o titul, 24. kolo
21.06.2020 20:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Spartak Trnava - DAC Dunajská Streda 0:2

Tri body si po nedeľňajšej dohrávke pripisuje Dunajská Streda, ktorá zdolala súpera podľa predpokladov dvomi zásahmi. V tabuľke sa toho veľa nezmenilo, ale DAC stráca na Žilinu už len 4 body.

Všetko to mohlo byť inak, keby po pár okamihoch zápasu premenil šancu Yao, ale brejk sa mu nepodaril. Neuspel o niečo neskôr ani Sobczyk, Jedlička nemohol preto inkasovať. Iba do brankára potom na druhej strane mieril Divkovič a rovnaký hráč nedal v šanci ani o niečo neskôr v dobrej možnosti. Vo veľkej šanci bol potom Ramirez, dokonca sa zbavil aj Rusova, ale obrana napokon odkopla preč. Jedlička mal prácu ešte so strelou Gamboša, ale skóre sa nemenilo ani po tejto situácii.

Po prestávke mal šancu Balič, ale potom sa dlhé minúty nič zásadné na ihrisku nedialo. Až po hodine hry sa pokúsil zmeniť históriu zápasu aktívny Divkovič, ale nedal. DAC sa však dočkal o niečo neskôr, po rane Blackmana do brvna dostal dobrú nahrávku Ramirez a prekonal brankára - 0:1. Spartak inkasoval aj o pár minút na to, pretože osamotený Balič dal na 0:2. Ešte horšie to mohlo byť pre Spartak po ďalších šanciach, ale tie ostali nevyužité a tak doma prehral napokon "len" dvojgólovým rozdielom.

Autor: Ľubomír Hudačko / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele