Další články

Plzeň zužuje kádr, do Bohemians zamířili Jedlička a Čermák

Gólman Martin Jedlička a záložník Aleš Čermák stráví jarní část první ligy místo v Plzni na hostování v Bohemians 1905. Viktoria o tom informovala na svém webu. Oba bývalí mládežničtí reprezentanti se s Pražany připravují už několik týdnů.

Náhrada za Květa: Bohemians 1905 posílí Čermák z Plzně

Aleš Čermák po pěti a půl letech opustil Plzeň a posílil Bohemians 1905. Osmadvacetiletý záložník dostal svolení k odchodu a dnes nastoupil do přípravy vršovického celku, který je po podzimní části nejvyšší soutěže na sedmém místě. Viktoria o tom informovala na webu.

Plzni se zranily opory Bucha s Čermákem, Guľa věří, že v sezoně ještě nastoupí

Plzeň před zápasem 26. kola první ligy v Karviné přišla o dva klíčové záložníky Pavla Buchu a Aleše Čermáka, které kvůli zranění čeká několikatýdenní pauza. Trenér Viktorie Adrian Guľa věří, že se obě opory stihnou vrátit na hřiště ještě v této sezoně.

Snad se teď rozjedeme, doufá Čermák po výhře 7:0 nad Teplicemi

Záložník Aleš Čermák pomohl Plzni třemi góly k suverénní domácí výhře 7:0 nad Teplicemi ve 12. kole první ligy. Šestadvacetiletý ofenzivní středopolař doufá, že se Viktoria, která naplno bodovala po čtyřech zápasech, rozjede a hráči získají do závěru podzimní části sezony větší sebevědomí.

Plzeňský Čermák vstřelil Brnu zřejmě nejrychlejší gól své kariéry

Aleš Čermák z Plzně v zápase pátého kola první ligy s Brnem vstřelil úvodní gól už ve druhé minutě a domnívá se, že takhle brzy ještě v kariéře nikdy neskóroval. Právě rychlé vedení západočeského favorita bylo podle pětadvacetiletého záložníka bylo klíčem k domácímu vítězství 4:1.

Plzeň prodloužila smlouvy s Čermákem, Pernicou, Hruškou a Sváčkem

Viktoria Plzeň prodloužila smlouvy se čtyřmi fotbalisty - záložníkem Alešem Čermákem, obráncem Luďkem Pernicou a brankáři Alešem Hruškou a Dominikem Sváčkem. Podle klubového webu Hruška během soustředění v Rakousku podepsal kontrakt do roku 2022, ostatní do roku 2023.

Hráčem května v lize je Čermák, nejlepším trenérem Guľa

Viktoria Plzeň stejně jako v únoru ovládla oceňování v první lize i za květen. Nejlepším hráčem byl v anketě Ligové fotbalové asociace, která řídí první a druhou ligu, zvolen záložník Aleš Čermák. V kategorii trenérů podruhé za sebou zvítězil Adrian Guľa.

Podle záložníků Čermáka a Kovaříka je Plzeň stále ve hře o titul

Plzeňští hráči Aleš Čermák a Jan Kovařík věří, že Viktoria má nadále šanci na titul, přestože po bezbrankové remíze ve 28. kole první ligy na hřišti Slavie ztrácí na lídra tabulky stále osm bodů. Oba záložníci si myslí, že ve hře je pořád dostatečný počet zápasů včetně dalšího vzájemného duelu v Edenu, který podle Kovaříka musí Západočeši vyhrát.

Čermák doufá, že Plzeň zlomí Slavii svou hrou

Podle záložníka Aleše Čermáka budou plzeňští fotbalisté chtít i ve šlágru 28. prvoligového kola na hřišti Slavie praktikovat hru, díky níž pod trenérem Adrianem Guľou na jaře vyhráli všech osm soutěžních zápasů. Pětadvacetiletý středopolař doufá, že Viktoria svým stylem v neděli pražského lídra tabulky zlomí a dostane pod ještě větší tlak.

Takový hattrick už těžko zopakuju, řekl Čermák po Boleslavi

Druhým hattrickem v prvoligové kariéře plzeňský Aleš Čermák pomohl k drtivé výhře 7:1 nad Mladou Boleslaví ve 26. kole. Pětadvacetiletý záložník pochybuje, že se mu ještě někdy povede v zápase vstřelit jeden gól pravou nohou, druhý levačkou a třetí hlavou. Tato kombinace branek je označována jako perfektní hattrick.

Ideální návrat do sestavy, pochvaloval si uzdravený Čermák

Plzeňský Aleš Čermák prožil ideální návrat do sestavy. Pětadvacetiletý záložník po zranění, které utrpěl v závěru zimní přípravy, nastoupil poprvé na jaře a gólem a pohotovou asistencí zařídil Viktorii výhru 2:1 ve 23. ligovém kole v Jablonci.

Čermák oslavil návrat do sestavy gólem, asistencí a výhrou 4:0

Plzeňský záložník Aleš Čermák kvůli svalovému zranění měsíc nehrál a bezmocně sledoval trápení spoluhráčů. Návrat do sestavy však čtyřiadvacetiletému hráči vyšel dokonale, když gólem a asistencí pomohl k suverénní domácí výhře 4:0 nad Opavou v 7. kole první ligy. Podle Čermáka Viktoria přesně takový zápas potřebovala.

Chyběla kvalita, litoval Čermák své zahozené šance s Olympiakosem

Plzeňského Aleše Čermáka mrzela neproměněná šance v úvodním zápase druhého předkola Ligy mistrů s Olympiakosem Pireus a litoval nedostatečné kvality při zakončení. Čtyřiadvacetiletý záložník byl po domácí bezbrankové remíze zklamaný, protože cítil, že Viktoria mohla dát řeckému soupeři alespoň jeden gól.

Čermák se blýskl třemi asistencemi, ale vyčítal si zahozené šance

Plzeňský Aleš Čermák v prvním kole nové ligové sezony pomohl třemi asistencemi k domácí výhře 3:1 nad Olomoucí a podle trenéra Pavla Vrby odehrál nejlepší zápas ve Viktorii. Čtyřiadvacetiletý záložník však se svým výkonem nebyl úplně spokojený a vyčítal si neproměněné šance v prvním poločase.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele