základní část, 5. kolo
18.10.2020 20:00 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

Emmen po přestávce zabral, z duelu s Fortunou vydoloval aspoň remízu

Emmen ani Fortuna dosud ani jednou nezvítězily, vzájemný zápas jim nabízel slušnou příležitost, jak ukončit své trápení, nakonec se však mezi oběma celky urodila konečná plichta. A společně s Alkmaarem a rotterdamskou Spartou, jimž se rovněž pocit vítězství v lize vyhýbá, si tak budou muset počkat na tříbodový rezultát minimálně do dalšího kola.

Domácí v loňské sezóně se svým protivníkem neprohráli, před vlastními fanoušky ho přitom v říjnu minulého roku skolili, a protože v uplynulých dvou zápasech před reprezentační přestávkou vykázali aspoň dvě remízy, na rozdíl od klubu ze Sittardu, plnili menší roli favorita. Nakonec se na zisk jednoho bodu pořádně nadřeli, především ve druhé půli.

Fortuna totiž předvedla v první pětačtyřicetiminutovce jeden ze svých nejlepších výkonů nového ročníku a ujala se velmi záhy hned dvoubrankového vedení. Nejprve se trefil Polter, který využil zmatků v defenzívě Emmenu a zužitkoval přihrávku Lisandra Semeda. A poté se prosadil sám kapverdský reprezentant, který ve 23. minutě zamířil parádně do šibenice.

Mužstvo z Drentska každopádně po změně stran zabralo a dočkalo se vyrovnání. K první úpravě průběžného skóre došlo v 51. minutě. Hostující brankář Koselev vyrazil centr zleva od Cavlana jen k nohám Laursena, jenž pak pohotově zacílil. A v 60. minutě bylo srovnáno, jelikož Cavlanův pas tentokráte našel nabíhajícího si de Leeuwa, který ve skluzu skóroval.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele