Čermák považoval porážku 0:5 s Realem Madrid za krutou

Plzeňský Aleš Čermák považoval domácí porážku 0:5 s Realem Madrid ve čtvrtém utkání skupiny Ligy mistrů za krutou. Hlavní rozdíl mezi oběma týmy byl podle něj v pokutovém území, kde obhájce trofeje ukázal obrovskou kvalitu a většinu šancí proměnil.

Takový gól jsem potřeboval, řekl Čermák po výhře nad Teplicemi

Záložník Aleš Čermák se po čtyřech soutěžních zápasech vrátil do základní sestavy Plzně a hned vítězným gólem rozhodl o domácím ligovém triumfu 1:0 nad Teplicemi. Čtyřiadvacetiletý ofenzivní hráč věří, že mu premiérový zásah v sezoně pomůže překonat nepovedené období.

To se musí dávat, řekl o gólu do prázdné branky plzeňský Čermák

Střídající Aleš Čermák využil ve čtvrté minutě nastavení odvety 2. kola Evropské ligy toho, že gólman Partizanu při snaze hostů o vyrovnání vyběhl na polovinu hřiště, a střelou do prázdné branky zpečetil výhru plzeňských fotbalistů 2:0 a postup do osmifinále. Třiadvacetiletý záložník se radoval z prvního úspěchu ve vyřazovací fázi pohárů v kariéře.

Čermák nemá přetržené vazy, ale bude chybět několik týdnů

Plzeňští hráči se v nejbližších zápasech budou muset obejít bez zraněného záložníka Aleše Čermáka. Letní posila z pražské Sparty sice nemá přetržené vazy v koleně, přesto bude podle klubového twitteru mimo hru několik týdnů.

Čermák za nehodu v opilosti zaplatí pokutu, 20 měsíců nesmí řídit

Aleš Čermák dostal za květnovou nehodu v opilosti pokutu 160.000 korun a na 20 měsíců přišel o řidičský průkaz. Serveru seznam.cz to řekla mluvčí Obvodního soudu pro Prahu 2 Marcela Pröllerová. Reprezentant do 21 let se proti trestu může odvolat.

Plzeň získala ze Sparty záložníka Čermáka

Záložník Aleš Čermák přestoupil z pražské Sparty do Plzně, kde podepsal čtyřletou smlouvu. Dvaadvacetiletý fotbalista je čtvrtou letní posilou Viktorie.

Čermák bude jednadvacítce chybět, šanci dostanou Mašek či Nečas

Z nominace reprezentace do 21 let před mistrovstvím Evropy vypadl Aleš Čermák. Záložníka Sparty na závěrečné soustředění nepustí zranění, která utrpěl při víkendové autonehodě. Trenér Vítězslav Lavička dnes do týmu dodatečně zařadil Dominika Maška, Jakuba Nečase, Filipa Kašu a Zdeňka Linharta.

Sparťan Čermák v opilosti naboural, zřejmě přijde o ME do 21 let

Záložník pražské Sparty Aleš Čermák v noci v opilosti naboural. Český reprezentant do 21 let podle AKTU.cz nadýchal 1,5 promile alkoholu. S poraněným hrudníkem skončil v nemocnici. Podle serveru iSport utrpěl zlomeninu tří žeber a s největší pravděpodobností přijde o červnové mistrovství Evropy hráčů do 21 let.

Čermák: Derby je poslední šance Sparty dotáhnout se na Slavii

Za poslední šanci dotáhnout se na čelo tabulky považuje záložník Aleš Čermák nedělní pražské derby se Slavií. Letenskému celku patří devět kol před koncem ligy třetí místo se ztrátou devíti bodů na vršovického rivala a deseti bodů na první Plzeň.

Čermák: Asi to byl nejhezčí gól v životě

Za nejhezčí gól v životě označil záložník Aleš Čermák branku, kterou dnes rozhodl o výhře fotbalistů Sparty nad Bohemians 1905 (1:0). Pro českého reprezentanta do jednadvaceti let šlo navíc o první gól v dresu letenského celku.

Sparta by už na Karvinou mohla mít Čermáka, Zahustela či Kadlece

Velká marodka Sparty by se během reprezentační pauzy mohla výrazně zmenšit. Na příští ligový zápas s Karvinou by už mohli být k dispozici Aleš Čermák, Michal Sáček, Ondřej Zahustel a Václav Kadlec. Zdraví už jsou i brankáři David Bičík a Marek Štěch, kteří se vrátili do plného tréninku.

Čermák zažil potlesk ve stoje: Po derby jsme asi Inter zaskočili

Záložník Sparty Aleš Čermák patřil během nečekaného vítězství 3:1 nad Interem Milán v Evropské lize k nejvýraznějším postavám dobře hrajícího týmu. Do základní sestavy se přitom naposledy podíval před třemi týdny v české lize. Když však proti favorizovanému italskému celku tři minuty před koncem střídal, vyprovázel ho potlesk ve stoje.

Hráčem září se stal Ďuriš, mezi trenéry vyhrál Uhrin

Nejlepším hráčem měsíce v první lize za září byl zvolen Michal Ďuriš. Plzeňský útočník v anketě Ligové fotbalové asociace dostal přednost před Jakubem Řezníčkem a Alešem Čermákem. Mezi trenéry zvítězil kouč Slavie Dušan Uhrin mladší. Oba vyhráli anketu, ve které rozhodují hlasy fanoušků, poprvé.

Čermák, Ďuriš a Řezníček kandidují na fotbalistu měsíce

Na cenu pro nejlepšího fotbalistu první ligy za měsíc září kandidují záložník Aleš Čermák z Mladé Boleslavi a útočníci Michal Ďuriš z Plzně a Jakub Řezníček z Brna. Mezi trenéry se o ocenění v anketě Ligové fotbalové asociace ucházejí kouč Mladé Boleslavi Karel Jarolím, plzeňský Karel Krejčí a Dušan Uhrin mladší ze Slavie.

Postup byl hratelný, mrzelo po vyřazení Čermáka

Vyřazení z Evropské ligy mrzelo fhráče Mladé Boleslavi o to více, že si byli vědomi toho, že norský Strömsgodset byl přemožitelný soupeř. Dvojutkání si pokazili v prvním duelu, který doma prohráli 1:2. V odvetě sice Aleš Čermák zařídil výhru 1:0, ale to nestačilo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele