Musíme posílit, žádá Wengera Aršavin

Arsenal v letošním přestupovém okénku zatím neposílil kádr o žádné zvučné jméno, což bez povšimnutí nepřešel ani Andrej Aršavin. Ofenzivní tahoun Kanonýrů nepřímo apeloval na manažera Arséna Wengera, aby ve zbývajícím týdnu ještě do týmu zainvestoval...

Ferguson a Aršavin se dočkali ocenění

Trenér Manchesteru United Alex Ferguson a Andrej Aršavin z Arsenalu byli oceněni za své výkony v uplynulém měsíci. Aršavin se zejména díky svému galapředstavení na Anfield Road stal hráčem a skotský kouč zase manažerem měsíce.

Aršavinův výkon se Wengerovi zamlouval

Manažer Arsenal Arséne Wenger si pochvaloval výkon Andreje Aršavina v zápase s Blackburnem. Zimní posila z Ruska se poprvé trefila v dresu Kanonýrů a podle Wengera prokázala, že prostředky a úsilí vynaložené během nekonečné přestupové ságy nepřišly vniveč.

Aršavin se prý od Wengera změnit nenechá

Ruský bohatýr Andrej Aršavin je složitá povaha. To se o bývalém záložníkovi Zenitu Petrohrad a nejnovější posile londýnského Arsenalu dobře ví. Ve svém novém působišti to začal potvrzovat hodně brzo. Od manažera Arséna Wengera se nenechá změnit. Francouz tak možná nebude mít nouzi o další konflikty v kabině Kanonýrů.

Aršavin, Pavljučenko a Abramovič jsou v seriálu za mafiány

Fotbalista Andrej Aršavin je newyorským mafiánem. Alespoň podle scenáristy amerického seriálu Law & Order (Zákon a pořádek). Ten je navíc zřejmě velkým fotbalovým fanouškem, protože vedle záložníka Arsenalu se v jedné z epizod v roli ruských zločinců objevili jeho krajané Roman Abramovič a Roman Pavljučenko.

Arsenal konečně potvrdil přestup Aršavina

Andrej Aršavin se definitivně stal posilou Arsenalu. Londýnský klub se na přestupu ruského útočníka dohodl se Zenitem Petrohrad několik minut před uzavřením přestupového okna, až nyní je transfer hotov. Vedení Premier League ještě prověřilo veškeré papírování a Arsenal potvrdil posilu až nyní.

Aršavin po dlouhých tahanicích přestoupil do Arsenalu

Ruský fotbalista Andrej Aršavin po vleklých tahanicích v poslední den přestupního období posílil Arsenal. Podle mluvčího Zenitu Petrohrad, jehož cituje agentura AP, podepsal sedmadvacetiletý záložník s londýnským klubem smlouvu na tři a půl roku. Finanční podrobnosti transferu by měly být zveřejněny v úterý.

Nahradí Aršavina v Zenitu Biljaletdinov?

Podle bulvárního deníku LIFE.RU se Zenit Petrohrad pokusí opět získat kapitána Lokomotivu Dinijara Biljaletdinova. Vedení Zenitu, které se už tři roky snaží ulovit 23letého reprezentanta Ruska, je za něj připraveno vyložit nemalé finanční prostředky.

Mitrofanov okomentoval přestupové jednání Zenitu

Generální ředitel Zenitu Petrohrad Maxim Mitrofanov pro Sovětský Sport promluvil o všech přestupových záležitostech mužstva. V rozhovoru objasnil situaci kolem jednání o prodeji Andreje Aršavina i o možnosti odchodu dalších hráčů Pavla Pogrebňaka a Anatolije Tymoščuka i kolem kauzy Fatiha Tekke a Alejandra Domingueze.

28.01.2009 Rozhovory 62 komentářů
Zaujalo nás

Arsenal se se Zenitem dohodl, nyní se čeká na Aršavina

Andrej Aršavin se opět přiblížil k přestupu ze Zenitu Petrohrad, jeho realizaci ale nyní paradoxně brzdí on sám. Na sumě za transfer se s ruským klubem nakonec dohodl londýnský Arsenal, který ovšem zatím nenašel společnou řeč s hráčem...

Dohnala Aršavina jeho špatná pověst?

Už dlouho to vypadá jako hotová věc. Andrej Aršavin chce ze Zenitu Petrohrad vyrazit na západ. Klub je s prodejem největší hvězdy smířený. Jenže k dokončení přestupu chybí maličkost. Zájemce, který by splnil požadavky ruské strany. Zimní přestupové období se pomalu blíží ke konci a Aršavin stále patří Zenitu.

Arsenal zvýšil nabídku za Aršavina

Arsenal se stále snaží získat ze Zenitu Petrohrad Andreje Aršavina. Kanonýři dosud nabídli jedenáct milionů eur, což ruská strana odmítla. Podle anglických médií se manažer Arsenalu Arsene Wenger rozhodl nabízenou částku výrazně zvýšit.

Arsenal se pokusí získat v lednu Aršavina

Arsenal se podle deníku The Guardian už v lednu pokusí získat záložníka Andreje Aršavina ze Zenitu Petrohrad. Sedmadvacetiletý ruský reprezentant by měl zacelit přibývající trhliny v záloze londýnského celku, který se musí až do jarních měsíců obejít bez Tomáše Rosického, Ceska Fábregase či Thea Walcotta.

Agent: Aršavin odejde, je správný čas

Andrej Aršavin chce v zimě opustit Zenit Petrohrad. Klub s útočníkovým odchodem souhlasí, pokud někdo nabídne požadovaných dvacet milionů liber. Podle Aršavinova agenta je na přestup nejvhodnější doba, ovšem nic zatím není dojednáno.

Zenit otočil. Aršavin může jednat s kýmkoliv

Andrej Aršavin chce v zimě opustit Zenit Petrohrad a v ruském klubu se už s tím zřejmě smířili. Sedmadvacetiletý útočník dostal volnost při jednání se svými nápadníky, rád by zamířil do Španělska nebo Anglie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele