Wenger chválí Aršavina. Dnes mu dá šanci

26.09.2012, 09:32
Aktuality
Andrej Aršavin v létě zůstal v Arsenalu, přestože se očekával jeho odchod. Ruský útočník se nyní těžko dostává na hřiště, na kontě má jen necelou čtvrthodinu z úvodního ligového kola proti Sunderlandu. Manažer Arsene Wenger dnes Aršavina postaví v Ligovém poháru.

"Andrej je nespokojený, protože nehraje. Miluje fotbal a dává mu sto procent. Jsem rád, že ve středu bude moci hrát," říká Wenger před utkáním s Coventry.

Jinak pro Aršavina mnoho místa není. Už loni na jaře hostoval v Zenitu Petrohrad. "Chovám k Andrejovi obrovský respekt. Občas se kolem něj točí špatné informace, třeba že fotbalu nedává všechno, ale je to přesně naopak. On je profesionál na dvě stě procent, dře na každém tréninku. V tuto hvíli je obětí vysoké konkurence, kterou máme na všech místech v sestavě," dodává Wenger.

Andrej Aršavin do Arsenalu přestoupil v únoru 2009 z Petrohradu, za Gunners zatím odehrál 137 zápasů a vstřelil třicet branek. Do povědomí fanoušků se zapsal především čtyřmi brankami při remíze 4:4 s Liverpoolem.

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (1109)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele