Arsenal přišel na tři týdny o záložníka Ramseyho

Arsenalu bude zhruba tři týdny chybět záložník Aaron Ramsey. Velšský reprezentant kvůli zranění lýtka zmešká sobotní londýnské derby s vedoucím týmem anglické ligy Chelsea, následující duel s předposledním Hullem a také úvodní osmifinále Ligy mistrů s Bayernem Mnichov.

Pro Arsenal jsem se rozhodl díky Wengerovi, odhaluje Ramsey

Arsenal o víkendu čeká ostře sledovaný zápas s Manchesterem United, který bude zajímavý pro Aarona Ramseyho. Ten před příchodem do Londýna koketoval i s ManUtd, nakonec se však rozhodl pro Gunners a rozhodující roli v tom hrál manažer Arséne Wenger...

Euro v kostce (shrnutí turnaje a All-Stars)

Svátek fotbalu po výživných jednatřiceti dnech skončil, a fotbaloví nadšenci tak mohou konečně trávit čas u bazénů, moří nebo chytáním pokémonů. EuroFotbal se za celým šampionátem ohlíží v klasické kostce, která však bude trošku odlišná od článků, které vás provázely v průběhu turnaje. Co rozhodně nesmí chybět, to je All-Stars sestava nejlepších hráčů na každém postu...

Reprezentanty Walesu vítaly v ulicích Cardiffu tisíce fanoušků

Tisíce fanoušků v pátek přivítaly v Cardiffu hráče Walesu, kteří se vrátili z mistrovství Evropy ve Francii, kde došli senzačně až do semifinále. Výběr trenéra Chrise Colemana jel ulicemi plnými lidí z letiště autobusem s otevřenou střechou na stadion, kde se před 33 tisíci příznivců uskutečnil slavnostní ceremoniál.

Eurozápisník XXIII. aneb Bez Ramseyho je Wales Nanic

I Wales našel svůj turnajový strop. Na rozdíl od Islandu, který jednoduše neměl na postup přes Francii kvality, se ostrované rozsypali vinou ztráty klíčového tvůrce Aarona Ramseyho. Gareth Bale bojoval jako příkladný Drak, ale byl na to sám. Naproti tomu Portugalci se vedle Cristiana Ronalda mohli spolehnout i na jeho kolegu Naniho.

Ramsey bude prožívat nejtěžší zápas kariéry na tribuně

Jeden z nejtěžších zápasů kariéry ve středu čeká velšského záložníka Aarona Ramseyho. Kvůli trestu za žluté karty totiž bude muset z tribuny stadionu v Lyonu sledovat semifinále mistrovství Evropy, ve kterém jeho reprezentační spoluhráči nastoupí proti Portugalsku.

Premier League v kostce (29. kolo)

To je úprk! Nejrychlejší Liška v anglické historii se hbitě vyhýbá ranám z Kanónu a nevšímá si ani nebývale urputně dotírajících Kohoutů. Vzájemný střet v severolondýnském derby skončil remízou a Leicester díky výhře ve Watfordu unikl dvěma největším konkurentům o další dva body. Na druhý Tottenham, jenž může hořce litovat ztracené výhry nad Arsenalem, má už pětibodový náskok...

Pětice britských talentů prodloužila smlouvu v Arsenalu

Londýnský Arsenal na svých webových stránkách oznámil, že dnes podepsalo prodloužení stávající smlouvy hned pět jeho hráčů. I nadále tak v dresu Gunners budou působit mladíci Jack Wilshere (20), Kieran Gibbs (23), Alex Oxlade-Chamberlain (19), Aaron Ramsey (21) a Carl Jenkinson (20).

Ramsey nevěří, že ho chtěl Shawcross zranit

Zraněný Aaron Ramsey z Arsenalu je přesvědčený, že obránce Stoke Ryan Shawcross mu nechtěl nebezpečným skluzem v únorovém ligovém duelu ublížit. Devatenáctiletý velšský záložník, který po souboji s anglickým stoperem utrpěl zlomeninu lýtkové i holenní kosti pravé nohy, však věří, že Shawcross mohl a měl zákroku zabránit.

Vrátím se silnější a lepší, hlásí zraněný Ramsey

Aaron Ramsey poprvé od vážného zranění, které utrpěl minulý víkend v utkání se Stoke, promluvil s veřejností. Mladý záložník Arsenalu je přesvědčený, že se dokáže vrátit na hřiště a naváže na slibně rozjetou kariéru. Ramsey poděkoval za okamžitou pomoc lékařům, fanouškům a všem, kteří ho podporují.

Ramsey se podle Wengera po ošklivé zlomenině vrátí

Dvojnásobná zlomenina pravé nohy nebude pro mladého záložníka Arsenalu Aarona Ramseyho podle kouče Arséna Wengera znamenat konec fotbalové kariéry. Avšak to, kdy se může devatenáctiletý velšský reprezentant vrátit na hřiště, si francouzský trenér netroufá odhadnout.

Ramsey je po operaci dvojnásobné zlomeniny nohy

Záložník Arsenalu Aaron Ramsey, který v sobotním utkání anglické ligy se Stoke utrpěl dvojnásobnou zlomeninu pravé nohy, je po operaci. Podle oficiálních stránek londýnského klubu bude devatenáctiletý velšský fotbalista mimo hru minimálně do konce sezony.

Arsenal porazil Stoke, radost ale kazí vážné zranění Ramseyho

Arsenal dokázal vyhrát 3:1 na hřišti Stoke City a znovu se vrátil do boje o titul, za tři body ale zaplatil hodně krutou daň. Černou kaňkou zápasu totiž je vážné zranění Aarona Ramseyho, který má po zákroku Ryana Shawcrosse zlomenou nohu a od fotbalu si na hodně dlouho odpočine...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele