8. kolo
02.09.2007 10:30 CET
0 : 0
(0:0)

FC Zlaté Moravce

Spartak Trnava

Rozhodčí: Vlk - Csabay, Kubica
Diváci: 4.386

Reportáž

FC Zlaté Moravce - Spartak Trnava 0:0

Vo vynikajúcej atmosfére pred vypredaným štadiónom videli diváci od úvodných minút nebojácny, útočný futbal. Neubehli ani štyri minúty a pred Kameschom sa objavil Čiž, no s jeho strelou si gólman Trnavy poradil. O päť minút neskôr sa dostal do dobrej príležitosti aj Trnavčan Doležaj, ale Peškovič s jeho strelou nemal problémy. V 14. minúte sa dostal k hlavičke Kožuch však nebola dostatočne prudká. V 38. minúte po štandartke Ondrejku hlavičkoval Hozl prudko nad. V samom závere prvého polčasu strieľal tvrdo, ale nepresne Doležaj.

Po zmene strán sa hral opäť pekný futbal, útoky sa prelievali z jednej strany na druhú. V 52. minúte čaroval pred Juskom Kamesch, keď jeho strelu vyrazil nohou. Hne´d na to mieril Michalík len tesne vedľa. V 75. minúte hlavičkoval po centri Kuračku Číž, no ten nedokázal loptu usmerniť do brány. V tej istej minúte neuspel so svojou slabou strelou ani domáci Černák, a keď v závere nedokázal Peškoviča prekonať ani Kožuch zápas sa skončil bez gólov.

Autor: Tomáš Lederer

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cenný bod.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele