Aršavin se přiblížil přestupu ze Zenitu do Tottenhamu

Zřejmě jen několik dnů dělí ruského fotbalistu Andreje Aršavina od přestupu ze Zenitu Petrohrad do anglického Tottenhamu. Deník Daily Mirror přišel s informací, že oba kluby jsou domluvené a již se řeší jen poslední detaily přestupu.

Agent: Aršavin by rád zamířil do Tottenhamu

Andrej Aršavin se rozhodl opustit Zenit Petrohrad. Ruského reprezentanta chtěla Barcelona a sám hráč o přestupu do Katalánska snil, nakonec ale možná zamíří do anglické Premier League. Zájem o jeho služby má Tottenham a Aršavin se přestupu do Londýna rozhodně nebrání...

30.07.2008 Aktuality 39 komentářů
Zaujalo nás

Aršavin asi zůstane v Petrohradu, klubu se žádná nabídka nelíbí

Hvězda nedávného evropského šampionátu Andrej Aršavin zřejmě zůstane v Zenitu Petrohrad. Ruský klub dnes na svých internetových stránkách uvedl, že žádný ze zájemců o jeho hvězdu nepředložil dostatečně zajímavou nabídku.

Bude Tottenham utrácet? První na řadě je Aršavin

Z Tottenhamu do Manchesteru United nejspíš přestoupí Dimitar Berbatov. Kdyby Spurs prodali také Robbieho Keana, měl by k dispozici manažer Juande Ramos obrovské prostředky. Už teď se Tottenham zajímá o Andreje Aršavina ze Zenitu Petrohrad.

Posily budou, hlásí Wenger

Arsenal ještě s nakupováním nekončí. Bodejť by také ano, když poslední dobou citelně oslabuje zejména záložní linii. Kouč londýnského klubu Arsene Wenger má prý pro fanoušky přichystány ještě možná dva přestupy. Minimálně jeden se podle něj uskuteční na sto procent.

Manchester má zájem o Berbatova. Je to jisté, tvrdí agent

Útočník Tottenhamu Dimitar Berbatov je spojován s přestupem do Manchesteru United už delší dobu. V týdnu anglická média informovala, že Rudí ďáblové nabídli za bulharského střelce 20 milionů liber. Hráčův agent zájem United potvrdil.

V boji o Aršavina získává náskok Arsenal

Ještě nedávno se zdálo, že největším favoritem na získání služeb ruské hvězdy Andreje Aršavina je španělská Barcelona. Nyní se však v zahraničních médiích dávají největší šance londýnskému Arsenalu. Hráčův agent dokonce prohlásil, že by Aršavin do Arsenalu velmi rád přestoupil.

Zenit dál zvyšuje Aršavinovu cenu. Zaplatí ji někdo?

Zenit Petrohrad k prodeji Andreje Aršavina nic netlačí. O ruského útočníka je sice v Evropě velký zájem, zvyšující se požadavky Zenitu ale zatím nikdo neuspokojil. Nejnověji nepochodil nejmenovaný anglický klub s nabídkou 19 milionů liber.

Barcelona za mě nabídla málo, říká Aršavin

Andrej Aršavin prozatím zůstává v Zenitu Petrohrad. Ruského reprezentačního útočníka se snažila získat Barcelona, jenže se s vítězem Poháru UEFA nedohodla na odstupném. Samotný Aršavin finanční požadavky svého klubu chápe.

Barcelona v boji o Aršavina neuspěla, jednání byla ukončena

Pořádnou trhlinu dostal sen hvězdy Zenitu Petrohrad Andreje Aršavina o angažmá v Barceloně. Španělský celek zaslal do Ruska oficiální nabídku, ta se ovšem druhé straně vůbec nezamlouvala a jelikož lepší to nebylo ani ve druhém případě, rozhodlo se vedení Zenitu ukončit veškerá jednání...

Chelsea už prý ruskou hvězdu Aršavina nechce

Chelsea už prý nemá zájem o jednu z hvězd letošního Eura Andreje Aršavina. V rozhovoru pro deník Sovětskij Sport to uvedl agent ruského fotbalisty Zenitu Petrohrad.

Mourinho: Aršavin nemá na Serii A

Podle trenéra Interu Milán Josého Mourinha není Andrej Aršavin připraven na to, hrát Serii A. Ruský útočník na sebe upoutal pozornost na nedávno skončeném Euru 2008 a v nejbližší době by měl zamířit ze Zenitu Petrohrad do některého ze špičkových západoevropských klubů.

O Aršavina bojuje Barcelona s Chelsea

Zenit Petrohrad sice útočníka Andreje Aršavina nechce prodat, jenže mu možná nic jiného nezbude. Ruský reprezentant chce z klubu odejít, v tuto chvíli se o jeho služby přetahují Barcelona s Chelsea.

Wenger: Aršavin by sotva zvládl zátěž anglické ligy

Přestože ruský útočník Andrej Aršavin zazářil ve dvou zápasech mistrovství Evropy, kouč Arsenalu Arsene Wenger by ho ve svém týmu nechtěl. Sedmadvacetiletý fotbalista by podle něj nezvládl zátěž anglické Premier League a množství zápasů v pohárových soutěžích.

Aršavin zatím netuší, kde bude hrát

Ruský reprezentant Andrej Aršavin se stal jednou z hvězd letošního Eura, přestože nastoupil jen ke třem zápasů. O útočníka Zenitu Petrohrad se zajímá několik klubů v čele s Barcelonou, Aršavin ale zatím netuší, kde bude od léta hrát.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele