základní část, 13. kolo
30.10.2021 18:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Michalovce nepotvrdili formu a na východe podľahli Pohroniu

MFK Zemplín Michalovce nepotvrdil dobrú fazónu z posledných kôl a v trinástom kole Fortunaligy prehral na východe republiky s mužstvom Pohronia 0:2 (0:2).

Po opatrnejšom úvode duelu skórovali ako prví hostia. Ranko nepostrážil Lačného, ktorý využil center Ladjiho a prekonal Száraza - 0:1. V 17. a 19. minúte sa do sľubných príležitostí dostal domáci Marcin, no nepochodil. Po polhodine hry mohli hostia viesť o dva góly. Hlavičku Pajera pohotovo zneškodnil Száraz. V 37. minúte sa Blahútovi za prihrávku poďakoval Badolo a zvýšil na 2:0.

V 55. minúte mohol znížiť domáci Trusa. Jeho strelu zastavila spojnica Hrdličkovej brány. Tréner Michaloviec Miroslav Nemec chcel oživiť hru svojho tímu trojitým striedaním v 59. minúte. Dobre organizovaní hostia nepúšťali súpera do streleckých pozícií. Zemplínu chýbal moment prekvapenia, väčšie šance neprichádzali ani po centroch a kombináciách. Hráči Pohronia drámu nepripustili a dosiahli druhé víťazstvo v sezóne. MFK Zemplín Michalovce sa postaral o prekvapenie, keď na vlastnom trávniku podľahol mužstvu FK Pohronie 0:2.

Autor: Dušan Guman / sport.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele