Další články

Arsenal byl v čele 248 dní, titul ale neslaví. Musíme se podívat do zrcadla, říká Ramsdale

Arsenal si musí přiznat chyby ze sezony, které pomohly Manchesteru City získat titul v Premier League. Podle brankáře Aarona Ramsdalea (25) může být klub stále hrdý na to, že se kvalifikoval do prestižní Ligy mistrů, kde se londýnské mužstvo představilo naposledy v roce 2017.

Slalomář McNeil a čaroděj Ramsdale: 35. kolo Premier League v kostce

Uplynulý víkend naznačil, že líté boje o titul i o záchranu se nejspíše rozseknou až v posledním kole. Arsenal s famózním Aaronem Ramsdalem v brance totiž vyhrál na stadionu třetího Newcastlu 2:0 a udržel krok s vedoucím Manchesterem City. Obhájci titulu nezaváhali s Leedsem, stále mají jednobodový náskok a navíc utkání k dobru. Na opačném pólu se blýskl nečekanou loupeží Everton, který k vítězství 5:1 v Brightonu dotáhl nezastavitelný Dwight McNeil.

Air Haaland a Air Ramsdale nade všemi: 30. kolo Premier League v kostce

Famózní návrat po zranění třísel prožil Erling Haaland. Před třítýdenní nucenou pauzou nasázel za 124 minut osm soutěžních gólů a v podobném duchu pokračoval na St Mary's, kde skóroval dvakrát. Manchester City i proto stáhl náskok Arsenalu, který remizoval v Liverpoolu, na šest bodů. A nebýt skvělého brankáře Aarona Ramsdalea, mohla být ztráta obhájců titulu ještě menší.

Arsenal March In On: 20. kolo Premier League v kostce

Fenomenální tažení Arsenalu pokračovalo v severolondýnském derby s Tottenhamem, na jehož stadionu zvítězil 2:0 a zvýšil náskok v čele soutěže na osm bodů. Obhájci titulu City totiž i kvůli nepochopitelnému selhání systému VAR prohráli v manchesterském derby s United 1:2. V Brightonu se zápas s Liverpoolem (3:0) obešel bez kontroverzí a životní formu v něm potvrdil záložník Solly March, který dvakrát skóroval a navrch přidal asistenci.

Policie obvinila fanouška, který po londýnském derby napadl brankáře Arsenalu

Policie obvinila fanouška Tottenhamu, který po nedělním derby napadl brankáře vítězného Arsenalu Aarona Ramsdalea. Informovala o tom agentura Reuters.

Napadení Ramsdalea jedním z fanoušků vyšetřuje policie i Premier League

Arsenal nedělní výhrou 2:0 na hřišti Tottenhamu udělal další důležitý krok k zisku prvního anglického titulu po 19 letech. Po severolondýnském derby ale musel řešit i napadení gólmana Aarona Ramsdalea jedním z domácích fanoušků. Incidentem se zabývá policie i vedení Premier League a odsoudili ho zástupci hráčské asociace a také obou klubů.

Haaland a Mitrović v plné palbě: 1. kolo Premier League v kostce

Loni řádili v EFL Championship, respektive v Bundeslize. Podmaní si Aleksandar Mitrović s Erlingem Haalandem v letošní sezoně Premier League? V prvním kole ukázali, že se máme v jejich podání rozhodně na co těšit. Nejlepší kanonýr srbské reprezentace pomohl Fulhamu dvěma brankami k cenné remíze s Liverpoolem, norský snajpr z Manchesteru City si debut na Ostrovech osladil dvěma trefami ve šlágru s West Hamem.

Infarktové "finále", Son v laufu a Salahův slalom: Sezona 2021/22 v kostce

Králové z Manchesteru zůstávají na trůnu Premier League i po ročníku 2021/22. Svěřenci Pepa Guardioly totiž obhájili trofej a mistrovským titulem se honosí počtvrté za posledních pět let. Stíhací jízda Liverpoolu k vítězství nestačila, expres Tottenhamu pod vedením strojvedoucího Son Heung-mina naopak do kýženého cíle v podobě účasti v Lize mistrů dojel.

Povstání z M23 a reparát Red Devils: 10. kolo Premier League v kostce

Před sobotním šlágrem se hojně spekulovalo o derniéře Oleho Gunnara Solskjaera. Předčasně. Po něm sice k odvolání kouče skutečně došlo, ale nikoli na lavičce Manchesteru United. Cristiano Ronaldo a spol. totiž v chrámu Tottenhamu třikrát udeřili a částečně napravili předchozí ostudu s Liverpoolem. Krátce nato byl Nuno Espírito Santo zbaven funkce u Spurs.

Arsenal pokračuje v nakupování, další posilou je Ramsdale

Vedení Arsenalu se rozhodlo utrácet a dnes koupilo hned dvě nové posily. Z Realu Madrid přišel norský záložník Martin Ødegaard, jehož odstupné bude činit třicet milionů liber, na stejnou sumu se může vyšplhat i suma za novou akvizici mezi tyče...

Sheffield United utrácel, vrací se brankář Ramsdale

Sheffield United nelení a dnes vyřešil otázku prvního brankáře. Jedničkou Blades by měl být navrátilec z Bournemouthu Aaron Ramsdale, ten prošel zdravotní prohlídkou a podepsal smlouvu na čtyři roky...

Jedním z nakažených hráčů v Anglii je gólman Ramsdale

Brankář Aaron Ramsdale z Bournemouthu je druhým hráčem z Premier League nakaženým koronavirem, jehož totožnost je známa. Mládežnický reprezentant odevzdal pozitivní test ve druhé vlně tři dny poté, co první vzorek před zahájením společných tréninků nemoc covid-19 neprokázal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele