavin bude hrát v Kazachstánu

V Kajratu Almaty získali věhlasnou posilu. Za úřadujícího vicemistra kazašské ligy bude hrát bývalý kapitán ruské reprezentace Andrej Aršavin, který s klubem podepsal roční smlouvu s následnou opcí.

Aršavin po odchodu z Kubaně zvažuje i konec kariéry

Až následující týdny dají odpověď na otázku, kde a případně jestli vůbec bude ve své kariéře pokračovat Andrej Aršavin. 34letý ruský fotbalista se podruhé během jednoho roku stal volným hráčem, po Zenitu Petrohrad se s ním rozloučili rovněž v Kubani Krasnodar...

Aršavin po konci v Zenitu zamířil do Kubaně Krasnodar

Ještě jedno nové angažmá si s blížícím se koncem kariéry vyzkouší Andrej Aršavin. 34letý ofenzivní fotbalista bude po odchodu ze Zenitu Petrohrad nadále působit v ruské nejvyšší soutěži, stal se novou posilou Kubaně Krasnodar...

Aršavin se upsal Zenitu na dva roky

Andrej Aršavin se podle očekávání vrací do Zenitu Petrohrad. Ruský útočník působil poslední roky v Arsenalu, který mu nenabídl novou smlouvu. Nyní se Aršavin na dvě sezony upsal Zenitu, kde také v minulé sezoně půl roku hostoval.

Tymoščuk se zřejmě vrátí z Bayernu do Zenitu Petrohrad

Ukrajinský reprezentant Anatolij Tymoščuk má po čtyřletém působení v Bayernu Mnichov namířeno zpět do Zenitu Petrohrad. Bývalý kapitán ruského celku v roce 2009 odešel za deset milionů eur do Německa, teď se má čtyřiatřicetiletý defenzivní hráč vrátit zadarmo.

Wenger očekává, že Aršavin v Arsenalu skončí

Andrej Aršavin v létě s největší pravděpodobností opustí Arsenal. Ruský útočník za Gunners téměř nenastupuje a v létě mu končí smlouva, manažer Arsene Wenger proto očekává hráčův odchod. O Aršavinovi ale mluví s velkým respektem.

Aršavin stále nehraje, řešením má být odchod do Readingu

Andrej Aršavin je na odchodu z Arsenalu a jeho novým zaměstnavatelem by se mohl stát nováček anglické Premier League z Readingu. Oba kluby jsou údajně blízko k dohodě o přestupu ruského reprezentanta, transfer by měl vyjít na čtyři až pět milionů liber...

Wenger chválí Aršavina. Dnes mu dá šanci

Andrej Aršavin v létě zůstal v Arsenalu, přestože se očekával jeho odchod. Ruský útočník se nyní těžko dostává na hřiště, na kontě má jen necelou čtvrthodinu z úvodního ligového kola proti Sunderlandu. Manažer Arsene Wenger dnes Aršavina postaví v Ligovém poháru.

Kapitánem Rusů je i po kritice Aršavin

Záložník Andrej Aršavin zůstává kapitánem ruské reprezentace. Navzdory konfliktu s fanoušky po neúspěšném mistrovství Evropy ho ve funkci ponechal nový trenér sborné Ital Fabio Capello.

Aršavin stále nemá jasno, zájem o něho má Galatasaray

Období nejistoty prožívá a ještě nějakou chvíli prožívat bude Andrej Aršavin. Pro kapitána ruského národního týmu není moc místa v kádru Arsenalu a očekává se jeho letní odchod. Ve hře je několik variant, a to od Ruska přes Turecko až ke Střednímu východu...

Aršavin se omluvil za vystoupení Rusů na Euru

Kapitán ruské reprezentace Andrej Aršavin se omluvil za vystoupení týmu na mistrovství Evropy. Sborná Euro sice odstartovala vysokou výhrou 4:1 nad Českou republikou, po remíze s domácím Polskem a prohře s Řeckem ale nepostoupila ze základní skupiny.

Aršavin: Malafejev je nejspolehlivější, Keržakov nejpozitivnější

Nejspolehlivějším fotbalistou ruského týmu je brankář Vjačeslav Malafejev a nejpozitivnějším zase útočník Alexandr Keržakov. Tak o spoluhráčích smýšlí kapitán Andrej Aršavin. Před pátečním zápasem mistrovství Evropy proti České republice prozradil i další zajímavosti o ruských reprezentantech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele